FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

struja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 15 nov 2015, 18:22

Brkoo je napisao/la:@phily, Vidiš da je napisao da zahvaljuje Bogu što mu je ispunio životni san da zaigra za Želju,klub za koji navija od ranog djetinjstva. Zahvaljuje onom dijelu rodbine koji je vjerovao u njega i ovaj početak novi a poseban pozdrav ide i za onaj dio rodbine koji je mislio da je promašio profesiju.. Da ti ne prevodim cijeli tekst ovo ti je ukratko.. :mrgreen:
Sad malo ozbiljno bar prema treninzima ovaj Mailson djeluje kao odličan igrač, mada da ne bi pogriješili, treba ga testirati još neko vrijeme i onda donijeti odluku sta dalje sa njim..
ja ga nisam gleedao na treningu,raja koja ga je gledala kažu da je dobar,vidio sam mu klipove meni više liči na lijevog veznog ili lijevo krilo,ima dobar šut itd......

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 nov 2015, 18:26

On ostaje tu mjesto Mladenovica. Produziti ugovor sa Djelmom, dovesti napadaca, i jednog zadnjeg veznog i tjt. Pa ni Amir vise toliko ne zapinjr kad zna da nema ko igrati umjesto njega.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 nov 2015, 18:30

struja je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:@phily, Vidiš da je napisao da zahvaljuje Bogu što mu je ispunio životni san da zaigra za Želju,klub za koji navija od ranog djetinjstva. Zahvaljuje onom dijelu rodbine koji je vjerovao u njega i ovaj početak novi a poseban pozdrav ide i za onaj dio rodbine koji je mislio da je promašio profesiju.. Da ti ne prevodim cijeli tekst ovo ti je ukratko.. :mrgreen:
Sad malo ozbiljno bar prema treninzima ovaj Mailson djeluje kao odličan igrač, mada da ne bi pogriješili, treba ga testirati još neko vrijeme i onda donijeti odluku sta dalje sa njim..
ja ga nisam gleedao na treningu,raja koja ga je gledala kažu da je dobar,vidio sam mu klipove meni više liči na lijevog veznog ili lijevo krilo,ima dobar šut itd......
Ma druže svako ko ode na neku probu trudi se i više nego što zna i ima neki kvalitet samo da bi prošao i potpisao ugovor, koliko ja znam on može pokriti kompletnu lijevu stranu(mislim na pozicije). Nas strucni stab treba da procijeni da li on ima kvalitet za naš klub. Kad je došao Tiago došao je još jedan Brazilac sa njim i po treninzima onako laicki kad gledaš, covjek bi rekao da je taj drugi doktor fudbala za Tiaga a struka rece da se potpiše ugovor sa Tiagom a ovaj drugi nije prošao probu..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 15 nov 2015, 18:45

Brkoo je napisao/la:
struja je napisao/la:
Ma druže svako ko ode na neku probu trudi se i više nego što zna i ima neki kvalitet samo da bi prošao i potpisao ugovor, koliko ja znam on može pokriti kompletnu lijevu stranu(mislim na pozicije). Nas strucni stab treba da procijeni da li on ima kvalitet za naš klub. Kad je došao Tiago došao je još jedan Brazilac sa njim i po treninzima onako laicki kad gledaš, covjek bi rekao da je taj drugi doktor fudbala za Tiaga a struka rece da se potpiše ugovor sa Tiagom a ovaj drugi nije prošao probu..
i to što kažeš,uglavnom biće šta bude pred nama je ;)

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 19:06

Nema kod nas niko strucan toliko da bi procjenio igraca. Strucni stab nam je moze se reci tanak, ali bas tanak.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 15 nov 2015, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 15 nov 2015, 19:09

Pa Edis je sam na klupi Amar je imao Dinu i Memica ne kontam zasto se ne zaganja neki pomocni trener
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 15 nov 2015, 19:15

Sta radi Mirsad Beslija,Biscevic...nasi bivsi igraci ,zasto bivse igrace ne uklnuce u klub
The Maniacs 1987
FK Željezničar

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 19:17

Ma Edis tek zavrsava licencu, tek je na pocetku trenerske karijere a oni kao igrac nije bio kakav, posebno da procjeni igraci. Amar je za to bio odlican, Dino je dobar, Oda ima njuha, mozda Alispahic da bi nam valjao.

