Hvala @Vanja na bezrezervnoj podršciVanja8 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:20Sve si rekao buraz, niti dodati se sta ima , niti oduzeti...ajdohordas je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:18Ako si gledao cijelu utakmicu onda si mogao i vidjeti koliko je Astana bila loša pa im je otvorila mogucnost za onakav rezultat.
Zadnji vezni su im toliko naivni i nespremni, izvlačili su ih skroz visoko i izbacivali iz igre a nazad ostajale rupe koje nisu pokrivali.
Štoperi prespori, onakve reakcije štopera mogu se vidjeti kod nas u premijer ligi. Zadnji gol najbolje sve to oslikava, čovjek ušeta medju tri njihova igrača, ležerno postavi nogu na prizeman centaršut i to je to.
I od onih 6 najmanje dva gola su golmanova, morao je bolje reagovat.
Koliko god da je Dinamo bio dobar i Astana je bila loša, valjda im se ne mogu dvije evropske utakmice zaredom ponovit da im sve ide od ruke jbga.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad bi brest prosli nzm da kakva igra u ligi bude sve ce biti oprosteno 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Iz jednog od dva razloga:
- Nije htjeo protiv svojih
- Dobio crveni kad je igrao za MDK
- Da ima i 3-ci razlog , a to treba @Morto da odgovori
znam da su svi svi svi navijaci sretni
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pa valjda je i nama dosta vise tih lehova atalanata seltika itd.. konacno jedna bitna evropska utakmica a da ne pisemo poraz unaprijedHistoricar je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:23Isto mi šega, Ferencvaros milione uložio u ovaj prelazni rok, imaju bolji koeficijent od nas, a moraju u goste Celticu, a mi u Brest. Što ti je ždrijebbodi123 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:44Ima brutalnih parova u ovom drugom pretkolu i ja sad gledam... kako smo dobro prošli pa ovo nisu istine.
Dinamo koji je među najkvalitetnijim ekipama u kompletnim kvalifikacijama Cluju u goste, a mi s jedva 4.750 na devetu ekipu u Bjelorusiji![]()
Celtic Fenercvaros, Ludogorets Midtyjlland, Qarabag Sheriff, Paok Bešiktaš![]()
![]()
NEMA NAZAD
-
Samozdravlje
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:19Tom ko je provjerio i utvrdio da Zinedin ima te suspenzije treba zahvaliti i nagraditi. Ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo da je bio u zapisniku...
Najveći uspjeh u ligi prvaka jednog bh kluba još od utakmice protiv Dinama K, i opet mi. Fantazija, uzivajmo.
ZINEDIN MUSTEDANAGIC
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ako Susic i Pejovic budu u ekipi za bjeloruse ocekujem prolaz.
Ako ne budu ocekujem ocajnu igru kao i do sad te ispadanje.
Ako ne budu ocekujem ocajnu igru kao i do sad te ispadanje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ima li neko sliku Koseva izdaleka da se vidi parking iza istoka i stadion?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mogla je UEFA bolje ovo organizovati. Nije fer da neke ekipe dva put zaredom idu u goste a neki oba puta domaćini. Trebali su to na cik-cak, ko je gostovo sljedeću ne putuje, u slučaju da su obje ekipe bili gosti, onda gledaj ko se prvi izvuče za domaćina.
Šteta što nismo domaćini.
Šteta što nismo domaćini.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Oremuš i Đokanović su defanzivno orijentisani, zato nemamo igru prema naprijed.
U istom trenutku, na terenu može biti samo jedan od njih dvojice.
Zato se Rahmanović lomi i vraća nazad po loptu.
Lijek je TSS i vjerovatno ovaj Pejović, njega tek moramo vidjeti na djelu.
Ako ova dva ne mogu, ne vidim razlog zašto Zidana ne probati na toj CM poziciji.
U istom trenutku, na terenu može biti samo jedan od njih dvojice.
Zato se Rahmanović lomi i vraća nazad po loptu.
Lijek je TSS i vjerovatno ovaj Pejović, njega tek moramo vidjeti na djelu.
Ako ova dva ne mogu, ne vidim razlog zašto Zidana ne probati na toj CM poziciji.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
JavierBosnia je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:31Ima li neko sliku Koseva izdaleka da se vidi parking iza istoka i stadion?

moze li ova
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
totalchaos87
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:31Ima li neko sliku Koseva izdaleka da se vidi parking iza istoka i stadion?

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Od krucijalnog znacaja je da se dovedu Pejovic i Susic za utakmicu protiv Bresta. Jednostavno nemate dubokog plejmejkera koji ce prenositi loptu do protivnicke polovine, danas se stoperi medjusobno dodavaju i ne mogu se osloboditi pritiska ni preko veznog reda ni preko bekova koji takodjer nemaju kapacitet prenosenja lopte.
Pokusaji nabijanja dugih prema Ahmetovicu nisu urodile plodom jer su cesto isli dupli blok na njega. Sreca pa taj dupli blok znaci da su ostavili Tatara u par navrata samog.
Pokusaji nabijanja dugih prema Ahmetovicu nisu urodile plodom jer su cesto isli dupli blok na njega. Sreca pa taj dupli blok znaci da su ostavili Tatara u par navrata samog.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ima li neko onaj link za UCL, one tabele sto su bile, Morto i Stefo su to slali
7 1 2 1 0
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kapitenska odmaSamozdravlje je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:28OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 avg 2020, 23:19Tom ko je provjerio i utvrdio da Zinedin ima te suspenzije treba zahvaliti i nagraditi. Ne smijem ni zamisliti sta bi se desilo da je bio u zapisniku...
Najveći uspjeh u ligi prvaka jednog bh kluba još od utakmice protiv Dinama K, i opet mi. Fantazija, uzivajmo.
ZINEDIN MUSTEDANAGIC![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
FKS
- JavierBosnia
- Kontakt:
benko21 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:34JavierBosnia je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:31Ima li neko sliku Koseva izdaleka da se vidi parking iza istoka i stadion?
moze li ova![]()
Specificna mi bas treba, nije sa sam glup da ne znam google koristiti al nisam nasao u preteazi nistatotalchaos87 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:36JavierBosnia je napisao/la: ↑20 avg 2020, 00:31Ima li neko sliku Koseva izdaleka da se vidi parking iza istoka i stadion?
![]()
Preko dana, bez auta i puno raje, sa poda slikama ne iz zraka negdje sa pocetka parkinga
Al ko ga yebe ako nema nikom nista
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3