ako ode uopće uprava stvarno nezna šta radi..jbt neželim da nam odu miki hummels gundogan a vjerojatno i auba isti rok i to svi osima ube ispodrealne cijene tj cijene tržišta,miki i reus moraju ostat i točka,još pogotovo sad reus ulazi u sezoni možda 100% nespremanMarsal je napisao/la:Čim je to The Sun objavio nema od toga ništa. A Miki nije toliko potreban Arsenalu iako je fantastičan igrač.kraljttbvb je napisao/la:Maloprije naletih da ce Miki u Arsenal za 20 miliona funti. Ako ga dadnu ispod cijene ili uzmu manje od onoga koliko je placen, treba ih sve povjesati
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Malo ću otići OFF TOPIC!!!
Najprije da naglasim da nikoga ne zelim uvrijediti, ko se pronadje uvrijedjen vjerovatno je i sam kriv. Post u cijelosti posvećujem forumasu @rio_Ferdy88
Ukoliko si sada dosao ovdje da glumis policajca mozes se slobodno vratiti medju svoje engleze. Kao prvo nemoj dolaziti ovdje i sa neke visine naglasavati kako si ti mod, kad i sam znas da nisi mod na podforumu Bundeslige. Kao druga stvar, ovdje vlada izuzetno prijateljski nastrojena atmosfera na relaciji BvB - Bayern i obrnuto. (U periodu kada je BvB osvojao njemačku bundesligu ovo je bio mozda i najatraktivniji i najaktivniji podforum cijelog foruma)
Kada su se uvele ove podteme u podforumima nekoliko je puta naglaseno od strane članova da nismo za uvodjenje istih i da je to poprilicna glupost. Govorilo se o tome da ce ostati za sad, no ukoliko bude večina protiv da ce se ukinuti. Nista niste uradili po tom pitanju. Sad si ti dosao ovdje glumiti policajca, a zanima me gdje si bio prije nekoliko mjeseci kada su se vodile rasprave izmedju navijaca Juventusa i Bayerna? Na kraju krajeva BvB nema podteme opšta diskusija. Tako da ću ja prvi nastaviti komentarisati vezano oko BvB-a i ostalih njemačkih klubova, a ti mi sigurno to nećeš zabraniti. Ukoliko slučajno nekoga uvrijedim, rado ću odraditi kaznu za isto.
Opet govorim ne zelim nikoga uvrijediti, ali ti se prijatelju ovdje realno nemas sta uplitati.
Da se nadovezem sada na situaciju u BvB. Otisao je Hummels, otisao je Gundogan. Jesu dva velika gubitka, ali sigurno nisu u tolikoj mjeri da se ne mogu nadoknaditi. BvB treba poraditi na tome da se kostur ekipe odrzi. Reus-a treba zadrzati, Mikia takodjer. Iako, Reus vec nekoliko sezona nije u nekoj zavidnoj formi, ocit razlog tome jesu ucestale povrede.
Moze ismijavati, tko god hoce, pojacanja koja BvB dovodi. BvB je u zadnjih nekoliko sezona mozda jedino pogrijesio sa Ciro-m iz Torina.
Neko je naglasio da je Bartra peti stoper Barcelone. --> Vjerovatno i jeste tako, ali sigurno da momak posjeduje kvalitetu. Dortmund je klub sa dosta pozitivne atmosfere i čisto sumnjam da neće pokazati svoje umiječe na terenu. Većini mladih igrača ovaj klub veoma pogoduje. Ne treba donositi prerano zaključke.
