Mislim da niko pri zdravoj pameti nije ocekivao da izbore top4 ove sezone pogotovo nakon ovakvog transfer rokatotasef1 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 21:08United nema sanse za top 4, a mislim da nece biti ni u top 6. Nista znacajno nisu uradili ovaj transfer rok, dosao trener koji ima totalno drugi sistem i trebat ce vremena svima da se naviknu. Ovaj stoper sto su ga doveli, mislim jbg koliko imas niskih worldclass defendera plus dolazi iz lige gdje se i ne igra neka posebna odbrana. Ericsen je OK al kao rezerva. Nemaju napadaca a Cristiano ce ici sto posto. Mislim da ce ovo biti najteza i najgora sezona za United.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Auff. ETH je pokazao bezmudastvo sa izborom kapitena i izborom prvog golmana. Arteta je bio mnogo hrabriji u Arsenalu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Imaju bas tezak raspored nakon ove utakmice, Liverpool, Southampton, Leicester, Arsenal
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne bi ja rekao da je problem u tome, već ko i kako troši te pare.
Covjek se zali da Manchester United ne trosi pare
Pa sta svi ostali klubovi na svijetu trebaju reci?
Pa sta svi ostali klubovi na svijetu trebaju reci?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A ko je postavio i uspostavio takvu strukturu, to je njihova najveća krivica, to on i govori, pogledaj raspravu, kaže bankari vode klub, ljudi koji nemaju veze sa fudbalom, misli na Arnolda i Eda prije njega.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Troše više para od Cityja i placu 
Vođa za primjer
Vođa za primjer
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel ovo postaje neki tradicionalni event kad igramo?
Bice to u dokumentarcu 100%AlanSmith14 je napisao/la: ↑13 avg 2022, 20:00Ovako je i Arsenal prosle godine startao, pa vidite gdje su sad.
Sjecam se kako je @anell to iskusno i mirno podnio vjerujuci u process. Tako da ... Thrust the process![]()
4-IN-A-ROW
Daj nekq neko postavi gdje se mogu pogledati prosireni sazetci utakmica,hvala unaprijed
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Glazeri potrosili preko milijardu na razna pojacanja.
Slusajuci pogresne likove,dobili su da je Fred,VBS,Maguire,Sancho, "buducnost".
Ne bi smio uloziti ni eura,bacanje novca jer niko u upravi nema pojma.
Ova sezona borba za top12.
Slusajuci pogresne likove,dobili su da je Fred,VBS,Maguire,Sancho, "buducnost".
Ne bi smio uloziti ni eura,bacanje novca jer niko u upravi nema pojma.
Ova sezona borba za top12.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Pazi Glazeri su krivi. Okej, nisu idealni. Ali ko je idealan van naftasa?
Liverpool koji je bio ovo sta je United do Kloppa i kako trener preokrene cijeli klub, zamisli.
Arsenal i Kroenke?
Tottenham i ENIC?
Kad se dovodilo Ronalda, Varana, Sancha drkalo se zestoko. Milijarda u 10 godina. Problem je sto nisu jos pogodili trenera. Ousti ovog da radi 3 4 godine pa vidi dalje.
Neville pametuje, a nije bio za Contea, hajvan. Eto Glazeri krivi jer United ne moze dobit Brighton i Brentford, jah.
Liverpool koji je bio ovo sta je United do Kloppa i kako trener preokrene cijeli klub, zamisli.
Arsenal i Kroenke?
Tottenham i ENIC?
Kad se dovodilo Ronalda, Varana, Sancha drkalo se zestoko. Milijarda u 10 godina. Problem je sto nisu jos pogodili trenera. Ousti ovog da radi 3 4 godine pa vidi dalje.
Neville pametuje, a nije bio za Contea, hajvan. Eto Glazeri krivi jer United ne moze dobit Brighton i Brentford, jah.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Je li Haaland medju pet najboljih igraca Citya? Bruyne, Foden, Cancelo i Rodri su prvih cetiri. Peto mjesto ne mogu odrediti.bodi123 je napisao/la: -
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.