Eto nek Joco zna igrati i kretati se. Kad on igra imamo 2 igraca manje, jos kad vidim da ga neko stavlja u idealne ekipe za proljece... Presmjesno.Gator je napisao/la:Diata nije ni jedan prodor napravio na toj utakmici. Kočio napad, zavlačio se, ma nije čak ni protrcao u slobodan prostor. Kad je Tiagho dosao na njegovo mjesto tada smo i poveli.
Za Diatu sam govorio još kad je trebao doći da nije za nas. Momak ne zna osnove nogometa.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- jaludovolimte
- Kontakt:
Joco ? Vidiš ga gdje u mom komentaru ?cruz40 je napisao/la:Eto nek Joco zna igrati i kretati se. Kad on igra imamo 2 igraca manje, jos kad vidim da ga neko stavlja u idealne ekipe za proljece... Presmjesno.Gator je napisao/la:Diata nije ni jedan prodor napravio na toj utakmici. Kočio napad, zavlačio se, ma nije čak ni protrcao u slobodan prostor. Kad je Tiagho dosao na njegovo mjesto tada smo i poveli.
Za Diatu sam govorio još kad je trebao doći da nije za nas. Momak ne zna osnove nogometa.
Isto rako se moze reci da ga je Pamic doveo i da je ovaj odatle otisao u jacu ligu gdje vise zaradjuje kada vec pricamo napamet . I Kvesi je desna noga sluzila za hodanje pa je bio najbolji bek lige a i ljevaci su cesto izriciti ljevaci i nista drugo.Genie je napisao/la:Mnogo cijenim Igora Pamića, jedan od najkvalitetnijih trenera u HNL-u! On je vodio Istru kada su Kramarića doveli, ali nije se dugo zadržao tamo, jedva polusezonu, nije se puno ni naigrao. Očito nije bio zadovoljan sa njim čim nije produžio, mada bi se moglo o tome polemisati jer niko ne zna tačno koji je razlog.DR.HOUSE je napisao/la:http://www.goal.com/hr/news/12352/hrvat ... ID=HP_BN_8
po ovim vec je potpisao,ali vazi tek od 1 januara ....
Meni lično, gledajući njegova videa, djeluje kao Mladenović II. Izraziti ljevak, desnu koristi samo ako je prisiljen i ako nema drugog izbora. Spor je samo tako, driblinga nikakvog nema a u prilike za centaršut dolazi samo nekim duplim pasovima saigrača, što kod naših "bosanskih bunkera" neće puno vode piti. Ako je ovo za potpis istina, naši su se baš zaletilili sa ovim potpisom, kao bekani. Niko sretniji od mene ako .griješim, ovako isto smo se i sa Mladenovićem zaletili, vidjeli smo kako je ispalo. Ovaj potpis mi ništa lično ne predstavlja dok se ne pokaže na terenu, tek tada mogu suditi o njemu, do tada nemam neko pozitivno mišljenje o njemu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovi su malo požurili sa ovim da je potpisao.ublehas je napisao/la:Iskreno, ja bi volio da je dosao nanprobu, kao I svaki drugi igrac koji nije skoro nikako igrao godinu dana. Nadam se (a tako sam I nesto cuo) da ce biti pojacanja ( bar po imenima), jer su ovo samo prinove. Svakako raduje sto igraci dolaze na probu, jer tako imamo mogucnost da jeftino pronadjemo nekog solidnog igraca.pile87 je napisao/la:Drug Crnov koji slovi za jednog od najboljih igraca nase lige dodje iz druge hrvatske. Ovaj je iskusan u prvoj hrvatskoj ovakvi igraci ne dolaze u nasu ligu na probu. Prilicno sam siguran da bi ovaj bio pojacanje za bilo koju ekipu nasoj ligi pa tako ocekujem da bude pojacanje i nama. Navodno je sarno na dvije godine ali kako ovdje vole reci sacekajmo neka bude zvanicno.ublehas je napisao/la:
Što bi značilo da je došao na probu. To mi se sviđa, obzirom da se u zadnje vrijeme i nije naigrao.