Najprije da naglasim da nikoga ne zelim uvrijediti, ko se pronadje uvrijedjen vjerovatno je i sam kriv. Post u cijelosti posvećujem forumasu @rio_Ferdy88
Ukoliko si sada dosao ovdje da glumis policajca mozes se slobodno vratiti medju svoje engleze. Kao prvo nemoj dolaziti ovdje i sa neke visine naglasavati kako si ti mod, kad i sam znas da nisi mod na podforumu Bundeslige. Kao druga stvar, ovdje vlada izuzetno prijateljski nastrojena atmosfera na relaciji BvB - Bayern i obrnuto. (U periodu kada je BvB osvojao njemačku bundesligu ovo je bio mozda i najatraktivniji i najaktivniji podforum cijelog foruma)
Kada su se uvele ove podteme u podforumima nekoliko je puta naglaseno od strane članova da nismo za uvodjenje istih i da je to poprilicna glupost. Govorilo se o tome da ce ostati za sad, no ukoliko bude večina protiv da ce se ukinuti. Nista niste uradili po tom pitanju. Sad si ti dosao ovdje glumiti policajca, a zanima me gdje si bio prije nekoliko mjeseci kada su se vodile rasprave izmedju navijaca Juventusa i Bayerna? Na kraju krajeva BvB nema podteme opšta diskusija. Tako da ću ja prvi nastaviti komentarisati vezano oko BvB-a i ostalih njemačkih klubova, a ti mi sigurno to nećeš zabraniti. Ukoliko slučajno nekoga uvrijedim, rado ću odraditi kaznu za isto.
Opet govorim ne zelim nikoga uvrijediti, ali ti se prijatelju ovdje realno nemas sta uplitati.
Da se nadovezem sada na situaciju u BvB. Otisao je Hummels, otisao je Gundogan. Jesu dva velika gubitka, ali sigurno nisu u tolikoj mjeri da se ne mogu nadoknaditi. BvB treba poraditi na tome da se kostur ekipe odrzi. Reus-a treba zadrzati, Mikia takodjer. Iako, Reus vec nekoliko sezona nije u nekoj zavidnoj formi, ocit razlog tome jesu ucestale povrede.
Moze ismijavati, tko god hoce, pojacanja koja BvB dovodi. BvB je u zadnjih nekoliko sezona mozda jedino pogrijesio sa Ciro-m iz Torina.
Neko je naglasio da je Bartra peti stoper Barcelone. --> Vjerovatno i jeste tako, ali sigurno da momak posjeduje kvalitetu. Dortmund je klub sa dosta pozitivne atmosfere i čisto sumnjam da neće pokazati svoje umiječe na terenu. Većini mladih igrača ovaj klub veoma pogoduje. Ne treba donositi prerano zaključke.
Stern des Südens
Ja bih prije rekao da BVB u zadnjih par godina jedino nije pogriješio sa Reusom, Aubom i Socratisom, uz dužno poštovanje momcima koji su u prošloj sezoni pokazali potencijal, Weigl, Ginter, pa i Burki. Ostalo su bili promašaji, jer da nisu, ne bi ih se klub riješio, to su Perišić, Jojić, Ji, Šiber, Kampl, Januzaj, Ciro, od Ramosa pri kraju karijere se nije moglo puno ni očekivati, a i Miki je od tri sezone, odigrao jednu dobru. Što se tiče kostura tima, on je već izgubljen ako misliš na onaj od prije tri godine kad se igralo finale LP,a prodajom afirmisanih igrača i dovođenjem potencijala se ne može biti u top 5, pa ni 10 klubova u Evropi, osim ako se neke stvari ne poklope jednom u 20 godina. Da nije tako, prodao bi FCB Lewata, uzeo 80 miliona i doveo pet-šest potencijala, što im ne pada na pamet da urade.proFCB je napisao/la:
-
KayserSose
- Kontakt:
Sumnjam da ikome ovdje smetaju navijači drugih klubova, ali ovi nasrtljivci i loši trolovi iz vaše štale prečesto zamaraju. Dakako da rješenje nije zabraniti pisanje svim ne-navijačima Dortmunda, već sankcioniranje smorova kad počmu zamarati.
Oprosti, ali
Ontopic: Weiglu se sprema novi ugovor do 2021. Guerreiro pred potpisom, transfer bi trebao iznositi 12m.
proFCB je napisao/la: Kao druga stvar, ovdje vlada izuzetno prijateljski nastrojena atmosfera na relaciji BvB - Bayern i obrnuto.
