Ne nadaj sef0rest1946 je napisao/la:Imaaaal tog veznjaka vise??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
I meni da su ponudili Zakarića i Crnova, glat bi ih odbio. Nisu loši igrači ako povrate formu ali ako imaš tolike oscilacije u karijeri kao ta dvojica, onda nisi neki kvalitet. Ako se produži sa Duljevićem, odlična stvar.Lakoste je napisao/la:Prva stvar, ako se kaze u medijima da je cilj Evropa ne mora znaciti da to i jeste cilj ove ekipe. Je li treba da ti stavljam izjave Kodre i ostalih u sampionskoj godini kad su govorili da je cilj Evropa?
To sta se plasira u medijima je nebitna stvar, pokusavanje skidanja pritiska i stavljanja istog na protivnike.
Sarajevo treba da bude samoodrziv klub i ja to postujem, Tan je dosao, omogucio ti da zivis i dises normalno tako da ne treba citav zivot da budes parazit i da zivis na racun Tana. Sarajevo samo treba da stvara igrace, stice prihode od kojih ce klub funkcionisati najnormalnije. Tan ti je skinuo najvecu omcu oko vrata, vratio te u zivot i dalje ti aktivno pomaze, al' nece covjek svaki prelazni rok upumpavati silne novce koji se na kraju moraju dati na raskide ugovora jer prethodnu godinu nismo imali nikakvu viziju u sportskom segmentu. Sarajevo trenutno nema love da placa obestecenja za igrace ali ima mogucnost da ponudi odlicnu platu, za nase uslove najbolju. Uskoro ces se i uvjeriti da se moze produziti ugovor sa najboljim igracem...
Cali je nudjen Goran Zakaric, kao i Crnov ali isti ti igraci su odbijeni jer ih Cala ne zeli u ekipi.
Vidi, sve je to okej što si napisao oko Tana, slažem se i ja oko toga, ali da bi bili samoodrživ klub trebamo imati i rezultate, trebamo biti kapacitet da zadržimo naprimjer malo Hadžića da ne ode na probni rad u Benfiku, mislim da se tamo baš pokazao da bi ga pustili za mizerne pare, koje bi bile dovoljne za nas jer bi sigurno opet morali smanjiti ambicije, nadam se da ćemo uspjeti zadržati Duljevića i produžiti njegov ugovor jer je to neophodno ako hoćemo da imamo samoodrživ klub.
Nije sve tako crno, ne treba bit mnogo nezadovoljan ali, moramo se složiti, moramo mnogo bolje.
I da, ako već ne možemo nać kvalitetne igrače koji će pojačati ekipu, treba onda dovesti nekog sumnjivog kao ta dvojica što si ih spomenuo, ali sa manjim ugovorom, ako se ne pokaže, odmah noga na kraju. A primjer takvih igrača kao što je Zakarić i Crnov, mogu nastaviti biti qrac koji su bili zadnjih godinu dana a mogu se i probuditi i biti od koristi, velike.
hadzic ne ide u turskuMortemHz je napisao/la:Nema nista zvanicno ali trebao je, ici ce u Tursku normalno.High je napisao/la:Vrati li se mali Hadžić?
Vidi ovo, Tan je dosao prije 3 sezone. U te tri sezone si uspio da osvojis kup, ligu, osposobis terene na Butmiru, vratis dugove, prodas igraca u Grcku i napravis najveci transfer iz nase lige. Kad ovako gledas u tri godine si napravio dosta stvari.SiouxLukavac je napisao/la:I meni da su ponudili Zakarića i Crnova, glat bi ih odbio. Nisu loši igrači ako povrate formu ali ako imaš tolike oscilacije u karijeri kao ta dvojica, onda nisi neki kvalitet. Ako se produži sa Duljevićem, odlična stvar.Lakoste je napisao/la:Prva stvar, ako se kaze u medijima da je cilj Evropa ne mora znaciti da to i jeste cilj ove ekipe. Je li treba da ti stavljam izjave Kodre i ostalih u sampionskoj godini kad su govorili da je cilj Evropa?
To sta se plasira u medijima je nebitna stvar, pokusavanje skidanja pritiska i stavljanja istog na protivnike.
