FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozemol mi uopste sad prodati malog s obzirom da je kod njih prosao prelazni rok? lli to nije povezano 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ne mislim da si ikog konto ponižavat, al na prvu jest Uzbekistan egzotika, al garant imaju bolje uslove od nas i više love jbg,Sarajlijica1946 je napisao/la:Pasa moj ja sam se malo nasalio, ne mislis da sam mislio nekoga ponizavati ili nesto ?Lik je napisao/la:A smijem se kladit da i oni za nas isto govore ko smo šta smo. Jbg mi ko da smo Čelzi pa sa visine gledamo ostale.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam gdje nadu ove da ugovaraju prijateljske, cuj Uzbekistan malo je sega
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ima li struje?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ima ali samo jeftina tarifa. Erdogan ukinuoLakoste je napisao/la:Ima li struje?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos sat+ hajmooo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Razumna rasprava se vodila u vezi Nedima zadnjih par dana ovdje. Dijelim mišljenje da je njegova prodaja treba biti opravdana ulaganjem direktno u pojačavanje prvog tima.
Šteta što ga nismo imali priliku gledati u prvom timu ali je definitivno za njega bolje ako se bude razvijao u klubu koji je sinonim za proizvodnju igrača u Evropi. Inače, Alagićev intervju je bio dosta odmjeren i čovjek je bio realan, bez pompeznosti i hvalisavosti na račun posla kojeg obavlja i s čime sve raspolaže.
Meni je zanimljivo bilo kada je rekao da su isključivo međunarodni turniri ti na osnovu kojih se igrači u Akademiji evaluiraju. To implicira da naša omladinska takmičenja nisu mjerodavna ali i također da služe kao "izlog" tih mladih igrača za zainteresirane uređenije i bogatije klubove. U vezi nekvaliteta naših omladinskih takmičenja najbolje bi bilo oformiti ili "Sarajevo B" ili regionalnu omladinsku ligu bar za juniore (što sam Alagić pominje), dok u vezi ovog "izloga" da je strategija kluba financiranje iz Akademije, odnosno prodaja igrača direktno iz Akademije.
U smislu samoodrživosti kluba i potrebi da se klubu namaknu sredstva za sve njegove segmente to nije loše opredjeljenje jer se tako odričeš rizika eventualnog neuspjeha u razvoju mladog igrača kojeg prodaš. S tim da se isto odričeš dobitka kojeg možeš ostvariti afirmacijom igrača u prvom timu. Svejedno, klub se tek "uči" ovom modelu poslovanja jer je Nedim prvo ime koji odlazi u zvučno ime za zvučnu svotu a ozbiljniji novac se dobio jedino od Cimirota. Treba proći neko vrijeme da se rezultati ovakvog načina rada pokažu ali isto tako ne treba očekivati da će svaki igrač u Akademiji biti prodat bez iskustva prvotimskog fudbala. I sam Alagić je rekao a i mi znamo da u Akademiji ima još talenata. Ponavljam, za mene je Šefkija Resić najtalentovaniji momak u Akademiji i umjesto Sušića i inih igrača za desnu stranu bolje se na njega osloniti.
Prvom timu su potrebna dva pojačanja (sredina i napad) jer se treba boriti za titule a ne samo za Evropu.
Šteta što ga nismo imali priliku gledati u prvom timu ali je definitivno za njega bolje ako se bude razvijao u klubu koji je sinonim za proizvodnju igrača u Evropi. Inače, Alagićev intervju je bio dosta odmjeren i čovjek je bio realan, bez pompeznosti i hvalisavosti na račun posla kojeg obavlja i s čime sve raspolaže.
Meni je zanimljivo bilo kada je rekao da su isključivo međunarodni turniri ti na osnovu kojih se igrači u Akademiji evaluiraju. To implicira da naša omladinska takmičenja nisu mjerodavna ali i također da služe kao "izlog" tih mladih igrača za zainteresirane uređenije i bogatije klubove. U vezi nekvaliteta naših omladinskih takmičenja najbolje bi bilo oformiti ili "Sarajevo B" ili regionalnu omladinsku ligu bar za juniore (što sam Alagić pominje), dok u vezi ovog "izloga" da je strategija kluba financiranje iz Akademije, odnosno prodaja igrača direktno iz Akademije.
U smislu samoodrživosti kluba i potrebi da se klubu namaknu sredstva za sve njegove segmente to nije loše opredjeljenje jer se tako odričeš rizika eventualnog neuspjeha u razvoju mladog igrača kojeg prodaš. S tim da se isto odričeš dobitka kojeg možeš ostvariti afirmacijom igrača u prvom timu. Svejedno, klub se tek "uči" ovom modelu poslovanja jer je Nedim prvo ime koji odlazi u zvučno ime za zvučnu svotu a ozbiljniji novac se dobio jedino od Cimirota. Treba proći neko vrijeme da se rezultati ovakvog načina rada pokažu ali isto tako ne treba očekivati da će svaki igrač u Akademiji biti prodat bez iskustva prvotimskog fudbala. I sam Alagić je rekao a i mi znamo da u Akademiji ima još talenata. Ponavljam, za mene je Šefkija Resić najtalentovaniji momak u Akademiji i umjesto Sušića i inih igrača za desnu stranu bolje se na njega osloniti.
Prvom timu su potrebna dva pojačanja (sredina i napad) jer se treba boriti za titule a ne samo za Evropu.
- VanCipelic
- Kontakt:
@admin
Ima li ista od tog streama?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
VanCipelic je napisao/la:@admin
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ocito da nema, da ce biti sta isla bi sad slika iz Antalije i najava da ostanemo uz njih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 3 po nasem meni se cini.Lik je napisao/la:Pa zar nije u 5 tekma ?
- franklampard8
- Kontakt:
Jes po turskom vremenuLik je napisao/la:Pa zar nije u 5 tekma ?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbaleri Sarajeva sutra će odigrati prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema u Antaliji. Izabranici Mehmeda Janjoša odmjerit će snage u ponedjeljak, 6. 2. u 17 sati, po lokalnom vremenu, protiv osvajača duple krune u Uzbekistanu, ekipe FC Lokomotiv Tashkent.
Sažetak utakmice između Sarajeva i Lokomotiva bit će dostupan na youtube kanalu FK Sarajevo nekoliko sati po završetku susreta.
Sažetak utakmice između Sarajeva i Lokomotiva bit će dostupan na youtube kanalu FK Sarajevo nekoliko sati po završetku susreta.
E jbg, biće skraćena verzijahilmo je napisao/la:Jes po turskom vremenuLik je napisao/la:Pa zar nije u 5 tekma ?

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- kupus army
- Kontakt:
Ako nadju produzno kablo bice prenos 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda se ukljuce u prenos a trebao bi biti textualni.
Vi da ste pravi navijači bili bi u Turskoj danas, ne bi molili za stream ovdje! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo i 40 gostiju.