HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
PiazzaGrande
Re: HŠK Zrinjski
Nisam bio jučer na utakmici, ali prijatelj mi reče da je So-Hyonk igrao, zna, uporan, igra s obe noge, doduše nešto je i griješio...Mali japanac, baš mali, k'o zvrk -ima dribling, ne da materi loptu ali on je još juniorskog uzrasta, 18 godina...Handžić odličan, rastrčan, 2 gola...Na štoperu je igrao naš junior Krstanović a priliku je dobio i novopridošli Đonlić u drugom poluvremenu...Hajdarević je dao gol...volio bih njega vidjeti u jednoj utakmici zajedno sa Ćavarom na terenu...Kukoč dvije asistencije jučer...
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
.....................Bandic................
Baric..Lastro........Barisic..Lucic
Jazvin..Perisic..Jamak....Kukoc
...................Mulahusejinovic..........
................Handzic(Hajdarevic)
Igraci koji cekaju svoju priliku,ekipa jako dobra.
Jos se ne zna.za Taiya ,So Hyonka i ovoga japanca hoce li potpisati ugovore navodno Baka francuzom zadovoljan
Jos se ne zna.za Taiya ,So Hyonka i ovoga japanca hoce li potpisati ugovore navodno Baka francuzom zadovoljan
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
PiazzaGrande
Nadam se da ce savez odgoditi utakmicu u Bijeljini i prebaciti je u neki drugi termin jer prema informacijama meteorologa očekuje nas pakleni tjedan sa temperaturama i preko 40 °C...Posto bijeljinski premijerligas nema reflektore utakmica je zakazana za subotu, 17:30...U tim uvjetima zaista nije humano igrati, ugrozeno je zdravlje nogometasa...Od ponedjeljka meteorolozi najavljuju pad temperature za 10 stupnjeva...Bilo bi razumno odgoditi za ponedjeljak-utorak ili, ako se mora igrati za vikend, odigrati u subotu u vecernjem terminu na nekom stadionu u blizini koji ima reflektore...Tuzla npr. ako Sloboda nije domacin, ne znam raspored...
Volim te bola'!
Navodno Tatty (francuz) u Želji na probi .hskzmostar je napisao/la:.....................Bandic................
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
Slobodan Jakovljević i Nemanja Bilbija produžili ugovore do 2019...Bravo

- tutankamon1905
- Kontakt:
Svaka cast. Ne znam kakve su pare i ne zanima me, ali treba cestitat svakom igracu koji prihvati ostat u ovoj mocvari, a ima priliku otic besplatno. Idemo jako
-
PiazzaGrande
PiazzaGrande je napisao/la:
Kakva fotka!
Zvijer!![]()
Njemu i Bilbiji sljedećeg ljeta istječe ugovor...
samokažem...
Čestitke Upravi na pravom potezu...
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Jos jednom da cestitam Upravi na fantasticnim vijestima danas...Prizeljkivao sam ovo, nadao se i evo, docekao...Drago mi je i zbog nekih spekulacija koje su se pojavile u medijima u vezi odlaska Bilbije iz Zrinje...
Usudim se vjerovati da je i prica oko odlaska golmana Pirica vec proslost (iako sam u subotu na utakmici cuo nekoga kako govori da bi i on mogao u Maribor, ali nadam se da je to suplja prica kao za tursku i spanjolsku...nadam se)...Ne bih volio da ode, bez obzira na sigurno dobru odstetu...
Uz ostanak sadasnjeg prvog golmana mi bi imali strasnu kicmu momcadi: Piric-Jakovljevic-Cavar-Bilbija-Jovic...
Mislim da u ligi, uz duzno postovanje svim ostalim momcadima, nitko nema ovako nesto...
Uz najboljeg bh trenera na klupi, koji je konacno prosle sezone skunuo veliki teret s ledja i koji ce tek sada pokazati sta zna, a zna, gigant je to, skromno i ponizno, iz utakmice u utakmicu idemo ka trecoj u nizu!
Forza Zrinja!
Igraj do kraja!
Usudim se vjerovati da je i prica oko odlaska golmana Pirica vec proslost (iako sam u subotu na utakmici cuo nekoga kako govori da bi i on mogao u Maribor, ali nadam se da je to suplja prica kao za tursku i spanjolsku...nadam se)...Ne bih volio da ode, bez obzira na sigurno dobru odstetu...
Uz ostanak sadasnjeg prvog golmana mi bi imali strasnu kicmu momcadi: Piric-Jakovljevic-Cavar-Bilbija-Jovic...
Mislim da u ligi, uz duzno postovanje svim ostalim momcadima, nitko nema ovako nesto...
Uz najboljeg bh trenera na klupi, koji je konacno prosle sezone skunuo veliki teret s ledja i koji ce tek sada pokazati sta zna, a zna, gigant je to, skromno i ponizno, iz utakmice u utakmicu idemo ka trecoj u nizu!
Forza Zrinja!
Igraj do kraja!
Volim te bola'!