Ontopic: Weiglu se sprema novi ugovor do 2021. Guerreiro pred potpisom, transfer bi trebao iznositi 12m.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Naravno da imam, i uplitaću se uvijek jer sam ja mod na cijelom forumu, pogotovo u situaciji kad su neki drugi manje aktivni (to što bi to moglo nekome smetati nije moj problem), štaviše očito nisi bio ovdje kad su prije par dana dvojica forumaša razmijenjivala uvrede, ne vidim da si reagovao na to. Zbog takvih stvari sam i reagovao i zatražio da se suzdržite od pisanja na ovoj temi.proFCB je napisao/la: Opet govorim ne zelim nikoga uvrijediti, ali ti se prijatelju ovdje realno nemas sta uplitati.
I zamolio bih te da više ne komentarišeš rad moderacije jer ovo nije tema za to, ako ti smeta nešto vezano za moj ili rad bilo kog drugog moda onda se žali adminu na predviđenoj temi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma sve je ok. Ja sam ti samo ukazao na greske, a ti radi sta hoces. Dosao si ovdje i sa neke visine se postavio kao ja sam mod. I onda ocito nisi toliko ni upucen i govoris forumasu da pise u temi BvB diskusije koja uopce i ne postoji na ovom podforumu.
Vjerujem da nije moja stvar da reagujem kada se neko raspravlja, cak i ako to eskalira.
Sve dok vi radite kako treba meni nema sta smetati, ali ovdje si ocigledno preletio, htio ti to priznati ili ne.
Imas pozdrav!
Vjerujem da nije moja stvar da reagujem kada se neko raspravlja, cak i ako to eskalira.
Sve dok vi radite kako treba meni nema sta smetati, ali ovdje si ocigledno preletio, htio ti to priznati ili ne.
Imas pozdrav!
Stern des Südens
Djelimično i jesi u pravu. Ali realno taj Perišić je odigrao finu sezonu, odnosno imao je finih utakmica bas kao i Jojić. Kampl je doveden u najgoroj sezoni da se pokuša nešto popraviti, i realno nije bio promašaj. Ostale ove igrače neću ni komentarisati, oni su od početka znali da su u drugom, a mozda cak i u trecem planu.opel je napisao/la:
Ja bih prije rekao da BVB u zadnjih par godina jedino nije pogriješio sa Reusom, Aubom i Socratisom, uz dužno poštovanje momcima koji su u prošloj sezoni pokazali potencijal, Weigl, Ginter, pa i Burki. Ostalo su bili promašaji, jer da nisu, ne bi ih se klub riješio, to su Perišić, Jojić, Ji, Šiber, Kampl, Januzaj, Ciro, od Ramosa pri kraju karijere se nije moglo puno ni očekivati, a i Miki je od tri sezone, odigrao jednu dobru. Što se tiče kostura tima, on je već izgubljen ako misliš na onaj od prije tri godine kad se igralo finale LP,a prodajom afirmisanih igrača i dovođenjem potencijala se ne može biti u top 5, pa ni 10 klubova u Evropi, osim ako se neke stvari ne poklope jednom u 20 godina. Da nije tako, prodao bi FCB Lewata, uzeo 80 miliona i doveo pet-šest potencijala, što im ne pada na pamet da urade.
Taj kostur se promijenio uveliko, ali su ti igrači kvalitetno zamienjeni. Gotze, Lewat su zamijenjeni igračima koji i dan danas igraju veoma važnu ulogu u ekipi. Sada je Hummels otišao, Gundogan, a suska se i oko odlaska Mikia. E to bi vec bio ogroman problem, jer bi u slijedećoj sezoni mogao i Reus traziti transfer, kao i Auba. Jer Reus je ubjedljivo najposteniji bio, produzio ugovor kada se BvB borio za opstanak i zatrazio samo garanciju da ce se dovoditi novi igrači (KVALITETNI). Ukoliko ode Miki, ja vjerujem da ce Reus biti prvi koji ce traziti transfer...
