La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Cim se prestanes kacit za svaki moj post.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Evo prestajem.Jel mozes sad?Epidaurus je napisao/la:Cim se prestanes kacit za svaki moj post.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Budi pametniji i popusti, samo viči jes jes.BosniaBoston je napisao/la:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Epidaurus ističe ozbiljnu kandidaturu za kantu godine. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
TonySosa je napisao/la:

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
BoixosNois1899 je napisao/la:Epidaurus ističe ozbiljnu kandidaturu za kantu godine.
Ko da je to bitno. U Realu dok je i Kanavaro igrao, a Kasiljas branio primalo se 40+.BosniaBoston je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Nakon što se u zadnje vrijeme sve češće uspoređuju Gerard Piqué i Sergio Ramos, mi vam donosimo cjelokupnu statistiku primljenih golova Barcelone i madridskog Reala kada su navedeni nogometaši bili na terenu i branili boje svog kluba. To izgleda ovako:
08/09: 35 - 52
09/10: 24 - 35
10/11: 21 - 33
11/12: 29 - 32
12/13: 40 - 42
13/14: 33 - 38
14/15: 21 - 38
15/16: 29 - 34
16/17: 37 - 41
17/18: 29 - 44
18/19: 31 - 35
Napomena: Statistika se vodi od kada se Gerard vratio u Barçu, prvi broj se odnosi na stopera Blaugrane, dok drugi simbolizira kapetana Real Madrida.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Voli čojk kroz noge loptu probacivati.
Remember, remember the 5th of November.
Kakav penal dade Valladolidu majko mila, sve nakon gledanja snimke. Pa ovo je nerealno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Oj sandra
Da mi je jednom u životu vidjeti da ovaj Patetiko ima 2 gola prednosti na poluvremenu ili bar da dadnu gol, pa oni da imaju Batistutu, Ronalda Fenomena i Rivalda iz najboljih dana opet bi pobjedili na guzove, nema odvratnije ekipe, ne znam kako i jedan ljubitelj fudbala može ove gotiviti. kuknjava

Pa ne mogu kad vazda igraju sa igracem manje. Ne znam koji ce im k**** Morata 
Pa Cholo ne zna drugacije. Kriminal je sa ovakvom ekipom igrat ovako defanzivan fudbal.
Ova Sevilla redovno skine gaće i okrene guzu ovoj Barci a bitno je da protiv Reala svaku utakmicu ginu kao da im opstanak zavisi, ista stvar i sa Valenciom
kuknjava
Nisu oni skinuli gace, nego imaju uzasnog napadaca.Celtic je napisao/la:Ova Sevilla redovno skine gaće i okrene guzu ovoj Barci a bitno je da protiv Reala svaku utakmicu ginu kao da im opstanak zavisi, ista stvar i sa Valenciomkuknjava
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ako gledaš utakmicu, mogao si primijetiti da su prije Barceloninog prvog gola bili mnogo bolji, ali su se raspali otkako Suárez zabi gol.Celtic je napisao/la:Ova Sevilla redovno skine gaće i okrene guzu ovoj Barci a bitno je da protiv Reala svaku utakmicu ginu kao da im opstanak zavisi, ista stvar i sa Valenciomkuknjava
ekipe godinama protiv barce promasise boga oca
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Neko stvarno misli da jedna Sevilla ili bilo koji tim koji igra u yebenoj La Ligi, u 2019. godini skida gaće Barceloni ili nekom drugom timu

Skidaju gaće a imali 3 stopostotne prilike i mogli riješiti pitanje pobjednika već u prvih 20 minuta igre. Ko ih yebe što onaj ne može pogoditi okean.
Skidaju gaće a imali 3 stopostotne prilike i mogli riješiti pitanje pobjednika već u prvih 20 minuta igre. Ko ih yebe što onaj ne može pogoditi okean.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sto je ovo Grizi na klupi 
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.