Adinjo je napisao/la:Harrison je napisao/la:Mancini je obicni talijanski klosar koji iza sebe nema nikakvih trenerskih rezultata.
Covjek uzeo FA Cup, trece mjesto i direktan plasman u CL, i ti kazes nema rezultata, ako ovo nije uspijeh onda ne znam

..jos uzmi u obzir da ova kvaziekipa nema timskog duha, nista, sve redom placenici. I te kako se moze reci da je covjek ipak napravio nesto od njih.
Niko me ne moze ubijediti da je Mancini dobar trener, ta ekipa uopste nema kolektivni duh i ako pobijede nekoga to je uglavnom sto jedna od zvijezda koje imaju zabljesne, jednostavno krene ih, nekad Dzeko zabije 4 gola, nekad onaj mali klosar Aguero zabije 3, nekad Silva nesto uradi i to je to... Jeste li vidjeli Bayern i taj kolektivni duh, kakva disciplina

i zato imaju rezultate... Mancini jednostavno nema taj jak karakter za da bi mogao dovesti u red te silne "zvijezde", jedino Mourinho, Guardiola i Ferguson su u stanju od "zvijezda" naciniti jak kolektiv i da se svi oni podrede rezultatu, a ne licnoj promociji.
Dzeko je reagovao samo insanski

, pa i budali je bilo jasno da su on i golman Hart bili najbolji u Sitiju, a klosar talijanski vadi napadaca, a uvodi De Jonga, veznog igraca u situaciji kad juri 0:2

i Jaju Turea gura u napad

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.