Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Uzimamo veceras Austriju !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
uz duzno postovanje, mislim da imam(o) pravo da pisemo sta zelimo po forumu, osim uvreda naravno.
rado nam ti napisi sta o utakmici, pa da i mi tvoj post mozemo komentarisati, mani se kritike nego pokreni temu o ovoj utakmici onda ti.
rado nam ti napisi sta o utakmici, pa da i mi tvoj post mozemo komentarisati, mani se kritike nego pokreni temu o ovoj utakmici onda ti.
-
- Kontakt:
Bez golova sa desnog beka i krila nema ništa od pobjede tesko do dobrog rezultata veceras.
Alen Ovčina će riješit utakmicu.samoposmatram je napisao/la: ↑02 maj 2021, 10:51Bez golova sa desnog beka i krila nema ništa od pobjede tesko do dobrog rezultata veceras.
Ja ovaj al' samo ako bi Obrad obec'o da nece imat svadbi u terminima repke a Basic 'privatnih obaveza' do pemzije ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne razmumijem ovu izjavu poslije utakmice sa Njemackom: Odigrali smo vrhunsku utakmicu protiv jednog od favorita za zlatnu olimpijsku medalju. Došli su u punom sastavu. Kako i po cemu moze biti Njemacka jedan od favorita za zlatnu medalju? Sretno njemu i nama, ali ne treba gluposti pricati.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 02 maj 2021, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
i meni je taj najbolji...halalicemo im, ipak su dali puno za repku.
Ovčina prvo treba pocet rjesavat' Slobodine tekme pa dokle stigne ... a da smo ljudi od 'rukometnog dogovora' ne bi se ni morali uzdat' u Alenov majstorluk ... po boba obome i svi na terenu djuture na EP ...Omark je napisao/la: ↑02 maj 2021, 11:44Alen Ovčina će riješit utakmicu.samoposmatram je napisao/la: ↑02 maj 2021, 10:51Bez golova sa desnog beka i krila nema ništa od pobjede tesko do dobrog rezultata veceras.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pa kako bi ti ko selektor se 'opro' poslije tekme koju si mor'o uzet ako ni na sta drugo onda bar na EP motivaciju ...Tristan10 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 12:42Ne razmumijem ovu izjavu poslije utakmice sa Njemackom: Odigrali smo vrhunsku utakmicu protiv jednog od favorita za zlatnu olimpijsku medalju. Došli su u punom sastavu. Kako i po cemu moze biti Njemacka jedan od favorita za zlatnu medalju? Sretno njemu i nama, ali ne treba gluposti pricati.

Slazem se. Iznadprosjeca reprezentacija koja ja je nekad nesto znacila u rukometu, bas onda kad je i Poljska bila bitna. Nije uopste sramota izgubiti protiv Njemacke, jer su bolja reprezentacija od nas, ali ne treba od njih praviti to sto nisu.DaVinci je napisao/la: ↑02 maj 2021, 12:47Pa kako bi ti ko selektor se 'opro' poslije tekme koju si mor'o uzet ako ni na sta drugo onda bar na EP motivaciju ...Tristan10 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 12:42Ne razmumijem ovu izjavu poslije utakmice sa Njemackom: Odigrali smo vrhunsku utakmicu protiv jednog od favorita za zlatnu olimpijsku medalju. Došli su u punom sastavu. Kako i po cemu moze biti Njemacka jedan od favorita za zlatnu medalju? Sretno njemu i nama, ali ne treba gluposti pricati.![]()
Nas je Schiller sam pobjedio ko sto nas je onomad Webber zlostavlj'o kad je bio u prajmu ... onakvoj Njemackoj se makar bod mor'o uzet pa makar igralo ti 7 Alena ... veceras se nadam se pozitivnom rezultatu al' sve se bojim da ce biti jos jedno razocarenje ...Tristan10 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 12:55Slazem se. Iznadprosjeca reprezentacija koja ja je nekad nesto znacila u rukometu, bas onda kad je i Poljska bila bitna. Nije uopste sramota izgubiti protiv Njemacke, jer su bolja reprezentacija od nas, ali ne treba od njih praviti to sto nisu.DaVinci je napisao/la: ↑02 maj 2021, 12:47Pa kako bi ti ko selektor se 'opro' poslije tekme koju si mor'o uzet ako ni na sta drugo onda bar na EP motivaciju ...Tristan10 je napisao/la: ↑02 maj 2021, 12:42Ne razmumijem ovu izjavu poslije utakmice sa Njemackom: Odigrali smo vrhunsku utakmicu protiv jednog od favorita za zlatnu olimpijsku medalju. Došli su u punom sastavu. Kako i po cemu moze biti Njemacka jedan od favorita za zlatnu medalju? Sretno njemu i nama, ali ne treba gluposti pricati.![]()

Da li ste spremni za jedno veliko a nama dobro poznato štetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa štetaaaaa štetaaaaaaaaaaaaaaa koje nas čeka večeras?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Poraz nikad nije dobar al ako bude treba biti sto manjom razlikom. Ogromna se šanse da i s minimalnim porazom idemo na EP
Zdravo ljudi
Da li će biti neki link za tekmu ? U putu sam pa nemam tv da mogu pratit. Hvala unaprijed
Da li će biti neki link za tekmu ? U putu sam pa nemam tv da mogu pratit. Hvala unaprijed
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Česi Horacek i Novotny nam sude. Dakle, s te strane ne bi trebalo biti problema 

Jozinović umjesto Malinovića na desnom boku.
-
- Kontakt:
Ja sam optimista, mislim da mozemo do dobrog rezultata.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.