BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
http://www.australianopen.com/en_AU/sco ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Viper je napisao/la:Kad je zdrijeb
Znaci rano ujutro nekad, kako je njima vec dan poceo
A kvale pocinjufanatic je napisao/la:http://www.australianopen.com/en_AU/sco ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Viper je napisao/la:Kad je zdrijeb
Znaci rano ujutro nekad, kako je njima vec dan poceo
SAMO ČELIK !
9.1 to jes u srijeduViper je napisao/la:A kvale pocinjufanatic je napisao/la:http://www.australianopen.com/en_AU/sco ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Viper je napisao/la:Kad je zdrijeb
Znaci rano ujutro nekad, kako je njima vec dan poceo![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Brate i ja cekam. Mislio kad se propudim da ce izaci draw a ono jos nista 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zdrijeb je sutra. Sad sam procitao na jednoj stranici

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Poslje 12 h izlazi zdrijeb! Sretn nasim predstavnicima

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Los zrijeb za nase:
D.Young - Setkic
M.Yani - Basic
Van der Merwe - Dzumhur
D.Young - Setkic
M.Yani - Basic
Van der Merwe - Dzumhur
Mirza ima najvise sansi. Dok Damiru i Akldinu nedajem puno sansi. Moglo i gore ali i bolje. Sretno nasima
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Aldin potom ide na Blakea a po meni ima sanse da prodje Younga al opet je dobio najlosiji zdrijeb.NG1 je napisao/la:Los zrijeb za nase:
D.Young - Setkic
M.Yani - Basic
Van der Merwe - Dzumhur
Dzumhur ako bude servirao kako treba moze proci Juznoafrikanca.
Basic ima najvise sanse, mislim da su cak 60-40 sanse u ovom duelu u korist naseg predstavnika
SAMO ČELIK !
Da su Mirza ili Damir dobili Younga, ja bi vjerovao u prolaz. DY je veoma nestabilan psihicki, za mene pravi primjer kloca. Od Aldina bas puno i ne ocekujem, jer je on navikao igrati po Futuresima. No, vidjet cemo.
Sto se tice Damira, kao sto rece kolega Viper, ako bude servirao kako treba ima dobre sanse. Damir je igrao protiv Izaka u kvalama Wimbledona, i izgubio je 6-3 6-3. Tad' je bio u katastrofalnoj formi. Nadam se da je ona proslost za njega.
Mirza ima ubjedljivo najvece sanse, i ja od njega ocekujem prolaz. Yani je izgubio posljednja 4 meca, s tim da je poslednji mec igrao protiv mladog australca Jay-a Andrijica(1684. na ATP listi), koji je Yani predao pri rezultatu 6-3 2-2.
Mirza i Aldin ce igrati svoje meceve ne prije 4 sata, a Damir ne prije 6:40.
Sto se tice Damira, kao sto rece kolega Viper, ako bude servirao kako treba ima dobre sanse. Damir je igrao protiv Izaka u kvalama Wimbledona, i izgubio je 6-3 6-3. Tad' je bio u katastrofalnoj formi. Nadam se da je ona proslost za njega.
Mirza ima ubjedljivo najvece sanse, i ja od njega ocekujem prolaz. Yani je izgubio posljednja 4 meca, s tim da je poslednji mec igrao protiv mladog australca Jay-a Andrijica(1684. na ATP listi), koji je Yani predao pri rezultatu 6-3 2-2.
Mirza i Aldin ce igrati svoje meceve ne prije 4 sata, a Damir ne prije 6:40.
Yani ima 30 god. i trenutno je 225. atp igrac, trebao bi Mirza da dobije ovaj mec. Ako dobije ovaj mec, a trebao bi, ide vjerovatno na Greula. I tu ima sansi da prodje u sljedece kolo. Pa onda Bogomolov, mozda i tu ima sansi. Ali idemo kolo po kolo
Aldin ima najtezi posao. Prvo ide na Younga. Yung nije bio u dobrojk formi prosle godine. Ako se ne varam vezao je 15 poraza zaredom. U kakvoj je formi u ovoj godini ne znam. Mozda Aldin iznenadi Younga, ako Younga krene da ispuicaje lopte, to je sansa Aldinu. Mora Aldin imati dobar servis. Eh, sljedece kolo ako prodje ovo ide njvjerovatnije na Blake. Tu se ne trebamo puno nadati. Iako Blake ne igra onako kako zna ipak je favorit.
Damir, opet igra protiv Der Merwea. Prvi put je igrao s njim na Wimbledonu, 2. kolo kvalifikacija, gdje je izgubio rezultatom 6-3/6-3. Moze li Damir ove godine da se osveti Der Merweu? A da bi u tome uspio mora servirat dobro i naravno reternirat. Ako prodje ovo kolo ide na Chiudinellia, 25. nosioca kvalifikacija. Ni ova prepreka ni nepremostiva. A onda vjerovatno na Rama.
Sretno nasim igracima

Aldin ima najtezi posao. Prvo ide na Younga. Yung nije bio u dobrojk formi prosle godine. Ako se ne varam vezao je 15 poraza zaredom. U kakvoj je formi u ovoj godini ne znam. Mozda Aldin iznenadi Younga, ako Younga krene da ispuicaje lopte, to je sansa Aldinu. Mora Aldin imati dobar servis. Eh, sljedece kolo ako prodje ovo ide njvjerovatnije na Blake. Tu se ne trebamo puno nadati. Iako Blake ne igra onako kako zna ipak je favorit.
Damir, opet igra protiv Der Merwea. Prvi put je igrao s njim na Wimbledonu, 2. kolo kvalifikacija, gdje je izgubio rezultatom 6-3/6-3. Moze li Damir ove godine da se osveti Der Merweu? A da bi u tome uspio mora servirat dobro i naravno reternirat. Ako prodje ovo kolo ide na Chiudinellia, 25. nosioca kvalifikacija. Ni ova prepreka ni nepremostiva. A onda vjerovatno na Rama.
Sretno nasim igracima
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sutra cemo saznati.Viper je napisao/la:A kako je Mervana prosla sa zdrijebom
Kad sve trojica pobjede. Sutra cemo da se veselimo pobjedama nasih igraca 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mnogo tezak zrijeb
Bacim veceras strucno misljenje
Veliki uspjeh bi bio kad bi samo 1 prosao...
Bacim veceras strucno misljenje
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Pocetak je sezone i tesko je znati ko je u formi,a ko nije.Po meni Aldin ima najlakseg protivnika,a realno on je nas losiji igrac od ove trojke.Nekako i ja najvise vjerujem u Mirzu,ako zeli da napreduje ove godine on ovakve igrace mora dobivati.Damir je igrao jedno protiv ovog juznoafrikanca na Wimbeldonu,tu nije imao neke sanse.Vjerujem da nasa trojka moze proci prvu rundu.Sretno momci!
Samo na prvom terenu ima streamViper je napisao/la:Hocel bit streamovi da znam dal da ustajem u 5 ujutro
EDIT: Ono sto kaze Edin ce vjerovatno biti, jer to je veliki poznavaoc tenisa. Veliki strucnjak. Bolji od Matsa Vilandera
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.