Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
vranjesa pod hitno zamjeniti zukanovicem protiv litvanije...ako to susic ne uradi, fakat mu cvike nisu na tacnoj dioptriji...
-----------------------Begovic---------------------
Mujdza--------Zukanovic------Spahic-------Salihovic
----------------------Zahirovic--------------------
Stevanovic------------Pjanic-------------------Lulic
------------Ibisevic--------------Dzeko---------------
i to bi bilo to protiv "litavaca"...
-----------------------Begovic---------------------
Mujdza--------Zukanovic------Spahic-------Salihovic
----------------------Zahirovic--------------------
Stevanovic------------Pjanic-------------------Lulic
------------Ibisevic--------------Dzeko---------------
i to bi bilo to protiv "litavaca"...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma neka Zukanovic dobije priliku protiv Litvanije, iako licno ne bi pretjerivao oko Vranjesa. Ispao 2-3 puta, ali je se mnogo popravio u drugom poluvremenu. Par odlucujucih intervencija je imao. Ali neka Zukanovic dobije priliku da vidimo na cemu smo. Protiv Litvanije nece bit previse posla svakako, ali dovoljno da se vide neke stvari.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Protiv Litvanije ne bi smijelo biti problema u Zenici.Gledao sam ih malo ono protiv Lintestajna,jad i ocaj su
Sto se tice sastava volio bi vidjeti u timu Zukanovica,ali ne bi bio "grub" ni prema Vranjesu.Momak je mlad i vrijeme radi za njega.Svakome se moze desiti da pogrijesi,a on je grijesio u jednoj orgomnoj utakmici u kojoj je sigurno ima preveliku tremu.Ipak,odigrao je solidno u drugom dijelu.

Sto se tice sastava volio bi vidjeti u timu Zukanovica,ali ne bi bio "grub" ni prema Vranjesu.Momak je mlad i vrijeme radi za njega.Svakome se moze desiti da pogrijesi,a on je grijesio u jednoj orgomnoj utakmici u kojoj je sigurno ima preveliku tremu.Ipak,odigrao je solidno u drugom dijelu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno prije svega, bod je ogroman uspijeh, i to u sred Atine.
Ali kad pogledam tok igre, uopste mi se nisu svidjale one amaterske greske u odbrani (prije svega Vranjesa), te problemi kod iznosenja lopte i kreativnosti u sredini. Bilo je dosta propusta u ovoj utakmici, ali na kraju se broji samo rezultat, a to je da smo u gostima protiv najveceg konkurenta u grupi osvojili bod, mada mislim da ce ona tekma u Martu na Bilinom Polju biti puno teza od ove.
Ali kad pogledam tok igre, uopste mi se nisu svidjale one amaterske greske u odbrani (prije svega Vranjesa), te problemi kod iznosenja lopte i kreativnosti u sredini. Bilo je dosta propusta u ovoj utakmici, ali na kraju se broji samo rezultat, a to je da smo u gostima protiv najveceg konkurenta u grupi osvojili bod, mada mislim da ce ona tekma u Martu na Bilinom Polju biti puno teza od ove.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Vranjes ce sanjati "Isusa" veceras
Ima skok igru, nije toliko los kao sto se predstavio veceras. U drugom poluvremenu je mozda i izgorio u zelji da se dokaze pa je napravio par glupih faulova, ali je i bio dosta bolji nego u prvom dijelu. Treba ga podrzati i staviti i sljedecu da igra. Mislim da su ga neiskustvo i trema sasjekli veceras.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- legenda reala
- Kontakt:
Safeta **** !!!
Igrači još veće **** !!
to je to, o večerašnjoj utakmici
Igrači još veće **** !!
to je to, o večerašnjoj utakmici

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Napeta utakmica i svakako Asmir i Emir su nam izvukli bod..Mi smo drugo poluvrijeme odigrali totalno bezidejno,nismo loptu mogli zadrzat sigurno da je falio Pjanić da malo poveze redove..Vranješ je bio loš,loše je odreagovo u nekoliko situacija(2x Samaras,slobodan udarac!) da li su Šunjić ili Zukanović rješenje ne znam ali ovo nije valjalo,sreća pa Grci nisu iskoristili 2 100% šanse(stativa i odbrana Bega)..Mnogi govore bod je dobar,da jeste,ali sa ovakvom igrom to je bila sadaka i vecina nas govori o igri reprezentacije,čak je i Begovic u jednom trenutku opsovo im mater svima jer su bili ko muhe bez glave
Sušić je trebao izvrsit 3 izmjenu nekog napadaca izvesti van.

