Kakav Yilmaz pa to je vea bomba od Paragvajca i od Gawua

U napad staviti H.Handzica ili Jahovica.
Mrzim i ja Jahu al' covjek ima potencijala sto jest,jest.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mogao ga je Brazilu zabiti na SP 2002.samo iz fotelje,jer uopste nije ni igrao na tome SP.rimaa je napisao/la:Okan Yilmaz dobar igrac samo je star 32 god ima i zabijo ga je brazilu ako se ko sjeca na svjetskom u japanu i koreji i zabijo je po turskoj,ma kako god bolji je od nasih spiceva sigurno evo nemogu bazena da pogodeee
Ako smijem pitat jesu li ovo zvanični dresovi FK Sarajevo za ovaj drugi dio sezone,ili je ovo sam neka ideja povodom izbora dresa ovog kluba,ili je možda neko u photoshopu i sličnim sranjima iskazao svoj kreativni duh?
Ideja povodom izbora
Ma Blekson je odhebo ove dresove,nece biti ovakvi 100%.CAk mislim da uopste nece biti legea nego Jako ili Givova(kako se vec pise)padobranac1978 je napisao/la:"Italijanski proizvođač sportske opreme Legea je predstavio novi dres fudbalskog kluba Sarajevo. Legea, koja pravi dresove i za našu reprezentaciju, te FK Željezničar ovaj put je timu sa Koševa dizajnirala pomalo neobične dresove sa horizontalnim prugama, slične onim koje nosi škotski Celtic.
Legea se tako nakon dvije godine odsustva v...ratila i nastavila suradnju sa FK Sarajevom. Podsjetimo, američka kompanija Nike je prekinula saradnju sa Sarajevom početkom ove sezone."
Taj tekst i ta prica je bila na pocetku sezone, ali je navodno poslije toga blekic bio nezvodaoljan opremom koja je poslana i prekinuo je saradnju. Onda je rekao da jE produžio saradnju sa Nikeom, ali očigledno nije .padobranac1978 je napisao/la:"Italijanski proizvođač sportske opreme Legea je predstavio novi dres fudbalskog kluba Sarajevo. Legea, koja pravi dresove i za našu reprezentaciju, te FK Željezničar ovaj put je timu sa Koševa dizajnirala pomalo neobične dresove sa horizontalnim prugama, slične onim koje nosi škotski Celtic.
Legea se tako nakon dvije godine odsustva v...ratila i nastavila suradnju sa FK Sarajevom. Podsjetimo, američka kompanija Nike je prekinula saradnju sa Sarajevom početkom ove sezone."
Ma svasta je ublehas pricao,a mi ko slijepcidzenan01 je napisao/la:Taj tekst i ta prica je bila na pocetku sezone, ali je navodno poslije toga blekic bio nezvodaoljan opremom koja je poslana i prekinuo je saradnju. Onda je rekao da jE produžio saradnju sa Nikeom, ali očigledno nije .padobranac1978 je napisao/la:"Italijanski proizvođač sportske opreme Legea je predstavio novi dres fudbalskog kluba Sarajevo. Legea, koja pravi dresove i za našu reprezentaciju, te FK Željezničar ovaj put je timu sa Koševa dizajnirala pomalo neobične dresove sa horizontalnim prugama, slične onim koje nosi škotski Celtic.
A i tada je to bila samo priča da će biti takvi dresovi, tako da čisto sumnjam![]()
Samo nek su BORDO
To se naknadno radi bolan, ovo je sa stranice legaine ...melanholicar je napisao/la:Ok hvala na odgovoru, samo me zanima jel moguće da nema grba kluba?
MOram priznati da su jako lijepi,nek smo malo promjenili,stalno nekakvi jednobojni
ali nema grba,cujes melanholicara
ahahahah nisam vidio,pa jarane valjda je ovo dizajn,naknadno ide grb,ako tako mislis onda nema sponzora,Aura ce se naljutiti hahaahahahahahah
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Proximic i 17 gostiju.