Sarajevo treba da bude samoodrziv klub i ja to postujem, Tan je dosao, omogucio ti da zivis i dises normalno tako da ne treba citav zivot da budes parazit i da zivis na racun Tana. Sarajevo samo treba da stvara igrace, stice prihode od kojih ce klub funkcionisati najnormalnije. Tan ti je skinuo najvecu omcu oko vrata, vratio te u zivot i dalje ti aktivno pomaze, al' nece covjek svaki prelazni rok upumpavati silne novce koji se na kraju moraju dati na raskide ugovora jer prethodnu godinu nismo imali nikakvu viziju u sportskom segmentu. Sarajevo trenutno nema love da placa obestecenja za igrace ali ima mogucnost da ponudi odlicnu platu, za nase uslove najbolju. Uskoro ces se i uvjeriti da se moze produziti ugovor sa najboljim igracem...
Cali je nudjen Goran Zakaric, kao i Crnov ali isti ti igraci su odbijeni jer ih Cala ne zeli u ekipi.
Vidi, sve je to okej što si napisao oko Tana, slažem se i ja oko toga, ali da bi bili samoodrživ klub trebamo imati i rezultate, trebamo biti kapacitet da zadržimo naprimjer malo Hadžića da ne ode na probni rad u Benfiku, mislim da se tamo baš pokazao da bi ga pustili za mizerne pare, koje bi bile dovoljne za nas jer bi sigurno opet morali smanjiti ambicije, nadam se da ćemo uspjeti zadržati Duljevića i produžiti njegov ugovor jer je to neophodno ako hoćemo da imamo samoodrživ klub.
Nije sve tako crno, ne treba bit mnogo nezadovoljan ali, moramo se složiti, moramo mnogo bolje.
I da, ako već ne možemo nać kvalitetne igrače koji će pojačati ekipu, treba onda dovesti nekog sumnjivog kao ta dvojica što si ih spomenuo, ali sa manjim ugovorom, ako se ne pokaže, odmah noga na kraju. A primjer takvih igrača kao što je Zakarić i Crnov, mogu nastaviti biti qrac koji su bili zadnjih godinu dana a mogu se i probuditi i biti od koristi, velike.
Prosla godina je neuspjeh, al kad u 3 sezone uzmes 2 trofeja a prije toga na njih cekao 7 godina onda se moze u globalu taj period od 3 godine proglasiti uspjesnim, iako je period od 3 godine mala stvar za ocjenu bilo cega.
Ebote, Abramovic milijarder, sve sto ima ulozi u Chelsea pa dodje godina ostane bez lige prvaka. United najbogatiji klub na svijetu pa 2 godine ne igra ligu prvaka. Gdje su oni a gdje smo mi...
Znaci, malo strpljenja i vjere u ekipu, nista vise.
-
Historicar
- Kontakt:
Hajd razumijem da su nam sportski novinari nepismeni, da fakultetsku diplomu nisu ni na slici vidjeli, da su sportski portali smiješni, ali da niko nije u stanju da Čali ili Ihtijareviću postavi najprostije pitanje, hoce li biti pojačanja na Koševu, to ne mogu da shvatim, apsurdno mi je također da na fb stranici brišu komentare ako pitaš za pojačanja.Čala i Ihtijaerević su pricali na kraju jesenje polusezone da u zimskoj pauzi slijedi remont igračkog kadra, na prozivci Čala govori da želi po jednog igrača u svakoj liniji, ali da to bude TOP POJAČANJE, a ne neko ko ce popuniti broj, a neki dan Švrakić govori kako SU zadovoljni igračkim kadrom i da nije bilo potrebe da ga mijenjaju ?????!!!! Nadam se da Čala ne smatra da su igrač iz najgore ekipe naše lige i igrač stigao iz amaterske lige Španije, top pojačanja.
Ako nije problem da mi neko postavi te izjave gdje su rekli da će biti remont?
Pa jel izjavio neki dan da je trazio pojacanja, da mu ih nisu doveli. Sta ti vise treba? Nije ih trazio zato sto mu ne trebaju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nece ti ga postaviti jer to Cala nije nikad rekao. Zijo je rekao u gostovanju na TVSA da bi voljeli da dovedu igraca u svaku liniju ali ako nadju kvalitetnog rijesenje. Ako ne nadju da nece gomilati.hilmo je napisao/la:Ako nije problem da mi neko postavi te izjave gdje su rekli da će biti remont?