Ako nakantamo sve manje reprezentacije bit će nam dosta da s Grcim odigramu još jednom bez golova.RODJENI34 je napisao/la:Po meni bod je dobar po razvoju stvari na terenu, ali bod za ukupan plasman nam ne znaci nista. Pa nismo pobjediili ima 8 godina neku vecu reprezentaciju, a ako njih ne pobjedjujemo nista od plasmana na prvenstva cista matematika.
Vranjes je los i to bas los... ovaj bod je ko Brazil. Dzeko ni jedne jedine lopte upotrebljive nije imao da bi se slozio sa ostalim forumasima da je bio los. Ibisevic je taj koji je bio los veceras (ponovo sam imao osjecaj da taj covjek lopte ne zna primiti). Misimovic onako- pokusavao koliko je mogao ali mu je falio Pjanic na sredini (ovako su ga samo udvajali i onda nista nije mogao da napravi). Ostali solidni... Ne znam da li su ostali primjetili, ali kad su Stevanovic i Ibricic usli da smo puno lakse cuvali loptu u svom posjedu, nego sa Lulicem i Harisom.
Tek kad pobijedimo litvance (u sta ne sumnjam) onda mozemo reci da smo ovaj jesenski dio kvalifikacija odradili perfektno.
Tek kad pobijedimo litvance (u sta ne sumnjam) onda mozemo reci da smo ovaj jesenski dio kvalifikacija odradili perfektno.
- Principatus
- Kontakt:
Grcki navijaci se slazu posebno u tome, da su nas precijenili.
Kratko pred utakmicu su svi poceli kukati, a sada vide stvari drugacije i zale za nesrecno ispustenom pobijedom.
Kratko pred utakmicu su svi poceli kukati, a sada vide stvari drugacije i zale za nesrecno ispustenom pobijedom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vec sam prije tekme napsiao da nam je bod ko kuca, jer realno Grcka je bolja repka od nase. Dzeko i Ibisevic se vidjeli nisu, zamjena od zamjene stopera ih je strapala u mali dzep. Samaras definitivno igrac utakmice, kakva je to samo igracina, naravno da ne daje puno golova kada non stop se vraca u sredinu svaki napad ide preko njega. Covjek je sa povrjedom kao lav igrao.
Utakmica je bila pomalo dosadna, ali sam sjedio kao na iglama jer je visilo u zraku da primimo gol. Nasu su se pravo borili i treba nam ovakvih utakmica da se stabilizujemo fizcki i psihicki. Drago mi je da se Susic bio u pravu sto je ostavio Vranjesa na terenu jer samo tako mali moze steci iskistvo, on je nasa buduscnost. Da ga je izveo unistio bi ga psihicki totalno.
Na terenu se ipak vidjela razlika u kvalitetu izmedzu nas i Grka, nije velika ali ipak su oni i bolji i uigraniji iako im je falilo par standardnih igraca.
Idemo dalje, ovaj bod mozemo slaviti kao pobjedu, sada smo pod pritsikom da moramo pobijediti sljedecu utkamicu posto smo se na tebeli sada izjednacili bodovno sa Slovacima i Grcima.
Utakmica je bila pomalo dosadna, ali sam sjedio kao na iglama jer je visilo u zraku da primimo gol. Nasu su se pravo borili i treba nam ovakvih utakmica da se stabilizujemo fizcki i psihicki. Drago mi je da se Susic bio u pravu sto je ostavio Vranjesa na terenu jer samo tako mali moze steci iskistvo, on je nasa buduscnost. Da ga je izveo unistio bi ga psihicki totalno.
Na terenu se ipak vidjela razlika u kvalitetu izmedzu nas i Grka, nije velika ali ipak su oni i bolji i uigraniji iako im je falilo par standardnih igraca.
Idemo dalje, ovaj bod mozemo slaviti kao pobjedu, sada smo pod pritsikom da moramo pobijediti sljedecu utkamicu posto smo se na tebeli sada izjednacili bodovno sa Slovacima i Grcima.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa to nam treba. U Zenici ce nas podcijeniti i bice im, in the pedu.Principatus je napisao/la:Grcki navijaci se slazu posebno u tome, da su nas precijenili.

Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 13 okt 2012, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
- Kontakt:
sa koliko zutih se pauzira 1 utakmica
2 ili 3
2 ili 3
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- inacefindecko
- Kontakt:
Asmir-naš NAJVAŽNIJI IGRAČ u reprezentaciji, pokazao to i večeras, da je bilo koji drugi golman bio na golu, bilo bi možda 2-0 za grke..
