RAM - 1922 je napisao/la:zeljo 0 - 2 velez heheheheehehe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
RAM - 1922 je napisao/la:zeljo 0 - 2 velez heheheheehehe
Sta si ti mene nasao da citiras,po vremenu kad si pisao post vidim da nisi ocekivao "preokret"!peace_an je napisao/la:Drago mi je sto si tako bistar,jesi stavio kucu na zelju???Armageddon2012 je napisao/la:Zeljeznicar-Velez 1-Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duse.Za Slobodu sam znao da ce igrati na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
-Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
Armageddon2012 je napisao/la:Sta si ti mene nasao da citiras,po vremenu kad si pisao post vidim da nisi ocekivao "preokret"!peace_an je napisao/la:Drago mi je sto si tako bistar,jesi stavio kucu na zelju???Armageddon2012 je napisao/la:Zeljeznicar-Velez 1-Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duse.Za Slobodu sam znao da ce igrati na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
Desilo se upravo to sto sam najavio,pravi ste sibicari i najjeftinije kurve u ligi. Srecom pa su to i ostali skontali i svaki Zeljin gol tokom onih 8 minuta "uraganskog preokreta" je izazivao opsti smijeh na Gradskom![]()
!Za vas mentalni sklop i vasu infrastrukturu u Vrapcicima je i treca liga previse,vi ste potpuno zalutali u ovaj rang takmicenja sa tim pijacarskim navikama! Nego,nisu mi jos od proslog 1.maja i onog pustanja u Vrapcicima bitna ta dva vasa sibicarska tima,molio bih nekoga od navijaca Sarajeva da mi pojasni ovo sto sam pitao u tom postu kojeg si citirao,konkretno ovo
-Olimpic-Sarajevo X- Jedna od meni vecih misterija Premijer Lige BiH je zasto Olimipik redovno pusta Zelji bez borbe,a s druge strane zapinje kao lud protiv FKS! Zar ne bi trebalo biti obrnuto obzirom da je Gracic pitar?
Ja mislim da ovi sa SportSport.ba informacije za tekstualni prijenos preuzimaju sa teletexta. Stvarno je sinoć bio skroman izvještaj.flash je napisao/la:....kako samo "detaljan" tekstualni prenos....nevjerovatno pregrst informacijaja sam poslije prvog poluvremena zapanjen profesionalizmom ljudi koji obavjestavaju....pa ko da Timmy izvjestava
Armageddon2012 je napisao/la:Sta si ti mene nasao da citiras,po vremenu kad si pisao post vidim da nisi ocekivao "preokret"!peace_an je napisao/la:Drago mi je sto si tako bistar,jesi stavio kucu na zelju???Armageddon2012 je napisao/la:Zeljeznicar-Velez 1-.Za Slobodu sam znao da ce igraOd Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara jer su prodane duseti na Grbavici,a isto znam i za Zrinjski u sledecem kolu,ali od ovih Pikinih iz Vrapcica ne ocekujem nikakav otpor,kao sto ga nisam ocekivao ni od Travnika,Olimpika ili Rudara P.Borac-Buducnost 1-nece biti goleada,kod Jagodica toga nema,njavjerovatnije 1-0 ili 2-0 i onda lagano privodjenje utakmice kraju. Mada bih ja volio da smo kao Svabe i ako mozemo dati 8 golova,da damo 8,ali yebiga,nije tako.
Desilo se upravo to sto sam najavio,pravi ste sibicari i najjeftinije kurve u ligi. Srecom pa su to i ostali skontali i svaki Zeljin gol tokom onih 8 minuta "uraganskog preokreta" je izazivao opsti smijeh na Gradskom![]()
!Za vas mentalni sklop i vasu infrastrukturu u Vrapcicima je i treca liga previse,vi ste potpuno zalutali u ovaj rang takmicenja sa tim pijacarskim navikama! Nego,nisu mi jos od proslog 1.maja i onog pustanja u Vrapcicima bitna ta dva vasa sibicarska tima,molio bih nekoga od navijaca Sarajeva da mi pojasni ovo sto sam pitao u tom postu kojeg si citirao,konkretno ovo
dije vnago tenkre jeftiniArmageddon2012 je napisao/la:I pretpostavio sam da jedino to i moze biti.
Hvala!
pa mora da gura bratski klub.peace_an je napisao/la: kao sto sam vidis napisao si Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara a ipak je velez ugrozio 2 puta, a na drugoj temi si napisao da treba zelju velez i leotar izbaciti u trecu ligu jer su sibicari,pijaca nesto ovo ono ,a naglasio da zrinjski treba gurati jer je on medju postenim klubovima.jesi ti prespavo zadnjih 8 kola i postenje zrinjskog??
Dobro pogodio sam 1 rezultat.Jedino me Sarajevo i Sloboda iznenadili,ocekivao sam od njih mnogo vise,od Slobode barem bod,a od Sarajeva pobjedu.Bio sam blizu i da pogodim iznenadjenje.neutralan__ je napisao/la:Leotar-Drina 1 Dvije izgubljene utamice Leotara kod kuce su previse,tako da ovo Leotar uzima,2:0.
