Senijad Ibričić

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Devil » 19 maj 2013, 23:57

A sta fali prvonabrojanim timovima ? :?
A i u druge drzave se itekako moze otici. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

utaka
Kontakt:

Post Postao/la utaka » 20 maj 2013, 10:10

Devil je napisao/la:A sta fali prvonabrojanim timovima ? :?
A i u druge drzave se itekako moze otici. ;)
moze,odu u 10 godina 3 igraca

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 maj 2013, 11:01

utaka je napisao/la:
Devil je napisao/la:Toliko o prici da se igrac iz prosecnog turskog kluba ne moze biti na meti nekog jaceg... :roll:
moze u besiktas/fener/galatu,ali u neki iz druge drzave NE

bas sta fali ovim klubovima koji su sad itekako financijski jaki i koji su poceli stvarati ekipe za buducnost....turska je u velikom naletu sto se tice klupskog fudbala,, imaju jaku ekonomiju i sad su poceli i u sport ulagati, fener polufinale europa lige...galata umalo da izbaci reala iz LP...a besiktas pravi ekipu koja ce dogodine biti konkurent galati i feneru tako da bi bio veliki pomak u karijeri da ode u besiktas kako na fudbalskom tako i na financijskom planu ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 maj 2013, 16:31

Fenerbahce koji je drugi najjaci klub jedva se nosio sa LAziom u EL nisu mogli sastavit akciju kako treba,Galatasaray da nema onog generala TErima na klupi ne bi prošao ni utakmice sa ŠAlkeom u LP toliko o Turskoj ligi i fudbalu..Svakako da je uspjeh za Ibru ako pređe u Bešiktaš i sam je rekao da mu je odlično u Turskoj..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 maj 2013, 10:18

zgembo89 je napisao/la:Fenerbahce koji je drugi najjaci klub jedva se nosio sa LAziom u EL nisu mogli sastavit akciju kako treba,Galatasaray da nema onog generala TErima na klupi ne bi prošao ni utakmice sa ŠAlkeom u LP toliko o Turskoj ligi i fudbalu..Svakako da je uspjeh za Ibru ako pređe u Bešiktaš i sam je rekao da mu je odlično u Turskoj..
cekaj govoris da nisu mogli ovo ono...pa jel Fener igrao polufinale? jeste......jel galat ima TERIMA IMA, nemojmo govoriti sta bi bilo kad bi bilo...ljudi ulazu ogromna sredstva u fudbal u zadnjih par godina i to ih je dovelo do zapazenih rezultata...turski klupski fudbač je u uzlaznoj putanji ;)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 maj 2013, 10:23

Nisi ga skontao. :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 maj 2013, 10:34

ma nema se tu sta puno skontati....govori da su to slabi klubovi, da nemaju ovo da nemaju ono....pa barcelona da nema messija xavija i iniestu kakav bi fudbal igrali?

mozda on mene nije skontao.....rekao sam u prvom postu da je turski fudbal u uzlaznoj putanji i da napreduju iz godine u godinu, stvarno su poceli puno ulagati kako u dovodjenje igraca tako i u infrastrukturu .... ;)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 maj 2013, 12:18

ronaldo99 je napisao/la:ma nema se tu sta puno skontati....govori da su to slabi klubovi, da nemaju ovo da nemaju ono....pa barcelona da nema messija xavija i iniestu kakav bi fudbal igrali?

mozda on mene nije skontao.....rekao sam u prvom postu da je turski fudbal u uzlaznoj putanji i da napreduju iz godine u godinu, stvarno su poceli puno ulagati kako u dovodjenje igraca tako i u infrastrukturu .... ;)
Ne bih rekao da je fudbal u Turskoj u uzlaznoj putanji. To je bio slucaj prije nekih 10 godina, mislim, tada su se "dizali". No to uzdizanje je prestalo unazad nekoliko godina. Naravno, ne mislim da stagniraju, ali se sigurno ni ne uzdizu.

Turska liga je solidna liga, mozda par stopa iza portugalske. Igranje u jednom od tri velika turska kluba bi zasigurno bila kruna njegove karijere koja je doduse mogla biti i bolja, imajuci u vidu potencijal koji je imao. Naravno, pod tim mislim da zaista igra u tom klubu, a ne da sjedi na klupi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 maj 2013, 12:20

Klubovi u Turskoj definitivno napreduju, to pokazuju rezultati u Evropi. Upravo radi toga reprezentacija im stagnira, jer imaju veliki broj kvalitetnih stranaca, to im je problem. Kako god, za Ibricica nisu najjace lige i ako se moze prodat u Besiktas na primjer, to bi bilo vrlo dobro. A nije mu lose ni da ostane u Kasimpasi, najvaznije je da igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 21 maj 2013, 12:52

Cartman je napisao/la:Klubovi u Turskoj definitivno napreduju, to pokazuju rezultati u Evropi. Upravo radi toga reprezentacija im stagnira, jer imaju veliki broj kvalitetnih stranaca, to im je problem. Kako god, za Ibricica nisu najjace lige i ako se moze prodat u Besiktas na primjer, to bi bilo vrlo dobro. A nije mu lose ni da ostane u Kasimpasi, najvaznije je da igra.
Besiktas i ne bi morao ni seliti, dva najbliza kluba....

