Ali kako Deschamps kulturno odgovori, bez nekih tenzija ili slicno.braco je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:25Ali tu nije kraj, pratite naslova koji je objavio na svom portalu povodom ovog pitanja što je postavio![]()
![]()
![]()
https://sportskevijesti.com/2021/03/30/ ... najkvalit/
Frajer je poznat po tome da mu većina vijesti na portalu ima kilometarske naslove po 10 redova, a o njegovim pitanjima da ne govorim. Upratio sam ga ljetos kad je uzimao izjave od Osima nakon nekih prijateljskih utakmica Želje i tada mu je svako pitanje bilo da propadneš kroz kauč od stida.
Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Finska - BiH/BiH - Francuska (24.3/31.3)
Duzi naslov nego nečiji tekstovi.braco je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:25Ali tu nije kraj, pratite naslova koji je objavio na svom portalu povodom ovog pitanja što je postavio![]()
![]()
![]()
https://sportskevijesti.com/2021/03/30/ ... najkvalit/
Frajer je poznat po tome da mu većina vijesti na portalu ima kilometarske naslove po 10 redova, a o njegovim pitanjima da ne govorim. Upratio sam ga ljetos kad je uzimao izjave od Osima nakon nekih prijateljskih utakmica Želje i tada mu je svako pitanje bilo da propadneš kroz kauč od stida.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Izgleda da je Čaušević za ovu sirovinu Fabrizio Romano.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- feniksptica
- Kontakt:
Gdje se povukose oni strucanjci sto nahvalise Solveniju i da su nekoliko levela iznad nas uz konstantno spominjanje nas poraz od Kipra ko jednu od najvecih sramota od tih istih strucnjaka.
Samo ce se povuc i nastavit pametovat i glumit fudbalske znalce i trenere i dalje i tjerat ljude ko da se oni sta pitaju
Samo ce se povuc i nastavit pametovat i glumit fudbalske znalce i trenere i dalje i tjerat ljude ko da se oni sta pitaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Rahimaga kazes najbolju a u postavi Dzeko I Pjanic. Bukvalno svi znaju da Dzeko nepravi pritisak na odbranu I da je Pjanic rupa odbrambeno. A mozda nas iznenadis...
Mire bez faula!
Mire bez faula!
Muka mi je bilo gledat slovence. Mi smo Italija za njihfeniksptica je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:44Gdje se povukose oni strucanjci sto nahvalise Solveniju i da su nekoliko levela iznad nas uz konstantno spominjanje nas poraz od Kipra ko jednu od najvecih sramota od tih istih strucnjaka.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Fun fact
Ukrajina je izvukla remi sa 3-5-2 tj 5-3-2 formacijom. A nije da ih Francuska nije znala razbit i po 7-1 prije samo nekoliko mjeseci.
Ukrajina je izvukla remi sa 3-5-2 tj 5-3-2 formacijom. A nije da ih Francuska nije znala razbit i po 7-1 prije samo nekoliko mjeseci.
Zasto svi govore da smo mi "ekipa koju Francuska mora postovati". Jedna ekipa je svjetski prvak, druga nema pobjedu jos od Lihtenstajna. Nismo mi vrijedni nekog specijalnog postovanja.
Sutra bunkersku taktiku odigrati i bod izvuc. Naprijed BiH 

-
- Kontakt:
Mire djeluje pun motiva,zelje.
Mozda i nadoknadi sve sutra sto je propustio u ovih god. dana
Mozda i nadoknadi sve sutra sto je propustio u ovih god. dana