Hoće li se moć nigdje gledat tekma iz Bjeljine?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
PiazzaGrande
Malo sam se raspitivao jucer oko toga, nista od prijenosa kako stvari stoje, jednostavno preskupo...ALOBOLA je napisao/la:Hoće li se moć nigdje gledat tekma iz Bjeljine?
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Bakinih osamnaest:
Ivan Trifković, Kenan Pirić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Neven Laštro, Pero Stojkić, Semir Pezer, Marko Perišić, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Hrvoje Barišić, Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Toni Jović, Nardin Mulahusejnović...
Ivan Trifković, Kenan Pirić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Neven Laštro, Pero Stojkić, Semir Pezer, Marko Perišić, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Hrvoje Barišić, Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Toni Jović, Nardin Mulahusejnović...
Volim te bola'!
Opet bez KukočaPiazzaGrande je napisao/la:Bakinih osamnaest:
a nema ni nove devetke Handžića u sastavu
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Očito nisu još dostigli nivo fizičke spreme, ja ih očekujem u sljedećoj domaćoj (Krupa) bar među 18Taramba je napisao/la:Opet bez KukočaPiazzaGrande je napisao/la:Bakinih osamnaest:
Ivan Trifković, Kenan Pirić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Neven Laštro, Pero Stojkić, Semir Pezer, Marko Perišić, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Hrvoje Barišić, Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Toni Jović, Nardin Mulahusejnović...![]()
- hskzmostar
- Kontakt:
Dan je pobjede,samo jako do nova tri boda gdje bi nakon tri derbija imali 9 bodova start za pozeljeti .
Nakon radnika dolaze nam slabije ekipe pod navodnike zato danas pametno i na kontru.
Ocekujem od Jovica i Todorovica da danas odrade utakmicu na visokoj razini.
Nakon radnika dolaze nam slabije ekipe pod navodnike zato danas pametno i na kontru.
Ocekujem od Jovica i Todorovica da danas odrade utakmicu na visokoj razini.
-
PiazzaGrande
Idemo dalje!
Nadam se da nam je ovo zadnji poraz ove sezone...
Nemam vise nista reci...
Nadam se da nam je ovo zadnji poraz ove sezone...
Nemam vise nista reci...
Volim te bola'!
Koji ku.rac je s tim Kukocem, jer on toliko los?Wayat je napisao/la:Očito nisu još dostigli nivo fizičke spreme, ja ih očekujem u sljedećoj domaćoj (Krupa) bar među 18Taramba je napisao/la:Opet bez KukočaPiazzaGrande je napisao/la:Bakinih osamnaest:
Ivan Trifković, Kenan Pirić, Marin Galić, Slobodan Jakovljević, Matija Katanec, Neven Laštro, Pero Stojkić, Semir Pezer, Marko Perišić, Marijan Ćavar, Frane Čirjak, Hrvoje Barišić, Miloš Filipović, Ognjen Todorović, Salko Jazvin, Nemanja Bilbija, Toni Jović, Nardin Mulahusejnović...![]()
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Ništa, mane zeve.Ovo je dobra opomena da se mora svaka tekma igrati 120%.
Idemo dalje,pobjeda je najbolji lijek.
Idemo dalje,pobjeda je najbolji lijek.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
- hskzmostar
- Kontakt:
Husare lisca,jucer na facu proziva Jovica kao nije duela dobio nije za napadaca a danas malog Hajdarevica hvali jer je postigao tri gola za juniore i pita se je li vrijeme za njega u prvih 11...
Ma bolje nitko nista i ne zasluzuje u ovoj ligi kad se ovakvi likovi motaju oko nogometa.
Mladi Cavar igrac kola u prvom tjednu jucer ga niti na mapi,Pero ispada lijevo Kukoca niti medju 18,sredina Pezer svaku igra a los do bola ,Baka pocinje miksati i to mi se ne svidja kod njega jer nema stalnih 11 .
Ma bolje nitko nista i ne zasluzuje u ovoj ligi kad se ovakvi likovi motaju oko nogometa.
Mladi Cavar igrac kola u prvom tjednu jucer ga niti na mapi,Pero ispada lijevo Kukoca niti medju 18,sredina Pezer svaku igra a los do bola ,Baka pocinje miksati i to mi se ne svidja kod njega jer nema stalnih 11 .
-
PiazzaGrande
Ovu utakmicu treba sto prije zaboraviti i nikakve zakljucke iz nje izvoditi...
Jedino sto je primjetno na pocetku ove sezone je da uglavnom primamo golove pred kraj poluvremena ili pred kraj utakmice...Koncentracija!
Jos jedna stvar, pravimo idiotske i nepotrebne penale-Pero, Matija, Slobo...Koncentracija!
Jedino sto je primjetno na pocetku ove sezone je da uglavnom primamo golove pred kraj poluvremena ili pred kraj utakmice...Koncentracija!
Jos jedna stvar, pravimo idiotske i nepotrebne penale-Pero, Matija, Slobo...Koncentracija!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.