FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ja sam
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ja sam » 29 apr 2010, 14:47

najjaci je :D ismijah se pofino :D
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 apr 2010, 14:55

Al drago mi je da ko grad napredujemo,uveli su internet i u "Vladimir Nazor"...nidal nam se javio sa velikog odmora :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 29 apr 2010, 16:05

Kod: Označi sve

Najava za put u Mostar
[url]http://tm87-breza.com.ba/[/url]
Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 29 apr 2010, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 apr 2010, 16:11

Seyo_TM je napisao/la:Al drago mi je da ko grad napredujemo,uveli su internet i u "Vladimir Nazor"...nidal nam se javio sa velikog odmora :mrgreen:
Još obnavlja godinu... :mrgreen:

Al' je simptomatično kako se post ovog obnavljača iz Vladimira Nazora odmah našao na Borčevoj temi, šta ćeš valjda kolege iz klupe :roll: 8-)
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 29 apr 2010, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 29 apr 2010, 16:11

u koliko je veceras trening jel u 19 :30 ?

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 29 apr 2010, 16:12

nidalotoka je napisao/la:velez mora dobit ove aljine gnjide,da bi komotno mogao dati tri boda borcu.zato rodjeni naprijed da napokon jedan pravi gospodski tim bude prvak.a seljo nek trazi negdje drugo bodove po sdaovskim i hdzeovskim klubovima.ZATO RODJENI U BOJ I POBJEDU ,DA DONESEMO TITULU JEDINOM PRAVOM KLUBU U DRZAVI.
Brate dodji sebi ako nemas kome.
× Plava krv ispod koze ×

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 apr 2010, 17:19

evo ko nebude isao u mostar, vjerovatno ce biti prenos u "tuborgu" (amarov kafic)....valjda ce preuzet sa velezove stranice, valjda se placa 10eu i to kako vec ide :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 apr 2010, 17:52

Tema je FK Željezničar!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 29 apr 2010, 18:02

Sta uopste obracate paznju na ovo dijete. Vi ste gori
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 29 apr 2010, 18:04

Alen Mešanović je uoči početka sezone stigao na Grbavicu. Mnogi su tada sumnjali u Mešanovića i njegove mogućnosti. Ipak, nakon utakmice prvog kola u Zenici, svi su čestitali Amaru Osimu što je insistirao na dolasku Alena u plavi tabor.

Da se nije povrijedio Mešanović bi sigurno danas bio prvi strijelac lige, a navijači Želje bi već mogli slaviti duplu krunu.

- Još sam van stroja. Ustvari, treniram samostalno. Po posebnom programu.

Kada se vraćate na teren?

- Stvarno ne znam. Probat ću ove sedmice da se priključim prvoj ekipi. Kao što znate povrijedio sam ligamente koljena i prema nekim pretpostavkama moram pauzirati između šest i osam sedmica. Ja sam već pet sedmica van terena.

Dakle, mogli bi biti spremni za sami finiš sezone.

- Nadam se da ću igrati u derbiju protiv Sarajeva. To je moja velika želja. Možda, upravo ta utakmica bude odlučujuća u borbi za titulu.

Željezničar ove sezone dobro igra na oba fronta. Može li tim sa Grbavice ove sezone osvojiti duplu krunu?

- Za sada nam dobro ide. Istina je da smo poraženi u Tuzli, što nas je donekle izbacilo sa pravog kolosijeka. Ipak, dobili smo Modriču i ostali na prvom mjestu. Pred nama je teško gostovanje u Mostaru. Velež ima dobar tim, sa par kvalitetnih pojedinaca. Bit će to pravi derbi. S druge strane u finalu Kupa nas čeka dvomeč protiv Borca. Dobro je da prvi meč igramo u Banja Luci. Vjerujem da ćemo pred našim navijačima imati razloga za slavlje.

Vi ste u svojoj karijeri izgubili četiri finala Kupa.

- To je istina. Vjerujte da to nije lako preživjeti. U BiH sam izgubio tri finala, a jedno i dok sam igrao za Rudar iz Velenja. Međutim, ne želim pamtiti te utrakmice.

Kada mi je najteže sjetim se titule koju sam osvojio sa Jedinstvom iz Bihaća - istakao je Mešanović, po mnogima najbolji napadač lige.

Mladi igrači

Poznato je da volite pomagati mlađim igračima. Da li u Želji ima igrača pred kojima je velika karijera?

- Željo je ponovo brend u BiH. I to sa pravom. Ovi ljudi koji su trenutno u Želji su napravili ogroman pomak. Vidjeli ste kakva je atmosfera vladala u derbiju protiv Borca. Od igrača istakao bih Rovčanina, koji se vraća nakon teške povrede. Tu je i golman Šehić. Naravno, nisam zaboravio ni Višću i Stanića - riječi su Mešanovića.

jedan na jedan igraj alene jedan na jedan ti daji golove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 29 apr 2010, 18:18

lottdogg je napisao/la:u koliko je veceras trening jel u 19 :30 ?
Trening ti je poceo u 17h. Malo prije sam bio u Tuborgu pa mi dole rekose

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 29 apr 2010, 18:20

nermin_TM je napisao/la:Alen Mešanović je uoči početka sezone stigao na Grbavicu. Mnogi su tada sumnjali u Mešanovića i njegove mogućnosti. Ipak, nakon utakmice prvog kola u Zenici, svi su čestitali Amaru Osimu što je insistirao na dolasku Alena u plavi tabor.

