Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ubica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Muslimovic je doktor nauke za Ibisevica. 

- rob do bagro
- Kontakt:
mozda sad...prije godinu dana je bilo obratnoTarik14 je napisao/la:Muslimovic je doktor nauke za Ibisevica.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Što si potpisivao, potpisivao si.Tataratira je napisao/la:Potpisujem !!!Tarik14 je napisao/la:Muslimovic je doktor nauke za Ibisevica.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Naravno ali nikoga ne zanima sta se desavalo prije godinu dana.rob do bagro je napisao/la:mozda sad...prije godinu dana je bilo obratnoTarik14 je napisao/la:Muslimovic je doktor nauke za Ibisevica.

- rob do bagro
- Kontakt:
i mene zanima sadasnje vrijeme...moras priznat da si uzivo dok je on pogadjao...dok Muslimovic ne bas tako cesto.Ove godine je sad obratno boze moj ne moze covjek uvijek blistatTarik14 je napisao/la:Naravno ali nikoga ne zanima sta se desavalo prije godinu dana.rob do bagro je napisao/la:mozda sad...prije godinu dana je bilo obratnoTarik14 je napisao/la:Muslimovic je doktor nauke za Ibisevica.

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Zlatane
Bravoo samo nastavi tako ! 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
MinistaR nam je sad glavni uvodi red i mir...konacno neko...a slika mu je drama...
Uzivo sam ali sam, za razliku od mnogih navijaca, brzo svatio da ga je povreda totalno unistila te da nece biti onaj isti igraci od predhodne sezone.
Ibisevic je imao jednu ozbiljnu povredu ali je Muslimovic, u zadnjih 2-3 godine, imao 5-6 povreda zbog kojih cesto nije igrao u prvih 11 za svoj klub za razliku od Vedada.
Ibisevic je imao jednu ozbiljnu povredu ali je Muslimovic, u zadnjih 2-3 godine, imao 5-6 povreda zbog kojih cesto nije igrao u prvih 11 za svoj klub za razliku od Vedada.
-
- Kontakt:
Muslimovic je zasluzio svojim igrama da igra u prvih jedanaest u repci
Sanelu Jahicu pukao misic, ebiga Jaha nedaj se
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- NoName
- Kontakt:
E jebga!Lovac je napisao/la:Sanelu Jahicu pukao misic, ebiga Jaha nedaj se
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
sta ima veze,hvala bogu nema sad utakmica, a Jaha ce to zalijepit brzoNoName je napisao/la:E jebga!Lovac je napisao/la:Sanelu Jahicu pukao misic, ebiga Jaha nedaj se

Svaka cas Zlatanu za dva gola. Vraca se u formu na velika vrata. Samo da ga postede povrede i vidim ga ponovo u ligi petice do iduce godine.
Vedo je bio vidno umoran od reprezentativnih utakmica pa ga je trener postedio ali koliko ga cijeni vidi se po tome sto mu je dao da izvede penal prosli vikend.
Vedo je bio vidno umoran od reprezentativnih utakmica pa ga je trener postedio ali koliko ga cijeni vidi se po tome sto mu je dao da izvede penal prosli vikend.
2-3 sedmice. Ali nezgodna je povreda. Meni se desilo jednom, noga mi poplavila na mjestu puknuca.hroni je napisao/la:sta ima veze,hvala bogu nema sad utakmica, a Jaha ce to zalijepit brzoNoName je napisao/la:E jebga!Lovac je napisao/la:Sanelu Jahicu pukao misic, ebiga Jaha nedaj se
muslim je heroj jedne polovice grada saloniki-a
edit: mahmutovic opet zabio za teplice danas!

Znas li slucajno koji je to gol Mahmutovicu.Stvarno ubi on tamo.Treba ga Vehu preporuciti ko zamjenu za Dzekusteve-o je napisao/la:muslim je heroj jedne polovice grada saloniki-a![]()

- rob do bagro
- Kontakt:
Dao bih sve da tog momka ponovo vidim u Celikusteve-o je napisao/la:muslim je heroj jedne polovice grada saloniki-a![]()

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
70' min Teplice gube 3:2 Mahmutovic dao jedan gola
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
s danasnjim golom ima ukupno 6 golova za teplice ove sezonedelija je napisao/la:Znas li slucajno koji je to gol Mahmutovicu.Stvarno ubi on tamo.Treba ga Vehu preporuciti ko zamjenu za Dzekusteve-o je napisao/la:muslim je heroj jedne polovice grada saloniki-a![]()

ps: valja pomenuti i da nas mladi reprezentativac josip coric u istoj ligi pruza odlicne partije za liberec....