jel lovro umjesan bio?harishp je napisao/la:E **** kad ono hoce.Udje Pjana, ovi odmah zabise gol.![]()
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Ja sta je,ja ko bi drugi.Steve je napisao/la:jel lovro umjesan bio?harishp je napisao/la:E **** kad ono hoce.Udje Pjana, ovi odmah zabise gol.![]()
Dobio zuti,napravio penal

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bravo mali...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
a koji mu je, s*eba me u kupu sportsport. ba, umjesto tri boda, sad samo bod... pjanicu, pjanicu, gdje ce ti dusa
a kolega faraon se jos i raduje
a kolega faraon se jos i raduje

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ja ko' ce drugi nego jadni lovroharishp je napisao/la: Ja sta je,ja ko bi drugi.

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Ja bih njega metnuo u Wolfsburg da pojaca odbranu.Pa on i Mandzo nek talindjaju''.Steve je napisao/la:ja ko' ce drugi nego jadni lovroharishp je napisao/la: Ja sta je,ja ko bi drugi.
A Dzeko bi se momentalno vratio u Zelju.
Pjana opet za deset minuta vise napravio od dosta igraca Lyona.
Dokle krmonji od Pyela objasnjavati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
To Pjana majstore. Nisam ni vidio da je cojk zabio gol. Kakav je gol zabio Mire???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
pa jos wolfsima fali lovro da ih skroz sj.ebeharishp je napisao/la:Ja bih njega metnuo u Wolfsburg da pojaca odbranu.Pa on i Mandzo nek talindjaju''.Steve je napisao/la:ja ko' ce drugi nego jadni lovroharishp je napisao/la: Ja sta je,ja ko bi drugi.
A Dzeko bi se momentalno vratio u Zelju.
Pjana opet za deset minuta vise napravio od dosta igraca Lyona.
Dokle krmonji od Pyela objasnjavati.

cestitke Pjanicu na golu,svaka cast!
Pjanicu, Pjanicu...sad si zadever'o Pudlicu 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
tata fudbala
MIRALEM PJANIC PJANKE

Svaka mu cast Boga mi nastavlja ko u prosloj sezoni lige prvaka izgleda.nadam se da ce imati i bolji ucinak al tesko dok ga onaj mamlaz drzi na klupi...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Los*Blancos
- Kontakt:
Pjanic neka zabije Albaniji..mi sretni 

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Bilo ko da zabije Albaniji, mi smo sretni pod uslovom da ne primimo.
Cuva Bog Zelju svog!
opet pjanic poceo na klupi usao u 77 min nije ovo dobro ni za pjanica ni za repku jednostavno puel ga ne voli e...bmu mater i njemu i onom kurkufu pjanicu je bolje da ide u januaru tamo gdje ce igrati 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Misija Pjanic u Lyonu moze biti vrlo pogubna jer ljudi su ocekivali da doostojno zameni Zunjinja. On mozda i ne treba da menja sredinu jer je jos uvek dosta mlad, ali mora mora povuci iz petnih zila da skine sa te pozicije pridoslog Gorkufa /ili kako vec?).mdss je napisao/la:opet pjanic poceo na klupi usao u 77 min nije ovo dobro ni za pjanica ni za repku jednostavno puel ga ne voli e...bmu mater i njemu i onom kurkufu pjanicu je bolje da ide u januaru tamo gdje ce igrati
U protivnom, mali ce ostati veciti talenat.
Pjanic mi nekako vazda igra pod rucnom. Ima neosporan talentat, ali nema onaj karakter koji bi ga cinio "mocnim" na terenu. nije narocito dominantan, niti preuzima tako cesto inicijativu. Volio bih da vise loptu vuce na sebe i da je drzi vise u nogama, jer razigravati definitivno zna. No najcesce se brzo oslobadja lopte (sto nije uvijek lose), a neko treci razvlaci s loptom... Primjetio sam da ga ni saigraci ne obasipaju nesto narocito loptama...
ne znam, nekako mi taj lyon jeste dobar za njega, no opet nekako i nije... vise bi ga volio vidjeti u spanskoj ligi...
ne znam, nekako mi taj lyon jeste dobar za njega, no opet nekako i nije... vise bi ga volio vidjeti u spanskoj ligi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, HariTz, sony_91, UtdBiH21 i 49 gostiju.