Da se nije povrijedio Mešanović bi sigurno danas bio prvi strijelac lige, a navijači Želje bi već mogli slaviti duplu krunu.

- Još sam van stroja. Ustvari, treniram samostalno. Po posebnom programu.

Kada se vraćate na teren?

- Stvarno ne znam. Probat ću ove sedmice da se priključim prvoj ekipi. Kao što znate povrijedio sam ligamente koljena i prema nekim pretpostavkama moram pauzirati između šest i osam sedmica. Ja sam već pet sedmica van terena.

Dakle, mogli bi biti spremni za sami finiš sezone.

- Nadam se da ću igrati u derbiju protiv Sarajeva. To je moja velika želja. Možda, upravo ta utakmica bude odlučujuća u borbi za titulu.

Željezničar ove sezone dobro igra na oba fronta. Može li tim sa Grbavice ove sezone osvojiti duplu krunu?

- Za sada nam dobro ide. Istina je da smo poraženi u Tuzli, što nas je donekle izbacilo sa pravog kolosijeka. Ipak, dobili smo Modriču i ostali na prvom mjestu. Pred nama je teško gostovanje u Mostaru. Velež ima dobar tim, sa par kvalitetnih pojedinaca. Bit će to pravi derbi. S druge strane u finalu Kupa nas čeka dvomeč protiv Borca. Dobro je da prvi meč igramo u Banja Luci. Vjerujem da ćemo pred našim navijačima imati razloga za slavlje.

Vi ste u svojoj karijeri izgubili četiri finala Kupa.

- To je istina. Vjerujte da to nije lako preživjeti. U BiH sam izgubio tri finala, a jedno i dok sam igrao za Rudar iz Velenja. Međutim, ne želim pamtiti te utrakmice.

Kada mi je najteže sjetim se titule koju sam osvojio sa Jedinstvom iz Bihaća - istakao je Mešanović, po mnogima najbolji napadač lige.

Mladi igrači

Poznato je da volite pomagati mlađim igračima. Da li u Želji ima igrača pred kojima je velika karijera?

- Željo je ponovo brend u BiH. I to sa pravom. Ovi ljudi koji su trenutno u Želji su napravili ogroman pomak. Vidjeli ste kakva je atmosfera vladala u derbiju protiv Borca. Od igrača istakao bih Rovčanina, koji se vraća nakon teške povrede. Tu je i golman Šehić. Naravno, nisam zaboravio ni Višću i Stanića - riječi su Mešanovića.

jedan na jedan igraj alene jedan na jedan ti daji golove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jedan na jedan igraj Alene,samo za nas ti daji golove :D mala ispravka
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 29 apr 2010, 18:24

Da li se moze uloziti kakva zalba na ovu odluku takmicarske komisije o suspenziji stadiona Kosevo... jos uvijek ne mogu da vjerujem da će se derby igrati pred praznim tribinama....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 apr 2010, 18:31

Ovo je sve radi Borca.Borcu se stima i on ce biti prvak.Kakve 3 tekme.Sto ih nisu novcano kaznili vise a recimo sa 1 tekmom kaznit sa praznim stadionom.

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 29 apr 2010, 18:34

Ma smjesno fakat... al hajd nema veze, pitari najvaljuju belaje po ulicama taj dan tako da se pazite.... jos njima drago sto ce se igrati pred praznim tribinama...

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 29 apr 2010, 18:34

Ako se derbi igra pred praznim tribinama, neka nam barem prenos na TV-u srede.
× Plava krv ispod koze ×

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 apr 2010, 18:35

Ma dajte kakva stela kaznili su ih malom kaznom 3.000 mozda su ovi pogrjesili da nije 30.000 i treba zeljo bi i ovako i onako pobjedio derbi a neznam jeli mouce da se derbi igra na drugom stadionu ne grbavici npr.Bilino Polje ili mostar ili visoko i neznam sta jos

mozda bi mogli napravit platno u olini da gleamo tekmu
svoj ti pos'o !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 29 apr 2010, 18:38

Alipasino je napisao/la:Ovo je sve radi Borca.Borcu se stima i on ce biti prvak.Kakve 3 tekme.Sto ih nisu novcano kaznili vise a recimo sa 1 tekmom kaznit sa praznim stadionom.
Pa dosta se vama stimalo...a sto se tice suspenzije, mogli su maximalno 10000, a to je opet malo...zato su spucali 3000 i 3 utakmice...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

TM87_Maniacs
Kontakt:

Post Postao/la TM87_Maniacs » 29 apr 2010, 19:04

MaliMemo je napisao/la:Ako se derbi igra pred praznim tribinama, neka nam barem prenos na TV-u srede.
kakav TV.. svi pred station :arrow: 8-)
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!... THE MANIACS - 1987

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 29 apr 2010, 19:08

Ja vec sve dogovorio s ljudima, trebali doci i sve... bjez, bezveze...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 5 gostiju.