FK Drina Zvornik

ComyZV
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la ComyZV » 12 mar 2011, 17:54

SUDIJE AKO IKAD OVO PROČITATE,STAVITE PRST NA ČELO I ZAPITAJTE SE ŠTA STE URADILI!
DOKLE VIŠE MAJKU VAM VAŠU! KRALI STE NAS U PRIJEDORU,ŠIROKOM BRIJEGU,ZENICI,PA SAD NAS I U ZVORNIKU KRADETE! SRAMOTA ! JE*EŠ OVU DRŽAVU I LIGU ! ZAR MORAJU "VEĆI" KLUBOVI DOBIJATI NAS MALE!

rudar za evropu a drina u II ligu....jbm ti ovaj fudbal šabanski! ovoliko kradje u životu nisam vidio,onaj boris gavran došlo mi da ga pljunem..majku mu njegovu....dokle više?!
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 12 mar 2011, 17:55

Prijedor je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:Nije skonto jbg. Najviše se radujem pobjedi u PD. Meni je drago zbog Prijedora i njihove borbe za Evropu (nama još jedna Evropska tekma na Gradskom) ali na nečastan način ste do te borbe došli protiv bratske Drine. Nadam se da ćete to ispraviti u sljedećem kolu protiv Veleža kada će te ga nadam se gurnuti na dno.

Ima šanse drino ne predaj se!
Ne brini se ti brate za stadion, ako bi Rudar kojim slucajem izborio 4. mjesto lako se to napravi ;)

Znaci nema sile da bi opstina dala da se to igra u BL...

To ste dobili da bi mogli igrati ovu ligu, pošto trenutno nemate uslove ni za ovu ligu a kamoli za Evropu. Daleko ste vi od Evrope :lol: :lol: :lol:
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 12 mar 2011, 17:59

LEŠINAR je napisao/la:Nije skonto jbg. Najviše se radujem pobjedi u PD. Meni je drago zbog Prijedora i njihove borbe za Evropu (nama još jedna Evropska tekma na Gradskom) ali na nečastan način ste do te borbe došli protiv bratske Drine. Nadam se da ćete to ispraviti u sljedećem kolu protiv Veleža kada će te ga nadam se gurnuti na dno.

Ima šanse drino ne predaj se!
sad ti suosjecas sa Zvornicanima,sto im vi ne dadoste da pobijede u BL da budu mirni...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 12 mar 2011, 18:00

Dali smo im promašen penal. Od nas dosta 8-)
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 12 mar 2011, 18:08

LEŠINAR je napisao/la:Dali smo im promašen penal. Od nas dosta 8-)
Pa i nije ti nešto duhovit odgovor... ;) A što se tiče Drine,ja mislim da još ima šanse,mada su u dosta teškom položaju mogu se čupati.
it's football day

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 12 mar 2011, 18:17

E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki. Sad kao svi nesto uzbudjeni do jaja (mislim na ljud van Zvornika). Nego, kakva je utakmica bila?Sve posteno bilo sa nase strane? Sretno u nastavku..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 12 mar 2011, 18:23

Grad je nas DS je napisao/la:E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki. Sad kao svi nesto uzbudjeni do jaja (mislim na ljud van Zvornika). Nego, kakva je utakmica bila?Sve posteno bilo sa nase strane? Sretno u nastavku..
ma sta te boli kakva je utakmica bila kad ste uzeli bodove....Ne znam samo dal' je moguce da ovakvi "ljudi" postoje...pokradoše nas u Prijedoru (2 crvena,penal ),gol u 94-om,pokradu nas u Zvorniku(crveni) gol u 94 -om....dal' je ovo moguće...pa ja onom sudiji jbm sve živo i mrtvo...njemu signalizira pomoćni sa druge strane terena,sa druge polovine...udaljen barem 70 metara od mjesta dešavanja :S...i šta dalje ima pričati...ovo je smiješno ...plače mi se,kad vidim šta se dešava!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 12 mar 2011, 18:37

ComyZV je napisao/la:
Grad je nas DS je napisao/la:E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki. Sad kao svi nesto uzbudjeni do jaja (mislim na ljud van Zvornika). Nego, kakva je utakmica bila?Sve posteno bilo sa nase strane? Sretno u nastavku..
ma sta te boli kakva je utakmica bila kad ste uzeli bodove....Ne znam samo dal' je moguce da ovakvi "ljudi" postoje...pokradoše nas u Prijedoru (2 crvena,penal ),gol u 94-om,pokradu nas u Zvorniku(crveni) gol u 94 -om....dal' je ovo moguće...pa ja onom sudiji jbm sve živo i mrtvo...njemu signalizira pomoćni sa druge strane terena,sa druge polovine...udaljen barem 70 metara od mjesta dešavanja :S...i šta dalje ima pričati...ovo je smiješno ...plače mi se,kad vidim šta se dešava!
da se nisi mozda zapitao da nije Rudar namjestio nego recimo Velez ili Buducnost....koji takodje ispadaju....sta ce nama namjestanja...mi smo svoj pocetni cilj ostvarili....a to je da smo ostali u ligi....pa ti sad seri po nama svaka ti cast!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 12 mar 2011, 18:41

Grad je nas DS je napisao/la:E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki.
" " не /, него ја ' $ се & $ ' успјеху , а не ' неуспјеху...

