pickasta postavka igre i postavljanje bunkera. Zrinjski nam ulazi u 30metara i tek onda se prilazi igracima.Grbavica786 je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:17Mene sramota gledati. Igramo kao da smo Azot iz Vitkovica a ne Željezničar. Pa nije Zrnijski PSG jbt
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MocMahale444
Ma odmah treba 3 izmjene na poluvremenu.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ne znamo napasti, ali se zato ne znamo ni braniti.
Realno smo najslabija ekipa lige, al sta je tu je- izboriti opstanak nekako
- Mahalac1987
- Kontakt:
Svaki njihov centarsut je gol koji visi u zraku. Odbrana nam je katastrofa...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Nigdje mi nećemo sa ovakvom igrom. Zrinjski izgleda kao Bayern, onaj Heynckesov. Sreća pa Bender odbrani ona dva zicera, inače bi pukla petarda još u poluvremenu.
Niko da stane na loptu, nikakve ideje. Loptu zadržimo pune tri sekunde. U skoku nemamo nikakve šanse. Očaj.
Niko da stane na loptu, nikakve ideje. Loptu zadržimo pune tri sekunde. U skoku nemamo nikakve šanse. Očaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa dobro manje-više sve je ovo bilo očekivano večeras. Nekako izboriti opstanak u ovoj sezoni pa vidjeti šta i kako dalje.
Nije da nisam upozoravao 

Amaterizam je morao doći na naplatu. Protiv Borca publika i velika borbenost su pogurali da se neke stvari ne vide. Protiv Tuzle je to već bilo izraženije, iskreno protiv Posušja da ne bi publike ko zna kako bi završilo, a ovo večeras nažalost pokazuje da sa ovim bekovima i ovim štoperima nam predstoji težak period. I ostale linije ne izgledaju dobro ali zadnja četiri su nam ogroman problem.
-
- Kontakt:
Nije problem sto si los,to znamo. Ali da po 5 puta ti se desavaju iste stvari pa nisi u stanju makar da ometas to.
Ne mogu da vjerujem da ti 5 puta izvodi prekid i da svaki put ni jedan nas igrac ne krene da zatvara prostor i da po 2-3 igraca Zrinjskog ostanu sami na Benderu. Mozes biti los ali ne moras biti glup.
Tako isto iz igra 10 puta ti prolaze lopte kroz sredinu i izmedju beka i stopera,od strane njihovih stopera,njihovih bekova i zadnjeg veznog. I svaki put isto.
Nije mi krivo,ne ocekuujem nista specialno,ali ovo bi i raja na terminu pod kisikom skontala.
Izgubi 5-0 ali igraj smiljeno,radi nesto,ispravljaj greske.
Ne mogu da vjerujem da ti 5 puta izvodi prekid i da svaki put ni jedan nas igrac ne krene da zatvara prostor i da po 2-3 igraca Zrinjskog ostanu sami na Benderu. Mozes biti los ali ne moras biti glup.
Tako isto iz igra 10 puta ti prolaze lopte kroz sredinu i izmedju beka i stopera,od strane njihovih stopera,njihovih bekova i zadnjeg veznog. I svaki put isto.
Nije mi krivo,ne ocekuujem nista specialno,ali ovo bi i raja na terminu pod kisikom skontala.
Izgubi 5-0 ali igraj smiljeno,radi nesto,ispravljaj greske.
Jesu isti igraci ali je ovaj Zrinjski duplo jaci od Borca,pa pitari nisu imali sut na gol protiv Zrinjskog dok su oni fulili jos 4-5 ziceratimpramosavePla je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:38Vala su isti igraci igrali protiv Borca. Ovo je nemoguce, djelujemo ko Celik kad je ispao.
Znaci svi su losi al ovaj Subasic je 100 puta gori od ostalih ko njemu rece da zna fudbala opasno ga je zajebao
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Svaka utakmica se mora spremati ozbiljno. Mi smo izasli tako, ko da strucni stab i igraci nisi pogledali utakmicu Zrinskog. Pa svi znaju kako igraju, svaka kretnja Bilbije je poznata,prekid ma sve vidjeno 100 puta. Nismo faula kako treba napravili..
Mi guramo lopte na Juricica, sve sto nije islo na njega je proslo jer su ga ocito sa zadatkom pritisli Jakovljevic i drugi stoper.
Daj Boze da ne bude kakva bruka veceras samo.
Mi guramo lopte na Juricica, sve sto nije islo na njega je proslo jer su ga ocito sa zadatkom pritisli Jakovljevic i drugi stoper.
Daj Boze da ne bude kakva bruka veceras samo.
Šta kaže Ivković, znam samo na pobjedu igrati
Mislim da nisam gledao gore poluvrijeme Želje što se tiče defanzivne postavke, svaki njihov centaršut je šansa za gol, Malić i Blažević su jedno po tri puta dobili loptu iza leđa, kao najveći amateri, Vrhovac i Drina stoje predaleko od igrača, Almir Bekić izgleda kao wc bek, mislim šta reći
Ali ok, sve je ovo očekivano s obzirom na igrački kadar al' dajte da malo pokušamo odigrati koji pas, ako ovako nastave i u drugom primit ćemo peticu.

Mislim da nisam gledao gore poluvrijeme Želje što se tiče defanzivne postavke, svaki njihov centaršut je šansa za gol, Malić i Blažević su jedno po tri puta dobili loptu iza leđa, kao najveći amateri, Vrhovac i Drina stoje predaleko od igrača, Almir Bekić izgleda kao wc bek, mislim šta reći

Ali ok, sve je ovo očekivano s obzirom na igrački kadar al' dajte da malo pokušamo odigrati koji pas, ako ovako nastave i u drugom primit ćemo peticu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kontrasviju
- Kontakt:
Samo naprijed plavi dječaci !
Puna podrška Tomi i igračima!!!!
Neka pu.e racKu ovi navijači.
Svi na Grbavicu!!!!
Puna podrška Tomi i igračima!!!!
Neka pu.e racKu ovi navijači.
Svi na Grbavicu!!!!
Ma čuj ovu plavku, bilo je jako napeto