RK Bosna
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: RK Bosna
Bravo za Bosnu; bravo i za sportski odigrane tekme Reala i Zagreba koji nisu dopustili "iznenađenja" i tako pomogli Bosni da prođu u narednu rundu. Meni je svejedno ko će biti protivnik u osmini finala, bitno je da će se naš klub naći u istoj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala vam momci za historijski uspjeh !!
svaka cast Bosni,uci medju 16 najboljih klubova u Evropi je fenomenalna stvar! nego mogu li Srbi,tacnije RS ikako blokirati ovaj uspjeh:)? da ikako mogu vec sutra bi sve uradili da nas suspenduju! kao sa fudbalom!
Pa majku mu **** jel se sad formiraju grupe ili kako čujem glupava nokaut faza gdje bismo dobili kil,čehovske ili vešprem????????????????
Ako je ova druga varijanta a čini se jeste,borili smo se da bi nas isprašili u 2 tekme od toga jedna domaća.
Onda se samo nadam da će prva tekma biti domaća.
Ako je ova druga varijanta a čini se jeste,borili smo se da bi nas isprašili u 2 tekme od toga jedna domaća.
sve cestitke za prolaz
rk gradacac
rk gradacac
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pitanje za ove upucenije, da li je ikada 4-plasirana ekipa izbacila lidera grupe?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- aleksandarhz
- Kontakt:
Na to pitanje je nemoguce dati odgovor jer se ovaj format takmicenja igra tek od prosle godine ako me dobro pamcenje sluzi.. Prije se igralo vise grupa sa po 4 ekipe...aleksandar_veliki je napisao/la:Ma jok, koliko mene pamćenje sluzi. Trigger javi se.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Pitanje za ove upucenije, da li je ikada 4-plasirana ekipa izbacila lidera grupe?
aleksandar_veliki je napisao/la:Ma jok, koliko mene pamćenje sluzi. Trigger javi se.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Pitanje za ove upucenije, da li je ikada 4-plasirana ekipa izbacila lidera grupe?
desit će se ove godine
FORZA MARŠAL !!!
O čemu ti??????????edin_tm87 je napisao/la:Sta ti je bolan? Jesil lud? Pa znaci li t ista ovih 25:18 sa sjevera Njemacke? To je odlican rezultat! Bosna strasno igra! Svaka im cast! Od uprave pa nadalje!Genije je napisao/la:Pa majku mu **** jel se sad formiraju grupe ili kako čujem glupava nokaut faza gdje bismo dobili kil,čehovske ili vešprem????????????????
Ko spori uspjeh????
Ovdje se provlačila priča da se formiraju nove grupe pa sam se ponadao da ćemo biti domaćini za još tri velika kluba itd itd.
historijski uspjeh bosne....pa sve ekipe u grupi su imale veci budzet od bosne pa je ipak bosna prosla.....ova ekipa se fantasticno borila, pobijedila dvije kljucne utakmice (što nam bas i nije svojstveno jer nase ekipe bas najznacajnije utakmice cesto gube) i ostvarila na kraju ogroman , ogroman uspjeh...mi kakav smo narod na kraju cemo gledat da nadjemo dlaku u jajetu, da sve obezvrijedimo...a ovo je ponavljam ogroman, ogroman uspjeh za rukomet, za cijeli bh. sport...a pokazalo se da se u rk bosna jako profesionalno radi....a ovo da ce biti k.o. faza a ne grupe bilo mi je poznato od ranije , to nije opste bitno, bitno je da je bosna medju 16 najbolji,a naravno da ce protiv svake ekipe sada biti totalni outsider...al treba uzivat u ovom sto se postiglo i jos naravno u jos dvije zanimljive utakmice u ligi prvaka
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
I ako bi nas rastavili na proste faktore volio bi da rad RK Bosne posebno Smajlagica i igraca bude nagradjen pa da za protivnika dobijemo THW Kiel, naravno da se prva utakmica igra u Sarajevu. Mislim da je to jedini protivnik od mogucih koji bi napunio dovranu.
RK Bosna je otisla tu stepenicu dalje koju su cekali dosta dugo godina i sada kao nagradu ce imati da igraju utakmice s najboljim iz svijetskog rukometa, a rezultat je po meni najmanje bitan. Nadam se da ce uprava prepoznati koje zasluge za ovaj uspjeh ima Irfan Smajlagic i u sto skorije vrijeme istom ponuditi produzenje ugovora. Nekako sam ubijedjen da je on umjesto Demirovica sjedio na klupi da bi mozda uspjeli izbaciti HSV jer tada nisu bili svijetska sila u rukometu.
