Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Ad0

Re: 23 Kolo. PLBIH

Post Postao/la Ad0 » 24 apr 2011, 02:47

RAM - 1922 je napisao/la:zeljo 0 - 2 velez heheheheehehe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 apr 2011, 09:34

peace_an je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Zeljeznicar-Velez 1-Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duse.Za Slobodu sam znao da ce igrati na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
Drago mi je sto si tako bistar,jesi stavio kucu na zelju???
Sta si ti mene nasao da citiras,po vremenu kad si pisao post vidim da nisi ocekivao "preokret"!
Desilo se upravo to sto sam najavio,pravi ste sibicari i najjeftinije kurve u ligi. Srecom pa su to i ostali skontali i svaki Zeljin gol tokom onih 8 minuta "uraganskog preokreta" je izazivao opsti smijeh na Gradskom :D :D !Za vas mentalni sklop i vasu infrastrukturu u Vrapcicima je i treca liga previse,vi ste potpuno zalutali u ovaj rang takmicenja sa tim pijacarskim navikama! Nego,nisu mi jos od proslog 1.maja i onog pustanja u Vrapcicima bitna ta dva vasa sibicarska tima,molio bih nekoga od navijaca Sarajeva da mi pojasni ovo sto sam pitao u tom postu kojeg si citirao,konkretno ovo
-Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 24 apr 2011, 09:42

Armageddon2012 je napisao/la:
peace_an je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Zeljeznicar-Velez 1-Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duse.Za Slobodu sam znao da ce igrati na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
Sta si ti mene nasao da citiras,po vremenu kad si pisao post vidim da nisi ocekivao "preokret"!
Desilo se upravo to sto sam najavio,pravi ste sibicari i najjeftinije kurve u ligi. Srecom pa su to i ostali skontali i svaki Zeljin gol tokom onih 8 minuta "uraganskog preokreta" je izazivao opsti smijeh na Gradskom :D :D !Za vas mentalni sklop i vasu infrastrukturu u Vrapcicima je i treca liga previse,vi ste potpuno zalutali u ovaj rang takmicenja sa tim pijacarskim navikama! Nego,nisu mi jos od proslog 1.maja i onog pustanja u Vrapcicima bitna ta dva vasa sibicarska tima,molio bih nekoga od navijaca Sarajeva da mi pojasni ovo sto sam pitao u tom postu kojeg si citirao,konkretno ovo
-Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?

700 razloga,ali u KM-ovima za svakog igraca OlimpiCa ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 apr 2011, 09:49

I pretpostavio sam da jedino to i moze biti.

Hvala!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 apr 2011, 13:37

Može li se igdje naći izvještaj ovog 23. kola.....

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 apr 2011, 13:42

flash je napisao/la:....kako samo "detaljan" tekstualni prenos....nevjerovatno pregrst informacija :mrgreen: ja sam poslije prvog poluvremena zapanjen profesionalizmom ljudi koji obavjestavaju....pa ko da Timmy izvjestava
Ja mislim da ovi sa SportSport.ba informacije za tekstualni prijenos preuzimaju sa teletexta. Stvarno je sinoć bio skroman izvještaj.
FEDERER= KLOC

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2011, 14:15

Znači pogodio sam da će jedino u travniku, gosti do (bod)ova...

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 24 apr 2011, 16:20

Armageddon2012 je napisao/la:
peace_an je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Zeljeznicar-Velez 1-.Za Slobodu sam znao da ce igraOd Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duseti na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.

kao sto sam vidis napisao si Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara a ipak je velez ugrozio 2 puta, a na drugoj temi si napisao da treba zelju velez i leotar izbaciti u trecu ligu jer su sibicari,pijaca nesto ovo ono ,a naglasio da zrinjski treba gurati jer je on medju postenim klubovima.jesi ti prespavo zadnjih 8 kola i postenje zrinjskog??

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 apr 2011, 16:35

Armageddon2012 je napisao/la:I pretpostavio sam da jedino to i moze biti.

Hvala!
dije vnago tenkre jeftini

hvala
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 24 apr 2011, 16:39

peace_an je napisao/la: kao sto sam vidis napisao si Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara a ipak je velez ugrozio 2 puta, a na drugoj temi si napisao da treba zelju velez i leotar izbaciti u trecu ligu jer su sibicari,pijaca nesto ovo ono ,a naglasio da zrinjski treba gurati jer je on medju postenim klubovima.jesi ti prespavo zadnjih 8 kola i postenje zrinjskog??
pa mora da gura bratski klub. :lol: :roll:

