FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Admirre ne ubijaj moral 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Napreduješ li?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
sjetim se da je Hrustem tu pa mi bude lakseTobeYarabi je napisao/la: onda ti je najbolje da se sledecih nekoliko godina nikako ne budis
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ehh..Evolution87 je napisao/la:Da mi se je jedno jutro probuditi i vidjeti naslov: ''VELIKO POJACANJE NA KOSEVU: Taj i taj u bordo dresu.'' A da pritom bude vezniiiiiiiiiiPitarBordo je napisao/la:Meni rekli da mi je glupa fora jer ponavljam da nam treba vezni. Al' eto ja idiot.Evolution87 je napisao/la:HOCU **** VEZNOG![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
ja vjerujem da ce nas radovac iznenaditi i baciti pljuvace na koljenaEvolution87 je napisao/la:sjetim se da je Hrustem tu pa mi bude lakseTobeYarabi je napisao/la: onda ti je najbolje da se sledecih nekoliko godina nikako ne budis
- Evolution87
- Kontakt:
pljuvači su već na koljenima i sa otvorenim ustima čekaju da Said izvrši urinaciju.TobeYarabi je napisao/la: ja vjerujem da ce nas radovac iznenaditi i baciti pljuvace na koljena
Trebamo odrediti šta bi to značila njegova urinacija po kritičarima.Evolution87 je napisao/la:pljuvači su već na koljenima i sa otvorenim ustima čekaju da Said izvrši urinaciju.TobeYarabi je napisao/la: ja vjerujem da ce nas radovac iznenaditi i baciti pljuvace na koljena
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Vezni red
Saric, Husejinovic, Radovac, Duljevic, Rustemovic a mi trazimo pojacanja....Samo da Cala ovo vrati na best level i ne treba nam niko....
Saric, Husejinovic, Radovac, Duljevic, Rustemovic a mi trazimo pojacanja....Samo da Cala ovo vrati na best level i ne treba nam niko....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Pa dođe pred tribini i urinira.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sajdo se cuva za uefa liguHigh je napisao/la:Trebamo odrediti šta bi to značila njegova urinacija po kritičarima.Evolution87 je napisao/la:pljuvači su već na koljenima i sa otvorenim ustima čekaju da Said izvrši urinaciju.TobeYarabi je napisao/la: ja vjerujem da ce nas radovac iznenaditi i baciti pljuvace na koljena
Mene će izurinirati ako do kraja postigne 6 golova i zabilježi 4 asistencije. S koliko nogu će igrati - to je trivijalnost i nebitno.TobeYarabi je napisao/la: sajdo se cuva za uefa ligu
Zadnja izmjena: High, dana/u 31 jan 2017, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pljujete po svom igraču.
Koliko je postigao golova i napravio asistencija od kada se je vratio u Sarajevo 
SRETAN BROJ - 1725
Mislim da je dao gol u Kupu, iz penala.pitic je napisao/la:Koliko je postigao golova i napravio asistencija od kada se je vratio u Sarajevo
Taj gol ili ukupni učinak nas je vjerovatno skupo koštao.High je napisao/la:Mislim da je dao gol u Kupu, iz penala.pitic je napisao/la:Koliko je postigao golova i napravio asistencija od kada se je vratio u Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zasto postavljas provokativna pitanja? Ti uopste nisi navijac Sarajeva.pitic je napisao/la:Koliko je postigao golova i napravio asistencija od kada se je vratio u Sarajevo

Za osam mjeseci u Klubu to je pristojno poput poprsja Jasne Ornele Bery.pitic je napisao/la:Taj gol ili ukupni učinak nas je vjerovatno skupo koštao.High je napisao/la:Mislim da je dao gol u Kupu, iz penala.pitic je napisao/la:Koliko je postigao golova i napravio asistencija od kada se je vratio u Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evo jednostavnije pitanje.Evolution87 je napisao/la:Zasto postavljas provokativna pitanja? Ti uopste nisi navijac Sarajeva.pitic je napisao/la:Koliko je postigao golova i napravio asistencija od kada se je vratio u Sarajevo
Koliko je odigrao utakmica za Sarajevo od kada se je vratio
SRETAN BROJ - 1725