Ostaje na 14
OKK Spars
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
Sparsi izgleda otpustili Buzu
To sam i pretpostavio nakon sto ga nikako nije bilo u nekoliko zadnjih utakmica. Moze se reci i da je zasluzeno, mada sam misljenja da se mogla naci neka uloga za njega. Otprilike da su bile dvije opcije: da li istrpiti njega ili Hasandica. Odlucili su se za Almira, a ovaj s klupe nije nista ponudio. Mislim da se Celik trenutno ubio za njega.
Bilo je Kadija ili Buza i ovi se odlucili za KadijuGhuraba je napisao/la: ↑26 mar 2021, 09:44To sam i pretpostavio nakon sto ga nikako nije bilo u nekoliko zadnjih utakmica. Moze se reci i da je zasluzeno, mada sam misljenja da se mogla naci neka uloga za njega. Otprilike da su bile dvije opcije: da li istrpiti njega ili Hasandica. Odlucili su se za Almira, a ovaj s klupe nije nista ponudio. Mislim da se Celik trenutno ubio za njega.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
kako igra ovaj Thomas iz Sirkog na otvaranju utakmice ljudi moji
moj Kadija ivo je pojacanje (kazem to jel je Kadija birao i Pondsa i Ahmeda)
moj Kadija ivo je pojacanje (kazem to jel je Kadija birao i Pondsa i Ahmeda)
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
Grbavica786
- Kontakt:
ABA 2 je katastrofa ako ovako loši Sparsi završe 2i ili 3i ove godine
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ovaj Thomas igra za manje para od Pondsa sigurno, razlika je izglednaGhuraba je napisao/la: ↑22 mar 2021, 23:29Da su pametnije dovodili ove strance i da su bar jednog uigrali s ostatkom ekipe, bez problema bi izborili aba ligu. I Buzi se mogla naci neka uloga. Dzemic je prosle godine bio nasao, ali Nedima sad nema nigdje. Je li to ponovo povrijedjen, pa ga nema u rosteru vec nekoliko sedmica? Ova druga liga nije nikad bila losija. Bukvalno samo jedna ekipa ima neki kvalitet, ali ce oni vjerovatno i izboriti ucesce u najjacem rangu.
Je li se PO od pocetka do kraja igra samo na jednu dobijenu utakmicu?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Komentarišu a niko da spomene Gegića.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gegic je brutalan,sut je popravio haos, a atletski mu rijetko ko moze parirati 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Orelik ubi trojkama
Prvi favoriti lige.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ovaj Thomas zabio 27 u prvom poluvremenu..a u drugom ne moze okean pogoditi..svega 2 poena..Orelik i Gegic vrhunske partije..Kamenjas iako nije bio na nivou ( smijesno zvuci ) na kraju 14p i 13sk
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 26 mar 2021, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
Grbavica786
- Kontakt:
10/19 slobodna bacanja .. 
Ne mogu da vjerujem kako i Spars i Sloboda uvijek fulaju s ovim Amerikancima.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 mar 2021, 21:44Ovaj Thomas igra za manje para od Pondsa sigurno, razlika je izgledna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.