FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
SUDIJE AKO IKAD OVO PROČITATE,STAVITE PRST NA ČELO I ZAPITAJTE SE ŠTA STE URADILI!
DOKLE VIŠE MAJKU VAM VAŠU! KRALI STE NAS U PRIJEDORU,ŠIROKOM BRIJEGU,ZENICI,PA SAD NAS I U ZVORNIKU KRADETE! SRAMOTA ! JE*EŠ OVU DRŽAVU I LIGU ! ZAR MORAJU "VEĆI" KLUBOVI DOBIJATI NAS MALE!
rudar za evropu a drina u II ligu....jbm ti ovaj fudbal šabanski! ovoliko kradje u životu nisam vidio,onaj boris gavran došlo mi da ga pljunem..majku mu njegovu....dokle više?!
DOKLE VIŠE MAJKU VAM VAŠU! KRALI STE NAS U PRIJEDORU,ŠIROKOM BRIJEGU,ZENICI,PA SAD NAS I U ZVORNIKU KRADETE! SRAMOTA ! JE*EŠ OVU DRŽAVU I LIGU ! ZAR MORAJU "VEĆI" KLUBOVI DOBIJATI NAS MALE!
rudar za evropu a drina u II ligu....jbm ti ovaj fudbal šabanski! ovoliko kradje u životu nisam vidio,onaj boris gavran došlo mi da ga pljunem..majku mu njegovu....dokle više?!
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
Prijedor je napisao/la:Ne brini se ti brate za stadion, ako bi Rudar kojim slucajem izborio 4. mjesto lako se to napraviLEŠINAR je napisao/la:Nije skonto jbg. Najviše se radujem pobjedi u PD. Meni je drago zbog Prijedora i njihove borbe za Evropu (nama još jedna Evropska tekma na Gradskom) ali na nečastan način ste do te borbe došli protiv bratske Drine. Nadam se da ćete to ispraviti u sljedećem kolu protiv Veleža kada će te ga nadam se gurnuti na dno.
Ima šanse drino ne predaj se!
Znaci nema sile da bi opstina dala da se to igra u BL...
To ste dobili da bi mogli igrati ovu ligu, pošto trenutno nemate uslove ni za ovu ligu a kamoli za Evropu. Daleko ste vi od Evrope

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
-
- Kontakt:
sad ti suosjecas sa Zvornicanima,sto im vi ne dadoste da pobijede u BL da budu mirni...LEŠINAR je napisao/la:Nije skonto jbg. Najviše se radujem pobjedi u PD. Meni je drago zbog Prijedora i njihove borbe za Evropu (nama još jedna Evropska tekma na Gradskom) ali na nečastan način ste do te borbe došli protiv bratske Drine. Nadam se da ćete to ispraviti u sljedećem kolu protiv Veleža kada će te ga nadam se gurnuti na dno.
Ima šanse drino ne predaj se!
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Dali smo im promašen penal. Od nas dosta 

.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Pa i nije ti nešto duhovit odgovor...LEŠINAR je napisao/la:Dali smo im promašen penal. Od nas dosta