Zato je ovo oko pojacanje i procjeni jako skepticna. Pripremati 7 dana utkmicu u Prijedoru i ne kraju ne osutat na gol to je majstorluk.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 nov 2015, 19:17

adnan6595 je napisao/la:Sta radi Mirsad Beslija,Biscevic...nasi bivsi igraci ,zasto bivse igrace ne uklnuce u klub
Uživa u penziji :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 nov 2015, 19:18

Dugo vec razmišljam o rekonstrukciji ekipe i po mom mišljenju ja bih to ovako uradio, krenimo redom od golmana. Antolovica probati prodati na zimu, dati šansu Kjosevskom koji je za mene dosta bolji golman od Antole. Lijevi bek(Mailson ili neko drugo pojacanje), Mladenović i Alihodzic, mada je Alihodzic dosta bolji od njega. Stoperski par ne bih dirao, to nam je najjaci dio tima, i možda i najjaci stoperski par u ligi, Uzelcu bih dao papire i prikljucio ekipi juniora Osmankovića, on i Hodžurda bi bili 3 i 4 stoper. Na poziciji desnog beka nam je potrebno pojacanje a Livaji bih dao papire jer prima platu a sluzi kao cunj na treninzima i utakmicama. Postepeno uvoditi mladog Šehića u vec dobijenim tekmama da stice iskustvo.Što se tice veze moje mišljenje je da nam treba jedan klasičan destruktivac ala Culum koji ce presjecati napade jer su Amir i Blagojevic potpuno isti tip igrača i oni ce onda mnogo sigurnije igrati kad znaju da iza sebe imaju nekoga. U vezi nam je potreban i jedan ofanzivni vezni, neko ko ce podvaljivati lopte do napadača, kreativac neki.Desno krilo Memija, a nekad može i Đelmić a može i Diatta za kojeg mislim da mu se nije pružila prava šansa. Što se tice lijevog krila tu treba dovesti pojacanje, nekog prodornog igrača, mada to može i Tiago igrati ali ce onda napad ispaštati. I što se tice napada tu nam trebaju još 2 klasna igrača(plus Tiago i Mujagić, što znači da bi onda imali 4 napadača), moje mišljenje je da Beganović i Kokot nemaju kvalitet za Želju( i da se njih trebamo riješiti ), I Joce se moramo riješiti ako uskoro ne zaigra kako on zna.
Neke igrače nisam znao gdje da svrstam jer su "svestrani" ali bih dao otkaz i Enisu Sadikoviću jer nije za Želje. Pored jake prve postave treba nam jaka i klupa, od igrača koje bih ostavio na klupi tu spadaju golmani Ceman i junior Cutahija, mada bi bilo pametno dovesti nekog iskusnijeg golmana koji bi sjedio na klupi, stoperi Hodžurda i junior Osmanković(treba ga uvoditi u igru u dobijenim tekmama radi iskustva), desni bek junior Sehic, lijevi bek Alihodzic i Mladenovic, u vezi Žerić, Dado, Hasanović, Hiroš, krila Diatta i fali još 1 do 2 koji ce kad uđu sa klupe unijeti živost u našu igru, i što se tice napada Mujagić koji ce dobijati šansu i od tih napadača koji bi došli neko bi na klupu išao ko bude u lošoj formi. Nama je potrebna širina u sastavu da niko nema zagarantovano mjesto..
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 15 nov 2015, 19:19

phily je napisao/la:da nije ovaj ljevi bek potpiso sa nama kad na fb objavljiva sliku iz svlacionice i nesto je napisao na portugalskom i koliko sam skonto da je potpisao pa ako ima ko upućeni nek potvrdi

https://www.facebook.com/mailson.oliveira.142
PREVOD:Dobar dan dečki !! Želim svjedočiti vrlo važna stvar u mom životu koja se dogodila u posljednjih nekoliko dana, rekao sam sebi ne bih postavljati slike u klubu, pa čak i razgovarati s bilo tko da je dolazio u kojem sam ja, ali kao što sam ja Bog veličanstven i snažan, danas s drugim njegovu potvrdu da odlučuju objaviti da i za sve one koji su vjerovali i uvijanje brojač i rekao bih završiti karijeru igrajući u Bahia nogometu, a ja se samo dobro u ravnici, postoji ta ishoda, ovaj veliki klub zemlja nakon nekoliko godina bez odobravanja jedan test sam razbio da je to tabu, zahvaljujem Bogu prvi i moja obitelj, koji nikada nije prestao vjerovati u mene i pravih prijatelja, nikad nisam sumnjao moj potencijal sve što radim je u čast i slavu Gospodin Amen !! Oh, i ja nemam sumnje da je najbolje tek dolazi, to je početak nove povijesti pripremio Isus u mom životu

