SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Gdje mozemo naci sve ovogodisnje klubove, ne vidim temu?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
viewtopic.php?p=1303163#p1303163BosniaBoston je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:29Gdje mozemo naci sve ovogodisnje klubove, ne vidim temu?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Posalji mi citav updateCROtorious je napisao/la: ↑12 jan 2021, 14:28Pisali smo tu na temi jos na kraju prosle sezone i ja i Napapijri iz Zadnje Klupe, a vidim da niste ni kapetana promjenili u tom timu jer je Bazinga novi kapetan.
Max Allegri
Ja sam na novogdisnju noc pisao i pitao gdje da prijavim promjene, pa mi je receno da Savez radi azurno i taj dan cak, pa sam cini mi se i ostavio post sa novim igracem i kapitenom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
A onda je savez poslao obavijest da se u po dostave sastavi. Cekamo i neke nove igrače da potvrde 100%,te da se stari izjasne. Nije bas jednostavno, uglavnom za vas nema zime, sretno u novoj sezoni.
Max Allegri
Mozda je zvucalo kao kritika, ali nije mi to bila namjera zaista, cisto da spomenem jer nisam vidio taj post o naknadnoj dostavi. Hvala i sretno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Nema frke, sve pet. Uradjen je update. Sretno.Napapijri je napisao/la: ↑12 jan 2021, 15:56Mozda je zvucalo kao kritika, ali nije mi to bila namjera zaista, cisto da spomenem jer nisam vidio taj post o naknadnoj dostavi. Hvala i sretno.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
nemoj Kup zaboraviti postaviti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kao sto je i najavljveno, izaasli su parovi 16/1 Kupa 25.sezone, te finale Superkupa 24. sezone ! Tipuje se do Subote do 12:00! Za sada imamo šest novih igraca, jednu novu postavu. Ako neko ima nekog da predlozi, nek to odradi, imamo jos par upraznjenih mjesta. Sretno svima.
Max Allegri
Jesam propustio nesto ili ce kup od sada biti postavljan pod ligu?
Naravn da ne, ali posto je tek krenula sezona, namjerno smo postavili na glavnu temu da momci jasno vide.
Max Allegri
U ekipi Zadnja Klupa stoji killafrommanilla kao igrac, a ustvari ja igram, a on ne. Samo smo CROtoriousa ubacili umjesto UstanikSBII. Ja sam odigrao parove, pa ako mozete ispravite to.
Uredjeno !
Max Allegri
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Sretno svima da se lijepo igramo, nema startova po koljenima 
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Oh... Legenda otvorenim djonom ide na koljena.Sviuodbranu je napisao/la: ↑12 jan 2021, 22:39Sretno svima da se lijepo igramo, nema startova po koljenima![]()
Max Allegri
Primitivci traze jednog okorjelog primitivca za stipanje protivnika u prekidima. Zainteresovani neka se jave u pp.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kraljttbvb
- Kontakt:
Teško ćete ovdje naći igrača. Postavite upit na temu chat ili negdje gdje puno raje dolazi, tako ćete lakše nekoga naći.
I ja sam vidio da ekipa traži igrača na temi chat, da su ovdje postavili, ne bih nikada vidio, jer ovdje nisam ni zalazio...
I ja sam vidio da ekipa traži igrača na temi chat, da su ovdje postavili, ne bih nikada vidio, jer ovdje nisam ni zalazio...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.