Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Tribalian
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Tribalian » 20 avg 2011, 03:48

Devil je napisao/la:Casual je nastao da navijaci ne bi upadali u oci muriji te bi time lakse prolazili pored njih,a gle sada ironije murija poznaje bolje casual marke nego bilo koji drugi navijac,pa bi mozda trebali da se navijaci prebace na skupa odelca kao oni Nemci,ko ono bese je li Red Dragons Zwickau? :?
Kad pomenu stil oblacenja,jel se secas onog izvestaja navijaca MU-a iz 2010. godine,jesen,onaj derbi na JNA.Kad lik kaze "Nisam mogao da ih razlikujem,niko ne nosi obelezja,a svi imaju kapuljace na glavama" :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 avg 2011, 04:08

Za podmladak foruma nekoliko bitnih stvari za dalje opserviranje ostrvske scene :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Hillsborough_disaster" onclick="window.open(this.href);return false;

Tako to izgleda u danasnje vreme :mrgreen:
[youtube][/youtube]

:lol: :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Ovo je navijac jednog holandskog kluba,ali morao sam ga staviti ovde :lol:
slika
Navijaci Fulama u Hamburgu prosle godine :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 avg 2011, 04:22

[youtube][/youtube]

;) 8-)
[youtube][/youtube]

Pominjao sam u prethodnim postovima kako je nekada izgledao LFC-ov KOP ,evo nekih od tih snimaka.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
:!: :!: :!: :!: :!:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 avg 2011, 13:37

Tribalian je napisao/la:Brate oni su sad jedno veliko NISTA :!: mislim na navijace Liverpoola,a pri tom me mnogo.....dal ce to nekom njihovom TV navijacu da se svidi. Ove moje reci moze i @ Stevie da potvrdi,jer decko poznaje sve engleske navijacke grupe bolje nego iko na ovom forumu.Tu njihovu navijacku himnu sad pevaju zagrljeni navijaci u sastavu : 2 babe,1 deda,1 japanski turista,1 biznismen sa porodicom,1 zalutali Arapin(student),2 gospodje srednjih godina,1 kamiondzija,1 amerikanac (predstavnik firme u Engleskoj)...itd.Tako nazalost izgleda struktura navijaca LFC-a.Kad je taj kop "drmao" mi to nismo mogli da vidmo jer smo u SFRJ imali 2 TV programa,prilika za to je bila u periodu od 1991-1998 otprilike(iako je 4 godine ranije kop kao takav prestao da postoji) posredstvom satelitskog programa.A sve vredno u fudbalu kao i LFC-ov kop unistio je tzv. "modern football" cijih pristalica na ovom forumu ima ohohohohohoho-ihahahahahahahahahahaaa :!:
nema se tu sta dodati, cista istina je ovo boldirano. zato ja uvijek kazem atmosfera u nizim ligama je mnogo bolja i vise posjeca na old school vremena nego oni plastic fans iz PLa. pa dovoljna je cinjenica da liverpool hoce da smanji svotu karata unitedu za derbi na anfieldu posto navijaci uniteda stoje(!) kad su na anfieldu :roll: tragikomicno :oops:
the scouser je napisao/la: Kvalitet navijanja na Kopu je vremenom opadao,zajedno sa cjelokopnim navijanjem u Engleskoj,iako je i dan danas Kop bolji od 90% tribina u Engleskoj (da se razumijemo TRIBINA,ne firmi ili bilo kakvog drugog vida huliganskih udruga tipa Headhunters,ICF ili Bushwackers). Jedino se mozda Stokeovi navijaci u EPL-u mogu pohvaliti da su glasiniji ali da im je tribina više "nadjidjana" (salovi,zastave,setalice...) ne mogu nikako.
i ti si ga pretjerao ovdje vala. kop vise nikad nece biti isti tako danas nije ni blizu vrha sto se tice engleske navijacke scene. to je cista cinjenica pa se ljutite ako hocete. kao sto sam vec napisao u prethodnom postu atmosfera i navijanje u nizim ligama je mnogo bolje nego ista sto ces danas naci u PLu. u nizim ligama i dan danas imas radnicku klasu koja redovno ide na utakmice, u PLu je to samo fantazija. u to sam se i sam uvjerio, bio sam na nekoliko utakmica u nizim ligama i na par u PLu, drasticna razlika. evo ti jedan primjer na sto je wh spao, klub koji je nekada bio respektovan i cijenjen ne samo zbog ICFa vec i atmosfere na boleyn groundu. prosle sezone oni igraju tv mec protiv arsenala a na tribini prikazivaju mnogo likova koji spavaju :lol: :roll: isto tako prvi mec sezone protiv cardiffa(nekada bi prije ovo bio paklen mec na terenu i van njega) i odjednom im spade prosjek s 10.000 usporedeno s PL, da ne pricam o mrtvoj atmosferi tokom meca..