KO SKONTA NEK JAVI
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 15 nov 2015, 19:23

Uglavnom izvukao se iz favele i to je bitno a ne zna da je dosao u gore haha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 15 nov 2015, 19:24

Kad smo kod bekova, gdje je sad Mirko Radovanović? :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 nov 2015, 19:27

adnan6595 je napisao/la:Sta radi Mirsad Beslija,Biscevic...nasi bivsi igraci ,zasto bivse igrace ne uklnuce u klub
Biscevic je bio u klubu i hvala Bogu više nije u klubu, razocarao me, a bio mi je jedan od dražih igrača poslije rata. Od pateticnih izjava volim Želju itd, mi nemamo ništa. On, Dželo, Žujo i ostala kompanija su zavili klub u crno, doveli klub haman pred gašenje. Samo bi sposobne i pametne bivše igrače sa jasnom vizijom i planom za napredak kluba volio vidjeti na nekim funkcijama u klubu, nesposobne smo vec imali i nismo se dobro proveli..
Aleksandar Kosorić!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 15 nov 2015, 19:30

DooVe je napisao/la:Kad smo kod bekova, gdje je sad Mirko Radovanović? :D
Znam da je bio u Zvijezdi prošle godine ako se ne varam i da se nije proslavio..
Aleksandar Kosorić!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 nov 2015, 19:57

Brkoo je napisao/la:
Biscevic je bio u klubu i hvala Bogu više nije u klubu, razocarao me, a bio mi je jedan od dražih igrača poslije rata. Od pateticnih izjava volim Želju itd, mi nemamo ništa. On, Dželo, Žujo i ostala kompanija su zavili klub u crno, doveli klub haman pred gašenje. Samo bi sposobne i pametne bivše igrače sa jasnom vizijom i planom za napredak kluba volio vidjeti na nekim funkcijama u klubu, nesposobne smo vec imali i nismo se dobro proveli..
ekipa osim-nijaz-cviko je bila najbolja koju je zeljo imao... cak je rusmir tu bio najjaca karika sto s tice iza kulisa...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 15 nov 2015, 20:09

jovanmaksimovic je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
ekipa osim-nijaz-cviko je bila najbolja koju je zeljo imao... cak je rusmir tu bio najjaca karika sto s tice iza kulisa...
:thumbup: Upravo tako, za Nijaza se svašta pričalo ali jačeg čovjeka u savezu nismo nikada imali, tada smo bas bili institucija,malo je ko mogao završiti posao kao Nijaz :D . Za cviku mo je najviše krivo što je otišao, mislom da je u Belgiji, dobro bi nam došao, fakin pravi, kakav nam sada i treba.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 nov 2015, 20:51

Format je napisao/la:Uglavnom izvukao se iz favele i to je bitno a ne zna da je dosao u gore haha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
From favela to švrakino...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 15 nov 2015, 21:32

milanribar je napisao/la:Ma Edis tek zavrsava licencu, tek je na pocetku trenerske karijere a oni kao igrac nije bio kakav, posebno da procjeni igraci. Amar je za to bio odlican, Dino je dobar, Oda ima njuha, mozda Alispahic da bi nam valjao.

Zato je ovo oko pojacanje i procjeni jako skepticna. Pripremati 7 dana utkmicu u Prijedoru i ne kraju ne osutat na gol to je majstorluk.
E jeat Amar bio odlican u pm......

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 21:38

DANAN je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Ma Edis tek zavrsava licencu, tek je na pocetku trenerske karijere a oni kao igrac nije bio kakav, posebno da procjeni igraci. Amar je za to bio odlican, Dino je dobar, Oda ima njuha, mozda Alispahic da bi nam valjao.

E jeat Amar bio odlican u pm......
Tebi nije, meni jest.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”