Mješavina.Rigoletto je napisao/la: jesu li pravi zatupljeni domoljubi ili etnobiznismeni?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
de meni nađi neku s hrvatskim papirimaRigoletto je napisao/la:kad herceg bosna otvori konzularni ured u Zenici znam s kim cu se rukovatMarsal je napisao/la:Imaj me na umu kad se zapuca, skontaćemo dobar biznis.Rigoletto je napisao/la: mogu ti za skoro džabalesku uvalit naše zadnje zalihe? samo ih trebaš prekucat
Pa poslije 10 godina ti premijer HNK-a, a ja ministar vanjskih poslova.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ima li ovdje ijedna normalna stranka ili političar, a da nisu iz tabora, Izetbegović, Komšić, Radončić, Nikšić, Konaković, Dodik, Čović.
Ovaj SDS izgleda najnormalnija stranka, jedino im forsiranje koalicije sa Ivanićem ne valja.
Nemamo mi budala kao Živi zid u Hrvatskoj ili Beli u Srbiji, pa da barem oko izbora dignu frku i da vidiš da normalan broj ljudi barem pokušava nešto promijeniti sa svojim glasovima.
Izbori nam se godinama svode na isto.
Sve treba pošamarati ove što ne izlaze na izbore.
Ovaj SDS izgleda najnormalnija stranka, jedino im forsiranje koalicije sa Ivanićem ne valja.
Nemamo mi budala kao Živi zid u Hrvatskoj ili Beli u Srbiji, pa da barem oko izbora dignu frku i da vidiš da normalan broj ljudi barem pokušava nešto promijeniti sa svojim glasovima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama treba nesto kao MOST u Hrvatskoj. Ali kod nas je problem kada vodis Evropsku naprednu politiku budes ismijan, a jedva predjes onaj cenzus. A jos ako si liberal, to ljudi najmanje kontaju. Mi smo vec imali partija koje ti trazis ali ih je narod pokopao i izabrao ove druge.BelminM23 je napisao/la:Ima li ovdje ijedna normalna stranka ili političar, a da nisu iz tabora, Izetbegović, Komšić, Radončić, Nikšić, Konaković, Dodik, Čović.
Pa bosanskohercegovački MOST je u suštini SBB.

Ti izgleda ko legenda, samo poso kuća. Treba vidjeti sa nekim kako zaobilaziti ovaj porez, udri sve žive na poreznuPenaltiky je napisao/la:pa ne potrošimRigoletto je napisao/la:što štediš, neće zar valjda zaratit?Penaltiky je napisao/la: 60-70 KM je digo on kad je došo preko TO, dio ono dobijemo u restoranu pa nam sad daje u kesu jos tih 60-70 KM, valjda bude joša ja ustedim 100 KM mjesecno minimalno na napitku
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
https://mirsadhadzikadic.ba/static/biografijaBelminM23 je napisao/la:Ima li ovdje ijedna normalna stranka ili političar, a da nisu iz tabora, Izetbegović, Komšić, Radončić, Nikšić, Konaković, Dodik, Čović.
Doduše nije odavle
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako nijerio_Ferdy88 je napisao/la:https://mirsadhadzikadic.ba/static/biografijaBelminM23 je napisao/la:Ima li ovdje ijedna normalna stranka ili političar, a da nisu iz tabora, Izetbegović, Komšić, Radončić, Nikšić, Konaković, Dodik, Čović.
Doduše nije odavle
Taj zajedno sa ostalim nezavisnim nece skupit 20.000
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Više će imat Mirsad Kukić za parlamentVijadukt je napisao/la:Kako nijerio_Ferdy88 je napisao/la:https://mirsadhadzikadic.ba/static/biografijaBelminM23 je napisao/la:Ima li ovdje ijedna normalna stranka ili političar, a da nisu iz tabora, Izetbegović, Komšić, Radončić, Nikšić, Konaković, Dodik, Čović.
Doduše nije odavleto je kawhi
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mogu potvrditi da je Kids See Ghost dosta bolji nego ye. DoooostaDonnie Darko je napisao/la:.
rasavoje je napisao/la:Peeeeeetak.![]()
[]
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedini koji odgovara ovim belminovim kriterijima goreVijadukt je napisao/la:Kako nijerio_Ferdy88 je napisao/la:https://mirsadhadzikadic.ba/static/biografijaBelminM23 je napisao/la:Ima li ovdje ijedna normalna stranka ili političar, a da nisu iz tabora, Izetbegović, Komšić, Radončić, Nikšić, Konaković, Dodik, Čović.
Doduše nije odavleto je kawhi
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da mi je vidjeti kako bi FBI reagovao na izjavu potencijalnog kandidata za predsjednika SAD sa Floride kako mu ne pada na pamet hodati po Texasu... 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ev, daj konkretan obrazac. Znaci striktno koja poljop kultura, napisi pocetni kapital, svu mehanizaciju i period kada bi mogao ocekivati profit pa cu te onda sa dva primjera vratit u realnost.Daj ba asteriks, ne vuci me za jezik da ne griješim u ramazanu.
Bjer seco, drz se Angele.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Solidan.rio_Ferdy88 je napisao/la:https://mirsadhadzikadic.ba/static/biografijaBelminM23 je napisao/la:Ima li ovdje ijedna normalna stranka ili političar, a da nisu iz tabora, Izetbegović, Komšić, Radončić, Nikšić, Konaković, Dodik, Čović.
Doduše nije odavle
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Poznajemo l' se?Vijadukt je napisao/la:rasavoje je napisao/la:Peeeeeetak.![]()
[]
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Neinrasavoje je napisao/la:
Poznajemo l' se?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.