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 maj 2013, 12:58

Naravno da je liga u usponu, to pokazuju rezultati galate i fenera(moze biti slucajno da se jedan tim probije, ali dva sigurno nije slucajnost, vec kvalitet), s tim da je zapravo ova godina ta od koje pocinje uspon, e sad, da li ce tu nastaviti, ili ce stati, ostaje da vidimo?
A sto se tice turske reprezentacije, oni nisu sad nista slabiji u odnosu na protekle godine (bar sto se igrackog kadra tice, stavise, jaci su nego one godine kad su igrali polufinale protiv njemacke, samo je razlika u tome sto su tada imali za selektora trenutnog trenera galate - imperatora Fatiha Terima, najveceg kojeg je turska ikad imala, koji je ujedno bio i veliki motivator - poput ćire kod nas...
ne zaboravimo, selektor odnosno trener je pola tima! - valjda jeste :mrgreen:

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 11 jun 2013, 01:42

Monaco zeli Ibru 8-)
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 jun 2013, 02:10

Mravnjak je napisao/la:Monaco zeli Ibru 8-)
Gdje?? na Football Manageru vjerovatno :lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 11 jun 2013, 02:13

Ponos Torina je napisao/la:
Mravnjak je napisao/la:Monaco zeli Ibru 8-)
Gdje?? na Football Manageru vjerovatno :lol: :lol: :lol: :lol:
Pišu francuski mediji pa sad :roll: šuška se nešto.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 jun 2013, 02:27

Ibru je Monaco htio dok je igrao u Podgrmecu isao na probu kod njih ako se ne varam, kao 17-godisnjak.
Ako ga sada zele, to znaci da je prosao probu. Dugo im je trebalo da odluce ali na kraju ipak prava odluka :)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 jun 2013, 09:44

calcio je napisao/la:Ibru je Monaco htio dok je igrao u Podgrmecu isao na probu kod njih ako se ne varam, kao 17-godisnjak.
Ako ga sada zele, to znaci da je prosao probu. Dugo im je trebalo da odluce ali na kraju ipak prava odluka :)
U pravu si 100%, u Zelji ga odbacili kao netalenta i covjek ode u Monako koji je te godine igrao finale sa Portom i prodje probu, ali na kraju zavrsi u Zagrebu.
To je bilo doba kada je Ibro grizao, kada je bio nosilac mlade repke koju je sudijska kradja sprijecila da ode na prvenstvo 2006 godine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 11 jun 2013, 10:03

bhsport je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ibru je Monaco htio dok je igrao u Podgrmecu isao na probu kod njih ako se ne varam, kao 17-godisnjak.
U pravu si 100%, u Zelji ga odbacili kao netalenta i covjek ode u Monako koji je te godine igrao finale sa Portom i prodje probu, ali na kraju zavrsi u Zagrebu.
To je bilo doba kada je Ibro grizao, kada je bio nosilac mlade repke koju je sudijska kradja sprijecila da ode na prvenstvo 2006 godine.
Ja mislim da on nije bio na probi u Zelji, vec je trebao ici na probu. A jedno vrijeme je trenirao sa Slavijom.
Sto se tice Monako, tu su menaderi uradili svoje, bio je prosao probu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 jun 2013, 11:09

100% bili i on i Mato Neretljak, tadasnji 'strucnjaci' ih otpisali kao netalente. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2013, 16:52

Niko nije opao u formi kao što je on. Ruku na srce, obrukao se u Rusiji i u prvom klubu u Turskoj. Sada je počeo aktivnije igrati no nije to onaj stari Senijad.

Udebljao se, očigledno da ne vodi toliko računa o tijelo kao što je to slučaj prije bio.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 11 jun 2013, 21:49

Neutral je napisao/la:Niko nije opao u formi kao što je on. Ruku na srce, obrukao se u Rusiji i u prvom klubu u Turskoj. Sada je počeo aktivnije igrati no nije to onaj stari Senijad.

Udebljao se, očigledno da ne vodi toliko računa o tijelo kao što je to slučaj prije bio.
Nisi upravu, bar što se tiče debljanja, jer je smanjio tjelesnu masu.. A što se tiče forme nije loše u zadnje vrijeme, ali može i mora bolje..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.