Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

Interista
Kontakt:

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la Interista » 07 sep 2015, 22:20

nerminh74 je napisao/la:Prvo zamolio bi ove fudbalske navijače u prolazu da shvate da ovo nije ona manekenska fudbalska reprezentacija nego reprezentacija otpisanih koja gine na parketu
Zatim želim da kažem :
Elmedineeeeeee i Nemanja mogu da vam ga pušeeeeee!!!!!!!!

A sada ima nas 10 koji smo non stop tu i koji smo vjerovali ovim momcima e ni ćemo da uživamo

Sljedeći Finci ni pod razno ulaziti u njihovu igru nego što više usporiti i puno igrati na centre
Još ako bude sve ok zadnju sa Rusima koji će izgubiti sve nade
Samo tako u kost :D

Gledao sam danas Fince morat cemo dobru odbranu na Murphyu odigrati dosta izlazi na sut za tri a i okretan je i brz cak su mi on i Salin bili ovih utakmica opasniji od Koponena

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 22:22

Interista je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Prvo zamolio bi ove fudbalske navijače u prolazu da shvate da ovo nije ona manekenska fudbalska reprezentacija nego reprezentacija otpisanih koja gine na parketu
Zatim želim da kažem :
Elmedineeeeeee i Nemanja mogu da vam ga pušeeeeee!!!!!!!!

A sada ima nas 10 koji smo non stop tu i koji smo vjerovali ovim momcima e ni ćemo da uživamo

Sljedeći Finci ni pod razno ulaziti u njihovu igru nego što više usporiti i puno igrati na centre
Još ako bude sve ok zadnju sa Rusima koji će izgubiti sve nade
Samo tako u kost :D

Gledao sam danas Fince morat cemo dobru odbranu na Murphyu odigrati dosta izlazi na sut za tri a i okretan je i brz cak su mi on i Salin bili ovih utakmica opasniji od Koponena
Gledao sam Fince i jučer i danas, Murphy odličan u obje tekme, Koponen danas solidan postigao je ključne poene za pobjedu, jučer dosta loš.. Ne ide ga šut nikako u ove dvije tekme a nadam se da ga neće krenuti ni protiv nas jer ako ga prosere protiv nas natrpat će nas gore nego Casspi danas k'o da gledam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Gavijalov
Kontakt:

Post Postao/la Gavijalov » 07 sep 2015, 22:23

Zamolio bih moderatore da nekako zaštite košarkaške teme od primitivnih fudbalskih padobranaca.

Staviti neki filter tipa da neko ko nije u zadnjih pola godine ostavljao makar po dva komentara mjesecno na košarkaskim temama da ne može sada komentarisati. :)

Svaka čast momci. Meni ova pobjeda dosta . Dalje šta god da bude.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 sep 2015, 22:24

@Momciluk

Jesi ti gledao kako je Gordic igrao protiv Poljske,Francuske,sta je sve fulao,kakve je greske pravio..previse ste ih sad digli jer su dobili,a dobili smo ih zahvaljujuci njihovom padu i genijalnosti Ivanovica i ostale dvojice boraca !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 22:24

Jao nisam citao temu dok je bila utakmica, premotam sad stranice nazad pa ono je sramota :puke: kakvih ovdje idiota ima to je nevjerovatno stvarno.
harry_90 je napisao/la:@Momciluk

Jesi ti gledao kako je Gordic igrao protiv Poljske,Francuske,sta je sve fulao,kakve je greske pravio..previse ste ih sad digli jer su dobili,a dobili smo ih zahvaljujuci njihovom padu i genijalnosti Ivanovica i ostale dvojice boraca !!
Jesil ga ti gledao u kvalifikacijama? na proslom euru? sta trebamo im je.bavat familiju zbog ove dvije utakmice, seljaci ako ne podnosite nemojte ni pratit sport.. pratite te svoje seljacke klubove lokalne gdje ste i naucili tako psovat a ove momke sto se bore zaobidjite nema tu nista za vas.. vjerovatno cemo gubit i protiv finske i rusije po -10 da vas upozorim odma.. al je jedno sigurno, da se ovi momci nece predat dok ima i promil sanse da se plasiramo sto smo danas imali priliku vidjet.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 07 sep 2015, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 07 sep 2015, 22:25

Jesi gledao mirzu poslije makedonije,i crne gore prosle godine.OCAJ!!!

