Ima ih nekoliko na različitim pozicijama koji su se mogli pametnije birati. Prvo recimo Cavani, da se on nekako uspio dovesti umjesto Gameira siguran sam da bi se osvojila barem jedna velika titula. Ok, bio bi vjerovatno skup, ali evo šta se sada dešava sa cijenama igrača. Bolje da je manje igrača u ekipi, a da je kvalitetno popunjena. Bio bi on idealan za Atletico, siguran sam u to. Plus Godin i Gimenez su tu. Oliver Torres je trebao ostati. Sa njim bi ovakav vezni red bio baš kompaktan i spreman za borbu na više frontova. Raul Garcia je također mogao duže igrati. Oyarzabal bi se savršeno snašao u Atleticu. U odbrani se trebao dovesti Yeray Alvarez i neki drugi desni bek, ima po ligi i šire dobrih bekova. Nije se smjelo puštati Godina, uprava je katastrofalno postupila što mu nije ponudila novi ugovor. Nisu se trebali dovoditi Gameiro, Vrsaljko, Gaitan, Lemar, Gelson, Kalinić, Morata, Hermoso, Felipe Monteiro i Marcos Llorente. Ima još igrača sa kojima se mogao naći dogovor, ali ne mogu se sjetiti na prvu.Derdiyok je napisao/la:Koje misliš da su trebali "zaganjati", i za koje misliš da nisu trebali dovesti?Trunks je napisao/la:Ta priča kako Atletico treba igrati napadački je jako precijenjena i besmislena. Puno puta se to provlačilo ovdje, pa tako su se pisali i razlozi zašto to ne stoji. To je kao ono u ratu ''dajte nam vaše naoružanje, nećemo vam ništa'' i vidi čuda, tu priču forsiraju većinom navijači Barcelone i Reala. I dalje mislim kako su se mogli ostvariti bolji rezultati i kako se mogla osvojiti jedna ili dvije velike titule u zadnjih 2 ili 3 godine samo da su se drugačije dovodila pojačanja. To se potvrdilo i na terenu. Trebali su se dovoditi igrači koji su fleksibilniji u nekim stvarima, odnosno više odgovaraju sistemu i fubdalu kojeg Cholo želi implementirati na terenu. Ima i nekih drugih okolnosti naravno, da ne odemo sada u dubinu. Ok, bilo bi dobro neke utakmice drugačije pripremiti i malo prilagoditi pristup više napadački, ali radikalne promjene su nemoguće.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Simeone ima jedan od 5 najjacih roostera na Svijetu.Neki igraci se nisu uklopili iskljucivo njegovom krivicom jer ne mogu da zuje koliko on trazi.Recimo Oliver nikada ne bi igrao jer nije trkac kao Koke a zmireci moze uraditi sa loptom vise od Kokea.
Mene dusa zaboli kada vidim koliko uskracuje i limitra kvalitet Saul,neki dan ga gura na lijevog beka a momak je garantujem jedan od 3 najbolja i najkompletnija veznjaka danasnjice.Vitolo je top igrac , Lemar i da ne nabrajam dalje ali ne pokrivaju prostor koliko se trazi od njih.
Koliko god volio i postovao Chola , misljenja sam evo vec 2 godine da je on trebao put Italije a Atletico traziti nekog total fudbal trenera koji ce od ovog kadra izvuci najbolje i igrati atomski fudbal kakav mogu.
Mene dusa zaboli kada vidim koliko uskracuje i limitra kvalitet Saul,neki dan ga gura na lijevog beka a momak je garantujem jedan od 3 najbolja i najkompletnija veznjaka danasnjice.Vitolo je top igrac , Lemar i da ne nabrajam dalje ali ne pokrivaju prostor koliko se trazi od njih.
Koliko god volio i postovao Chola , misljenja sam evo vec 2 godine da je on trebao put Italije a Atletico traziti nekog total fudbal trenera koji ce od ovog kadra izvuci najbolje i igrati atomski fudbal kakav mogu.
Upravo zato i kažem da su se zbog toga neka pojačanja trebala drugačije birati. Postoje igrači koji se itekako uklapaju u fudbal kakav Simeone traži i takvi su trebali imati prednost. Oliver Torres je do sada sigurno radio na defanzivi i mislim da bi odlično pomogao ekipi. Zamisli kako bi bilo imati takvog mađioničara u ekipi, a da pri tome može dobiti neke duele i oduzeti loptu. Ne mora biti kao Koke, ne mora baš trčati koliko i on, a Koke je također odličan tehničar pa zato se i mogu porediti. Saul mi je možda i najdraži igrač, znam o čemu govoriš ali isto tako znao je igrati i beka, čak i stopera kada zatreba, to su samo izuzeci. Kompletan i svestran veznjak, ali slažem se sa tobom, nadam se da će Lodi dobiti neku zamjenu za takve stvari. Vitolo se uklapa, on treba više igrati i trudi se defanzivno za razliku od Lemara koji je suprotnost.JoeBleck je napisao/la:Simeone ima jedan od 5 najjacih roostera na Svijetu.Neki igraci se nisu uklopili iskljucivo njegovom krivicom jer ne mogu da zuje koliko on trazi.Recimo Oliver nikada ne bi igrao jer nije trkac kao Koke a zmireci moze uraditi sa loptom vise od Kokea.
