NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 18 sep 2014, 13:17

nedžad je napisao/la:jucer nisam bio na utakmici pa ako netko moze da napise kolika je posjeta bila je li i kako je odigrao jakovljevic i kada bi imao ovaj hadzic pravo nastupa naravno i travancic
ma i nije bila neka posjeta oko 250-300 , a Jakovljević se još uvijek traži na momente odigra dobro pa opet loše ali možda i bude ponovo od njega stari Jakovljević,nego ko nam je onaj golman nije bio loš?

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 18 sep 2014, 14:29

zmaj348 je napisao/la:
nedžad je napisao/la:jucer nisam bio na utakmici pa ako netko moze da napise kolika je posjeta bila je li i kako je odigrao jakovljevic i kada bi imao ovaj hadzic pravo nastupa naravno i travancic
ma i nije bila neka posjeta oko 250-300 , a Jakovljević se još uvijek traži na momente odigra dobro pa opet loše ali možda i bude ponovo od njega stari Jakovljević,nego ko nam je onaj golman nije bio loš?
cuj golman nije los :oops: :oops: frajer primi gol iz jednog jedinog suta na utakmici a njegova nesigurnost se vidi svaki put kad su gosti imali napad uglavnom golman 0

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 18 sep 2014, 15:39

Zagalo je napisao/la:Zna li ko šta je sa Dorom.Čime se sad bavi.
sakrio se u misiju rupu :lol: :lol: sala...nudio se divljanovicu da vozi kamion,valjda taj divljan vozi mlijeko za inmer i zott..ima kamione svoje,tako sam cuo iz povjerljive ruke,nije zajebancija :crazy: :crazy: :crazy: a usvim blizim klubovima je sebi zatvorio vrata,sta ce drugo :lol: :lol: :clap: :clap:

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 18 sep 2014, 17:57

Kako je odigrao Bijelić, i ima li šanse da počne utakmicu protiv Radnika?
Smoke Weed Everyday!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 sep 2014, 18:27

Kakav vam je elvir colic ?
#musvdg

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 sep 2014, 19:15

1922VFC1981 je napisao/la:Kakav vam je elvir colic ?
colic je dobar u odbrani ali je nula prema naprijed
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 sep 2014, 19:17

EvoMene je napisao/la:Kako je odigrao Bijelić, i ima li šanse da počne utakmicu protiv Radnika?
vraca se covic ,ali vidim puljic je dobio treci karton u mostaru tako da je sada pitanje on ili islamagic.po meni mislim da ce igrati jer mu je segrt dao sansu u kupu i na najbolji je nacin iskoristio istu

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 18 sep 2014, 23:50

Hadzic nema pravo nastupa eto morat cemo jos gledati brkica na golu nadam se da zbog njega necemo gubiti bodove
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 sep 2014, 07:57

odevingi je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
cuj golman nije los :oops: :oops: frajer primi gol iz jednog jedinog suta na utakmici a njegova nesigurnost se vidi svaki put kad su gosti imali napad uglavnom golman 0
nemoj da zezaš,šut je bio dobar i ono se nije moglo odbraniti,a ne znam gdje je pokazivao nesigurnost,meni i još desetorici oko mene na tribini izgledao je sasvim ok,nije sada neki top golman ali nije ni loš...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 sep 2014, 10:37

Golman je daleko od Premijer lige.Najmanje jedan,a mozda i dva poraza su posljedica njegovih nekvaliteta.Naivan i nesiguran,a nismo u situaciji da se uči na nama u ovom momentu.Nama treba puno bolji........

