Najbolji opis utakmice.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa sta treba da uradi,penal,crveni i ponisten gol AJDEEEE vise dozovite se,pustite se trenera to nije apsolutno bitno,Husref nije trener za Sarajevo ali ovo nocas je bilo ubijanje u pojam i ponizavanje svih nas,kluba,grada i drzave apsolutno svega.
Nisu upravu. Danas je Sabrija savršeno odradio posao. Sarajevo mnogo bolje bilo, ovo je trebala naša pobjeda biti. Ali kad ti čovjek poništi čist gol, svira crveni karton to i je to. Ne treba u Banju Luku ići bezveze. Znaš da će te satrati četalji sa balijama na pozicijama.
Krali su nas i kad je Zekic bio tu, pa nije 5 primio halooo. Pobijedio je 0-1 jos. Nema opravdanja za ovomosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Pa sta treba da uradi,penal,crveni i ponisten gol AJDEEEE vise dozovite se,pustite se trenera to nije apsolutno bitno,Husref nije trener za Sarajevo ali ovo nocas je bilo ubijanje u pojam i ponizavanje svih nas,kluba,grada i drzave apsolutno svega.
Mi sutimo ko picke vec 5 godina i niko da mrdne kurcem. Jedino sto su navijaci Veleza zapalili auta sudijama oni su pokusali, a niko drugi nista. Ovo se nece zaustaviti dok navijaci ne pocnu, kao u Argentini i Brazilu, ganjati sudije i derati ih ko jarce. Mirvic moze dovesti i ekipu Reala, opet ce nas Sabrija zguzit.f0rest1946 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:45Balije standardno pljuju po klubu i trenerima, Zekic Husref Rozman itd i balije ne vide šta nam rade 5 godina sa suđenjem.....
Kakvih gorih suđenja?
Otišao čovjek sam sve mu se smučilo.Kabinet1987 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Iako smatram da je smjena Zekića najbesmislenija odluka kluba bar u zadnjih 5 godina, nije pošteno večeras tražiti krivca u Musemiću niti u igračima.
Strašno je suđenje večeras. Za kletve čak. Drugi čist gol koji nam je poništen je sve okrenuo. Da smo mi u regularnom meču primili 5 golova bio bih ogorčen. Ovako čak i nisam. Ogorčen sam samo što Mirvić ne može da shvati da mu je uzaludno ulagati, dok ne krene u okršaj sa kriminogenim savezom.
Koliko moze da se uprate forumasi, to se i radi, ali kritikovanje kluba, amy druze ne krsi pravila foruma, o tim stvarima sam razgovarao i sa Adminom...amypitar je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:47Meni nije kriv on nego Vanja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:41Samo.mu se majke nahebi i blokirajamypitar je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:38
HayperOS
Jesi ikad ista napisao nesto pozitivno, lijepo vezano za FK SARAJEVO, a da ne pljujes
Iz aviona se vidi da uzivas I da mrzis Sarajevo da ga ocima ne mozes.Jednostavno ne mozes kontrolisati emocije.
Uzivaj veceras je tvoja noc , jos ako veceras uzmete bod imas duplo slavlje.
Odi na njihovu temu pa nesto napisi..Fujjjjj.
Zekić nije smijenjen nego je dao ostavku i to u najgorem mogućem trenutku za ekipu. Da je to uradio poslije prošle sezone ostao bi mi u sjećanju kao gospodin i trenerčina ovako je samo još jedan bezmudaš u nizu. Pravi problem je u tome što je neko mislio da će Husref nešto da popravi. Da su se pare namijenjene Ljajiću uložile u stručni štab vjerovatno ne bi danas pobijedili ali ti garantujem da ne bi ni izgubili a kamoli peticu primili.Kabinet1987 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Iako smatram da je smjena Zekića najbesmislenija odluka kluba bar u zadnjih 5 godina, nije pošteno večeras tražiti krivca u Musemiću niti u igračima.
Strašno je suđenje večeras. Za kletve čak. Drugi čist gol koji nam je poništen je sve okrenuo. Da smo mi u regularnom meču primili 5 golova bio bih ogorčen. Ovako čak i nisam. Ogorčen sam samo što Mirvić ne može da shvati da mu je uzaludno ulagati, dok ne krene u okršaj sa kriminogenim savezom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.