it's football day
-
- Kontakt:
E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki. Sad kao svi nesto uzbudjeni do jaja (mislim na ljud van Zvornika). Nego, kakva je utakmica bila?Sve posteno bilo sa nase strane? Sretno u nastavku..
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
ma sta te boli kakva je utakmica bila kad ste uzeli bodove....Ne znam samo dal' je moguce da ovakvi "ljudi" postoje...pokradoše nas u Prijedoru (2 crvena,penal ),gol u 94-om,pokradu nas u Zvorniku(crveni) gol u 94 -om....dal' je ovo moguće...pa ja onom sudiji jbm sve živo i mrtvo...njemu signalizira pomoćni sa druge strane terena,sa druge polovine...udaljen barem 70 metara od mjesta dešavanja :S...i šta dalje ima pričati...ovo je smiješno ...plače mi se,kad vidim šta se dešava!Grad je nas DS je napisao/la:E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki. Sad kao svi nesto uzbudjeni do jaja (mislim na ljud van Zvornika). Nego, kakva je utakmica bila?Sve posteno bilo sa nase strane? Sretno u nastavku..
-
- Kontakt:
da se nisi mozda zapitao da nije Rudar namjestio nego recimo Velez ili Buducnost....koji takodje ispadaju....sta ce nama namjestanja...mi smo svoj pocetni cilj ostvarili....a to je da smo ostali u ligi....pa ti sad seri po nama svaka ti cast!ComyZV je napisao/la:ma sta te boli kakva je utakmica bila kad ste uzeli bodove....Ne znam samo dal' je moguce da ovakvi "ljudi" postoje...pokradoše nas u Prijedoru (2 crvena,penal ),gol u 94-om,pokradu nas u Zvorniku(crveni) gol u 94 -om....dal' je ovo moguće...pa ja onom sudiji jbm sve živo i mrtvo...njemu signalizira pomoćni sa druge strane terena,sa druge polovine...udaljen barem 70 metara od mjesta dešavanja :S...i šta dalje ima pričati...ovo je smiješno ...plače mi se,kad vidim šta se dešava!Grad je nas DS je napisao/la:E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki. Sad kao svi nesto uzbudjeni do jaja (mislim na ljud van Zvornika). Nego, kakva je utakmica bila?Sve posteno bilo sa nase strane? Sretno u nastavku..
- Бањалучанин
- Kontakt:
" " не /, него ја ' $ се & $ ' успјеху , а не ' неуспјеху...Grad je nas DS je napisao/la:E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki.
Ја не $*' " $ $, а " ? на &, јер & % ? &, & $ ' ?...
? " $ " ?, ? све " своју '....
? своје - % туђе...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Vastecija_GSE je napisao/la:da se nisi mozda zapitao da nije Rudar namjestio nego recimo Velez ili Buducnost....koji takodje ispadaju....sta ce nama namjestanja...mi smo svoj pocetni cilj ostvarili....a to je da smo ostali u ligi....pa ti sad seri po nama svaka ti cast!ComyZV je napisao/la:ma sta te boli kakva je utakmica bila kad ste uzeli bodove....Ne znam samo dal' je moguce da ovakvi "ljudi" postoje...pokradoše nas u Prijedoru (2 crvena,penal ),gol u 94-om,pokradu nas u Zvorniku(crveni) gol u 94 -om....dal' je ovo moguće...pa ja onom sudiji jbm sve živo i mrtvo...njemu signalizira pomoćni sa druge strane terena,sa druge polovine...udaljen barem 70 metara od mjesta dešavanja :S...i šta dalje ima pričati...ovo je smiješno ...plače mi se,kad vidim šta se dešava!Grad je nas DS je napisao/la:E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki. Sad kao svi nesto uzbudjeni do jaja (mislim na ljud van Zvornika). Nego, kakva je utakmica bila?Sve posteno bilo sa nase strane? Sretno u nastavku..
Cuj Velez, sto tebe pucaju halcevi. Jedini ko je ovo mogao kupiti, ako je kupio, a da nije Rudar, jeste Borac BL. Za bod u Vrapcicima, Drini taki.

A da, to nije cojski, ne moze to biti. Mora da je neka federalna momcad tu umijesale prste.

JBT, sve teorije zavjere - i to onako na daljinu.
Zadnja izmjena: Vlak, dana/u 12 mar 2011, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jesam ja rek'o da ste vi namjestili?!Vastecija_GSE je napisao/la:da se nisi mozda zapitao da nije Rudar namjestio nego recimo Velez ili Buducnost....koji takodje ispadaju....sta ce nama namjestanja...mi smo svoj pocetni cilj ostvarili....a to je da smo ostali u ligi....pa ti sad seri po nama svaka ti cast!ComyZV je napisao/la:ma sta te boli kakva je utakmica bila kad ste uzeli bodove....Ne znam samo dal' je moguce da ovakvi "ljudi" postoje...pokradoše nas u Prijedoru (2 crvena,penal ),gol u 94-om,pokradu nas u Zvorniku(crveni) gol u 94 -om....dal' je ovo moguće...pa ja onom sudiji jbm sve živo i mrtvo...njemu signalizira pomoćni sa druge strane terena,sa druge polovine...udaljen barem 70 metara od mjesta dešavanja :S...i šta dalje ima pričati...ovo je smiješno ...plače mi se,kad vidim šta se dešava!Grad je nas DS je napisao/la:E, manite se tih sazaljevanja, bratskih i sestrinskih pozdrava..Poprilicno je vjestacki. Sad kao svi nesto uzbudjeni do jaja (mislim na ljud van Zvornika). Nego, kakva je utakmica bila?Sve posteno bilo sa nase strane? Sretno u nastavku..
-
- Kontakt:
Pa brate pljujes po nama i na nasoj temi i ovde a onda kao nisi rekao da smo mi....pa dobro odluci se onda...ko je? Buducnost , Velez , Borac , itd....ComyZV je napisao/la:
Jesam ja rek'o da ste vi namjestili?!