Mujdža-Trudio se, koristan je frajer, malo je u odbrani spor bio, al, sve u svemu nije loše..
Sejo-jedan od najboljih večeras po mom mišljenju. morao centrirat skoro s centra zato što se niko živ nije otkrivao.
Ognjen-stvoren samo da maše barjacima po svadbama.
Spahić-u njegovom stilu, dosta dobro, iako me nervira kad se počne pravit tehnička igračina pa komplikuje nekad, al uglavnom veoma dobro..
Zahirović-anemija čista, za jednog zadnjeg veznog frajer bi morao dosta učinkovitiji bit što se tiče presijecanja lopti.
Medunjanin-dok primi loptu, pa je ispremješta na obje noge bar po dva puta, i debeli Gekas se vrati iza lopte.
Misimović-on ima tu tehniku, al guzelja i pegla loptu ponekad bespotrebno.
Lulić-očekivao sam više od njega, onom levatu je 4 puta probacio kroz noge, al nijednom ga nije prošao.. osim one prilike 0 bodova.
Džeko-ništa značajno, realno ubili su ga ovi bankrotičari iz zadnje linije, al očekivao sam više od čovjeka koji vrijedi tolike pare. Pa dlakavi Samaras je večeras izjeebao naše odbrambene, a Džeko je za klasu jači od njega.
Ibišević-radi pametnog poteza Safeta Sušića da ga metne na krilo, on je bio jako "primjetan" cijelo vrijeme, njegova brzina i prodornost su ubijali anemične grke.. nije on kriv što ga je onaj stavio na krilo.
Senijad-kad on ima loptu ja učim kelime i šehadet.
Stevanović-mali uvijek unese živost, nije nešto pretjerano konkretno uradio, al opet je bio pristojan, s obzirom da mu je nije imao ko dat.
Sušić-pa legendo draga, gdje ćeš "brzog" Ibiševića stavit na krilo, pa bolje se Džeko snalazi ko krilo nego on, mi desne strane nikako danas nismo imali. Što se tiče Vranješa, mislim da mu još niko nije javio da frajer nije štoper, već bek. Po meni, bolje da je ostavio Ibiševića na klupu, stavio Stevanovića na desno krilo, pa na kraju izvest malog, a uvest njega odmornog da proba šta. Ovako smo bili pravo malokrvni.
Pjanić je 70 posto reprezentacije, jer osim njega, nijedan ne zna dat pas kojim bi izbacio nekog od protivnika iz igre, primjer Medunjanin koji trči kontru i ide u koso da bi prišao Luliću i gurno mu tek tad loptu..
Sudija je za opšte iznenađenje bio veoma dobar.
Mujdža-Trudio se, koristan je frajer, malo je u odbrani spor bio, al, sve u svemu nije loše..
Sejo-jedan od najboljih večeras po mom mišljenju. morao centrirat skoro s centra zato što se niko živ nije otkrivao.
Ognjen-stvoren samo da maše barjacima po svadbama.
Spahić-u njegovom stilu, dosta dobro, iako me nervira kad se počne pravit tehnička igračina pa komplikuje nekad, al uglavnom veoma dobro..
Zahirović-anemija čista, za jednog zadnjeg veznog frajer bi morao dosta učinkovitiji bit što se tiče presijecanja lopti.
Medunjanin-dok primi loptu, pa je ispremješta na obje noge bar po dva puta, i debeli Gekas se vrati iza lopte.
Misimović-on ima tu tehniku, al guzelja i pegla loptu ponekad bespotrebno.
Lulić-očekivao sam više od njega, onom levatu je 4 puta probacio kroz noge, al nijednom ga nije prošao.. osim one prilike 0 bodova.
Džeko-ništa značajno, realno ubili su ga ovi bankrotičari iz zadnje linije, al očekivao sam više od čovjeka koji vrijedi tolike pare. Pa dlakavi Samaras je večeras izjeebao naše odbrambene, a Džeko je za klasu jači od njega.
Ibišević-radi pametnog poteza Safeta Sušića da ga metne na krilo, on je bio jako "primjetan" cijelo vrijeme, njegova brzina i prodornost su ubijali anemične grke.. nije on kriv što ga je onaj stavio na krilo.
Senijad-kad on ima loptu ja učim kelime i šehadet.
Stevanović-mali uvijek unese živost, nije nešto pretjerano konkretno uradio, al opet je bio pristojan, s obzirom da mu je nije imao ko dat.
