A i u druge drzave se itekako moze otici.

moze,odu u 10 godina 3 igracaDevil je napisao/la:A sta fali prvonabrojanim timovima ?![]()
A i u druge drzave se itekako moze otici.
utaka je napisao/la:moze u besiktas/fener/galatu,ali u neki iz druge drzave NEDevil je napisao/la:Toliko o prici da se igrac iz prosecnog turskog kluba ne moze biti na meti nekog jaceg...
cekaj govoris da nisu mogli ovo ono...pa jel Fener igrao polufinale? jeste......jel galat ima TERIMA IMA, nemojmo govoriti sta bi bilo kad bi bilo...ljudi ulazu ogromna sredstva u fudbal u zadnjih par godina i to ih je dovelo do zapazenih rezultata...turski klupski fudbač je u uzlaznoj putanjizgembo89 je napisao/la:Fenerbahce koji je drugi najjaci klub jedva se nosio sa LAziom u EL nisu mogli sastavit akciju kako treba,Galatasaray da nema onog generala TErima na klupi ne bi prošao ni utakmice sa ŠAlkeom u LP toliko o Turskoj ligi i fudbalu..Svakako da je uspjeh za Ibru ako pređe u Bešiktaš i sam je rekao da mu je odlično u Turskoj..
Ne bih rekao da je fudbal u Turskoj u uzlaznoj putanji. To je bio slucaj prije nekih 10 godina, mislim, tada su se "dizali". No to uzdizanje je prestalo unazad nekoliko godina. Naravno, ne mislim da stagniraju, ali se sigurno ni ne uzdizu.ronaldo99 je napisao/la:ma nema se tu sta puno skontati....govori da su to slabi klubovi, da nemaju ovo da nemaju ono....pa barcelona da nema messija xavija i iniestu kakav bi fudbal igrali?
mozda on mene nije skontao.....rekao sam u prvom postu da je turski fudbal u uzlaznoj putanji i da napreduju iz godine u godinu, stvarno su poceli puno ulagati kako u dovodjenje igraca tako i u infrastrukturu ....
Besiktas i ne bi morao ni seliti, dva najbliza kluba....Cartman je napisao/la:Klubovi u Turskoj definitivno napreduju, to pokazuju rezultati u Evropi. Upravo radi toga reprezentacija im stagnira, jer imaju veliki broj kvalitetnih stranaca, to im je problem. Kako god, za Ibricica nisu najjace lige i ako se moze prodat u Besiktas na primjer, to bi bilo vrlo dobro. A nije mu lose ni da ostane u Kasimpasi, najvaznije je da igra.
Gdje?? na Football Manageru vjerovatnoMravnjak je napisao/la:Monaco zeli Ibru
Pišu francuski mediji pa sadPonos Torina je napisao/la:Gdje?? na Football Manageru vjerovatnoMravnjak je napisao/la:Monaco zeli Ibru![]()
![]()
![]()
U pravu si 100%, u Zelji ga odbacili kao netalenta i covjek ode u Monako koji je te godine igrao finale sa Portom i prodje probu, ali na kraju zavrsi u Zagrebu.calcio je napisao/la:Ibru je Monaco htio dok je igrao u Podgrmecu isao na probu kod njih ako se ne varam, kao 17-godisnjak.
Ako ga sada zele, to znaci da je prosao probu. Dugo im je trebalo da odluce ali na kraju ipak prava odluka
Ja mislim da on nije bio na probi u Zelji, vec je trebao ici na probu. A jedno vrijeme je trenirao sa Slavijom.bhsport je napisao/la:U pravu si 100%, u Zelji ga odbacili kao netalenta i covjek ode u Monako koji je te godine igrao finale sa Portom i prodje probu, ali na kraju zavrsi u Zagrebu.calcio je napisao/la:Ibru je Monaco htio dok je igrao u Podgrmecu isao na probu kod njih ako se ne varam, kao 17-godisnjak.
Ako ga sada zele, to znaci da je prosao probu. Dugo im je trebalo da odluce ali na kraju ipak prava odluka
To je bilo doba kada je Ibro grizao, kada je bio nosilac mlade repke koju je sudijska kradja sprijecila da ode na prvenstvo 2006 godine.
Nisi upravu, bar što se tiče debljanja, jer je smanjio tjelesnu masu.. A što se tiče forme nije loše u zadnje vrijeme, ali može i mora bolje..Neutral je napisao/la:Niko nije opao u formi kao što je on. Ruku na srce, obrukao se u Rusiji i u prvom klubu u Turskoj. Sada je počeo aktivnije igrati no nije to onaj stari Senijad.
Udebljao se, očigledno da ne vodi toliko računa o tijelo kao što je to slučaj prije bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.