Upitaj ga, kako je
Kažu bio jos jedan levat iz odzaka sa ljiljanima, isto je pometen
Upitaj ga, kako je
Kakva akcija, svaka čast.LavoviGabela je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:33Upitaj ga, kako je![]()
Kažu bio jos jedan levat iz odzaka sa ljiljanima, isto je pometen![]()
malo se delije zaletile, ali brzo natrag he he
Pa sta ce frankfurtovi navijaci, nisu vidjeli slicnu silu pa se preracunali. Jucer navijaci mainza gledaju, ne vjeruju sta ultrasi rade svim srcem.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:37Zajeb godine. Nadam se da ce izac i malo detaljnije sve da podveleski glupani malo utihnu![]()
pablo serendas u prazno. Nitko nije reko da su sila, al da su brze otisli nego sto su ista postigli to itekako..a preracunali su se i to dobro. Mada mislim da su to glupi dijasporici, imaju veze sa frankfurtom ko i jaPablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:41Pa sta ce frankfurtovi navijaci, nisu vidjeli slicnu silu pa se preracunali. Jucer navijaci mainza gledaju, ne vjeruju sta ultrasi rade svim srcem.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:37Zajeb godine. Nadam se da ce izac i malo detaljnije sve da podveleski glupani malo utihnu![]()
![]()
![]()
Cisto sumnjam, frankfurtovi navijaci su jedni od ozbiljnijih u njemackoj sto se tice svega, tako da sumnjam da je dijaspora.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:45pablo serendas u prazno. Nitko nije reko da su sila, al da su brze otisli nego sto su ista postigli to itekako..a preracunali su se i to dobro. Mada mislim da su to glupi dijasporici, imaju veze sa frankfurtom ko i jaPablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:41Pa sta ce frankfurtovi navijaci, nisu vidjeli slicnu silu pa se preracunali. Jucer navijaci mainza gledaju, ne vjeruju sta ultrasi rade svim srcem.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:37
Zajeb godine. Nadam se da ce izac i malo detaljnije sve da podveleski glupani malo utihnu![]()
![]()
![]()
Ne bih rekao da su im Ultrasi interesantni za ovakvu akciju, pogotovo neuspjesnu..ali sacekat cemoPablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:47Cisto sumnjam, frankfurtovi navijaci su jedni od ozbiljnijih u njemackoj sto se tice svega, tako da sumnjam da je dijaspora.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:45pablo serendas u prazno. Nitko nije reko da su sila, al da su brze otisli nego sto su ista postigli to itekako..a preracunali su se i to dobro. Mada mislim da su to glupi dijasporici, imaju veze sa frankfurtom ko i ja
Svaka prilika dobro dodje, pogotovo jer svaka grupa za njih je smijesna sto se tice brojke, zasto ne iskoristiti..tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:52Ne bih rekao da su im Ultrasi interesantni za ovakvu akciju, pogotovo neuspjesnu..ali sacekat cemoPablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:47Cisto sumnjam, frankfurtovi navijaci su jedni od ozbiljnijih u njemackoj sto se tice svega, tako da sumnjam da je dijaspora.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:45
pablo serendas u prazno. Nitko nije reko da su sila, al da su brze otisli nego sto su ista postigli to itekako..a preracunali su se i to dobro. Mada mislim da su to glupi dijasporici, imaju veze sa frankfurtom ko i ja
Svaka cast
Nije bitno šta piše nego tko piše ...Pablo11 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:58Svaka prilika dobro dodje, pogotovo jer svaka grupa za njih je smijesna sto se tice brojke, zasto ne iskoristiti..tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 okt 2025, 12:52Ne bih rekao da su im Ultrasi interesantni za ovakvu akciju, pogotovo neuspjesnu..ali sacekat cemo
Pa zar ovaj gabela nije rekao da su ovi sa ljiljanima dobili batine otkud sad ova slika?![]()
izgleda da je jedan samo uporan..prekovremene radi, visok datum, valja sta jos sa strane uzet, ne moze pijaca pokrit sve troskove
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, held9, Pablo11, Paromlinac, riki46, SamoVelez22, Tatamata1946, Zigazaga i 49 gostiju.