Tribalian je napisao/la:Brate oni su sad jedno veliko NISTA

mislim na navijace Liverpoola,a pri tom me mnogo.....dal ce to nekom njihovom TV navijacu da se svidi. Ove moje reci moze i @ Stevie da potvrdi,jer decko poznaje sve engleske navijacke grupe bolje nego iko na ovom forumu.
Tu njihovu navijacku himnu sad pevaju zagrljeni navijaci u sastavu : 2 babe,1 deda,1 japanski turista,1 biznismen sa porodicom,1 zalutali Arapin(student),2 gospodje srednjih godina,1 kamiondzija,1 amerikanac (predstavnik firme u Engleskoj)...itd.Tako nazalost izgleda struktura navijaca LFC-a.Kad je taj kop "drmao" mi to nismo mogli da vidmo jer smo u SFRJ imali 2 TV programa,prilika za to je bila u periodu od 1991-1998 otprilike(iako je 4 godine ranije kop kao takav prestao da postoji) posredstvom satelitskog programa.A sve vredno u fudbalu kao i LFC-ov kop unistio je tzv. "modern football" cijih pristalica na ovom forumu ima ohohohohohoho-ihahahahahahahahahahaaa

nema se tu sta dodati, cista istina je ovo boldirano. zato ja uvijek kazem atmosfera u nizim ligama je mnogo bolja i vise posjeca na old school vremena nego oni plastic fans iz PLa. pa dovoljna je cinjenica da liverpool hoce da smanji svotu karata unitedu za derbi na anfieldu posto navijaci uniteda stoje(!) kad su na anfieldu

tragikomicno
the scouser je napisao/la:
Kvalitet navijanja na Kopu je vremenom opadao,zajedno sa cjelokopnim navijanjem u Engleskoj,iako je i dan danas Kop bolji od 90% tribina u Engleskoj (da se razumijemo TRIBINA,ne firmi ili bilo kakvog drugog vida huliganskih udruga tipa Headhunters,ICF ili Bushwackers). Jedino se mozda Stokeovi navijaci u EPL-u mogu pohvaliti da su glasiniji ali da im je tribina više "nadjidjana" (salovi,zastave,setalice...) ne mogu nikako.
i ti si ga pretjerao ovdje vala. kop vise nikad nece biti isti tako danas nije ni blizu vrha sto se tice engleske navijacke scene. to je cista cinjenica pa se ljutite ako hocete. kao sto sam vec napisao u prethodnom postu atmosfera i navijanje u nizim ligama je mnogo bolje nego ista sto ces danas naci u PLu. u nizim ligama i dan danas imas radnicku klasu koja redovno ide na utakmice, u PLu je to samo fantazija. u to sam se i sam uvjerio, bio sam na nekoliko utakmica u nizim ligama i na par u PLu, drasticna razlika. evo ti jedan primjer na sto je wh spao, klub koji je nekada bio respektovan i cijenjen ne samo zbog ICFa vec i atmosfere na boleyn groundu. prosle sezone oni igraju tv mec protiv arsenala a na tribini prikazivaju mnogo likova koji spavaju

isto tako prvi mec sezone protiv cardiffa(nekada bi prije ovo bio paklen mec na terenu i van njega) i odjednom im spade prosjek s 10.000 usporedeno s PL, da ne pricam o mrtvoj atmosferi tokom meca..
@Trib: sjecam se ja onog meca protiv liverpoola u liga cupu na the denu, onda su millwallovci htjeli da upadnu na juznu tribinu nakon sto su se gosti poceli kurciti - pa su se gosti odjednom sakrili iza murije/redara.. evo jedan detalj iz tog meca, legendarni kevin muscatt na djelu

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X