La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Reče lik koji na avataru nosi lik serijskog ubice. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Joj Sevilje 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Odegaard je ove sezone najbolji mladi igrac na svijetu i nije ni blizu
Sta mladi, MVP La LigeMElloo je napisao/la:Odegaard je ove sezone najbolji mladi igrac na svijetu i nije ni blizu

Sa Karimom

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dabogda ispali, bitno je da protiv Reala ginu po terenu kao da je finale a protiv Eibara izgube i to nakon dva gola prednosti a isto tako Barci redovno okrenu guzu : )Jack je napisao/la:Joj Sevilje
Zato ovaj Sociedad igra odlično

Nedavno se jedan forumas smijao kad sam rekao da Odegod moze bez problema bit igrac ranga Eriksena 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Eriksen nije rang vrhunskih ekipa tipa Barce il Reala tako da... 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Eriksen je trenrno bolji od svih veznih igraca koji su igrali za barcu zadnjih 5 godina pa ti vidiBosniaBoston je napisao/la:Eriksen nije rang vrhunskih ekipa tipa Barce il Reala tako da...
Od trenutnih nije bolji ni od de Jonga ni Arthura, da ne spominjem Iniestu i Xavija koji su bili tu prije 5 godina.MElloo je napisao/la:Eriksen je trenrno bolji od svih veznih igraca koji su igrali za barcu zadnjih 5 godina pa ti vidiBosniaBoston je napisao/la:Eriksen nije rang vrhunskih ekipa tipa Barce il Reala tako da...
Samo je Arthur bolji, De Jong talašika teška. A nije Eriksen bolji ni od Rakitića.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
BOlji je trenutno i od Modrica i Kroosa i Raktica a pogotovo od Arthura i de Jonga.Samo od Casemira nije
Omalovažavaš Barcinu vezu, uzdižeš Realovu, a skoro svaki klasiko ta Barcina veza pojede tu moćnu Realovu. Kako, pitam seMElloo je napisao/la:Eriksen je trenrno bolji od svih veznih igraca koji su igrali za barcu zadnjih 5 godina pa ti vidiBosniaBoston je napisao/la:Eriksen nije rang vrhunskih ekipa tipa Barce il Reala tako da...

I nije ti dugo trebalo da ovog malog dižeš u nebesa. Tipično za vas koji ste uzdizali jednog Isca u TOP5 igrača svijeta i Asensia kao nasljednika Ronalda

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne pojede nikad, uglavnom Suarez riješi gore u napadu.
Remember, remember the 5th of November.
Lik je prošle sezone bio brutalan u hol 1. ligi, al ko će gledat ViteseMElloo je napisao/la:Odegaard je ove sezone najbolji mladi igrac na svijetu i nije ni blizu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jbt, hajde da vi ne dižete nikoga u nebesa i da ne pišete o nasljednicima Messija, Inieste, Xavija i ostalih pa bi shvatio prcanje, ali ste od Bojana Krkića pa do danas imali 30 nasljednika ovih igrača.Mokes je napisao/la:I nije ti dugo trebalo da ovog malog dižeš u nebesa. Tipično za vas koji ste uzdizali jednog Isca u TOP5 igrača svijeta i Asensia kao nasljednika Ronalda

AUsensio novi Kiki a Vinicijus zvani golgetter novi Neyo hahahahhaahahaha
Sta ka'e prvi gol od februara dao neki dan a krilo hahahaahaha
Eriksen je prosjecan veznjak, vidjeli smo i prosle sezone u LP, duh na terenu.
Nikako nije covjek koji ce preuzet na sebe odgovornost i isticati se. To je cinjenica.
Sta ka'e prvi gol od februara dao neki dan a krilo hahahaahaha
Eriksen je prosjecan veznjak, vidjeli smo i prosle sezone u LP, duh na terenu.
Nikako nije covjek koji ce preuzet na sebe odgovornost i isticati se. To je cinjenica.
27.10.2020
Squawka Football
✔
Since the start of the 2016/17 season, no player has created more chances in a single LaLiga game than Martin Ødegaard's 10 vs. Alavés.
Which included one absolutely outrageous assist
Odegard je odličan. A i dalje ima kolko hoćeš prostora za napredak.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Pa logično kad te usmjeri najveći trenerski um svijetaJack je napisao/la:Odegard je odličan. A i dalje ima kolko hoćeš prostora za napredak.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nakon što se prije dva dana u medijima pojavila izjava kapitena nikaragvanske reprezentacije Juana Barrere, koji je rekao da nije glasao za Lea Messija na izboru osvajača FIFA-ine nagrade "The Best" iako je FIFA registrovala da je dao 5 bodova Leu, Fudbalski savez Nikaragve se sada oglasio s demantom ovih navoda. Naime, FENIFUT (FS Nikaragve) je u zvaničnom saopštenju medijima potvrdio da su oni glasali za Lea Messija, ali da Juan Barrera nije bio taj koji je glasao, već Manuel Rosas, drugi kapiten reprezentacije.
Cijelu zbrku su objasnili kao "administrativnu pogrešku", jer je selektor Nikaragve Henry Duarte izabrao upravo Rosasa da glasa na izboru za nagradu "The Best", s obzirom da je Rosas glasao i na prethodne dvije dodjele, a ne Barreru.
Dakle, iako je Barrera medijima rekao da nije glasao za Lea, realnost je takva da on uopšte nije ni bio određen da ispred nikaragvanskog saveza glasa na izboru za ovu nagradu.
S druge strane, Manuel Rosas je dao 5 bodova Leu Messiju, 3 boda Sadiju Manéu i 1 bod Cristianu Ronaldu.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.