- Бањалучанин
- Kontakt:
А %, & у Сарајеву, ", ', " $...Vlak je napisao/la: Cuj Velez, sto tebe pucaju halcevi. Jedini ko je ovo mogao kupiti, ako je kupio, a da nije Rudar, jeste Borac BL. Za bod u Vrapcicima, Drini taki.![]()

`$ $ ", & % &...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Nisam rekao uopšte da ste vi namjestili utakmicu....ti očigledno ne znaš da čitaš,ili je možda nešto drugo u pitanju....Moja rečenica da smo pokradeni u prijedoru i u zvorniku,ne govori da ste vi namjestili....Ima neko i iznad vas i iznad ovog saveza koji očigledno želi da Drinu vidi u Prvoj ligi RS....Vi ste nebitan faktor u ovoj priči,ali sve se vidjelo ko su ljudi a ko nisu...o tome toliko....nećuda pričam više o ovome,sramota!Vastecija_GSE je napisao/la:Pa brate pljujes po nama i na nasoj temi i ovde a onda kao nisi rekao da smo mi....pa dobro odluci se onda...ko je? Buducnost , Velez , Borac , itd....ComyZV je napisao/la:
Jesam ja rek'o da ste vi namjestili?!
-
- Kontakt:
NISAM LI JA PROGNOZRAO 0 : 1
drina i buducnost
nizi rang

drina i buducnost

- Жика Павловић
- Kontakt:
Па $ /, & ¥ на ", ? % је " у ' % - ($) $ " $ у " ранг?prijedoruberalles je napisao/la:NISAM LI JA PROGNOZRAO 0 : 1
drina i buducnostnizi rang
![]()
DABOGDA VAM SE RASPAO KLUB,INDIJANAC JEDAN!prijedoruberalles je napisao/la:NISAM LI JA PROGNOZRAO 0 : 1
![]()
LIJEPO JE POBIJEDITI,ALI NEMOJ PODJEBAVATI KAD DOBIJATE NA TAJ NAČIN!
.!.
-
- Kontakt:
nije mozda nego sigurno , a smijesno je brate zbog ovih par faca iz zvornika i njihovih teorija zavjere" ? je napisao/la:Па $ /, & ¥ на ", ? % је " у ' % - ($) $ " $ у " ранг?prijedoruberalles je napisao/la:NISAM LI JA PROGNOZRAO 0 : 1
![]()

Koji ste vi baksuzi ja nevjerujem....i šta sad vi ste sad kao zajebani? ? ?...ne shvatam vas,čemu podjebavanje,mislite da ćete time nešto postići...jadan ste li vi klub,osvojite na najgori mogući način 3 boda,i sad ste vi ekipa...prijedoruberalles je napisao/la:nije mozda nego sigurno , a smijesno je brate zbog ovih par faca iz zvornika i njihovih teorija zavjere" ? je napisao/la:Па $ /, & ¥ на ", ? % је " у ' % - ($) $ " $ у " ранг?prijedoruberalles je napisao/la:NISAM LI JA PROGNOZRAO 0 : 1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
ComyZV je napisao/la:DABOGDA VAM SE RASPAO KLUB,INDIJANAC JEDAN!prijedoruberalles je napisao/la:NISAM LI JA PROGNOZRAO 0 : 1
![]()
LIJEPO JE POBIJEDITI,ALI NEMOJ PODJEBAVATI KAD DOBIJATE NA TAJ NAČIN!
.!.

Zadnja izmjena: prijedoruberalles, dana/u 13 mar 2011, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.