Nije mi samo jasno koji bi nam nam vrag on, pored nasih veznih igraca.topnik1 je napisao/la:Viša moja nena refija od njega.bega_afc je napisao/la:Ionako je rinaka od igraca.Barcod je napisao/la:Ode Vidal u Bayern toliko o dolasu kod nas
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jadna mu majka od naših tviteraša ako bude slagao. Zna da mu je to kraj karijere 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Usiso sam i njega neki dan.anell je napisao/la:Šta bi sa onim Turčinom sa twittera ušutio se nešto.
Nema izgleda od njega ništa, dosad bi se bar jedno ime spomenulo.topnik1 je napisao/la:Jadna mu majka od naših tviteraša ako bude slagao. Zna da mu je to kraj karijere
Koliko tebi dođe struje ?bega_afc je napisao/la: Usiso sam i njega neki dan.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Spominje se Lacazzete opet.anell je napisao/la:Nema izgleda od njega ništa, dosad bi se bar jedno ime spomenulo.topnik1 je napisao/la:Jadna mu majka od naših tviteraša ako bude slagao. Zna da mu je to kraj karijere
Koliko tebi dođe struje ?bega_afc je napisao/la: Usiso sam i njega neki dan.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kradem ja struju, nije frka. Nemam sat uopste.anell je napisao/la: Koliko tebi dođe struje ?
Izgleda ode Vidal u Bayern. Ako je ko mislio da ce u Arsenal, prevario se.
Gdje je sad onaj što je napisao roman kako Vidal neće napustiti Juve ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Re: RE: Re: Arsenal - Transferi
Imaš sat, ali se okreće unazad.bega_afc je napisao/la:Kradem ja struju, nije frka. Nemam sat uopste.anell je napisao/la: Koliko tebi dođe struje ?
Btw, pokupio na Twitteru (Voajeroljupci na respiratorima):
Guy claims to overhear conversation between Arsene, Bould, Primorac, Lewin and Gazidis. A few interesting points.. http://t.co/xvMplFXPF1
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Ionako je rinaka od igraca.SamoZeljo je napisao/la:Izgleda ode Vidal u Bayern. Ako je ko mislio da ce u Arsenal, prevario se.
Viša moja nena refija od njega.bega_afc je napisao/la:Ionako je rinaka od igraca.SamoZeljo je napisao/la:Izgleda ode Vidal u Bayern. Ako je ko mislio da ce u Arsenal, prevario se.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nije mi samo jasno koji bi nam nam vrag on, pored nasih veznih igraca.topnik1 je napisao/la:Viša moja nena refija od njega.bega_afc je napisao/la:Ionako je rinaka od igraca.SamoZeljo je napisao/la:Izgleda ode Vidal u Bayern. Ako je ko mislio da ce u Arsenal, prevario se.
Jadna mu majka od naših tviteraša ako bude slagao. Zna da mu je to kraj karijere 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Usiso sam i njega neki dan.anell je napisao/la:Šta bi sa onim Turčinom sa twittera ušutio se nešto.
Kradem ja struju, nije frka. Nemam sat uopste.anell je napisao/la: Koliko tebi dođe struje ?
Ta transfer-priča će biti malo sporija. Očekujem da se oko Emirates Cupa to završi.anell je napisao/la:Šta bi sa onim Turčinom sa twittera ušutio se nešto.
Pitam se jel meni dobro il ovi ponavljaju iste postove

- Schneiderlin
- Kontakt:
According to Spanish **** AS, talks are being held between Arsenal and Bilbao to seal deal for Monreal’s transfer from the Emirates.
As per the provided link, the former Malaga full back will sign a three year deal with the La Liga side who will pay the North London club 10 million Euros to finally secure his services. To replace the Spaniard, the Gunners are linked with Napoli and Algerian star Faouzi Ghoulam who will cost around 10 million pounds.

pošto se valencia zanima za ospinu,dat im ga i 10 milki za gayu,nakon colea sve šlagiranac do šlagiranca na lijevom beku
As per the provided link, the former Malaga full back will sign a three year deal with the La Liga side who will pay the North London club 10 million Euros to finally secure his services. To replace the Spaniard, the Gunners are linked with Napoli and Algerian star Faouzi Ghoulam who will cost around 10 million pounds.

pošto se valencia zanima za ospinu,dat im ga i 10 milki za gayu,nakon colea sve šlagiranac do šlagiranca na lijevom beku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.