BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Nema se šta dodati mnogo, a da već nije rečeno... Meni je ovo odlično odrađen posao za ove pare, boljeg je veoma teško naći.
Pronaći ekvivalentnu zamjenu za Hummelsa je u domenu naučne fantastike, ovako imamo jednog štopera koji može zablistati, a ako flopa nije velika šteta.
Imamo tu odličnog Papu koji je svoj posao radio i više nego dobro, Gintera koji još uvijek čeka na pravu priliku (da se ustali na jednoj poziciji), kao i Bender koji može zakrpiti tu poziciju ako baš zaškripi. Zaboravih i Subotića, ako ostane uopšte...
Također pozitivna stvar kod ovog momka je što je tehnički potkovan i protiv bunkera može biti koristan... i mislim da u paru sa Sokratisom, mogu činiti idealnu kombinaciju sirove snage i tehnike.
I ne znam otkud ta ideja da skupo plaćen igrač=zagarantovan uspjeh, eto Immobile koliko je plaćen pa je flopao kao malo ko. Miki isto, najskuplji transfer u historiji kluba, trebalo mu toliko vremena da se uhaviza.
Pronaći ekvivalentnu zamjenu za Hummelsa je u domenu naučne fantastike, ovako imamo jednog štopera koji može zablistati, a ako flopa nije velika šteta.
Imamo tu odličnog Papu koji je svoj posao radio i više nego dobro, Gintera koji još uvijek čeka na pravu priliku (da se ustali na jednoj poziciji), kao i Bender koji može zakrpiti tu poziciju ako baš zaškripi. Zaboravih i Subotića, ako ostane uopšte...
Također pozitivna stvar kod ovog momka je što je tehnički potkovan i protiv bunkera može biti koristan... i mislim da u paru sa Sokratisom, mogu činiti idealnu kombinaciju sirove snage i tehnike.
I ne znam otkud ta ideja da skupo plaćen igrač=zagarantovan uspjeh, eto Immobile koliko je plaćen pa je flopao kao malo ko. Miki isto, najskuplji transfer u historiji kluba, trebalo mu toliko vremena da se uhaviza.
kakvu panjinu ste doveli jbt,zasto nisu pokusali sule ili taha dovesti.Najaci je taj gore sto pise iz barsine skole,pa oni ozbiljnog igraca od inieste nisu izbacili
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Kako stvari stoje, opet napadamo leverguzen, da Topraka dovedemo i naj vjerovatnije da cemo uspjeti u tome!
Spanac je doveden kao zamjena , za Nevena S. koji odlazi na otok.
Volio bih kad bi uspjeli Tilemansa potpisati, a u igri su portugalac i onaj miksani klinac pola danac pola turcin .
Posto nas Ramos sigurno napusta, volio bih da zamjena Aubi bude Embolo.
Citam danas gdje Auba daje izjavu, da je doslo vrijeme za jednog ili dva veoma vazna igraca za nas da se dovedu.
Preostaje nam veoma zanimljiv prelazni rok, do sada smo potrosili 20 milki za Dembele, Merino i Bartra.,
Od prodaje hummia pkasu i gundoguzana dobili smo 64.€ ., od prodaje Subotica , Ramosa, Leitnera Jo parka mozemo uzeti od 22-25 € i valjda ce oni supci iz uprave istresti 40-45€ tako da cifra od 135 milki koja se spominje po njemackim tabloidima pokaze opravdanom.
Znajuci Watzke kako skrtari , mozda od tog ne bude nista , a moja licna zelja je Yarmolenko , vidjecemo bice zanimljivo!
Volio bih kad bi uspjeli Tilemansa potpisati, a u igri su portugalac i onaj miksani klinac pola danac pola turcin .
Citam danas gdje Auba daje izjavu, da je doslo vrijeme za jednog ili dva veoma vazna igraca za nas da se dovedu.
Preostaje nam veoma zanimljiv prelazni rok, do sada smo potrosili 20 milki za Dembele, Merino i Bartra.,
Od prodaje hummia pkasu i gundoguzana dobili smo 64.€ ., od prodaje Subotica , Ramosa, Leitnera Jo parka mozemo uzeti od 22-25 € i valjda ce oni supci iz uprave istresti 40-45€ tako da cifra od 135 milki koja se spominje po njemackim tabloidima pokaze opravdanom.
Znajuci Watzke kako skrtari , mozda od tog ne bude nista , a moja licna zelja je Yarmolenko , vidjecemo bice zanimljivo!
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Kako stvari stoje, opet napadamo leverguzen, da Topraka dovedemo i naj vjerovatnije da cemo uspjeti u tome!
