steta sto nisam vidioEmir_ZENICA je napisao/la:Ja ovo postavio 1 sat prije utakmiceEmir_ZENICA je napisao/la:Santos-Sao Ceatano 2/X
valjda ce okrenuti mamu im prosjacku cekam njih i flamengo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
steta sto nisam vidioEmir_ZENICA je napisao/la:Ja ovo postavio 1 sat prije utakmiceEmir_ZENICA je napisao/la:Santos-Sao Ceatano 2/X

Dobitak je 846 de ti to izracunaj majke tiAdmir_Sa je napisao/la:Ako ti prodje marej pomnozi 210* otprilike srednja vrijednost dobitaka dole sto ti pishu, znaci ako ti bubam dole pishe 6,7,9,16,4, 5, 20, relevantno je oko 8-9, znaci 210*8 i otprilike ces dobiti cifru, a ako ne prodje onda pomnozi sa 84
pa to je sveukupni dobitak, al koje su ti cifre dole na listicu po kombinaciji, ono abcdef=Emir_ZENICA je napisao/la:Dobitak je 846 de ti to izracunaj majke tiAdmir_Sa je napisao/la:Ako ti prodje marej pomnozi 210* otprilike srednja vrijednost dobitaka dole sto ti pishu, znaci ako ti bubam dole pishe 6,7,9,16,4, 5, 20, relevantno je oko 8-9, znaci 210*8 i otprilike ces dobiti cifru, a ako ne prodje onda pomnozi sa 84nisam ja u tom spretan
Neces vjerovati i ja ih bio zaokruzio na poluvremenu , i to ih zadnje dodam staru im , gledam sad samo na njma padnem sreca nisu neke velike pareOTNYS_YNWA je napisao/la:
Bezveze, na markicu listic opalio. 82 KM dobitak.
Samo da napomenem da sam na poluvremenu ovaj par zaokruzio jer je bilo dobrih 6-7 golova razlike.
pa nema veze, te me cife interesuju ak pogodis 6, koji im je prosjek otprilikeEmir_ZENICA je napisao/la:premier je pise samo ako pogodim 6 parova,a ja dosad 9
mislis minimalan-maximalan ?
ako je nakveci dobitak 846 onda ja msm samo odbijas ove kvote sto si pao na njima...........valjdaaaEmir_ZENICA je napisao/la:Dobitak je 846 de ti to izracunaj majke tiAdmir_Sa je napisao/la:Ako ti prodje marej pomnozi 210* otprilike srednja vrijednost dobitaka dole sto ti pishu, znaci ako ti bubam dole pishe 6,7,9,16,4, 5, 20, relevantno je oko 8-9, znaci 210*8 i otprilike ces dobiti cifru, a ako ne prodje onda pomnozi sa 84nisam ja u tom spretan
ma dole su mu garant cifre 0,03, 0,004, 0,05 i slicnehodža je napisao/la:@ emir
dobit ćeš više nego što si uložio![]()
![]()
![]()
![]()
tesko bez fiksnih, mozda bude dobar cenerahodža je napisao/la:ma bit će solidan dobitak sigurno... pa pola je pogodio jbt..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.