Said?Besic je napisao/la:Hajd pogodi ko će prekucat ligu?High je napisao/la:Ima li pljuvača?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Obični ste štrumfovi. Efemerni navijači FKS!MortemHz je napisao/la:Said?Besic je napisao/la:Hajd pogodi ko će prekucat ligu?High je napisao/la:Ima li pljuvača?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio sam i neku medresu online.PitarBordo je napisao/la:Evo Simbe evo ludila
- PitarBordo
- Kontakt:
To @High ušao sa firminog profila.MortemHz je napisao/la:Vidio sam i neku medresu online.PitarBordo je napisao/la:Evo Simbe evo ludila
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:To @High ušao sa firminog profila.MortemHz je napisao/la:Vidio sam i neku medresu online.PitarBordo je napisao/la:Evo Simbe evo ludila

Meni ovaj prelazni rok izgleda kao uspostava nekog sistema u kojem cemo nastojat gradit neki kontinuitet.
U ovom trenutku najjaci dio tima je odbrana gdje na svakoj poziciji imamo po dva igraca. Ispred odbrane nalazi se dvojac koji je uglavnom defanzivno orijentisan. Slicno kao sto je i Marinkovic u zrinjskom radio. U pocetku bili iskljucivo defanzivna ekipa da bi ove godine eskplodirali. Tako nesto ocekujem i od nas. Mnogo utakmica na mali broj golova gdje ce nas slabo ko uspjet pobjedit. Zrinji je ovo dalo rezultate, mislim da ce i nama. Bilo kako bilo, puna podrska Cali i strucnom stabu.
U ovom trenutku najjaci dio tima je odbrana gdje na svakoj poziciji imamo po dva igraca. Ispred odbrane nalazi se dvojac koji je uglavnom defanzivno orijentisan. Slicno kao sto je i Marinkovic u zrinjskom radio. U pocetku bili iskljucivo defanzivna ekipa da bi ove godine eskplodirali. Tako nesto ocekujem i od nas. Mnogo utakmica na mali broj golova gdje ce nas slabo ko uspjet pobjedit. Zrinji je ovo dalo rezultate, mislim da ce i nama. Bilo kako bilo, puna podrska Cali i strucnom stabu.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Mene najviše nervira sto se mi vec godinama sa svima mučimo bio to prvoplasirani ili zadnji. Od Sarajeva se očekuje da zadnje 2-3 ekipe na tabeli svaki put dobije minimalno 3-4 gola razlike i da pritom odmori ključnog igrača, a da ima inicijativu tokom cijelog meča. A ne mi Čelik dobijemo svake prestupne godine,Olimpik ne zna ni kako ostaje u ligi nas dobije, Jajce nas obruka na domaćem terenu. Pa mi smo Sarajevo!
Sabrine mi moje!
Esport je napisao/la:BTX je napisao/la:samo nek se igraMemara je napisao/la:Olimpik - Kup - listica - Kup - Sloboda pa liga 6... uhh biće tu svašta od rezultata do kartona.
Znaći: Olimpik - Bosna sema - Široki - Bosna sema - i onda put u Tuzlu![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
istina..BosnianKingdom je napisao/la:Mene najviše nervira sto se mi vec godinama sa svima mučimo bio to prvoplasirani ili zadnji. Od Sarajeva se očekuje da zadnje 2-3 ekipe na tabeli svaki put dobije minimalno 3-4 gola razlike i da pritom odmori ključnog igrača, a da ima inicijativu tokom cijelog meča. A ne mi Čelik dobijemo svake prestupne godine,Olimpik ne zna ni kako ostaje u ligi nas dobije, Jajce nas obruka na domaćem terenu. Pa mi smo Sarajevo!
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- PitarBordo
- Kontakt:
Najjači izgovor za to je "svi se brane protiv mas i daju 200%".BosnianKingdom je napisao/la:Mene najviše nervira sto se mi vec godinama sa svima mučimo bio to prvoplasirani ili zadnji. Od Sarajeva se očekuje da zadnje 2-3 ekipe na tabeli svaki put dobije minimalno 3-4 gola razlike i da pritom odmori ključnog igrača, a da ima inicijativu tokom cijelog meča. A ne mi Čelik dobijemo svake prestupne godine,Olimpik ne zna ni kako ostaje u ligi nas dobije, Jajce nas obruka na domaćem terenu. Pa mi smo Sarajevo!
Samo Saraj'vo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kao da smo jedini na svijetu protiv koga se neko brani. Skoro svaka liga ima neki klub ili čak više njih protiv kojih se manji klubovi brane osim možda Engleske,Holandije i jos neke lige...
Sabrine mi moje!
PitarBordo je napisao/la:To @High ušao sa firminog profila.MortemHz je napisao/la:Vidio sam i neku medresu online.PitarBordo je napisao/la:Evo Simbe evo ludila
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Evolution87
- Kontakt:
HOCU **** VEZNOG
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni rekli da mi je glupa fora jer ponavljam da nam treba vezni. Al' eto ja idiot.Evolution87 je napisao/la:HOCU **** VEZNOG
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Da mi se je jedno jutro probuditi i vidjeti naslov: ''VELIKO POJACANJE NA KOSEVU: Taj i taj u bordo dresu.'' A da pritom bude vezniiiiiiiiiiPitarBordo je napisao/la:Meni rekli da mi je glupa fora jer ponavljam da nam treba vezni. Al' eto ja idiot.Evolution87 je napisao/la:HOCU **** VEZNOG
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- TobeYarabi
- Kontakt:
onda ti je najbolje da se sledecih nekoliko godina nikako ne budisEvolution87 je napisao/la:Da mi se je jedno jutro probuditi i vidjeti naslov: ''VELIKO POJACANJE NA KOSEVU: Taj i taj u bordo dresu.'' A da pritom bude vezniiiiiiiiiiPitarBordo je napisao/la:Meni rekli da mi je glupa fora jer ponavljam da nam treba vezni. Al' eto ja idiot.Evolution87 je napisao/la:HOCU **** VEZNOG![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.