To i ja govorim!!!KayserSose je napisao/la:Sumnjam da ikome ovdje smetaju navijači drugih klubova, ali ovi nasrtljivci i loši trolovi iz vaše štale prečesto zamaraju. Dakako da rješenje nije zabraniti pisanje svim ne-navijačima Dortmunda, već sankcioniranje smorova kad počmu zamarati.
Možeš se smijati do besvijesti na moju konstataciju da je prijateljska atmosfera vladala ovdje i da jos uvijek vlada, ali nikad nije bilo nekih uvreda gdje koje bi rezultirale dugotrajnim banovima. Naravno pojedinaca uvijek ima, no većina je uvijek imala pozitivnu raspravu.
Stern des Südens
Perišić je imao jaku konkurenciju i to je bio njegov problem što nije opstao, Jojić ni u novom timu nije ništa pokazao, tako da je on daleko od nivoa jednog BVB, Kampl onako, možda bi u nekom mirnijem periodu više pokazao. Lewata je Auba zamijenio što se tiče broja golova, ali generalno Lewata je nemoguće u potpunosti zamijeniti, počev od toga da nikad nije povrijeđen pa nadalje. A ako Reus i najavi odlazak neke iduće sezone, to će biti razumljivo, jer ići prema kraju karijere i stalno biti okružen juniorima je nešto na što niko kvalitetan ne bi pristao.proFCB je napisao/la: Djelimično i jesi u pravu. Ali realno taj Perišić je odigrao finu sezonu, odnosno imao je finih utakmica bas kao i Jojić. Kampl je doveden u najgoroj sezoni da se pokuša nešto popraviti, i realno nije bio promašaj. Ostale ove igrače neću ni komentarisati, oni su od početka znali da su u drugom, a mozda cak i u trecem planu.
Taj kostur se promijenio uveliko, ali su ti igrači kvalitetno zamienjeni. Gotze, Lewat su zamijenjeni igračima koji i dan danas igraju veoma važnu ulogu u ekipi. Sada je Hummels otišao, Gundogan, a suska se i oko odlaska Mikia. E to bi vec bio ogroman problem, jer bi u slijedećoj sezoni mogao i Reus traziti transfer, kao i Auba. Jer Reus je ubjedljivo najposteniji bio, produzio ugovor kada se BvB borio za opstanak i zatrazio samo garanciju da ce se dovoditi novi igrači (KVALITETNI). Ukoliko ode Miki, ja vjerujem da ce Reus biti prvi koji ce traziti transfer...
- Centre forward
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Naravno da imam, i uplitaću se uvijek jer sam ja mod na cijelom forumu
Pa kako vas nije sramota čo'eče ? Kad sam svojevremeno govorio šta rade uljezi na temi Bayerna ti si govorio da to nije tvoje područje. Sad odjednom ti ipak imaš mogućnost da modifikuješ cijeli forum i to kad ostatak moderacije nije aktivan (oni su zadnji put bili aktivni kad je Š. Šaulić im'o kosu). Ja sam pis'o i adminu da se nadje novi mod za Bundesligu (koji je to eto k'o reko da će vidjet'), pa eto vidi sa njim nek' tebe ubaci jer moda nema za lijeka, al' da se ne prosipaš sličnim izjavama.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
A vidi i jedan Bender je po meni daleko od nivoa BvB-a, Schmelzer takodjer. Ali su se poprilicno dobro uklopili u sistem. Ovo se ponovno vracam na Bartru, momku treba dati priliku. Mozda ce biti promasaj, no sigurno je realna i opcija da postane nova super zvijezda BvB-a.
Lewata je tesko zamijeniti - NEMOGUCE. Ali Auba je odradio veoma dobar posao na tom planu, Miki je zadnju sezonu vjerovatno pokazao da je upgrade za Gotzea.
