Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Principatus » 28 sep 2011, 20:03

ek0 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Oplakah, koji car komentator. :D
Kaze: "Dzeko nimmt die Deckungsaufgaben sehr wörtlich!" :D

Tesko prevesti, ali u smislu: "Dzeko uzima svoju zadacu za pokrivanje (igraca) veoma bukvalno!"
Ali na Njemackom se "pokrivanje" moze i u drugom smislu razumjeti. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 sep 2011, 20:22

Mancini je obicni talijanski klosar koji iza sebe nema nikakvih trenerskih rezultata. Osvojio bih i ja Skudeto sa Interom da Juve igra u drugoj ligi i da je Milan kaznjen sa 20 bodova...

Dzeko i golman Hart su jucer bili najbolji na terenu definitivno, Dzeko je jedini sinoc mogao primiti loptu u napadu, jedini se mogao zagraditi i dodati loptu i cim je izasao poceo sam navijati za Bayern
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 28 sep 2011, 20:36

Harrison je napisao/la:Mancini je obicni talijanski klosar koji iza sebe nema nikakvih trenerskih rezultata.
Osvojio je dva puta kup Italije sa ekipama koje nisu iz velike četvorke tako da je ovo malo pregrubo. ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 sep 2011, 20:54

Harrison je napisao/la:Mancini je obicni talijanski klosar koji iza sebe nema nikakvih trenerskih rezultata.
Covjek uzeo FA Cup, trece mjesto i direktan plasman u CL, i ti kazes nema rezultata, ako ovo nije uspijeh onda ne znam :? ..jos uzmi u obzir da ova kvaziekipa nema timskog duha, nista, sve redom placenici. I te kako se moze reci da je covjek ipak napravio nesto od njih.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 28 sep 2011, 21:04

Ja mislim da je apsolutno Dzeko kriv. Jedna od najveci privilegija biti trener neke ekipe je to sto mozes sastavit sastav i naparvit izmjenu koja u tom momentu se cini tebi ispravna. Dzeko kao igrac treba da zna da ako ekipa lose igra(Dzeko se sinoc uklopio u to sivilo) postoji mogucnost da ce trener i njega izbacit iz igre i nekog drugog stavit. Shvatam vrlo dobro to sto Dzeko nije bio zadovoljan sto ga je Mancini izvadio(nema tog sportiste koji voli da je na klupi) ali nema nacina da se opravda njegovo neprofesionalno ponasanje na klupi i psovanje Manciniju-u. Taj ulicarski/klosarski mentalitet mora popravit jer je u najmanju ruku apsurdno da jedan igrac na klupi pred 70,000 ljudi pravi havariju i psuje majku svom treneru. Za takve stvari postoji tunel, gdje je Dzeko vrlo lagano mogao sici na par minuta, izdrk't se i vratit se nazad smiren na klupu. Izgleda da Dzeko je i nesta naucio od Zvjezdana, a ni u kom slucaju nesta pametno. Po mom bi Dzeko narednih par utakmicu grijao klupu i jeo kospice.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 sep 2011, 21:28

AÐ_Official je napisao/la:Ja mislim da je apsolutno Dzeko kriv. Jedna od najveci privilegija biti trener neke ekipe je to sto mozes sastavit sastav i naparvit izmjenu koja u tom momentu se cini tebi ispravna. Dzeko kao igrac treba da zna da ako ekipa lose igra(Dzeko se sinoc uklopio u to sivilo) postoji mogucnost da ce trener i njega izbacit iz igre i nekog drugog stavit. Shvatam vrlo dobro to sto Dzeko nije bio zadovoljan sto ga je Mancini izvadio(nema tog sportiste koji voli da je na klupi) ali nema nacina da se opravda njegovo neprofesionalno ponasanje na klupi i psovanje Manciniju-u. Taj ulicarski/klosarski mentalitet mora popravit jer je u najmanju ruku apsurdno da jedan igrac na klupi pred 70,000 ljudi pravi havariju i psuje majku svom treneru. Za takve stvari postoji tunel, gdje je Dzeko vrlo lagano mogao sici na par minuta, izdrk't se i vratit se nazad smiren na klupu. Izgleda da Dzeko je i nesta naucio od Zvjezdana, a ni u kom slucaju nesta pametno. Po mom bi Dzeko narednih par utakmicu grijao klupu i jeo kospice.
A imas adekvatnu zamjenu i primjer svima Balotelija.Plus sto si fakticki kao trener samo otjerao teveza prosle godine najboljeg strelca PL.Plaho pametno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 28 sep 2011, 21:34

