Svjestan sam ja da neće svi potpisati, pitanje je hoće li uopće iko, ali po ovome ovdje što se piše trebali bi imati bar još dva-tri stranca u pravom smislu te riječi.
Onaj Željo iz proljeća je Željo po mom, pet igrača iz omladinskog pogona u nekih 12-13 igrača, dva-tri stranca, a ostalo igrači iz BiH.
Nikakva kritika, samo moje razmišljanje.
I koliko se ja sjećam, @Pappy koji prati Slaviju je ovdje pisao da je Hodžurda kod njih čest igrao lijevog beka i nije bio ništa posebno.
Ma hajde to i nekako, ali inspiracija za nove nikove je meni fascinantna.jovanmaksimovic je napisao/la:meni nije jasno, kako jedan te isti lik moze da se registruje milion puta, nakon sto isto toliko puta banovan trajno... pa jbm misa, valjda ima nacina da ga se rijesimo zauvijek...
On ili te slagao ili ga ti nisi baš najbolje shvatio, bez ljutnjeHadzijalagic je napisao/la:Znam jednog momka iz Petrovca.. Igrao u nakoj petoj norveskoj ligi i imao 8000 eura platu i placene troskove smjestaja i ishrane.. U CG igrao za Petrovac i imao 400 eura platu, otisao gore tri godine i zaradio da napravi vilu sa 5-6 apartmana.. Za tri godine rijesio egzistenciju..
Peta liga Engleske je poluprofesionalna, šta misliš kakva je peta liga Norveške? Super amaterska, pandan našoj trećoj ili četvrtoj ligi.
On je toliku platu mogao imati u rijetko kojoj petoj ligi Evrope, a ponajmanje u Skandinaviji.
Ja znam momka koji je igrao u drugoj Norveškoj, jednom osrednjem klubu imao je platu ispod 1000 eura i sportsku opremu.