Koliko god neko pokusavao osporiti BvB, ja ne vidim mogucnost da se neko drugi bori sa Bayernom za titulu osim njih. Da li ce uspjeti, ne znam, ali nikako mi ne moze biti Schalke favorit za to mjesto, ili Leverkusen.
BvB bi trebao dovesti igrača tipa Ericsen, nekog playmakera da se zamijeni Gundogan, ali da se zamijeni kvalitetno, igrac tipa Thiaga. Ima se para od dva transfera, uloziti maximum i dovesti pravog momka.
Lewata je tesko zamijeniti - NEMOGUCE. Ali Auba je odradio veoma dobar posao na tom planu, Miki je zadnju sezonu vjerovatno pokazao da je upgrade za Gotzea.
Koliko god neko pokusavao osporiti BvB, ja ne vidim mogucnost da se neko drugi bori sa Bayernom za titulu osim njih. Da li ce uspjeti, ne znam, ali nikako mi ne moze biti Schalke favorit za to mjesto, ili Leverkusen.
BvB bi trebao dovesti igrača tipa Ericsen, nekog playmakera da se zamijeni Gundogan, ali da se zamijeni kvalitetno, igrac tipa Thiaga. Ima se para od dva transfera, uloziti maximum i dovesti pravog momka.
Stern des Südens
Šmelcer, Pišćek, Weidi, pa čak i Groskrojc su u onoj vicešampionskoj sezoni LP bili u životnoj formi, Bendera su uništile povrede, povreda ostalih ključnih igrača nije bilo i zato se i doguralo do finala, ali tih top klasa više nema, ostali su oni koji su na zalasku i juniori koji doduše obećavaju, ali za sad samo to, za velike nade u budućnost i rast kluba na žalost nedovoljno, izvjesniji je odlazak preostalih afirmisanih igrača. Može neko slaviti drugo mjesto u BL i broj bodova, ali broje se samo titule i finala, a pare zarađuju u LP, zavisno koliko daleko odeš. I nema velikih dometa pogotovo u LP bez top klasa, diskusije o Bartri, Weiglu i sl je da se nešto piše u nedostatku atraktivnijih tema i imena.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nisam mod na ovom pdf-u, ali pratim i čitam i ako vidim neka kršenja pravila onda prijavim adminu, a u ovom slučaju sam vidio vrijeđanje i zato sam reagovao, jer bi rješenje da se takvo nešto ne ponavlja bilo da se piše ili na opštim diskusijama (koju ovdje nije niko otvorio jer su očito smatrali da nema potrebe, iako iz priloženog se vidi da ipak ima) ili na temi Bundeslige, gdje nema tih ograničenja.Centre forward je napisao/la: Pa kako vas nije sramota čo'eče ? Kad sam svojevremeno govorio šta rade uljezi na temi Bayerna ti si govorio da to nije tvoje područje. Sad odjednom ti ipak imaš mogućnost da modifikuješ cijeli forum i to kad ostatak moderacije nije aktivan (oni su zadnji put bili aktivni kad je Š. Šaulić im'o kosu). Ja sam pis'o i adminu da se nadje novi mod za Bundesligu (koji je to eto k'o reko da će vidjet'), pa eto vidi sa njim nek' tebe ubaci jer moda nema za lijeka, al' da se ne prosipaš sličnim izjavama.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nisi u silnom pracenju diskusije primjetio da se pojedinci nazivaju kravarima iz stale, klaunima i slicnim pogrdnim imenima i kad reagujem onda glumis mirovnjaka i drzis moralne lekcije. Radis svoj posao svaka ti cast, zbog tvog "profesionslizma" ja cu i dalje nastaviti pisati sve dok ne krsim pravila.