FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 08 feb 2011, 20:35

-SiviSoko- je napisao/la:slika

Ovo je po meni dobra formacija ( ako se Limun i Yilmaz prikljuce SARAJEVU :) )

:lol: :lol:
Kakav Yilmaz pa to je vea bomba od Paragvajca i od Gawua :lol:

U napad staviti H.Handzica ili Jahovica.

Mrzim i ja Jahu al' covjek ima potencijala sto jest,jest. ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2011, 20:40

rimaa je napisao/la:Okan Yilmaz dobar igrac samo je star 32 god ima i zabijo ga je brazilu ako se ko sjeca na svjetskom u japanu i koreji i zabijo je po turskoj,ma kako god bolji je od nasih spiceva sigurno evo nemogu bazena da pogodeee
Mogao ga je Brazilu zabiti na SP 2002.samo iz fotelje,jer uopste nije ni igrao na tome SP. :lol:
Dao ga je koliko se secam Hasan Sas,a 1/2 finale je bilo 1:0 za Brazil.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 feb 2011, 20:44

Nemojte molim vas uvrstavat ovog Turcina u formacije,tako vam boga ! ! !

-Zna li neko sta je sa Belosevicem i Dupovcem ? Za dupovca kazu da ima laksu povredu a za belog ne znam sto nije igro.
- Za DZENIMAREA
Slazem se da ovo mozda nije ekipa na duze staze i da mozda nije za titule (iako se borac znatno oslabio,zeljo tu i tamo) ali smo jaci u odnosu na prvi dio sezone. Ne kazem ja da ce ovaj tim u grupnu faze europa lige ali smo jaci nego na proljece. Trazio sam o Pehli na netu i covjek je igrao skoro svaku tekmu svog kluba i to od pocetka a kad nije od pocetka onda je ulazio tokom igre i kolko mi se cini da nije imao nikakvih tezih povreda tokom godina pa za vjerovati je da je u dobroj formi. Znaci u Odbrani smo jaci KOLKO TOLKO za Belosevica. U vezi smo Jaci za Ledeta i Pehlica a u napadu za Obucu i Amela. Sad kolko je napad jaci to ne znam ali je konkurencija veca i to je ono sto je bar malo pozitivno.
Nego hoce li mi neko 1000% potvrdit je li Pehla desnjak ili ljevak ? :D

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 feb 2011, 20:49

Ja trenera ovdje , licence im iz usiju vire 8-)

Sta vam je ljudi , ne mozete vi praviti formaciju ni ekipu, sad ste se svi okrenuli protiv Avdica a kad je isti ljubio grb na sred Grbavice culi su se komentari kako je sve nas kupio za citav zivot , pa Jaha kad ga zabi na Grbavici , bio je najveci car za nas odjednom ni on ne valja, kako ne mozete shvatiti da mahala ne moze voditi klub, to nas je i dovelo do ovog gdje smo sada , dajte malo ljepse teme i mnogo optimisticinije, izgubili prijateljsku utakmicu i napadate Varesanovica , kojeg ni ja ne volim ali je to jako glupo , prijateljska je to utakmica nece zbog nje dobiti otkaz ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 08 feb 2011, 20:52

Na najnovijoj listi evropskih nogometnih klubova, koju uređuje Euro Club Index, je i dalje prva Barcelona koja se nalazi ispred Real Madrida i Manchester Uniteda, dok je od klubova iz naše zemlje i dalje najvisočije plasirano Sarajevo.
S obzirom da u našoj nogometnoj Premijer ligi i dalje traje jedna od najdužih zimskih pauza u Evropi, nije bilo nekih većih kretanja među našim klubovima na novoj Euro Club Index listi, poretku evropskih klubova na osnovu rezultata ostvarenih u poslednje tri godine koji se osvježava na sedmičnoj bazi.

Tako je naš najbolji nogometni klub u prethodnih 36 mjeseci i dalje Sarajevo koje je ovaj put nazadovalo za jedno mjesto i sada je 272. Promjene ovaj put nije imao Široki Brijeg koji je i dalje 297. klub na Starom kontinentu, Željezničar je sa napretkom za jedno mjesto 307. dok Zrinjski nije imao kretanja te je i dalje 328.

Promjena nije bilo ni na vrhu Euro Club Index liste te je Barcelona i dalje najbolji evropski klub, prati je njen najveći rival Real Madrid, dok potom slijede engleski klubovi Manchester United i Chelsea. U vrhu je najviše napredovao Inter koji je sa osmog došao na peto mjesto, te Tottenham koji je ušao među prvih 10.

Što se poretka klubova iz komšiluka tiče, najbolji je i dalje beogradski Partizan koji drži 93. mjesto, dok je Crvena zvezda 155. sa jednim mjestom i jednim bodom više u odnosu na Dinamo Zagreb koji je 156. Splitski Hajduk je 255. a ispred Sarajeva je od timova sa prostora bivše Jugoslavije još jedino Maribor na 262. mjestu.