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 sep 2014, 10:49

vatreni je napisao/la:Golman je daleko od Premijer lige.Najmanje jedan,a mozda i dva poraza su posljedica njegovih nekvaliteta.Naivan i nesiguran,a nismo u situaciji da se uči na nama u ovom momentu.Nama treba puno bolji........
protiv Slobode NG nije branio Brkić koji je par puta kiksao zato sam u jednom postu iznad i pitao ko je novi golman..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 sep 2014, 19:28

deste braco hocemol sutra napokon pobijediti :roll:

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 19 sep 2014, 21:00

sutra jako bitnaa utakmica za nas idemo svi dati podrsku ekipi a ja sam siguran u pobjedu :bih: :bih: :bih: :bih:
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 sep 2014, 21:08

theboss_RD07 je napisao/la:Ima li Travancica na treninzima? Sta je s njim?
:roll:

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 19 sep 2014, 21:08

nedžad je napisao/la:sutra jako bitnaa utakmica za nas idemo svi dati podrsku ekipi a ja sam siguran u pobjedu :bih: :bih: :bih: :bih:
ako bogda sutra je pobjeda napokon. evo i mene nakon odmora :lol: :lol: :lol: necu se vracati na prskle dogadjaje samo cu reci da sve sto sam pisao za doru i za ekipu sam pogodio,barem 90 % toga,dok su me pojedini smatrali glupanom i kako pricam gluposti da vas podjsetim---doro nije adekvatan da vodi premijerligaski klub,pisao sam da on ne zna fizicki spremiti ekipu i kako cemo nakon 6 kola to osjetiti,i da ce dobiti otkaz, i sta bi,nakon 6 kola nam je bio raspad sistema pod njegovim vodstvom i svi ste se mogli uvjerit kakav je on trener i covjek,napustio ekipu u najgorim trenutcima a dotad sebe smatrao spojem Mourinha i recimo Van Gala. neki ga vole neki ne ali ovo je cinjenica i realnost!!! toliko od mene ko ne vjeruje neka procita moje postove od prije mjesec i po i dalje.!!! sutra ako bogda okrecemo novi list sa tricom :salut: :salut: :salut: :clap: :clap: :clap:

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 19 sep 2014, 21:15

nedžad je napisao/la:sutra jako bitnaa utakmica za nas idemo svi dati podrsku ekipi a ja sam siguran u pobjedu :bih: :bih: :bih: :bih:
sutra sto vise na stadio odma ce nasim bit lakse igrati uz vecu podrsku podrzati trenera i ekipu i u nove pobjede :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :njanjanja:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 sep 2014, 08:07

danas jako bitna utakmica,o neriješenom ili nedao Bog porazu ne smijem ni razmišljati,pobjedom dobijamo mnogo(bježimo prema sredini terena i dobijamo samopouzdanje)ovo drugo je možda i najbitnije.Evo sada možemo vidjeti i Šegrtove sposobnosti imati će gotovo cijelu ekipu na raspolaganju(osim Ordagića)fizičku spremu je podigao na veći nivo,ako taktički bude znao odraditi utakmicu ne bi trebalo da bude problema....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 sep 2014, 09:19

Pametno,bez srljanja kao u prijašnjim utakmicama.Treba imati strpljenja,ne letjeti grlom u jagode i rezultat mora doći.Da ne bi i Radnik kao Slavija,Olimpic pa i Travnik je mogao da nas kazni kontrama.E bas je ekipa Radnika specijalizovana za brze kontra udare gdje imaju mislim Obradovića i jos jednog napadača za takve stvari.Konkretni su u prilikama sa distance i ako im se ukaze prilika i za to sigurno će pokusati iskoristiti.
Bas kao sto sam i napisao,Obradović nam zabi,al i sebi,golgeter je golgeter.Zasluzen bod Radnika,zapravo,pobjeda trenera koji će od ove ekipe koja nije bolja od nas izboriti opstanak.
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 20 sep 2014, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 20 sep 2014, 12:20

Idemo ludo idemo jako danas 3 boda siguran sam u to
SAMO ZVIJEZDA :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 sep 2014, 12:35

odevingi je napisao/la:Idemo ludo idemo jako danas 3 boda siguran sam u to
SAMO ZVIJEZDA :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Kisa sipa, bice pravo zeznuto, pogotovo golmanima, nesmijem ni zamislist kakav ce nas bit

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.