Dzeko da ubije covjeka na terenu naslo bi se opravdanje i za to, al u takvu je ekipu dosao, gdje svako gleda sebe, pa je i on poceo da sebe gleda i da brine samo o sebi, zato City "odise timskim duhom" :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 sep 2011, 23:51

Adinjo je napisao/la:
Covjek uzeo FA Cup, trece mjesto i direktan plasman u CL, i ti kazes nema rezultata, ako ovo nije uspijeh onda ne znam :? ..jos uzmi u obzir da ova kvaziekipa nema timskog duha, nista, sve redom placenici. I te kako se moze reci da je covjek ipak napravio nesto od njih.
Niko me ne moze ubijediti da je Mancini dobar trener, ta ekipa uopste nema kolektivni duh i ako pobijede nekoga to je uglavnom sto jedna od zvijezda koje imaju zabljesne, jednostavno krene ih, nekad Dzeko zabije 4 gola, nekad onaj mali klosar Aguero zabije 3, nekad Silva nesto uradi i to je to... Jeste li vidjeli Bayern i taj kolektivni duh, kakva disciplina :o i zato imaju rezultate... Mancini jednostavno nema taj jak karakter za da bi mogao dovesti u red te silne "zvijezde", jedino Mourinho, Guardiola i Ferguson su u stanju od "zvijezda" naciniti jak kolektiv i da se svi oni podrede rezultatu, a ne licnoj promociji.
Dzeko je reagovao samo insanski :mrgreen: , pa i budali je bilo jasno da su on i golman Hart bili najbolji u Sitiju, a klosar talijanski vadi napadaca, a uvodi De Jonga, veznog igraca u situaciji kad juri 0:2 :lol: i Jaju Turea gura u napad :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 28 sep 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 sep 2011, 23:53

Kako odma nije započeo utakmicu sa 6 defenzivnih veznih. Ili mu fali igrača, u siječnju kreće u novi šoping
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2011, 01:15

harishp je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Ja mislim da je apsolutno Dzeko kriv. Jedna od najveci privilegija biti trener neke ekipe je to sto mozes sastavit sastav i naparvit izmjenu koja u tom momentu se cini tebi ispravna. Dzeko kao igrac treba da zna da ako ekipa lose igra(Dzeko se sinoc uklopio u to sivilo) postoji mogucnost da ce trener i njega izbacit iz igre i nekog drugog stavit. Shvatam vrlo dobro to sto Dzeko nije bio zadovoljan sto ga je Mancini izvadio(nema tog sportiste koji voli da je na klupi) ali nema nacina da se opravda njegovo neprofesionalno ponasanje na klupi i psovanje Manciniju-u. Taj ulicarski/klosarski mentalitet mora popravit jer je u najmanju ruku apsurdno da jedan igrac na klupi pred 70,000 ljudi pravi havariju i psuje majku svom treneru. Za takve stvari postoji tunel, gdje je Dzeko vrlo lagano mogao sici na par minuta, izdrk't se i vratit se nazad smiren na klupu. Izgleda da Dzeko je i nesta naucio od Zvjezdana, a ni u kom slucaju nesta pametno. Po mom bi Dzeko narednih par utakmicu grijao klupu i jeo kospice.
A imas adekvatnu zamjenu i primjer svima Balotelija.
Baloteli nije uopste bio zamjena.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 29 sep 2011, 04:11

Mancini je prosjecan trener koji nije dorastao da vodi tim kakav je MC.Ako vlasnik treneru da para koliko je god potrebno da sastavis ekipu i onda taj isti trener po svom ukusu dovede igrace i ti isti igraci ne mogu igrati kao tim ja onda ne znam kakav je to trener.Trebaju oni otjarati Mancinija i dovesti Wengera ako je moguce.On bi sa onim timom napravio cudo u Engleskoj ligi a Bogami i u ligi prvaka.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2011, 06:43

tanzla je napisao/la:
harishp je napisao/la:
A imas adekvatnu zamjenu i primjer svima Balotelija.
Baloteli nije uopste bio zamjena.
Misli se na ovih par narednih meceva dok Dzeko kospicira na klupi,citaj malo bolje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 29 sep 2011, 08:35

Ibisevic82 je napisao/la:Mancini je prosjecan trener koji nije dorastao da vodi tim kakav je MC.Ako vlasnik treneru da para koliko je god potrebno da sastavis ekipu i onda taj isti trener po svom ukusu dovede igrace i ti isti igraci ne mogu igrati kao tim ja onda ne znam kakav je to trener.Trebaju oni otjarati Mancinija i dovesti Wengera ako je moguce.On bi sa onim timom napravio cudo u Engleskoj ligi a Bogami i u ligi prvaka.