Poredak 10 najboljih klubova Evrope:
1. Barcelona, Španjolska 4141 (+17)
2. Real Madrid, Španjolska 3890 (+14)
3. Manchester United, Engleska 3827 (-48)
4. Chelsea , Engleska 3541 (-30)
5. Internazionale, Italija 3422 (+33)
6. Arsenal , Engleska 3405 (+8)
7. Porto, Portugal 3404 (-26)
8. Bayern Munchen, Njemačka 3352 (-47)
9. Valencia, Španjolska 3201 (+6)
10. Tottenham, Engleska 3178 (+48)

Poredak 10 najboljih klubova naše zemlje:
272. Sarajevo 1764 (0)
297. Široki Brijeg 1684 (0)
307. Željeznicar 1650 (0)
328. Zrinjski 1594 (0)
349. Borac Banja Luka 1531 (0)
379. Sloboda Tuzla 1451 (0)
402. Slavija 1391 (0)
425. Leotar 1309 (0)
429. Čelik 1306 (0)
430. Olimpik 1305 (0)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 feb 2011, 21:13

slika

kako vam se cine ?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 08 feb 2011, 21:15

padobranac1978 je napisao/la:slika

kako vam se cine ?
Pa nismo Celtic :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 21:16

kako vam se cine ?
Ako smijem pitat jesu li ovo zvanični dresovi FK Sarajevo za ovaj drugi dio sezone,ili je ovo sam neka ideja povodom izbora dresa ovog kluba,ili je možda neko u photoshopu i sličnim sranjima iskazao svoj kreativni duh? :)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 feb 2011, 21:18

"Italijanski proizvođač sportske opreme Legea je predstavio novi dres fudbalskog kluba Sarajevo. Legea, koja pravi dresove i za našu reprezentaciju, te FK Željezničar ovaj put je timu sa Koševa dizajnirala pomalo neobične dresove sa horizontalnim prugama, slične onim koje nosi škotski Celtic.
Legea se tako nakon dvije godine odsustva v...ratila i nastavila suradnju sa FK Sarajevom. Podsjetimo, američka kompanija Nike je prekinula saradnju sa Sarajevom početkom ove sezone."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 feb 2011, 21:20

melanholicar je napisao/la:

kako vam se cine ?
Ako smijem pitat jesu li ovo zvanični dresovi FK Sarajevo za ovaj drugi dio sezone,ili je ovo sam neka ideja povodom izbora dresa ovog kluba,ili je možda neko u photoshopu i sličnim sranjima iskazao svoj kreativni duh? :)
Ideja povodom izbora :D
Ovaj sto rece nismo celtic..pa sta ? bitno ej da su nase boje bordo i bjela .. eh sad kakav ce bit raspored boja to je manje bitno...meni su extra dresovi

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 feb 2011, 21:20

padobranac1978 je napisao/la:"Italijanski proizvođač sportske opreme Legea je predstavio novi dres fudbalskog kluba Sarajevo. Legea, koja pravi dresove i za našu reprezentaciju, te FK Željezničar ovaj put je timu sa Koševa dizajnirala pomalo neobične dresove sa horizontalnim prugama, slične onim koje nosi škotski Celtic.
Legea se tako nakon dvije godine odsustva v...ratila i nastavila suradnju sa FK Sarajevom. Podsjetimo, američka kompanija Nike je prekinula saradnju sa Sarajevom početkom ove sezone."
Ma Blekson je odhebo ove dresove,nece biti ovakvi 100%.CAk mislim da uopste nece biti legea nego Jako ili Givova(kako se vec pise) ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 21:21

Ok hvala na odgovoru, samo me zanima jel moguće da nema grba kluba?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 08 feb 2011, 21:23

padobranac1978 je napisao/la:"Italijanski proizvođač sportske opreme Legea je predstavio novi dres fudbalskog kluba Sarajevo. Legea, koja pravi dresove i za našu reprezentaciju, te FK Željezničar ovaj put je timu sa Koševa dizajnirala pomalo neobične dresove sa horizontalnim prugama, slične onim koje nosi škotski Celtic.
Taj tekst i ta prica je bila na pocetku sezone, ali je navodno poslije toga blekic bio nezvodaoljan opremom koja je poslana i prekinuo je saradnju. Onda je rekao da jE produžio saradnju sa Nikeom, ali očigledno nije .
A i tada je to bila samo priča da će biti takvi dresovi, tako da čisto sumnjam :?
Samo nek su BORDO 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 feb 2011, 21:24

dzenan01 je napisao/la:
Taj tekst i ta prica je bila na pocetku sezone, ali je navodno poslije toga blekic bio nezvodaoljan opremom koja je poslana i prekinuo je saradnju. Onda je rekao da jE produžio saradnju sa Nikeom, ali očigledno nije .
A i tada je to bila samo priča da će biti takvi dresovi, tako da čisto sumnjam :?
Samo nek su BORDO 8-)
Ma svasta je ublehas pricao,a mi ko slijepci :oops:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 feb 2011, 21:26

melanholicar je napisao/la:Ok hvala na odgovoru, samo me zanima jel moguće da nema grba kluba?
To se naknadno radi bolan, ovo je sa stranice legaine ...:D :D :D hahah

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 09 feb 2011, 10:47

kako vam se cine ?
MOram priznati da su jako lijepi,nek smo malo promjenili,stalno nekakvi jednobojni
---Skinhedi oko mene skankuju...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 10:48

tarpi do bagro 2 je napisao/la:

kako vam se cine ?
MOram priznati da su jako lijepi,nek smo malo promjenili,stalno nekakvi jednobojni
ali nema grba,cujes melanholicara :lol:

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 09 feb 2011, 10:53

padobranac1978 je napisao/la:
tarpi do bagro 2 je napisao/la:

kako vam se cine ?
ali nema grba,cujes melanholicara :lol:
ahahahah nisam vidio,pa jarane valjda je ovo dizajn,naknadno ide grb,ako tako mislis onda nema sponzora,Aura ce se naljutiti hahaahahahahahah
---Skinhedi oko mene skankuju...

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 09 feb 2011, 12:09

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Proximic i 17 gostiju.