Sušić-pa legendo draga, gdje ćeš "brzog" Ibiševića stavit na krilo, pa bolje se Džeko snalazi ko krilo nego on, mi desne strane nikako danas nismo imali. Što se tiče Vranješa, mislim da mu još niko nije javio da frajer nije štoper, već bek. Po meni, bolje da je ostavio Ibiševića na klupu, stavio Stevanovića na desno krilo, pa na kraju izvest malog, a uvest njega odmornog da proba šta. Ovako smo bili pravo malokrvni.
Pjanić je 70 posto reprezentacije, jer osim njega, nijedan ne zna dat pas kojim bi izbacio nekog od protivnika iz igre, primjer Medunjanin koji trči kontru i ide u koso da bi prišao Luliću i gurno mu tek tad loptu..
Sudija je za opšte iznenađenje bio veoma dobar.
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 13 okt 2012, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ma vjerujem da cemo bit mnogo jaci sa Pjanicem. Taj momak je 20-30% ove reprezentacije. Pas igra nam se drasticno poboljsa s njim u ekipi. Kakav Miske, kakav Dzeko, on je nas najvazniji igrac u napadu.
"Makes everything tick" sto Englezi kazu, u stilu Modrica ili Moutinha.
Ne podcjenjuj Pjanića,dobar je to igrač.Cartman je napisao/la:Ma vjerujem da cemo bit mnogo jaci sa Pjanicem. Taj momak je 20-30% ove reprezentacije. Pas igra nam se drasticno poboljsa s njim u ekipi. Kakav Miske, kakav Dzeko, on je nas najvazniji igrac u napadu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ako je Grcka bolja repka od nas, sto se onda trebamo nadati za neko veliko takmicenje,,,sta mislite koga to mozemo dobiti u barazu?Grcka je najlaksi protivnik od velikih repkih. Ja sam takodjer jedan od rijetkih ovdje koji nije zadovoljan iz vise razloga. Nikada nismo dobili neku vecu reprezentaciju, a hocemo na veliko takmicenje. Grcka je veceras bila ocajna, prazan gol fulio Gekas, znaci losiju utakmicu nisam gledao ne pamtim. Sto se nase igre tice jedna rijec je opisuje ,katastrofa, jedino Salihovic i Begovic sto su bili odlicni. Dzeko razocarenje veliko ( nije imao upotrebljive lopte) pa nije ni Samaras imao upotrebljivi lopti, pa odigra odlicno. Mnogi pocjenjuju Slovake, a lahko je moguce da ovo prvenstvo cak ni baraz ne osiguramo ( a najlaksa grupa svih vremena).
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nije Medunjanin kriv , vracao se jedini po loptu (jedino mu se Salihovic otvarao), Miske mu je trebao pomoci vise, Zahirovic i Vranjes nemaju mjesta ni medju rezervama. Igramo sa igracima u napadu koji su dobri ali spori , pa nije imao ko za njih da trci, tek se vidi sad sta znaci Pjanic , on je kreator svih akcija trci za sviju. Realno Spaha, Salihovic i Begovic su odigrali utakmicu. Nekontam sta onaj Ibricic vise trazi , covjek nikako da se sastavi sa loptopm , a mali Stevanovic koji usao kad i on je pretrcao ja mislim duplo vise. Lulic, Dzeko nisu imali svoj dan , Mujdza, Ibisevic i Miske su se kao nesta vise trudili ali i oni su zakazali , samo Spaha, Salih i Begovic mogu da dobiju prolaz ali i najvise ocjene i oni su razlog sto smo osvojili bod. A Zehirovica malo odmoriti probati sa nekim drugim na def. veznom a ne neko ko se ne otvara i stalno vraca loptu unazad, Vranjesu se zahvaliti i nezvat ga vise jedino ako se svi povrjede. Medunjan mora da udje u formu predugo nije igrao ali momak zna za razliku od Vranjesa samo mu treba utakmica. Znaci od ovih sto su nastupali crveni dati Vranjesu i Ibricicu , a 2 zuta Zahirovicu. Probati umjesto Ibisevica Stevanovica , pa mjenjat Ibesevica za Misketa ili Dzeku jer previse smo spori.
Jadna ti je majka ako te Monolog vidi.Dylan Dog je napisao/la:Ne podcjenjuj Pjanića,dobar je to igrač.Cartman je napisao/la:Ma vjerujem da cemo bit mnogo jaci sa Pjanicem. Taj momak je 20-30% ove reprezentacije. Pas igra nam se drasticno poboljsa s njim u ekipi. Kakav Miske, kakav Dzeko, on je nas najvazniji igrac u napadu.

Od ove sezone sa 2.IVICA OSIM je napisao/la:sa koliko zutih se pauzira 1 utakmica
2 ili 3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.