Siroki-Sloboda X Mogla bi Sloboda ovdje do boda uz posteno sudjenje,1:1.
Rudar-Zrinjski 1 Rudar bolji,ne vjerujem da ce opet biti penal za zrinjski sto je dosta,dosta je,1:0.
Travnik-Celik 2 Celik bolji i uz podrsku Robijasa mogu do pobjede,1:2.
Zvijezda-Slavija 1 Zvijezda po meni bolja,a i imaju prednost domaceg terena,2:1.
Zeljeznicar-Velez 1 Ako hoce da ostanu u utrci za 1. mjesto moraju dobiti,2:0.
Borac-Buducnost X Navijacki,iako je Borac dosta bolji,malo optimizma ne skodi,0:0.
Olimpic-Sarajevo 2 Sarajevo u borbi za Evropu ovo dobija,0:2.
Dajte,yebo vas Velez,covjek je sve dobro rekao i to je jos malo sta o tome jeftinom klupcicu iz Vrapcica mislimo mi ostali. Dajete guzice za nekoliko hiljada maraka i to vec nekoliko puta uzastopno,a jos bi se nesto ubjedjivali i raspravljali ovdje,umjesto da se poklopite po usima!nem73 je napisao/la:pa mora da gura bratski klub.peace_an je napisao/la: kao sto sam vidis napisao si Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara a ipak je velez ugrozio 2 puta, a na drugoj temi si napisao da treba zelju velez i leotar izbaciti u trecu ligu jer su sibicari,pijaca nesto ovo ono ,a naglasio da zrinjski treba gurati jer je on medju postenim klubovima.jesi ti prespavo zadnjih 8 kola i postenje zrinjskog??![]()
![]()
ovo je bila nemoguča kombinacija unazad 10-15godina
ludilo!!!
Klocu, Amar nije ismijavao Velež ni njegove igrace vec naprotiv Želju i svoje igraceDenis Ispušlić je napisao/la:Dajte,yebo vas Velez,covjek je sve dobro rekao i to je jos malo sta o tome jeftinom klupcicu iz Vrapcica mislimo mi ostali. Dajete guzice za nekoliko hiljada maraka i to vec nekoliko puta uzastopno,a jos bi se nesto ubjedjivali i raspravljali ovdje,umjesto da se poklopite po usima!nem73 je napisao/la:pa mora da gura bratski klub.peace_an je napisao/la: kao sto sam vidis napisao si Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara a ipak je velez ugrozio 2 puta, a na drugoj temi si napisao da treba zelju velez i leotar izbaciti u trecu ligu jer su sibicari,pijaca nesto ovo ono ,a naglasio da zrinjski treba gurati jer je on medju postenim klubovima.jesi ti prespavo zadnjih 8 kola i postenje zrinjskog??![]()
![]()
ludilo!!!
Ako vi to sve odobravate,onda ste i vi isti,znaci i od mene imate odyebaus!
I jos vas zvaljavi Amar ismijava i sprda se sa vama da nikad niste vidjeli reflektore,ali tako vam i treba,jeftine i prodane likove nikad niko nije volio,cak ni oni koji od njih imaju korist! Dok je Mostar bio Mostar,sutra bi onaj Skaljic dobio jednu iza usiju,a ne bi se setao gradom kao oslobodilac!
Preporucujem da pricas iskljucivo u svoje ime za veliki klub iz Mostara.Denis Ispušlić je napisao/la:
Dajte,yebo vas Velez,covjek je sve dobro rekao i to je jos malo sta o tome jeftinom klupcicu iz Vrapcica mislimo mi ostali.
Ispušliću, je li ti to prezime ili zanimanje. Probaj jednom u životu umjesto gluposti i vrijeđanja govoriti argumentima.Denis Ispušlić je napisao/la:Dajte,yebo vas Velez,covjek je sve dobro rekao i to je jos malo sta o tome jeftinom klupcicu iz Vrapcica mislimo mi ostali. Dajete guzice za nekoliko hiljada maraka i to vec nekoliko puta uzastopno,a jos bi se nesto ubjedjivali i raspravljali ovdje,umjesto da se poklopite po usima!nem73 je napisao/la:pa mora da gura bratski klub.peace_an je napisao/la: kao sto sam vidis napisao si Od Veleza ne ocekujem ni da ce pokusati ugroziti Zeljeznicara a ipak je velez ugrozio 2 puta, a na drugoj temi si napisao da treba zelju velez i leotar izbaciti u trecu ligu jer su sibicari,pijaca nesto ovo ono ,a naglasio da zrinjski treba gurati jer je on medju postenim klubovima.jesi ti prespavo zadnjih 8 kola i postenje zrinjskog??![]()
![]()
ludilo!!!
Ako vi to sve odobravate,onda ste i vi isti,znaci i od mene imate odyebaus!
I jos vas zvaljavi Amar ismijava i sprda se sa vama da nikad niste vidjeli reflektore,ali tako vam i treba,jeftine i prodane likove nikad niko nije volio,cak ni oni koji od njih imaju korist! Dok je Mostar bio Mostar,sutra bi onaj Skaljic dobio jednu iza usiju,a ne bi se setao gradom kao oslobodilac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.