[youtube][/youtube]
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Najbolji golaman sto se penala tice.Od 19 penala koji su u igri pucani protiv njega,odbranio ih je 11DesimaL je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pooz Šišmiši...Od malena vas pratim uz Arsenal i Partizan i jako vvas cijenim i volim,moram vam priznati da ste odlični,samo tako naprijed! 
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Pozz i dobro nam dosao na temuTopGun je napisao/la:Pooz Šišmiši...Od malena vas pratim uz Arsenal i Partizan i jako vvas cijenim i volim,moram vam priznati da ste odlični,samo tako naprijed!
Drago mi je vidjeti da volis i Partizan,jer su i meni "crno-beli" bliza srca
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
HvalaAdi_Zepce je napisao/la:Pozz i dobro nam dosao na temuTopGun je napisao/la:Pooz Šišmiši...Od malena vas pratim uz Arsenal i Partizan i jako vvas cijenim i volim,moram vam priznati da ste odlični,samo tako naprijed!![]()
Drago mi je vidjeti da volis i Partizan,jer su i meni "crno-beli" bliza srcaNadam se samo da nisi kao kolege ti s teme Arsenala,da Primeru smatras nizerazrednim takmicenjem,a klubove izuzev Real i Barcelone smijesnim
Naravno da sam ja sasvim druga mišljenja,da sam ista kao i oni sigurno ne bi bio ovdje
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
dobrodosao TopGun...isti smo po klubovima, izuzev Partizana...ja sam Zeljovac...al nebitno to, VCF i Arsenal su moji klubovi...ziv i zdrav mi bio... 
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Hvalaamadeus21 je napisao/la:dobrodosao TopGun...isti smo po klubovima, izuzev Partizana...ja sam Zeljovac...al nebitno to, VCF i Arsenal su moji klubovi...ziv i zdrav mi bio...
U subotu utakmica protiv Indonezije?
daaaa...Albelda, Jonathan Viera i Didac Vila nisu otisli u indoneziju...nesto mi je sumnjivo ovo Pellegrinovo uigravanje sa Tinom i Parejom u sredini...TopGun je napisao/la:Hvalaamadeus21 je napisao/la:dobrodosao TopGun...isti smo po klubovima, izuzev Partizana...ja sam Zeljovac...al nebitno to, VCF i Arsenal su moji klubovi...ziv i zdrav mi bio...i ti
![]()
U subotu utakmica protiv Indonezije?
AMUNT VALENCIA!
A bogte

Ever Banega nema baš sreće sa automobilima. Ovo je sve što je ostalo od njegovog Ferrarija nakon 'kratkog spoja'. Naime, Banega se vozio u automobilu kada je osjetio dim sa zadnje strane, te se požar dogodio 'spontano'. Za sve je kriv kratak spoj.
Podsjećamo, Banega je u februaru/veljači slomio gležanj u automobilskoj nesreći, te je sa terena izostao čak šest mjeseci. Procjenjena vrijednost ovog Ferrarija je oko 250,000 eura.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Nadam se nekoj većoj pobjedi u toj utakmici,makar je prijateljska 
Didac Vila nije prosao ljekarski pregled te nece biti igrac Valencije u narednoj sezoni/ama. Ne bi bilo lose probati dovesti Monreala.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Jedna je od opcija Monreal,mada je sada prva meta Jose Angel iz Rome.Bertrand je napisao/la:Didac Vila nije prosao ljekarski pregled te nece biti igrac Valencije u narednoj sezoni/ama. Ne bi bilo lose probati dovesti Monreala.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
a posto je Jose Angel upravo presao u Real Sociedad (pozajmica) mi se okrecemo nekom bryanu Oviedu, Kostarikancu cini mi se, nisam zapamtio gdje igra, cini mi se u FC Kopenhagenu...malo levatski potez, ali Boze moj...kad imamo jednog Barragana, neka i dvojice...mada, nije nemoguce da i Monreal dodje...nesta se spominjalo da cemo ponudit 10 miliona za njeg i Rondona...sto se meni jako svidja...Adi_Zepce je napisao/la:Jedna je od opcija Monreal,mada je sada prva meta Jose Angel iz Rome.Bertrand je napisao/la:Didac Vila nije prosao ljekarski pregled te nece biti igrac Valencije u narednoj sezoni/ama. Ne bi bilo lose probati dovesti Monreala.
AMUNT VALENCIA!
Rondon dogovorio prelazak u Rubin iz Kazanaamadeus21 je napisao/la:a posto je Jose Angel upravo presao u Real Sociedad (pozajmica) mi se okrecemo nekom bryanu Oviedu, Kostarikancu cini mi se, nisam zapamtio gdje igra, cini mi se u FC Kopenhagenu...malo levatski potez, ali Boze moj...kad imamo jednog Barragana, neka i dvojice...mada, nije nemoguce da i Monreal dodje...nesta se spominjalo da cemo ponudit 10 miliona za njeg i Rondona...sto se meni jako svidja...Adi_Zepce je napisao/la:Jedna je od opcija Monreal,mada je sada prva meta Jose Angel iz Rome.Bertrand je napisao/la:Didac Vila nije prosao ljekarski pregled te nece biti igrac Valencije u narednoj sezoni/ama. Ne bi bilo lose probati dovesti Monreala.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jučer razbijanje Indonezije 
PoigravanjeTopGun je napisao/la:Jučer razbijanje Indonezije
Paco zabio dva pogotka.Mali ce za 2-3 godine biti jedan od najboljih napadaca na svijetu
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Malo novosti iz Valencije
-Soldado povrijeđen i upitan za prvo kolo Primere protiv Real Madrida
-Gameiro čeka ponudu Valencije,a pored njega kao moguća pojačanja u napadu pominju se još Diego Costa i Nelson Valdez.
-Lijevi bek je prioritet,a sada se najviše pominju Nacho Monreal i Emiliano Insua.
-Soldado povrijeđen i upitan za prvo kolo Primere protiv Real Madrida
-Gameiro čeka ponudu Valencije,a pored njega kao moguća pojačanja u napadu pominju se još Diego Costa i Nelson Valdez.
-Lijevi bek je prioritet,a sada se najviše pominju Nacho Monreal i Emiliano Insua.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jos ljevi bek i to je to . Imacete prejak tim . I da,cestitke na trofeju 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Drugi trofej ove seozne.Nema sta prejaki smojuznjak> je napisao/la:Jos ljevi bek i to je to . Imacete prejak tim . I da,cestitke na trofeju
Cini se da ce novi lijevi bek biti Nacho Monreal,a novi napadac Nelson Valdez
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Fino bogami..
Sad ste x puta ozbiljniji nego sa onim cirkusantom Emeryom..Vidjet cemo tek kako ce to izgledati kad tu budu i Rami i Canales i Soldado..
Sad ste x puta ozbiljniji nego sa onim cirkusantom Emeryom..Vidjet cemo tek kako ce to izgledati kad tu budu i Rami i Canales i Soldado..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.