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Kako se Mitrovic bori za svoju zemlju. Mogao bi se Dzeko ugledati. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nije fazon do kvaliteta igrača no do slobode i cilja taktike.Aduka87 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:26Mozda zato jer Srbija ima kvalitetniju repku, previse vi ocekujete od nase repke...OnakoBa je napisao/la: ↑30 mar 2021, 18:20Gledam evo Srbiju, Mitrović dade za 1:0.. kako naši nemaju ni približno ovakvu igru. Znači kod nas nema ovog trka,proboja. Sve nešto stani i spetljaj se, nabij loptu u 16 pa kako bilo...
Srbija kako igra sada podsjeća me na igre pod Safetom. Nemamo taktike i dalje, nema nicega. Nije to samo do igrača koji su pozvani, nego niko ih ne postavlja da igraju kako treba. Ne govore im radi to i to... ne znam stvarno, mora se mućnuti glavom...
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
OnakoBa je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:20Nije fazon do kvaliteta igrača no do slobode i cilja taktike.Aduka87 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 19:26Mozda zato jer Srbija ima kvalitetniju repku, previse vi ocekujete od nase repke...OnakoBa je napisao/la: ↑30 mar 2021, 18:20Gledam evo Srbiju, Mitrović dade za 1:0.. kako naši nemaju ni približno ovakvu igru. Znači kod nas nema ovog trka,proboja. Sve nešto stani i spetljaj se, nabij loptu u 16 pa kako bilo...
Srbija kako igra sada podsjeća me na igre pod Safetom. Nemamo taktike i dalje, nema nicega. Nije to samo do igrača koji su pozvani, nego niko ih ne postavlja da igraju kako treba. Ne govore im radi to i to... ne znam stvarno, mora se mućnuti glavom...
Miralem Pjanić: Ako ćemo realno, mi smo osrednja reprezentacija, svaka pametna osoba to vidi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mislim da ste donekle upravu za ocekivanja za repku.Krenut cu od sebe ne ocekujem da redovno uzmemo Francusku,Belgiju i takve reprezentacije ali yebem majku redovno bi trebali uzimati ekipe poput Finske,Grcke,Kipra,Izraela i Armenije to je nas problem.Ja da izgubimo od Ukrajine i Francuske se ne bih iznenadio ali kad ne mozes ove male uzeti nema se tu sta raditi i to je sve do taktikte to jest selektora jer su nam igraci koliko toliko dobri
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mi imamo kvalitet da igramo EP i tu smo se morali plasirati. Pogotovo kad uzmeš u obzir ekipe koje će igrati tamo a nisu ništa kvalitetnije od nas.
SP je druga priča i nerealno je očekivati bilo šta od ovih kvalifikacija. Trebaju se iskoristiti da se nađe nekih 11 igrača za naredni kvalifikacijski ciklus za Euro.
SP je druga priča i nerealno je očekivati bilo šta od ovih kvalifikacija. Trebaju se iskoristiti da se nađe nekih 11 igrača za naredni kvalifikacijski ciklus za Euro.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Goalgetter
- Kontakt:
Nek stavi Pidru na beka sutra da iznenadimo Francuze
Pa šta su radili u prošlom ciklusu ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 mar 2021, 20:38Mi imamo kvalitet da igramo EP i tu smo se morali plasirati. Pogotovo kad uzmeš u obzir ekipe koje će igrati tamo a nisu ništa kvalitetnije od nas.

Iskoristili ga da ispormovišemo Sarića i isforsiramo Besica koji nigdje ne igra i pozivamo hadžiju Zukanovica?
Pametno.
Nemoj samo reci da su isli na rezultat, jer smo rezultat vidjeli.
Elvis Sarić ima 18 utakmica u dresu reprezetacije, a Rade Krunić 19. Jel to nornalno ?
Halo Robi, Miske?
Jesam dobro skonto ili član stručnog štaba (Rahimić) ne zna kakav je konkretno cilj od strane saveza postavljen ispred njega?
Mada mi je realna priča da nije nikakav i da im uopšte ništa nisu rekli, već ono - hajde okupite se, igrajte i to je to.
Mada mi je realna priča da nije nikakav i da im uopšte ništa nisu rekli, već ono - hajde okupite se, igrajte i to je to.
Pa kako ce znat kad je prije 5 dana pao sa kruske i direktno u " strucni stab..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.