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nisam mod na ovom pdf-u, ali pratim i čitam i ako vidim neka kršenja pravila onda prijavim adminu, a u ovom slučaju sam vidio vrijeđanje i zato sam reagovao, jer bi rješenje da se takvo nešto ne ponavlja bilo da se piše ili na opštim diskusijama (koju ovdje nije niko otvorio jer su očito smatrali da nema potrebe, iako iz priloženog se vidi da ipak ima) ili na temi Bundeslige, gdje nema tih ograničenja.Centre forward je napisao/la: Pa kako vas nije sramota čo'eče ? Kad sam svojevremeno govorio šta rade uljezi na temi Bayerna ti si govorio da to nije tvoje područje. Sad odjednom ti ipak imaš mogućnost da modifikuješ cijeli forum i to kad ostatak moderacije nije aktivan (oni su zadnji put bili aktivni kad je Š. Šaulić im'o kosu). Ja sam pis'o i adminu da se nadje novi mod za Bundesligu (koji je to eto k'o reko da će vidjet'), pa eto vidi sa njim nek' tebe ubaci jer moda nema za lijeka, al' da se ne prosipaš sličnim izjavama.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nemaš pravo reagovati tako, u tome i jeste stvar, imaš opciju da prijaviš i ostaviš moderaciji da to riješi, a ne da to samo pogoršavaš, jer se tako nastavlja taj začarani krug iz kojeg nema izlaza dok ja ovako ne reagujem.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rode sletio u dortmund...potpis neizbježan
The 25-year-old is undergoing a medical with Dortmund on Monday ahead of a move that will reportedly cost in the region of €10 million to €15m.
Evo BVB i zvanicno potvrdio transfer...

Po meni transfer koji niti smrdi niti mirise...
Dobar transfer da zadrze trenutnu poziciju u BL, no sa druge strane los transfer jer Rode nije tip igraca sa kojim mogu napasti Bayern i ciljati na nesto vise u LP.

Po meni transfer koji niti smrdi niti mirise...
Dobar transfer da zadrze trenutnu poziciju u BL, no sa druge strane los transfer jer Rode nije tip igraca sa kojim mogu napasti Bayern i ciljati na nesto vise u LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
al nevidim ovo kao udarno pojačanje ovog ljeta,uz prodaju aube koja će bit dobro naplaćena,mislim da ćemo dovesti sigurno 2 skupa pojačanja koja su neizbježna i još ponekog rotacijoskog igrača...guererio bi bio odličan upgrade ofenzivno,iako je schmelle imao odličnu sezonu i iznenadio mnoge nakon katastrofalne 2014.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Rode ne moze zamjeniti Gundoghana, jednostavno nije taj kvalitet, ocekivao sam puno jaceg igraca, jos kad procitam da je obestecenje 15,5 mil eura, potpuno nelogicna kupovina, mnogo ste platili igraca koji prosle sezone nije skoro ni igrao.
Za 400 minuta provedenih na terenu, vi ste platili 15,5 miliona, cestitam upravi Bayerna na odlicnom finansijskom potezu. Rodeu zelim da opravda ukazano povjerenje, ali ko sto amer rece, sa ovskvim igracima se ne moze napasti Bayern.
Bartra, Rode, Merino, Dembele vs Hummels, Gundoghan , Miki...
Razlika je prevelika izmedju igraca koji su otisli ili koji ce otici i njihovih zamjena.
Rode i Bartra su ubpet deka, logicno bi bilo da im je i obestecenje takvo.
Za 400 minuta provedenih na terenu, vi ste platili 15,5 miliona, cestitam upravi Bayerna na odlicnom finansijskom potezu. Rodeu zelim da opravda ukazano povjerenje, ali ko sto amer rece, sa ovskvim igracima se ne moze napasti Bayern.
Bartra, Rode, Merino, Dembele vs Hummels, Gundoghan , Miki...
Razlika je prevelika izmedju igraca koji su otisli ili koji ce otici i njihovih zamjena.
Rode i Bartra su ubpet deka, logicno bi bilo da im je i obestecenje takvo.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 06 jun 2016, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.