Nije,naravno...još će se malo gledati.Ali jesu naši poprilično zadovoljni onim što su vidjeli.
paznja paznja
stigli janjci za raznja
stigli janjci za raznja
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
gavran je napisao/la:paznja paznja
stigli janjci za raznja
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
sta je uradio mulalic protiv slavije ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakva nam je ekipa nicemu se ne nadam u nedelju,eto dokle je doslo.
Za Brazilca mi je drago da ostaje jer sam fakat cuo od raje da je bas atipican za nase uslove i bice valjda od koristi.Nadam se da necemo previse pametovati oko igraca vec djelovati brzo i ozbiljno!
Za Brazilca mi je drago da ostaje jer sam fakat cuo od raje da je bas atipican za nase uslove i bice valjda od koristi.Nadam se da necemo previse pametovati oko igraca vec djelovati brzo i ozbiljno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije ostvario pobjedu,znas i sam da savez brine o ugledu naseg kluba,godrina je napisao/la:sta je uradio mulalic protiv slavije ??
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
joj jest ovo zalosno ccBrkoo je napisao/la:Nije ostvario pobjedu,znas i sam da savez brine o ugledu naseg kluba,godrina je napisao/la:sta je uradio mulalic protiv slavije ??![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Za šest mjeseci ugovora koji je vjerovatno dobio da zakrpi rupu ili da ga probaju, došao tada iz druge lige iz Intera Zaprešića, TEŠKO da ga je to prodalo! Ne znam čime si ti toliko impresioniran, prezimenom ili možda što je igrao u "strašnom" HNL-u? Malo je i to njegovo igranje u HNL-u prenapuhano! Sa Lokomotivom igrao jedne godine drugu ligu, pola igrao pola nije, odigrao dvije godine u prvoj i to 7 susreta u dvije sezone. Prešao u Inter, prve sezone odigrao u prvoj ligi desetak utakmica. Sljedeće dvije sezone se malo ustalio, tek treću sezonu u Interu se za njega može reći da je odigrao, u kojoj je odigrao 27 utakmica, sezona u kojoj je Inter ispao iz lige! Poslije toga jednu sezonu u drugoj ligi sa Interom 13 utakmica odigrao. Odakle je došao kod Pamića ... čitao sam malo o tom periodu, na početku je loše igrao par utakmica da bi mu se forma malo digla kasnije, zatim se povrijedio pa kad se oporavio udario po žutim i suspenzijama tako da je polusezona otišla u nepovrat. Za Haugesund ne znam, pisao je neko i za to da je odigrao malo nešto. Sve u svemu, jedino čime njega mogu pohvaliti je to da je prošao kompletnu školu Dinama, školovan je igrač ako ništa, ostalo mu ništa ne ide u prilog! Poređenje Kvese i njega nikako nije na mjestu, bar po meni, Kvesa je za njega Carlos, u to sam siguran. Nije baš da je Kvesa toliko bio izraziti ljevak kao ovaj, ovaj je toliko koristi da je to i na ovim klipovima iritantno, mogu misliti kako ću se na tekmama nervirati ako ovaj potpiše. Nikad se ne zna, možda bude bolji od svih i sve nas skeptike demantuje, niko sretniji od mene. Vidjećemo!pile87 je napisao/la:Isto rako se moze reci da ga je Pamic doveo i da je ovaj odatle otisao u jacu ligu gdje vise zaradjuje kada vec pricamo napamet . I Kvesi je desna noga sluzila za hodanje pa je bio najbolji bek lige a i ljevaci su cesto izriciti ljevaci i nista drugo.