Nemanja odlicna utakmica,njegovom serijom u produzetku smo se vratili,a ovaj garant nije ni gledao to.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 sep 2015, 22:29

Olympique je napisao/la:

Jesi gledao mirzu poslije makedonije,i crne gore prosle godine.OCAJ!!!

Nemanja odlicna utakmica,njegovom serijom u produzetku smo se vratili,a ovaj garant nije ni gledao to.
Gledao sam ja ne brini se sva tri meca,vidio sam o kakvom se igracu radi,gdje je bio protiv Poljske,hajd Francusku necu brojat,jer se mi sa njima ne mozemo mjeriti,ocaj.. Ovaj nasao poredit Mirzu i ovog sto u 10 partija jednom odigrao "kako treba",a sta je do tada usrao napada i pravio greske pocetnika nikom nista :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

armin dju
Kontakt:

Re: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la armin dju » 07 sep 2015, 22:34

Olympique je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ljudi brane Kikana previse,nas najgori igrac,da je samo zicere pogdjao trojka nam ne bi ni trebala ali haj dobro je ispalo....ali sta je sa Ivanovicem,jel moguce da onako covjek cita igru protivnika,svaki put zna sta ce protivnici odigrati,ali onaj timo out kad uze prije selektora izreala,kad su morali izvesti loptu ispdo kosa a ne na nasoj polovini,kakav djukac :D
Jos lik crto akcije,slomio se razmisljajuci koju akciju da pozove pri izvodjenju lopte sa strane :lol: :lol:
SGD53 je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Lakše ćemo dobit Fince nek Ruse, Duško ima lijek za njihovu divlju igru, a ako ih stane šut za 3 popušit će oni kvalitetno.
Salin, Koponen.
Ključni igrači za Fince u toj igri na 3 poena, ne treba ni sumnjati da će šutirati trojku, ali to će ostaviti i dosta mjesta za nas pozadi, Renfroe je pokazao kvalitete za istrčati kontru, momku kapa do poda, kada ga se sjetim iz priprema a onda se sjetim da je Amerikanac i da njega te revijalne utakmice ne zanimaju :D
Znalo se i prije ove utakmice da su kljucni igraci Caspi i Elyahu pa nas natrpase, jednostavno nema ko da zaustavi te glavne igrace. Nego mi dakle imamo Gordica,Sutala,Kikanovica Stipanovica i Renfroa, i trebaju najmanje cetvorica da budu na nivou kao danas sto je bilo da bi se imali cemu nadati

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 sep 2015, 22:44

delinjo je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
filip13 je napisao/la:kako nas euforija uhvati nakon samo jedne pobjede
to ove strucnjake sto su pljuvali ,ka je objektivan i normalan zna da cemo tesko u drugi krug ali ovi momci :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: a ovi sto jednu cetvrtinu pljuju a drugu svrsavaju :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: to je slika naseg naroda
nemoj se ljutiti drug nsita licno,nemoj se naci uvrijedjenim al zasto svi imate zelju glumiti moralne velicine,ti si prvi psovao sve zivo u toku utakmice,mozda nisi na forumu pisao ko neki,ja prvi ali si bio ljut i ogorcen na sut kikanovica i ostalih,mislim svi mi volimo ovu zemlju a seremo jedni po drugima,eto ti znas vise od mene da smo limitirani ili neko to ne zna,svi su svjesni ali kad igra Bosna ne razmisljamo svi kako treba,jos jednom nemoj se sta naljutiti,samo kazem :D :D
ma ok je negodovati ,pa nekad i psovati al kad vidis kako se bore momci ,ginu za svaku loptu ne mozes ismijavati i šprdati se kao panj,kloc i ostali epiteti za kikana a .ovi momci imaju veliko veliko srce :bih: :tokralju: :bih: :tokralju: zato mi smetaju pojedinci uglavnom na svim temama samo pljuju i omalovazavaju

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 sep 2015, 22:47

Harry ma mrs
Nad tobom sunce najljepše sja

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 07 sep 2015, 22:48

Da li se gleda medjusobni duel ili kos razlika. Ako se gleda duel onda mi sa pobjedom protiv Finske i pobjedom Francuza kontra Rusije idemo dalje ili sam ja pobrko nesta ?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 sep 2015, 22:49

Kapa dole momci! :bih: :bih: :bih:
Prof. dr. Emeritus Dusko Ivanovic :bow: :bow: :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Graf
Kontakt:

Post Postao/la Graf » 07 sep 2015, 22:52

Da nema negdje snimak utakmice? Nisam mogao gledati uzivo. Hvala unaprijed!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 22:55

maroonGiant je napisao/la:Da li se gleda medjusobni duel ili kos razlika. Ako se gleda duel onda mi sa pobjedom protiv Finske i pobjedom Francuza kontra Rusije idemo dalje ili sam ja pobrko nesta ?
Mislim da se gleda koš razlika?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 sep 2015, 23:02

to ove strucnjake sto su pljuvali ,ka je objektivan i normalan zna da cemo tesko u drugi krug ali ovi momci :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: a ovi sto jednu cetvrtinu pljuju a drugu svrsavaju :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: to je slika naseg naroda[/quote]
nemoj se ljutiti drug nsita licno,nemoj se naci uvrijedjenim al zasto svi imate zelju glumiti moralne velicine,ti si prvi psovao sve zivo u toku utakmice,mozda nisi na forumu pisao ko [/quote]
ma ok je negodovati ,pa nekad i psovati al kad vidis kako se bore momci ,ginu za svaku loptu ne mozes ismijavati i šprdati se kao panj,kloc i ostali epiteti za kikana a .ovi momci imaju veliko veliko srce :bih: :tokralju: :bih: :tokralju: zato mi smetaju pojedinci uglavnom na svim temama samo pljuju i omalovazavaju[/quote]
ma znam ja to sve,ali moras znati da smo danas samo imali mnogo srece,koju smo i zasluzili borbom i zalaganjem,ali nismo preko noci postali kosarkaska velesila,kao sto mnogi pretjeruju pa je odjednom Gordic postao Jordan,Kikanovic u najmanju ruku sa Brook Lopezom i tako dalje,i dalje smo limitirani sa jako jako borbenom ekipom i odlicnim selektorom,ti prvi si svjestan da je pola ovih igraca zalutalo u kosarku ,ali slazem se ne treba pljuvati nisu se sami pozvali a i nemamo nesto trenutno puno bolje,trojku necu spominjati,hocu da ti kazem nemoguce je da se covjek ne iznervira kad mu igra drzavni tim djaba,nemoj sta zamjeriti drugu iako si pitar :P
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 07 sep 2015, 23:04

Ovo smo dobili na mišiće. Izraelci su umorniji od nas, mi smo sinoć "odmarali" dok su oni igrali dva tvrda meča. Opet umalo da od gotovog napravimo veresiju, ali dobro je na kraju ispalo. Kikan od šefa koji usra stanicu do generala, Pašalić pogodi trojku aka Teletović. Ovaj Albijanić je zalutao u ovu repku, ali et haman da bolje nemamo. Ipak, najviše me Refko zadivio, jednostavno me kupio svojom hladnokrvnošću i borbom. Njegov potencijal bi bio potpuno iskorišten da smo u najjačem sastavu. Kako god, daje našoj igri svoj pečat.
Mes Que Un Club

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 sep 2015, 23:05

Utisak utakmice...Napad Izraela , back-door Casspija lopta ide u aut , Caspi zadnji dirao , sudija na pola metra od njega svira po pravilu lopta za Bosnu... Čitav tim Izraela se buni , sudija na centru koje je udaljen 10 metara od događaja , mijenja odluku van svih košarkaškiš pravila ,NARAVNO NE GLEDAJUĆI USPOREN SNIMAK , DOKAZ DA GRIJEŠI...Opet Izrael napada , njihov igrač promašuje , lopta ne dira obruč , poslije skoka daju koš , ali istekao napad ,SADA GLEDAJU SNIMAK !!! Trebam li spomenuti KOSMIČKU PRAVDU i da Izrael od te sramote sudijske nije dao koš???
Don't believe the hype.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 sep 2015, 23:09

Zamolio bi da mi neko, ko je jak sa poznavanjem pravila, da pojašnjenje konačnog bodovanja i plasmana u grupi. Postoji li recimo ikakva šansa da mi budemo npr. drugi u ovoj grupi?

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
075

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 sep 2015, 23:10

Nije mi jasno zasto kao starteri pocinju Bavcic i Persic. Zbog toga je danas bio jako los start. Cini mi se da je drugo poluvrijeme pocelo sa drugacijom petorkom.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.