ovo je bila nemoguča kombinacija unazad 10-15godina

ludilo!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 24 apr 2011, 16:40

neutralan__ je napisao/la:Leotar-Drina 1 Dvije izgubljene utamice Leotara kod kuce su previse,tako da ovo Leotar uzima,2:0.
Siroki-Sloboda X Mogla bi Sloboda ovdje do boda uz posteno sudjenje,1:1.
Rudar-Zrinjski 1 Rudar bolji,ne vjerujem da ce opet biti penal za zrinjski sto je dosta,dosta je,1:0.
Travnik-Celik 2 Celik bolji i uz podrsku Robijasa mogu do pobjede,1:2.
Zvijezda-Slavija 1 Zvijezda po meni bolja,a i imaju prednost domaceg terena,2:1.
Zeljeznicar-Velez 1 Ako hoce da ostanu u utrci za 1. mjesto moraju dobiti,2:0.
Borac-Buducnost X Navijacki,iako je Borac dosta bolji,malo optimizma ne skodi,0:0.
Olimpic-Sarajevo 2 Sarajevo u borbi za Evropu ovo dobija,0:2.
Dobro pogodio sam 1 rezultat.Jedino me Sarajevo i Sloboda iznenadili,ocekivao sam od njih mnogo vise,od Slobode barem bod,a od Sarajeva pobjedu.Bio sam blizu i da pogodim iznenadjenje.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 25 apr 2011, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 24 apr 2011, 16:51

nem73 je napisao/la:
peace_an je napisao/la: kao sto sam vidis napisao si Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara a ipak je velez ugrozio 2 puta, a na drugoj temi si napisao da treba zelju velez i leotar izbaciti u trecu ligu jer su sibicari,pijaca nesto ovo ono ,a naglasio da zrinjski treba gurati jer je on medju postenim klubovima.jesi ti prespavo zadnjih 8 kola i postenje zrinjskog??

ludilo!!!
Dajte,yebo vas Velez,covjek je sve dobro rekao i to je jos malo sta o tome jeftinom klupcicu iz Vrapcica mislimo mi ostali. Dajete guzice za nekoliko hiljada maraka i to vec nekoliko puta uzastopno,a jos bi se nesto ubjedjivali i raspravljali ovdje,umjesto da se poklopite po usima!
Ako vi to sve odobravate,onda ste i vi isti,znaci i od mene imate odyebaus!

I jos vas zvaljavi Amar ismijava i sprda se sa vama da nikad niste vidjeli reflektore,ali tako vam i treba,jeftine i prodane likove nikad niko nije volio,cak ni oni koji od njih imaju korist! Dok je Mostar bio Mostar,sutra bi onaj Skaljic dobio jednu iza usiju,a ne bi se setao gradom kao oslobodilac!
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 24 apr 2011, 16:57

Denis Ispušlić je napisao/la:
nem73 je napisao/la:

ludilo!!!
Dajte,yebo vas Velez,covjek je sve dobro rekao i to je jos malo sta o tome jeftinom klupcicu iz Vrapcica mislimo mi ostali. Dajete guzice za nekoliko hiljada maraka i to vec nekoliko puta uzastopno,a jos bi se nesto ubjedjivali i raspravljali ovdje,umjesto da se poklopite po usima!

I jos vas zvaljavi Amar ismijava i sprda se sa vama da nikad niste vidjeli reflektore,ali tako vam i treba,jeftine i prodane likove nikad niko nije volio,cak ni oni koji od njih imaju korist! Dok je Mostar bio Mostar,sutra bi onaj Skaljic dobio jednu iza usiju,a ne bi se setao gradom kao oslobodilac!
Klocu, Amar nije ismijavao Velež ni njegove igrace vec naprotiv Želju i svoje igrace :!: ...samo si ti plitak pa to ne možeš shvatiti, za tebe je to matematicka jednacina sa dvije nepoznate.
Nešto ismijavaš Velež :o :shock: smješan si jer je Velež kakav god je trenutno institucija za tvoj omanji klubić koji je vazda bio drugoligaš u ex-YU.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 apr 2011, 16:59

Dajte,yebo vas Velez,covjek je sve dobro rekao i to je jos malo sta o tome jeftinom klupcicu iz Vrapcica mislimo mi ostali.
Preporucujem da pricas iskljucivo u svoje ime za veliki klub iz Mostara.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 apr 2011, 17:00

nem73 je napisao/la:

ludilo!!!

Ispušliću, je li ti to prezime ili zanimanje. Probaj jednom u životu umjesto gluposti i vrijeđanja govoriti argumentima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

harry_90
Kontakt:

24.kolo Premier lige BiH

Post Postao/la harry_90 » 28 apr 2011, 14:20

Buducnost - Rudar X Domacini vec jednom nogu u nizem rangu,dok se gosti bore za euro natjecanja,bodom iz ovog meca gosti bi bili prezadovoljni.

Sloboda - Borac 1X Sloboda pred svojim navijacima mora pruziti dobru igru ako zele da savladaju lidera na tabeli,i da se oduze navijacima za katastrofalnu igru u Sirokom.Borac na ovom mecu bi bio zadovoljan i sa jednim bodom.

Sarajevo - Zvijezda 1 Domacin ako zeli da igra euro natjecanja na ovom mecu mora da slavi,jer iza njih se nalazi Siroki,koji je dolaske Sliskovica preporodio se,tako da ce domacini u svakom mecu morati jurisati na 3 boda.Zvijezda dolazi rasterecena na mec,i sigurno ce jakom odbranom i napadima iz kontri pokusati ugroziti gol domacina.