RK Bosna je otisla tu stepenicu dalje koju su cekali dosta dugo godina i sada kao nagradu ce imati da igraju utakmice s najboljim iz svijetskog rukometa, a rezultat je po meni najmanje bitan. Nadam se da ce uprava prepoznati koje zasluge za ovaj uspjeh ima Irfan Smajlagic i u sto skorije vrijeme istom ponuditi produzenje ugovora. Nekako sam ubijedjen da je on umjesto Demirovica sjedio na klupi da bi mozda uspjeli izbaciti HSV jer tada nisu bili svijetska sila u rukometu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kao iskusniji Bosnas mogu samo reci "ovo je Bosna".
Plasman Bosne je fantastican uspjeh. Pribojavao sam se stela ali ispalo je super. Prognoziram Madjare kao sljedeceg protivnika. Od rezultata vaznija je borba punim srcem do zadnje sekunde meca.
Sa ovim timom i 2 pojacanja i borba za 2 mjesto u grupi iduce godine nije nemoguca. Trigger to moze maherski iskombinovati i mozda negirati ali to je moj osjecaj.
Nadam se da ce ova pozitivna energija da se prenese i na kosarku i ostale stvari u Bosni. Eto sta se desi kad imas prave ljude na pravim mjestima, a uklonis konje (bez namjere da uvrijedim konje).
Plasman Bosne je fantastican uspjeh. Pribojavao sam se stela ali ispalo je super. Prognoziram Madjare kao sljedeceg protivnika. Od rezultata vaznija je borba punim srcem do zadnje sekunde meca.
Sa ovim timom i 2 pojacanja i borba za 2 mjesto u grupi iduce godine nije nemoguca. Trigger to moze maherski iskombinovati i mozda negirati ali to je moj osjecaj.
Nadam se da ce ova pozitivna energija da se prenese i na kosarku i ostale stvari u Bosni. Eto sta se desi kad imas prave ljude na pravim mjestima, a uklonis konje (bez namjere da uvrijedim konje).
- aleksandarhz
- Kontakt:
Ja prizeljkujem francuze.. Jedino s njima se imamo cemu nadati, ostalo taraba 
-
matrix1982
- Kontakt:
Izvlacenje je u ponedjeljak...... Bravo StudentiElmar je napisao/la:Kad je zrijeb?
-
al_akhisari
- Kontakt:
...sve cestitke za ovaj ogromni uspjeh; bojim se da vecina nas nije ni priblizno svjesna kakav je uspjeh postigla ova garnitura ljudi...svaka cast
RK BOSNA (SA) = 16 najboljih EU!kengur je napisao/la:Kao iskusniji Bosnas mogu samo reci "ovo je Bosna".
Drago mi je da se naša pribojavanja nisu ostvarila i da je pobijedio sport.
Neće "Trigger" ništa 'maherisati' ali za 2. mjesto treba, ipak, više nego što si naveo, a za 3. poziciju najmanje 2 vrsna + 2 'jaka' igrača (bekovi, pivot i golman) i da ostane ova "klupska garnitura", mada nemam ništa protiv ako bi i administracija i logistika dobila 'pojačanja'. Da, bitan je i žrijeb (kvalitet grupe, mada su u "prva tri šešira" ekipe po jakosti u "5 dkg"...
Ako vam nije mrsko pogledajte "rostere" ovih 10-12 vrhunskih ekipa - svi imaju po dvije 'sedmorke' reprezentativaca jakih rukometnih država!
A Bosna?
Bosna je Bosna
PS:
Za mene je ovo, u ovom trenutku maksimum i sasvim dovoljno - za nešto više, ovaj put, realnost nam ne ide na ruku i nimalo se više ne sikiram. Odigrati slijedeće dvije utakmice korektno, dodatno iskustvo za one malđe i hajdemo u novu sezonu, u nove pobjede i 'iskorake'....
Ispuni "Imperator" ono što je najavljivao
Bosno moja poharana....
..
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 08 nov 2021, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Fino je vidjeti da oni koji bas ne vole bordo-bijelu boju navijaju za Bosnu
Ovo je odlican rezltat nadam se da cemo dobiti dobre pare za ovo.
Ovo je odlican rezltat nadam se da cemo dobiti dobre pare za ovo.
-
Marchelo_RZ
- Kontakt:
Cestitke za Prolaz medju 16 najboljih u Evropi
Sto bolji plasman u narednoj fazi
R.K.Celik Zenica
Sto bolji plasman u narednoj fazi
R.K.Celik Zenica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.