@Trib: sjecam se ja onog meca protiv liverpoola u liga cupu na the denu, onda su millwallovci htjeli da upadnu na juznu tribinu nakon sto su se gosti poceli kurciti - pa su se gosti odjednom sakrili iza murije/redara.. evo jedan detalj iz tog meca, legendarni kevin muscatt na djelu 8-)
slika
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 20 avg 2011, 13:52, ukupno mijenjano 2 puta.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 avg 2011, 13:41

Mnogi kazu a i Murniho, da treba dozivjeti talijanski gradski derbi Milan-Inter ! atmosfera je uvijek paklena
-RIVALDO-

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2011, 14:12

senad_flamin je napisao/la:Mnogi kazu a i Murniho, da treba dozivjeti talijanski gradski derbi Milan-Inter ! atmosfera je uvijek paklena
Italijani su Italijani ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 avg 2011, 15:23

@Stevie brate,drago mi je da se bar ti secas tog meca(nisam ni sumnjao u to ;) ).U pravu si za ove nize lige 100%,i potpuna je istina da su na mecevima PL-e kamere hvatale "navijace" da spavaju na mecevima :lol:
senad_flamin je napisao/la:Mnogi kazu a i Murniho, da treba dozivjeti talijanski gradski derbi Milan-Inter ! atmosfera je uvijek paklena
Jeste,ali samo zbog glasnog pevanja(svaka cast na tome) i dobrim koreografijama.Na tom derbiju odavno nema tenzije prave.Prelecu igraci iz Intera u Milan i obratno kao dobar dan.To ti je dokaz da nema tenzije.Nek se to desi u Rimu pa ces videti sta ce biti. ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 avg 2011, 23:24

STEVIE je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Kvalitet navijanja na Kopu je vremenom opadao,zajedno sa cjelokopnim navijanjem u Engleskoj,iako je i dan danas Kop bolji od 90% tribina u Engleskoj (da se razumijemo TRIBINA,ne firmi ili bilo kakvog drugog vida huliganskih udruga tipa Headhunters,ICF ili Bushwackers). Jedino se mozda Stokeovi navijaci u EPL-u mogu pohvaliti da su glasiniji ali da im je tribina više "nadjidjana" (salovi,zastave,setalice...) ne mogu nikako.
i ti si ga pretjerao ovdje vala. kop vise nikad nece biti isti tako danas nije ni blizu vrha sto se tice engleske navijacke scene. to je cista cinjenica pa se ljutite ako hocete. kao sto sam vec napisao u prethodnom postu atmosfera i navijanje u nizim ligama je mnogo bolje nego ista sto ces danas naci u PLu. u nizim ligama i dan danas imas radnicku klasu koja redovno ide na utakmice, u PLu je to samo fantazija. u to sam se i sam uvjerio, bio sam na nekoliko utakmica u nizim ligama i na par u PLu, drasticna razlika. evo ti jedan primjer na sto je wh spao, klub koji je nekada bio respektovan i cijenjen ne samo zbog ICFa vec i atmosfere na boleyn groundu. prosle sezone oni igraju tv mec protiv arsenala a na tribini prikazivaju mnogo likova koji spavaju :lol: :roll: isto tako prvi mec sezone protiv cardiffa(nekada bi prije ovo bio paklen mec na terenu i van njega) i odjednom im spade prosjek s 10.000 usporedeno s PL, da ne pricam o mrtvoj atmosferi tokom meca..
I dalje Kop uz Stoke pruza najbolju atmosferu u premiershipu,a sto se nizih liga tice mozda su navijaci glasniji,ali su sigurno kvantitativno inferiorni u odnosu na Kop,pa to pruza znacajnu prednost Kopu,kakvi god da su navijaci manjih klubova manje ih dolazi i ne mogu se nositi sa 7-8 hiljada na Kopu.Mada vjerujem da je navijanje na Anfieldu opet ispod nivoa koji se ocekuje,i reputacije kakvu je ono nekad imalo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 21 avg 2011, 14:03

austria salzburg-hall
slika
slika
slika

luzern-basel
slika
slika
slika
slika
slika
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 avg 2011, 14:12

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 avg 2011, 14:37

[youtube][/youtube]

Najjaci dokumentarac o navijacima, pored Balkana ima jos i Italija, Argentina, Holandija, Poljska, Rusija, Njemacka, Brazil i Turska. Sve epizode imate na youtube. 8-)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 23 avg 2011, 14:42

MOLIM VAS DA SE NE POSTAVLJAJU SLIKE I KLIPOVI NAVIJAČA IZ BIH I IZ REGIONA.

hvala

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 18:08

slika

slika

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 18:11

Bugari...
slika

slika

slika

h[img]ttp://hooligans.bg/gallery/albums/userpics/normal_385727.jpg[/img]

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 avg 2011, 18:15

De brate sto postavljas ove naciste :cry: :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 18:17

Madjari...

slika

slika

slika
Sarajlijc@ je napisao/la:De brate sto postavljas ove naciste :cry: :cry:
Brate treba ljudi da vide :!: Veruj mi ,ja prema Bugarima simpatije nemam :!: Postavljam ih da ljudi vide kakav fazon furaju Bugari,a zastave slicne kao i Torcida(neke,ne sve).

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 18:21

Rumuni...

slika

slika

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 19:38

Rusi...

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 19:41

Nemci...

slika

slika

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 19:46

Italijani-pripremne utakmice i treninzi...

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.