To za totalni fudbal su već lični ukusi. Meni je uvijek bilo draže oduzeti loptu protivniku, dodati saigraču nego raditi neke driblinge i slično. Nisam nikakav talenat, to odmah priznajem, ali nije baš ni da nisam znao zabit lijep gol, asistirati i slično. Ovo navodim samo kao primjer, zato kažem sve su to lični ukusi kakav fudbal neko voli. Atletico ima svoj identitet i zna se kakav je to fudbal.
Cekaj vi stvarno vjerujete u to da je Simeone problem i da ovi igraci sa drugim trenerom bi imali vise uspjeha?
Recite da se salite?
Recite da se salite?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Atletico Madrid wonderkid Joao Felix becomes youngest ever goalscorer smashing a record previously held by Sergio Aguero.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kakva golcina Modrića! 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Poslije Van DijkaTonySosa je napisao/la:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BosniaBoston
- Kontakt:
TonySosa je napisao/la:
Nakon što se u zadnje vrijeme sve češće uspoređuju Gerard Piqué i Sergio Ramos, mi vam donosimo cjelokupnu statistiku primljenih golova Barcelone i madridskog Reala kada su navedeni nogometaši bili na terenu i branili boje svog kluba. To izgleda ovako:
08/09: 35 - 52
09/10: 24 - 35
10/11: 21 - 33
11/12: 29 - 32
12/13: 40 - 42
13/14: 33 - 38
14/15: 21 - 38
15/16: 29 - 34
16/17: 37 - 41
17/18: 29 - 44
18/19: 31 - 35
Napomena: Statistika se vodi od kada se Gerard vratio u Barçu, prvi broj se odnosi na stopera Blaugrane, dok drugi simbolizira kapetana Real Madrida.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cekaj ti me svakim danom sve vise i vise iznenadjujes, ti bas ovoliko glup ili namjerno izigrava glupana po forumu da si postavio broj primljenih golova EKIPE u poredjenju dva IGRACA??
Haj ovi glupani sto takve clanke pisu ok jbg ima glupana koji ce to citati, ali to postaviti kao poredjenju, svaka cast

Haj ovi glupani sto takve clanke pisu ok jbg ima glupana koji ce to citati, ali to postaviti kao poredjenju, svaka cast
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
EKIPE dok su ta dva igraca IGRALA i to bas u oblasti koja je njihov ZADATAKAzpi je napisao/la:Cekaj ti me svakim danom sve vise i vise iznenadjujes, ti bas ovoliko glup ili namjerno izigrava glupana po forumu da si postavio broj primljenih golova EKIPE u poredjenju dva IGRACA??
Haj ovi glupani sto takve clanke pisu ok jbg ima glupana koji ce to citati, ali to postaviti kao poredjenju, svaka cast![]()
#Punoljetstvo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ramos najveći

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ipak si glupBosniaBoston je napisao/la:EKIPE dok su ta dva igraca IGRALA i to bas u oblasti koja je njihov ZADATAKAzpi je napisao/la:Cekaj ti me svakim danom sve vise i vise iznenadjujes, ti bas ovoliko glup ili namjerno izigrava glupana po forumu da si postavio broj primljenih golova EKIPE u poredjenju dva IGRACA??
Haj ovi glupani sto takve clanke pisu ok jbg ima glupana koji ce to citati, ali to postaviti kao poredjenju, svaka cast![]()
Ma jok,vece je mjerilo neki tamo highlights video
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
U ekipi imaju 4 defanzivca jbt ko da ih ima 30 pa da 1 nema nikakav utjecajAzpi je napisao/la:Ipak si glupBosniaBoston je napisao/la:EKIPE dok su ta dva igraca IGRALA i to bas u oblasti koja je njihov ZADATAKAzpi je napisao/la:Cekaj ti me svakim danom sve vise i vise iznenadjujes, ti bas ovoliko glup ili namjerno izigrava glupana po forumu da si postavio broj primljenih golova EKIPE u poredjenju dva IGRACA??
Ma jok,vece je mjerilo neki tamo highlights video
ocigledno su igrali 1 na 1, bravo majstore
Jeste,sigurno su sa piqueom igrali roboti a sa ramom panjevi pa je ovakva razlika
P.S idi ulizuj se brokuli na NBA
#Punoljetstvo
Nevjerovatno besic je dobio opasnu konkurenciju 
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Onaj tasmanijski ku.rac iz Duska Dugouska je inteligentniji od njega vjrv.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Opet vrijedas moderatore :kafa:I onda ja krivEpidaurus je napisao/la:Onaj tasmanijski ku.rac iz Duska Dugouska je inteligentniji od njega vjrv.
#Punoljetstvo
Ja samo cinjenice iznosim. Nije do mene sto te one vrijedjaju.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Činjenica je da ti konstantno razgovaras na primitivnom nivou.Nisam ni prvi ni posljednji kojeg si ti tako “castio”Epidaurus je napisao/la:Ja samo cinjenice iznosim. Nije do mene sto te one vrijedjaju.
I jos si satro neki moderator
#Punoljetstvo
Nije primitivan. Ja ti na jako uctiv nacin docaram deficite. Primitivno je recino kocijasko vrijedjanje i psovanje takvih ko ti nesposobnih za ista bolje. Bice bolje ajde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.