Ako ima negdje u glavi Mulalic da se uigramo sa 3 stopera ja bi zadrzao Uzelca, jer smatram da je dobar igrac, zna fino povuci loptu, a to bi mogao raditi jos vise ako igramo sa tri stopera.. Cetri stopera po 2 desnjaka i ljevaka i perspektivan junior.. taman.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
sve mladenovice i sadikovice,ma cijelu ekipu treba dati da se on dovede,Zeljo na toj poziiciji nije imao boljeg igraca ne pamtim,kako je taj covjek igrao mozgom,imao pregled igre,snazan trkacki mocan...moderan zadnji vezni..jedino mi je Zajko drazi od njegaala_juve_tm87 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/patrick-ger ... eler/56275
Eh kad bi njega mogli dovest,u decembru mu ističe ugovor.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ne znam da li je pametno dovesti igraca koji zeli ugovor samo na polusezonu i trazi bas veliku cifru za tj period- Patrick Gerhardt-Nyema.
Nisam uopste impresioniran previse smo puta doveli neke igrace koji su trebali biti pojacanje neki dan neko postavi sliku Memisevica, pa Obad pa Tica pa onaj vec sam mu ime zaboravio dovede ga Amar iz Borca svi su trebali biti pojacanja ali su bili totalni promasaji. Po meni je igrac kad se dokaze na terenu prilicno mi je nebitno odakle dolazi. Ti si taj koji pravi misljenje na osnovu videa i svojih indicija predpostavljas da ga je dove pusti nije bio zadovovoljan ili jeste ja ti samo pokazujem da mozes i drugacije razmisljati jer predpostvaljas. I nikako se ne bi slozio da je na osnovu videa spor igrac sve jeste ali spor nije i niti jednom mrvom ne podsjeca na Mladenovicabarem mene totalno drugi profil igrac, pokazace vrijeme kakav je igrac a ne ja i ti na forumu na osnovu videa od par minuta.Genie je napisao/la: Za šest mjeseci ugovora koji je vjerovatno dobio da zakrpi rupu ili da ga probaju, došao tada iz druge lige iz Intera Zaprešića, TEŠKO da ga je to prodalo! Ne znam čime si ti toliko impresioniran, prezimenom ili možda što je igrao u "strašnom" HNL-u? Malo je i to njegovo igranje u HNL-u prenapuhano! Sa Lokomotivom igrao jedne godine drugu ligu, pola igrao pola nije, odigrao dvije godine u prvoj i to 7 susreta u dvije sezone. Prešao u Inter, prve sezone odigrao u prvoj ligi desetak utakmica. Sljedeće dvije sezone se malo ustalio, tek treću sezonu u Interu se za njega može reći da je odigrao, u kojoj je odigrao 27 utakmica, sezona u kojoj je Inter ispao iz lige! Poslije toga jednu sezonu u drugoj ligi sa Interom 13 utakmica odigrao. Odakle je došao kod Pamića ... čitao sam malo o tom periodu, na početku je loše igrao par utakmica da bi mu se forma malo digla kasnije, zatim se povrijedio pa kad se oporavio udario po žutim i suspenzijama tako da je polusezona otišla u nepovrat. Za Haugesund ne znam, pisao je neko i za to da je odigrao malo nešto. Sve u svemu, jedino čime njega mogu pohvaliti je to da je prošao kompletnu školu Dinama, školovan je igrač ako ništa, ostalo mu ništa ne ide u prilog! Poređenje Kvese i njega nikako nije na mjestu, bar po meni, Kvesa je za njega Carlos, u to sam siguran. Nije baš da je Kvesa toliko bio izraziti ljevak kao ovaj, ovaj je toliko koristi da je to i na ovim klipovima iritantno, mogu misliti kako ću se na tekmama nervirati ako ovaj potpiše. Nikad se ne zna, možda bude bolji od svih i sve nas skeptike demantuje, niko sretniji od mene. Vidjećemo!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Upgrade u odnosu na Mladenovica pa kakav god da je. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel najblizi put preko vlasenice - zvornik - bijeljina?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.