Ti igraci su trebali biti Piric, Ordagic, Lelic i jos jedan napadac. Piric je otpao jer mu je menadzer debil. Ordagic je otpao ovu polusezonu jer je Sloboda trazila previse love a on nije htio da guzicom zatvara vrata i tuzi ih na arbitrazi. Lelic je dosao. Napadac ce mozda doci jos se trazi. O tim igracima je bilo rijeci i bilo se u pregovorima.
Sad, nek mi neko navede slobodne igrace koji su bolji od Pirica, Ordagica a da bi dosli igrati ovdje za mizerna primanja u odnosu na Evropu.
Pojedinci moraju shvatiti da vise nece biti dolazaka. Da su mogli doci top igraci, dosli bi. Nije moglo i ta prica je zavrsena. Ekipa ostala na okupu, prolazi pripreme sa Calom i to je najvaznije. Mozemo mi sad nabrojati 4 pozicije koje nam nedostaju u timu, ali dolazaka nece biti. Sef strucnog staba je to odlucio i ja to postujem.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Cuj nije htio Zakarica
?? Nama bi bio pojacanje a nije ni star sasvim ok za nase lige .
Ako je to istina da mali ne ide u tursku onda cala i pomocnici moraju izvrsiti grupni harakiriBA1997 je napisao/la:hadzic ne ide u turskuMortemHz je napisao/la:Nema nista zvanicno ali trebao je, ici ce u Tursku normalno.High je napisao/la:Vrati li se mali Hadžić?
Sto ce na pripremama kad je zadovoljio na probi.
-
Historicar
- Kontakt:
16. januara je otputovao za Lisabon, dakle prije 15 dana i trebao je ostati 7 dana.Evo još uvijek nema nikakve informacije o njemu, ni gdje se nalazi, kakav mu je status, ništa.U zadnje vrijeme je nemoguce od ljudi iz kluba dobiti odgovor na neka najobičnija i najprostija pitanja.
Kazu stvarno da je zadovoljio u Benfici, e sada sto jos nije potpisao nemam pojma
Ako je zadovolji dobro je ali ni jedan igrac ne moze otici vani dok ne napuni 18 god dakle moze jos igrati u nasoj ligi ali sta je u pitanju to najbolje zna strucni stab
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako ne ide?BA1997 je napisao/la:hadzic ne ide u turskuMortemHz je napisao/la:Nema nista zvanicno ali trebao je, ici ce u Tursku normalno.High je napisao/la:Vrati li se mali Hadžić?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja sam gledao intervju sa Calom, mislim bas na SS.ba, gdje je tacno rekao: "Do zime imamo ovo sto imamo i moramo igrati sa tim igracima, a onda cemo na zimu zaista utvrditi koji to igraci nisu za FK Sarajevo".hilmo je napisao/la:Ako nije problem da mi neko postavi te izjave gdje su rekli da će biti remont?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hoce li Dulja produziti danas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nedim je danas u školi, vratio se prije nekoliko dana. A ko je uopće rekao da ne ide u Tursku, jel to zvanično?Historicar je napisao/la:16. januara je otputovao za Lisabon, dakle prije 15 dana i trebao je ostati 7 dana.Evo još uvijek nema nikakve informacije o njemu, ni gdje se nalazi, kakav mu je status, ništa.U zadnje vrijeme je nemoguce od ljudi iz kluba dobiti odgovor na neka najobičnija i najprostija pitanja.
Najviše mrzim kad se na forum izbaci neka neprovjerena informacija pa se onda palamudi o tome do besvjesti.
@epidemija
Nije ni bilo govora da će on ostati tamo, oni su ga zapazili i pozvali da dođe da se uvjere u njegove kvalitete i spremu.
I onda su naši vrli stručnjaci u javnosti zaključili da to znači remont.Sabinho je napisao/la:Ja sam gledao intervju sa Calom, mislim bas na SS.ba, gdje je tacno rekao: "Do zime imamo ovo sto imamo i moramo igrati sa tim igracima, a onda cemo na zimu zaista utvrditi koji to igraci nisu za FK Sarajevo".hilmo je napisao/la:Ako nije problem da mi neko postavi te izjave gdje su rekli da će biti remont?