- gerdmuller
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la: Doveli petog stopera Barselone, Merino ovcu iz drugoligasa, dijete iz danske lige i juniora iz Rennesa i deliriji na pdf-u. Odlaze im tri zvijezde, a dolaze djeca za koju vecina navijaca nije ni cula. Ja sam zadovoljan vasim prelaznim rokom, bar znamo ko ce uzeti titulu u februaru.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti nemaš pravo pisati na ovoj temi, jer nisi navijač Dortmunda, ubuduće piši na temi opšte diskusije.FRANK RIBERY je napisao/la:Uvijek kupim kokice kad hocu na ovu temu, uvijek se dobro ismijem kako se radujete otpadcima ko da su wc igraci.
Ovaj decko jamesrodriguez otvorio oci, ostalim ni egzorcizam ne pomaze.
Salim se ja, dobar je Bartra igrac, mozda proigra u 25toj.
adnan24
Ne citaj ako ti se ne svidja, zaobidjes, palit se jer vas boli istina, inace iskoristi ignor opciju. Budes mi pozdravljen.
A ko si ti prijatelju, jel te ko sta pitao, pazi momka da meni kaze gdje cu sta pisati, Majko Terezo vrati se na svoj pdf, sto me nasmija hahahaha.
A sto si onda licemjer, rekao sam za Weigla da je dijete i nedokazan igrac, ali sam isto sezonu prije rekao da je Ramos potpuno nelogican transfer , da je Immobile macak u vreci ,sto se i pokazalo tacnim. Tvoje vidjenje uspjesnog prelaznog roka se ne poklapa sa vasim rezultatima, niste osvojili nista, naravno da je iz ugla ambicija sezona bila vrlo losa, uvijek ce biti onih koji ce slaviti druga mjesta i gol razliku.adnan24 je napisao/la: Isto si pricao i proslo ljeto...doveli Weigla za kojeg nije niko cuo,proglasio si BvB za gubitnika prelaznog roka,najavljivao sezonu bez lige prvaka...samo nastavi.
Vjerovao ili ne, sezona bez trofeja je neuspjesna, sta god ti pisao.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 04 jun 2016, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam mod, i zato ti i govorim ovo, pravilo koje je uvedeno na forumu već odavno, ti ljudima ulijećeš kao padobranac i uz to ih još vrijeđaš, nema potrebe za tim.FRANK RIBERY je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti nemaš pravo pisati na ovoj temi, jer nisi navijač Dortmunda, ubuduće piši na temi opšte diskusije.FRANK RIBERY je napisao/la:Uvijek kupim kokice kad hocu na ovu temu, uvijek se dobro ismijem kako se radujete otpadcima ko da su wc igraci.
Ovaj decko jamesrodriguez otvorio oci, ostalim ni egzorcizam ne pomaze.
Salim se ja, dobar je Bartra igrac, mozda proigra u 25toj.
adnan24
Ne citaj ako ti se ne svidja, zaobidjes, palit se jer vas boli istina, inace iskoristi ignor opciju. Budes mi pozdravljen.
A ko si ti prijatelju, jel te ko sta pitao, pazi momka da meni kaze gdje cu sta pisati, Majko Terezo vrati se na svoj pdf, sto me nasmija hahahaha.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Na pocetku je mozda i bilo simpaticno citati kakve gluposti lik pise pa se i nasmijati dokle ljudska glupost moze da ide...ali je fakat posto smor.Aj da sta pametno napise(bilo to da se slaze ili ne slaze s nama),ali ovako lupetati i trolati fakat ko kakva torokusa.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Uz duzno postovanje ja nikog nisam uvrijedio, vec sam reagovao na ranije upucene uvrede, imam pravo da pisem gdje hocu dok postujem pravila, a kad ti budes u stanju da mi takvo nesto zabranis sam cu otici sa foruma. Uz duzno postovanhe prekoracio si ovlastenja, ne mozes zabraniti ljudima da pisu i iznose svoje misljenje dok postuje pravića foruma.rio_Ferdy88 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Ja sam mod, i zato ti i govorim ovo, pravilo koje je uvedeno na forumu već odavno, ti ljudima ulijećeš kao padobranac i uz to ih još vrijeđaš po ko zna koji put.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Uvazavam tvoju funkciju, ali uvazi i ti conjenicu da sam medju deset, petnaest forumasa sa najvecim stazom ovdje, ako krsim pravila bujrum ban, ako ne onda slobodu govora necemo ograncavati da bi se podilazilo forumasima kojima smeta istina.