Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
U napadu se krije (a i kad dobije loptu, po automatizmu se transformise u Nasha), a u odbrani ga siluju (osim u 2 navrata gdje je bio korektan). Bojim se da je premoren i da ga tijelo jednostavno ne slusa.
Joj vi niste normalni s tim pricama to neko ispuho to ovaj umoran onaj umoran, Lakersi igraju duplo bolje zato i vode igraju kao da im treba pobjeda ovi igraju kao da vode 1-0 u seriji zbog toga ce vjerovatno i izgubiti.,
U napadu je potpuno nebitan. U odbrani kad su ostajali 1 na 1 Davis ni jednom nije poentirao preko njeg, a izlazio je i na šuteve Greena i Carusa koje su promašili. Jedino McGeea nije dobro branio
McGee i Davis su uhvatili previše ofanzivnih skokova, tu se uvijek prvo krivi centar.

Trci Lebron i unaprijed vec pada ovo radi i Lillard isto i uvijek dobiju slobodna.
I ne zaostaju puno koliko igraju lose.
Pa dodaj nekad Cj....
Al kakvu ciglu baci hahahah
O jbte Kuzma, pa u kos ga s loptom unesi
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 21 avg 2020, 03:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nema snage da Kuzmu ugura....
Loše je ovo
- StevieFranchise
- Kontakt:
Ofanzivno standardan 

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
Nema tu prostora da ga ugura kad ga odmah dupliraju.
- AshburtonG
- Kontakt:
Evo naseg starog Juse. Bacanje cigli preko nedonoscadi. 

I ja gledam i ne vjerujem... Mogao ga je do zivinica odgurati on frljoku baca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
u 2 odlucim spavati, zaspo i probudim se u 3.15..hajd reko do poluvremena da pogledam...
ocajni su nocas svi osim trenta, on ubaci svoje 2 trojke.
syo neko napisa, i ne gube puno koliko su losi.
nurk bas nesto grohnuo, imam osjecaj da jedva trci lik.
vise i ne skace:-)
Kad iz ocaja izadjes na distancu s namjerom da blokiras sutera koji je dobio povratni ili ekstra pas i ostao sam kao duh, onda se to ne moze nazvati dobrom odbranom, bez obzira da li kosarkas koji uzme taj sut pogodio ili promasio.Drape je napisao/la: ↑21 avg 2020, 03:43U napadu je potpuno nebitan. U odbrani kad su ostajali 1 na 1 Davis ni jednom nije poentirao preko njeg, a izlazio je i na šuteve Greena i Carusa koje su promašili. Jedino McGeea nije dobro branioMcGee i Davis su uhvatili previše ofanzivnih skokova, tu se uvijek prvo krivi centar.
Kad ti centarska linija Lakersa pokupi dvocifren broj ofanzivnih skokova u prvoj cetvrtini, onda se tvoja odbrana ne moze nazvati dobrom.
Sto se tice napada, evo upravo ne uspjede da rijesi duplo sitnijeg Kuzmu na low postu. Po njegovom doprinosu veceras, zasad je debelo iza Gabriela i tesko je reci na kojem kraju parketa je losiji.
Pricas baš gluposti.
Pravo ramenom u njega i svira mu licnu. auu
- AshburtonG
- Kontakt:
Jok, najbolje je da pusti ljudima da sutaju otvorene suteve, bez ikakvog ometanja. Kakav lik. 

I opet dva nepostojeca faula nad Davisom 
CJ privatizovao utakmicu zajedno sa 00

CJ privatizovao utakmicu zajedno sa 00
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 21 avg 2020, 04:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.