Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Mali Preldzic bi trebao vise igrati.Moj komsija Jasarevic opravdano izgubio minutazu.
Vidim da su Poljaci dobili Irce 60 razlike

Britanci se mučili sa Ircima do kraja, ko zna možda i završe 2.

Kylian je napisao/la: ↑26 jul 2025, 13:57Pa sto ih je doveo ako im neće dati minutažu, ja ovo ne razumijem. Selektor si, sam biraš, sam pozivaš i onda im nisi dao da igraju. Zasto ih zoveš Marineeeee?
Za sada ovu U-18 reprezentaciju vodi KK Bosna (juniori, bili su državni prvaci ove godine) i daje veću prednost ovima koji su 2008.godiste, mada ne vidim efekat, ostalo ništa (doveo ih da im se upise u statistiku da su igrali nekada za BiH)
Istinit naslov bi bio: Juniori Bosne pobijedili Island
Vidi se da nikad nisi kosarkasku loptu uzeo u ruke.
Izvini, stručnjak košarkaški ali ovo su činjenice:Ascinica je napisao/la: ↑27 jul 2025, 18:50Kylian je napisao/la: ↑26 jul 2025, 13:57Pa sto ih je doveo ako im neće dati minutažu, ja ovo ne razumijem. Selektor si, sam biraš, sam pozivaš i onda im nisi dao da igraju. Zasto ih zoveš Marineeeee?
Za sada ovu U-18 reprezentaciju vodi KK Bosna (juniori, bili su državni prvaci ove godine) i daje veću prednost ovima koji su 2008.godiste, mada ne vidim efekat, ostalo ništa (doveo ih da im se upise u statistiku da su igrali nekada za BiH)
Istinit naslov bi bio: Juniori Bosne pobijedili Island
Vidi se da nikad nisi kosarkasku loptu uzeo u ruke.
Daut Livadic je visok 208
Kao centar kluba Sloboda bio je član tima koji je osvojio regionalnu juniorsku titulu i prepoznat - među najboljiima.
Reprezentacija BiH U‑18
U prvom kolu protiv Poljske, Livadić je na klupi i imao samo 1 minut igre
U narednoj utakmici, BiH je pobijedila Island 82 : 72, ali Livadić nije ulazio u igru
Ima li tebi smisla da neko visok 208 sjedi na klupi, a doveo si ga, odabrao, izabrao …..
Meni ima kad ga netko napiše drugi na spisak a to nije selektor!!
-
- Kontakt:
Ti onda kao visoko moralna osoba u cilju zaštite svog imena fino se zahvališ na pozivu za selektora i vratiš se u svoj klub i obavijestiš nadležne organe o sumnjivim aktivnostima.
Ili pak,
Ko nakveći shupak podviješ rep i povedeš na prvenstvo 10 igrača iako ih na spisku imaš 12, jer ova dvojica ti služe ko ikebane.
Meni je sve ovo strašno za gledati, a ne mogu da ne pratim jer sam od svoje 6. godine u sportu.
Ponižavanje države i njenog običnog čovjeka (level pro) je ono što me posebno boli

Šta njih dvojica( selektori ) znaju šta je moral.
Prvo ovaj U18 zbog rezultata od prošle godine nije trebao biti tu sad. Prihvati da bude i da mu nametnu.
Isto će ti biti i u U16. Barem dvojica istih.
Prvo ovaj U18 zbog rezultata od prošle godine nije trebao biti tu sad. Prihvati da bude i da mu nametnu.
Isto će ti biti i u U16. Barem dvojica istih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.