Velez - Leotar 1 Domacin nesretno porazen protiv Zeljeznicara na gostovanju,u ovom kolu im dolazi ove polusezone preslabi Leotar,i sve osim pobjede domacina bilo bi veliko iznenadjenje,koji igraju preporodjeno ove proljetne polusezone.

Slavija - Travnik 1X Domacin u zadnja 4 meca nije okusio slast pobjede,i mislim da je doslo vrijeme da i oni slave.Ekipa Travnika sigurno se nece predati,i trazice svoje sanse preko kontra napada da ugrozi gol domacina,i tako otkine jedan bod.Ocekujem tvrd mec,sa veoma malo prilika,i dosta zutih kartona,uz jedan crveni :D

Zrinjski - Olimpic 1X Ovdje nemam neki komentar,nadam se da ce gosti izvuci bod,samo ako padavicari ostanu na nogama u Olimpicovom 16-stercu,onda se mogu nadati bodu,ako padnu eto penala,i pobjede zrinjskog.OPREZ !!

Celik - Zeljeznicar 1X2 Na ovom mecu sve je moguce,tako da se ne usudjem prognozirat konacnog pobjednika.

Drina - Siroki 2 Domacini ispali iz lige,gosti ovo lagano rjesavaju u svoju korist.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 28 apr 2011, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NeToBoLa
Kontakt:

Re: 24.kolo Premier lige BiH

Post Postao/la NeToBoLa » 28 apr 2011, 14:27

Budućnost - Rudar 2 Budućnost je sigurni putnik za niži rang a Rudar se bori za Evropu.
Sloboda - Borac X Mislim da će to biti nešto slično utakmici Zrinjski- Borac.
Sarajevo - Zvijezda 1 Sarajevo mora dobiti.
Velež - Leotar 1 Kec ko kuća. Nije što sam Rođeni. :P
Slavija - Travnik X Mislim da Travnik može do boda, znaju se braniti.
Zrinjski - Olimpic x2 Olimpik igra predobro za naše uslove i sigurno može do bodova. Zrinjski i Evropa. :lol:
Čelik - Željezničar X Mislim da neće nešto zapeti ni jedni ni drugi, bitniji im je Kup.
Who dares, wins !

Colorado

Post Postao/la Colorado » 28 apr 2011, 14:28

Buducnost - Rudar 0:1 Mislim da Buducnost nema vise sta traziti u pl , ispali su . :(
Sloboda - Borac 1:0 Sloboda uzima , minimalno .
Sarajevo - Zvijezda 2:0 8-)
Velez - Leotar 3:0 Velez bolja ekipa
Slavija - Travnik 0:1 Mislim da travnicani mogu iznenaditi
Zrinjski - Olimpic 0:1 Olimpic puno kvalitetnija ekipa :D
Celik - Zeljeznicar 3:0 Celik uzima najmanji sarajevski klub 8-)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 28 apr 2011, 14:32

Sloboda - Borac X -Jagodić će opet postaviti onaj idiotski bunker i završiće 0-0,

Čelik - Željezničar 1-Neće Robija dozvoliti da se proda šibicarima,a igrom Željo ne može pobjediti jer je Čelik duplo bolji.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 28 apr 2011, 14:36

Buducnost - Rudar 1 Rudar dobra ekipa,dovoljno o njima govori cinjenica da se bore za Evropu,ali mislim da bodovi ostaju u Banovicima i nadam se prekidu crne serije,2:1.
Sloboda - Borac X Borac ima malo kvalitetniju ekipu od Slobode,ali sa druge strane i Sloboda ima solidan tim.Mislim da ce Sloboda vise traziti pobjedu u ovom mecu,dok bi se Borac zadovoljio i bodom,1:1.
Sarajevo - Zvijezda 1 Sarajevo ako zeli u Evropu ovo mora dobiti,dok sa druge strane Zvijezdi je ova utakmica skoro pa i nebitna,2:0.
Velez - Leotar 1 Obje ekipe osigurale opstanak sto im je i bio cilj.Velez ce iskoristit prednost domaceg terena,te ubiljeziti nova 3 boda,1:0.
Slavija - Travnik 1 Slavija bolja,a Travnik los u gostima,3:1.
Zrinjski - Olimpic X Olimpic je bolji i kvalitetniji,ako ne bude kakvih penala,Olimpic ce doci barem do boda,0:0.
Celik - Zeljeznicar 1 Ovdje je sve moguce,obje ekipe imaju kvalitetnu ekipu,mislim da ce toga zavisiti i od ishoda prve finalne utakmice kupa,moguce da Celik iskoristi prednost domaceg terena i uz podrsku Robijasa dodje do pobjede,1:0.
Drina-Siroki 2 Drina vec ispala,a Siroki preporodjen od kako je dosao Blaz Sliskovic,0:2.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 28 apr 2011, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.