Napisao sam neki dan na drugoj temi, od zvijezda do blata te dijeli par dana u očim pametnjakovića i sveznalica kojih je ovaj forum prepun.
Ovaj @satipol dominira u napisanim glupostima, kad napiše kako je on govorio, on znao, on ovo, on ono, dođe čovjeku da se zapita zašto te svoje usluge vidovitosti ne naplaćuje..
Eno čudno što ih Lakersi trpaju, tek tako ljudi završili kao 1 u konferenciji, čudno što Jusuf izgleda umorno, isto ko da je bio godinu i pol izvan takmičarskih utakmica, čudno što mu sviraju faule, nisu sudije inače naklone Lakersima, sa jedne strane Howard, Davis i McGee sa druge Jusuf sam, Whitesidea ne brojim za ozbiljan faktor u odbrani (doduše sem Jusufa i zdravog Collinsa nema drugog faktora).
Pa jel' realno da se ovoliko sveznalica izrodi nakon svake lošije partije, ima par likova ne sjećam se da sam ih u zadnje 2 godine otkad sam aktivniji ikad vidio na ovoj temi, i sad odjednom sve znaju..
Da skratim, sljedeće sezone Jusufe nazad u Cedevitu, sa Džananom skupa.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!