Ја не $*' " $ $, а " ? на &, јер & % ? &, & $ ' ?...

? " $ " ?, ? све " своју '....
? своје - % туђе...
Let's go, Fighter!

"!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 12 mar 2011, 18:42

Vastecija_GSE je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:
da se nisi mozda zapitao da nije Rudar namjestio nego recimo Velez ili Buducnost....koji takodje ispadaju....sta ce nama namjestanja...mi smo svoj pocetni cilj ostvarili....a to je da smo ostali u ligi....pa ti sad seri po nama svaka ti cast!

Cuj Velez, sto tebe pucaju halcevi. Jedini ko je ovo mogao kupiti, ako je kupio, a da nije Rudar, jeste Borac BL. Za bod u Vrapcicima, Drini taki. ;)

A da, to nije cojski, ne moze to biti. Mora da je neka federalna momcad tu umijesale prste. :lol:

JBT, sve teorije zavjere - i to onako na daljinu.
Zadnja izmjena: Vlak, dana/u 12 mar 2011, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 12 mar 2011, 18:42

ComyZV je napisao/la:
Jesam ja rek'o da ste vi namjestili?!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 12 mar 2011, 18:45

ComyZV je napisao/la:
Pa brate pljujes po nama i na nasoj temi i ovde a onda kao nisi rekao da smo mi....pa dobro odluci se onda...ko je? Buducnost , Velez , Borac , itd.... :lol:

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 12 mar 2011, 18:48

Vlak je napisao/la: Cuj Velez, sto tebe pucaju halcevi. Jedini ko je ovo mogao kupiti, ako je kupio, a da nije Rudar, jeste Borac BL. Za bod u Vrapcicima, Drini taki. ;)
А %, & у Сарајеву, ", ', " $... :roll:
`$ $ ", & % &...
Let's go, Fighter!

"!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 12 mar 2011, 19:02

ComyZV je napisao/la:
Pa brate pljujes po nama i na nasoj temi i ovde a onda kao nisi rekao da smo mi....pa dobro odluci se onda...ko je? Buducnost , Velez , Borac , itd.... :lol:
Nisam rekao uopšte da ste vi namjestili utakmicu....ti očigledno ne znaš da čitaš,ili je možda nešto drugo u pitanju....Moja rečenica da smo pokradeni u prijedoru i u zvorniku,ne govori da ste vi namjestili....Ima neko i iznad vas i iznad ovog saveza koji očigledno želi da Drinu vidi u Prvoj ligi RS....Vi ste nebitan faktor u ovoj priči,ali sve se vidjelo ko su ljudi a ko nisu...o tome toliko....nećuda pričam više o ovome,sramota!

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 12 mar 2011, 19:05

NISAM LI JA PROGNOZRAO 0 : 1
drina i buducnost :arrow: nizi rang :lol: :lol:

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 12 mar 2011, 19:12

prijedoruberalles je napisao/la:NISAM LI JA PROGNOZRAO 0 : 1
Па $ /, & ¥ на ", ? % је " у ' % - ($) $ " $ у " ранг?

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 12 mar 2011, 19:15

DABOGDA VAM SE RASPAO KLUB,INDIJANAC JEDAN!
LIJEPO JE POBIJEDITI,ALI NEMOJ PODJEBAVATI KAD DOBIJATE NA TAJ NAČIN!
.!.

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 12 mar 2011, 19:16

" ? je napisao/la:
nije mozda nego sigurno , a smijesno je brate zbog ovih par faca iz zvornika i njihovih teorija zavjere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 12 mar 2011, 19:18

prijedoruberalles je napisao/la:
" ? je napisao/la:
nije mozda nego sigurno , a smijesno je brate zbog ovih par faca iz zvornika i njihovih teorija zavjere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji ste vi baksuzi ja nevjerujem....i šta sad vi ste sad kao zajebani? ? ?...ne shvatam vas,čemu podjebavanje,mislite da ćete time nešto postići...jadan ste li vi klub,osvojite na najgori mogući način 3 boda,i sad ste vi ekipa...

prijedoruberalles
Kontakt:

Post Postao/la prijedoruberalles » 12 mar 2011, 19:20

ComyZV je napisao/la:
DABOGDA VAM SE RASPAO KLUB,INDIJANAC JEDAN!
LIJEPO JE POBIJEDITI,ALI NEMOJ PODJEBAVATI KAD DOBIJATE NA TAJ NAČIN!
.!.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: prijedoruberalles, dana/u 13 mar 2011, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.