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 04 jun 2016, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pravila foruma su da ti kao navijač Bayerna možeš pisati samo na temi opšte diskusije na pdf-u Dortmunda, isto važi i za sve druge koji nisu navijači Dortmunda i zato su i napravljeni ovi posebni pdf-ovi, isto važi i za pdf Bayerna, a ako je neko tebi uputio uvredu ili nešto slično, imaš opciju da prijaviš post bez potrebe da odgovaraš na takve stvari, a taj koji je radio to će biti sankcionisan.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Razumio.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pravila foruma su da ti kao navijač Bayerna možeš pisati samo na temi opšte diskusije na pdf-u Dortmunda, isto važi i za sve druge koji nisu navijači Dortmunda i zato su i napravljeni ovi posebni pdf-ovi, isto važi i za pdf Bayerna, a ako je neko tebi uputio uvredu ili nešto slično, imaš opciju da prijaviš post bez potrebe da odgovaraš na takve stvari, a taj koji je radio to će biti sankcionisan.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili da pišeš o Dortmundu i njihovim pojačanjima na temi Bundeslige.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
O Borussiji Dortmund cu pisati u temu Bundesliga, Borussiju pratim dvadeset i nesto godina, puno duze nego sto pojedinci sa ovog pdf-a imaju godina, itekako imam sta za reci o trenutnoj situaciju u klub, a kome se ne svidja istina o kojoj pisem nek je ne cita, opcija ignore i zdravo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ili da pišeš o Dortmundu i njihovim pojačanjima na temi Bundeslige.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno, na temi Bundeslige ti imaš pravo pisati i o Dortmundu i o bilo kojem drugom klubu iz Bundeslige.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
i ti bi da imaš dobrog agenta i iti malo sposobnu upravu vrijedio 8 miljuna na današnjem tržištu,tako da upotrijebi neki drugi epitet za bartru ovaj ti ne stoji nikakoTorres_9 je napisao/la:kakvu panjinu ste doveli jbt,zasto nisu pokusali sule ili taha dovesti.Najaci je taj gore sto pise iz barsine skole,pa oni ozbiljnog igraca od inieste nisu izbacili
Veze ti nemas,dokazo si milion puta i da toliko pratis ovaj klub drugacije bi razmisljao(jer ga ja i dosta momaka ovdje prati bas toliko) iz vise razloga.FRANK RIBERY je napisao/la:O Borussiji Dortmund cu pisati u temu Bundesliga, Borussiju pratim dvadeset i nesto godina, puno duze nego sto pojedinci sa ovog pdf-a imaju godina, itekako imam sta za reci o trenutnoj situaciju u klub, a kome se ne svidja istina o kojoj pisem nek je ne cita, opcija ignore i zdravo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ili da pišeš o Dortmundu i njihovim pojačanjima na temi Bundeslige.
Ajd pisi na temi BL,rijesi nas svojih misljenja i pametovannja.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Ev i ja malo navratih , ali nevidim naseg nama stalnog gosta , doticnog gospodina Ribery
izgleda da je preselio na temu bundesliga .
Valja mi sada malo do teme bundesliga skoknuti , da vidim sta uvazeni gospodin Ribac pise !
Ujedno pozz svoj zuto & crnoj braci i nasem BvB.u
Valja mi sada malo do teme bundesliga skoknuti , da vidim sta uvazeni gospodin Ribac pise !
Ujedno pozz svoj zuto & crnoj braci i nasem BvB.u
- kraljttbvb
- Kontakt:
Maloprije naletih da ce Miki u Arsenal za 20 miliona funti. Ako ga dadnu ispod cijene ili uzmu manje od onoga koliko je placen, treba ih sve povjesati 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Čim je to The Sun objavio nema od toga ništa. A Miki nije toliko potreban Arsenalu iako je fantastičan igrač.kraljttbvb je napisao/la:Maloprije naletih da ce Miki u Arsenal za 20 miliona funti. Ako ga dadnu ispod cijene ili uzmu manje od onoga koliko je placen, treba ih sve povjesati
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A gdje je Borusijina tema opste diskusije? Ne postoji.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pravila foruma su da ti kao navijač Bayerna možeš pisati samo na temi opšte diskusije na pdf-u Dortmunda, isto važi i za sve druge koji nisu navijači Dortmunda i zato su i napravljeni ovi posebni pdf-ovi, isto važi i za pdf Bayerna, a ako je neko tebi uputio uvredu ili nešto slično, imaš opciju da prijaviš post bez potrebe da odgovaraš na takve stvari, a taj koji je radio to će biti sankcionisan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.