HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Kad bi barem Pirić otišao poslije Maribora
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Slabo mi druze "umacemo" noge u jezeroALOBOLA je napisao/la:Gargamele ziv bio ajde idi na to vase Zvornicko jezero i zatjeraj Stevanovica u Mostar:D:arrow:Gargamel83 je napisao/la:Pa i nisi pogresio, bar ne mnogo.UltrasMostar94 je napisao/la:Kakv je bio gol Cosica, ja konto to neka zesca prevara od igraca i uvaljotka od strane Husarica.
Iz Zvornika sam, znam ga licno, sta vise igrali smo zajedno dok je igrao u lokalnom klubu, Radnicki, Karakaj. Mesto kod Zvornika. Otisao u Zvijezdu 09 Etno selo, bio 2 ili 3 sezone, ne secam se bas sad. A zatim kad mu istekao ugovor presao u Drinu iz Zvornika, tacnije, vratio se jer je igrao tu za omladince. Pre nekih 10 dana sam procitao da je na probi u Zrinjskom, ne znam dal je potpisao a nisam se ni raspitivao.
Nije bas totalni levat ali mislim da se Zrinjski nece usreciti s' njim, daleko je on od nivoa igranja u PL, a kamoli zu kvalifikacijama za LS, decko je u svakom segmentu igre prosecan, tj, ni u cemu nije izrazito dobar, bice on daleko od pojacanja, onako da uskoci s klupe i ok. Desi se da ga par utakmica "nema" na terenu, nije konstatan ali ajde da ne pisem vise, pomislice ko da sam zavistan ili sta gore. Ali evo, da ga pohvalim da je radan, vredan je, nije zabusant ni na treninzima ni na utakmicama. Uglavnom, srecno i vama i njemu.

I Stevanovica znam licno, znas kako je ono kad je mala okolina, svako svakoga zna. O njemu nema sta da pricam, znate sve, al da mogu da ga nateram naterao bih ja njega u Zvezdu

Inace drzim vam palceve da sto dalje dogurate u Evropi, kad nema Drine u PL, Zrinjski mi je najdrazi, dok je Drina bila u PL i kad je Zrinjski gostovao odsedao je u mom mestu (Karakaj), 2-3 KM od Zvornika pa su trenirali na nasem stadionu, bilo je tu svakakvih zezanja, super likovi su bili tad.
Zna Steva šta narko-kartel zvani Delije radi igračima nakon par loših utakmicaGargamel83 je napisao/la:I Stevanovica znam licno, znas kako je ono kad je mala okolina, svako svakoga zna. O njemu nema sta da pricam, znate sve, al da mogu da ga nateram naterao bih ja njega u ZvezduAli momak koliki god da je Zvezdas, a jeste veliki, on nece, imao je ponudu da predje sada ovaj prelazni rok ali nece, kaze momak, "ne mogu ja u Zvezdu, preveliki pritisak, i sve ostalo" a gde ce jos nista se ne zna, ima nekih ponuda ali nista se ne zna vise nego sto pise po raznim portalima. Nece taj ostati u BiH, iako bi mu Zrinjski legao ko budali samar, vratio je se malo na pravi put al mislim da ce se zajebati ako opet ode preko, no videcemo. Bolje da odradi jos bar polusezonu u BIH pa posle preko..
Inace drzim vam palceve da sto dalje dogurate u Evropi, kad nema Drine u PL, Zrinjski mi je najdrazi, dok je Drina bila u PL i kad je Zrinjski gostovao odsedao je u mom mestu (Karakaj), 2-3 KM od Zvornika pa su trenirali na nasem stadionu, bilo je tu svakakvih zezanja, super likovi su bili tad.

-
- Kontakt:
Jel ovo Kobiljar ode u GOSK na posudbu, dobar je igrac ne bi ga trebali pustit. Ovako posudba je ok jer nema prostora u Zrinji.
- hskzmostar
- Kontakt:
Sutra potpisuju Krpic i Stevanovic
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Koji Stevanovichskzmostar je napisao/la:Sutra potpisuju Krpic i Stevanovic
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- hskzmostar
- Kontakt:
MiroslavBesic je napisao/la:Koji Stevanovichskzmostar je napisao/la:Sutra potpisuju Krpic i Stevanovic
!!??hskzmostar je napisao/la:Sutra potpisuju Krpic i Stevanovic
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
ALOBOLA je napisao/la:!!??hskzmostar je napisao/la:Sutra potpisuju Krpic i Stevanovic
Miro na 4 godi a kiler Suljo na 5 godina potpisuju pravimo dugorocno ekipu,da se ne dogodi kao sad da nas pred Ligu Prvaka napuste bitni igraci

i Ordagic, Stojcev i Ozegovic.hskzmostar je napisao/la:Sutra potpisuju Krpic i Stevanovic
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Duff je napisao/la:i Ordagic, Stojcev i Ozegovic.hskzmostar je napisao/la:Sutra potpisuju Krpic i Stevanovic
Ordagic nece jer ceka ponudu Barcelone
Krpic je pred potpisom,Ordagic trazi ogromnu placu,Stevanovic kontaktiran jeste,ali zna se da je on fokusiran primarno na odlazak u inozemstvo,pa tek kad i ako mu to propadne,moze se pricati o eventualnom dolasku.
- hskzmostar
- Kontakt:
Gotal u Zelji ,Petrak u Sarajevu ne znam sta Sula vise ceka4040deuce je napisao/la:Krpic je pred potpisom,Ordagic trazi ogromnu placu,Stevanovic kontaktiran jeste,ali zna se da je on fokusiran primarno na odlazak u inozemstvo,pa tek kad i ako mu to propadne,moze se pricati o eventualnom dolasku.