Wenger bi pola oni igraca natjero! :lol:
Slazem se stobom da je Mancini projecan trener. Covjek ima igraca u ekipi da napravi 2 dobre ekipe u EPL a on daje neke izjave da mu treba jos igrac/igraca po sredini. :roll: Meni nije ni cudo sto se pojedini bune sto ne igraju i prave frku. Kao sto dzekson kaze nisu oni tu za pare ;) hoce ljudi da igraju.
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

edoA
Kontakt:

Post Postao/la edoA » 29 sep 2011, 09:14

Mancini neki prosjek, da ne kazem taraba.

Ali, ne moze se Dzeko onako ponasati.
Sinoc komentarisu na svabskom sport kanalu, kako im je to poznato da se Dzeko onako ponasa.
Hocu da kazem, da mu nije prvi put a i da su ga u njemackoj po tome isto zapamtili.

Mora to ici u njegovu glavu, ne moze se tako ponasati i TACKA.

Vec sam jednom naveo ovde primjer sa Ballackom, kad su ga izbacili iz njemacke repke, jer je srao prema treneru. U normalnim uvjetima je trener zakon, ako ti kaze skaci ima da skaces, ako ti kaze lezi ima da legnes. Nema tu puno price, mozda mozes kao igrac dati neke prijedloge ako nesto vidis al ce trener odluciti.

Ako ti to ne pase onda idi kopaj kanal i igraj po selima, pa se tu ponasaj osorno.

Ne pljujem po Dzeki, nego ga kritikujem za njegovo ne sportsko ponasanje.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 29 sep 2011, 09:26

Ibisevic82 je napisao/la:Mancini je prosjecan trener koji nije dorastao da vodi tim kakav je MC.Ako vlasnik treneru da para koliko je god potrebno da sastavis ekipu i onda taj isti trener po svom ukusu dovede igrace i ti isti igraci ne mogu igrati kao tim ja onda ne znam kakav je to trener.Trebaju oni otjarati Mancinija i dovesti Wengera ako je moguce.On bi sa onim timom napravio cudo u Engleskoj ligi a Bogami i u ligi prvaka.

pa polako druze kud se žuriš mancini je tek stigao i napravio je ekipu od njih....uzeli su trofej, prvi su na tabeli...igraju LP...ovo im je tek prvi poraz ove sezone zar ne? ništa ne može preko noći... pogledaj reala imaju vrhunskog trenera vrh vrhova igrače pare sve al ništa...koliko sam čitao o manciniju on je znao uzimati trofeje i ulaziti u finala takmičenja na veoma malim budjetima....uspešan manager je on veoma...i dobar rekao bih...btw koji su tvoji kriteriji po kojima ocenjuješ da li je manger prosek ili vrh? koji su po tebi vrhunski manageri , nabroj 3 trojicu, ako može...siguran sam da ću im pronaći tovar neuspeha i gluposti koje su počinili...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 29 sep 2011, 09:58

prati li neko komentare na mcfc forumu... ima li sto zanimljivo, osuđuju li oni ponašanje Edina kao mi ovdje ...?

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 29 sep 2011, 11:35

slika

:lol: :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 sep 2011, 12:28

Da je Mancini najgori trener na svijetu, Džeko nije smio onako postupiti. Nije on neki amater, pa se sabrali malo lopte da poigraju..pa mu onda kao krivo što ga mijenja, jer je on kao najveći frajer u ekipi, nego je plaćeni profesionalac, plaćen debelom sumom eura, funti..čega već..Njegovo je da igra ili da sjedi na klupi, kako trener odluči, a trener je taj koji će odgovarati prema gazdama u slučaju lošeg rezultata. Ovaj potez ga može sada koštati mnogo više, jer će ga čovjek staviti na klupu (i ja bih da sam na Mancinijevom mjestu). Ali za nadati se, da će doći pameti i okaniti se našeg tipičnog balkanskog frajerisanja.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 sep 2011, 12:33

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Ro ... 05514.html" onclick="window.open(this.href);return false;

City boss Mancini is also understood to have directed a similar volley of abuse at Edin Dzeko, telling him to "f*** off back to Bosnia," after he reacted angrily to being subbed in the 2-0 defeat.

Između ostalog... :lol:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2011, 12:59

Ovi novinari nisu normalni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, bavariapivo, HariTz, MiranGlasnic, PeppermintSA, random11 i 29 gostiju.