FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
High lahko vam je se kurchit dok nema istinskih navijača Sarajeva.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trebalo bi banirati ove lažne navijače FKS koji vole fakte.Besic je napisao/la:High lahko vam je se kurchit dok nema istinskih navijača Sarajeva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
2 kolo EL. Birkikira
3 kolo EL. Sutjeska
Playoff EL. Hajduk
Grupna faza EL
Man Utd
Inter
Paok
Sarajevo
Prihod od ulaznica 5.000.000
Help God
3 kolo EL. Sutjeska
Playoff EL. Hajduk
Grupna faza EL
Man Utd
Inter
Paok
Sarajevo
Help God
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/ibrako ... evo/124293Evolution87 je napisao/la:Da mi se je jedno jutro probuditi i vidjeti naslov: ''VELIKO POJACANJE NA KOSEVU: Taj i taj u bordo dresu.'' A da pritom bude vezniiiiiiiiiiPitarBordo je napisao/la:Meni rekli da mi je glupa fora jer ponavljam da nam treba vezni. Al' eto ja idiot.Evolution87 je napisao/la:HOCU **** VEZNOG![]()
![]()
![]()
![]()
Nesta ovako
- hzzavidovici
- Kontakt:
Mokri snovi, ja bi izmjenio samo inter a ubacio Romu zbog TotiaAmca007 je napisao/la:2 kolo EL. Birkikira
3 kolo EL. Sutjeska
Playoff EL. Hajduk
Grupna faza EL
Man Utd
Inter
Paok
Sarajevo
![]()
Help God
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Et danas evropa zavrsava prelazni rok, vjerovatno se to cekalo sa dosta igraca....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobro je pa smo ih zadržali.DenchiNL je napisao/la:Et danas evropa zavrsava prelazni rok, vjerovatno se to cekalo sa dosta igraca....
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Estonci o LIIvaku
http://soccernet.ee/artikkel/liivakul-l ... ki-soitmas
Fino napisano, nema sta.HeraklitMracni je napisao/la:Estonci o LIIvaku
hahahaha
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
High je napisao/la:Dobro je pa smo ih zadržali.DenchiNL je napisao/la:Et danas evropa zavrsava prelazni rok, vjerovatno se to cekalo sa dosta igraca....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mozemo pricat sta hocemo, al Ibrak koliko god lopov bio, donio nam je titulu i dovodio je prave igrace... 
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1 gol(penal) i 1 asistencija, kup utakmica protiv Kozare.pitic je napisao/la:Koliko je postigao golova i napravio asistencija od kada se je vratio u Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Doveo 50 igraca sa ogromnim budzetom, morali smo sa nekim ubosti.ThrillerHz je napisao/la:Mozemo pricat sta hocemo, al Ibrak koliko god lopov bio, donio nam je titulu i dovodio je prave igrace...
Hoces reci da bi svako na Ibrakovoj pozicji doveo Benku, Delaca, StepanovaMortemHz je napisao/la:Doveo 50 igraca sa ogromnim budzetom, morali smo sa nekim ubosti.ThrillerHz je napisao/la:Mozemo pricat sta hocemo, al Ibrak koliko god lopov bio, donio nam je titulu i dovodio je prave igrace...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I bolje igrace, da.Mokes je napisao/la:Hoces reci da bi svako na Ibrakovoj pozicji doveo Benku, Delaca, StepanovaMortemHz je napisao/la:Doveo 50 igraca sa ogromnim budzetom, morali smo sa nekim ubosti.ThrillerHz je napisao/la:Mozemo pricat sta hocemo, al Ibrak koliko god lopov bio, donio nam je titulu i dovodio je prave igrace...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Benko,Alispahic,Ikande,Jajalo,Kostic,Stepanov,Velkoski,Ostrakovic,Hebiboviv,Rustemovic,Sunjevaric,puzigaca,Tadejevic,Kodro,Jarni,jesic itd .sve ih doveo ibrak da se raspravljati koliko je uspjesan bio al nasem gazdi se nije svidjela ova politika dovodjenja skupi igraca .ThrillerHz je napisao/la:Mozemo pricat sta hocemo, al Ibrak koliko god lopov bio, donio nam je titulu i dovodio je prave igrace...
Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Promjenila se klubska politika kencoo i drugovi nemaju ambicija da uzimaju trofeje da placaju skupe igrace njihov cilj je da smo stabilni i uvodimo sto vise mladi igraca .Pitar1946 je napisao/la:Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko ti kaze bolan da ne mozes dovesti Pirića i Obradovića?Pitar1946 je napisao/la:Realno gledajuci koliko smo mi pali ove 2 3 sezone u igrackom kadru....jebote kakve igrace smo dovodili npr jajala,krste,benko,delac i jos mnogo dobrih igraca za nasu ligu,a danas ne mozemo dat platu za jednog obradovica,pirica i jos neke prosjecne igrace za ove lige,dovodimo neke amatere realno ovog livaka,pa prosjecnog igraca lelica...Ibrakovic je imena dovodio za ove danas... Mutne radnje se rade kod nas,svi to znajuu...
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 28 gostiju.