- hskzmostar
- Kontakt:
piric ako se proda te novce bi bilo najpametnije uloziti u izgradnju tribine gdje je popularno stajanje da Ultrasi napokon imaju nekakve uvijete jer gdje god odu imaju boli komfor nego na vlastitom stadionu .
kad je zeljo napravio onu tribinu za 2mil. mogu i nasi .
bolje stadion malo pogurati nego ove propale zvijezde iz premijer lige,malo gurati omladinu par sezona ionako europa sluzi da se pokrije proracun,nek cilj bude izlazak ne euro scenu jer u LP ionako ne mozemo meda pa cak niti protiv janeza koji ce nas realno u ovom omjeru snaga uciniti smijesnima jer su nama trenutno glavni veznjaci jamak,pozder,cirjak,cavar junior izlazni i lik bez utakmice godinu dana perisic.
bolje stadion malo pogurati nego ove propale zvijezde iz premijer lige,malo gurati omladinu par sezona ionako europa sluzi da se pokrije proracun,nek cilj bude izlazak ne euro scenu jer u LP ionako ne mozemo meda pa cak niti protiv janeza koji ce nas realno u ovom omjeru snaga uciniti smijesnima jer su nama trenutno glavni veznjaci jamak,pozder,cirjak,cavar junior izlazni i lik bez utakmice godinu dana perisic.
Ajde napisi nesto u par rečenica, diši malo..hskzmostar je napisao/la:piric ako se proda te novce bi bilo najpametnije uloziti u izgradnju tribine gdje je popularno stajanje da Ultrasi napokon imaju nekakve uvijete jer gdje god odu imaju boli komfor nego na vlastitom stadionu .
-
- Kontakt:
Moglo bi se fino sredit stajanje, da se ocisti, napravi fin prilaz postave sigurnoste stolice za stajanje (postavljali su nedavno to neki klubovi na navijackoj tribini) i jos malo dotjerat da bi se udovoljilo uefi. Mislim da to cak ne bi bilo ni skupo.
-
- Kontakt:

Nisu još, problem je tehničke prirode.mario11111 je napisao/la:jesu potpisali
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
mario11111 je napisao/la:jesu potpisali
Samo sto nisu

Teska partija. Visina redova je prilicno niska, mozda 20tak cm. Sirina je oko 80cm sto je OK da je visina barem 15cm veca. Slican problem su imali u Osijeku, ali je kod njih visina bila oko 20cm, a sirina oko 40cm pa su onda jedan red koristili za gaziste, na drugi je stavljena stolica s nosacom kako bi se dobila odgovarajuca visina za gledatelje. Treci je opet bio gaziste, a na cetvrti stolica. Tako na toj njihovoj tribini ima duplo vise redova nego sto netko misli. Evo i slika kao primjerUltrasMostar94 je napisao/la:Moglo bi se fino sredit stajanje, da se ocisti, napravi fin prilaz postave sigurnoste stolice za stajanje (postavljali su nedavno to neki klubovi na navijackoj tribini) i jos malo dotjerat da bi se udovoljilo uefi. Mislim da to cak ne bi bilo ni skupo.
Vi tu na stajanju trebate novu tribinu da bi ona prosla UEFA-inu inspekciju. Ne znam jel ima ista od one najave da se teren pomice prema zapadu, ali ako to napravite mozete odmah zakopati temelje za novo stajanje i npr. na sredini napraviti tribinu dugu 30m s 10-15 redova, koliko vec bude u planu i kad se bude u mogucnosti prosiriti lijevo i desno, kao sto npr. radi Mladost DK sa svojom centralnom tribinom koju postepeno prosiruju. Sto se tice cijena, MDK je jedan sektor od 1.200 sjedecih mjesta platila oko 150.000KM, a oni su radili tribine s 15 redova. Ona tribina u Novom Travniku je izasla oko 300.000KM, 20 redova, kapacitet oko 1.300 sjedecih mjesta, a radjena je s 20 redova. Tih 300.000KM je kostala kompletna tribina, od temelja do ograda i stolica dok je ovo u DK cijena samo betonskih radova, bez stolica, ograde i slicno. Vjerujem da u toj cijeni nije ni projekt. Ne znam zasto Zrinjski ne bi mogao obezbjediti recimo cifru od oko 250.000KM za tribinu od nekih 1.000 sjedecih mjesta. Navijaci sigurno mogu skupiti 50.000KM, na nekoj donatorskoj veceri jos 100.000 i ostalo se moze izdvojiti iz budzeta kluba. Nije Zrinjski mal klub da bi mu te za nogomet ne bas velike pare predstavljale problem, pogotovo za nesto sto je potrebno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.