Live stream za Aldina i Damira
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne zajebavaj se malilikma23 je napisao/la:Samo na prvom terenu ima streamViper je napisao/la:Hocel bit streamovi da znam dal da ustajem u 5 ujutro
EDIT: Ono sto kaze Edin ce vjerovatno biti, jer to je veliki poznavaoc tenisa. Veliki strucnjak. Bolji od Matsa Vilandera![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Aldin pao bez ispaljenog metka, Mirza izjednacio na 1:1 ide u treci set..Viper je napisao/la:Cekajuci Mirzu i Aldina
Steta za Basica. U trecem setu nije imao winnera.
Steta za Mirzu. Imao je dobru priliku, evo i Greul predao i bila se otvrila jos jedna sansa. Za Aldina sam i ocekiva poraz jer ipak je Young kvalitetniji teniser.
Evo sad pocinje Damir. Sretno
Edine ne zahebajem se, bolju prognozu das od Matsa

Evo sad pocinje Damir. Sretno
Edine ne zahebajem se, bolju prognozu das od Matsa
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo Damire, danas je Damir bio odlican, svaka cast!!!!!!!!!!!!!
Svaka casto za Damira, vjerovao sam u njega, kao i u Basica koji me nije toliko razocarao, jbg podjednaki su. Od Aldina nisam toliko ni ocekivao. Ako se pogleda statistika meca izmedju Younga i Setkica vidi se da ni Young nije bio toliko dobar, koliko je Setkic bio los. Mislim da bi ga Dzumhur pobijedio.
Damirov sljedeci protivnik je pobijednik meca Giannessia i Chiundellia. 1:1 je u setovima te 1:0 za Talijana (bez breaka). Chiundelli je dobar igrac, bolji od Dzumhura, ali nije nepobjediv. Ukoliko dalje prodje Gianessi, to ce biti odlicno, jer su se sigurno obojica umorili igrajuci setove od po 6 i 12 gemova + 3. set
Mervana je za protivcinu dobila Allu Kudryavtsevu trenutno 211. na WTA listi. Mnogo je bolja u doublovima nego u single, slicna igracica kao i Mervana. Ako prodje dalje ceka je vjerovatno Kanadjanka Stephanie Dubois protiv koje bi tesko mogla izaci na kraj. Ruku na srce, ja od Mervane ne ocekujem nista u singlovima.
Damirov sljedeci protivnik je pobijednik meca Giannessia i Chiundellia. 1:1 je u setovima te 1:0 za Talijana (bez breaka). Chiundelli je dobar igrac, bolji od Dzumhura, ali nije nepobjediv. Ukoliko dalje prodje Gianessi, to ce biti odlicno, jer su se sigurno obojica umorili igrajuci setove od po 6 i 12 gemova + 3. set
Mervana je za protivcinu dobila Allu Kudryavtsevu trenutno 211. na WTA listi. Mnogo je bolja u doublovima nego u single, slicna igracica kao i Mervana. Ako prodje dalje ceka je vjerovatno Kanadjanka Stephanie Dubois protiv koje bi tesko mogla izaci na kraj. Ruku na srce, ja od Mervane ne ocekujem nista u singlovima.
SAMO ČELIK !
Damir je razbio Der Merwea. Ne rezultatski vec igrom. Cijeli mec je kontrolisao. Nije dozvolio da mu ni ujednom trenutku Merwe zaprijeti, izuzev game na kraju 1. seta. Ali opet Damir se i tu izvuka, i ostatak je dominirao. Svidjami se njegova konstantnost pogotov u 1. setu. Vidi se da je servis popravio.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Izgleda da je u Mirzinom porazu, jedan od uzroka neiskustvo. Steta, imao je solidan zrijeb za 2. i 3. kolo.
Setkic je odigrao koliko je mogao,ipak je Young za njega drugi svijet(na betonu),dok je Dzumhur danasnjom pobjedom nagovjestio bolju formu od one u drugoj polovini prosle godine.
Setkic je odigrao koliko je mogao,ipak je Young za njega drugi svijet(na betonu),dok je Dzumhur danasnjom pobjedom nagovjestio bolju formu od one u drugoj polovini prosle godine.
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Damiru na prolasku u drugo kolo. Od njega se i moglo najvise ocekivati, iako je dobio protivnika protiv koga je vec igrao u slicnoj situaciji i izgubio. Iz ove gore statistike vidi se da je popravio servis i to me jako raduje. Ubacio je 80% prvog servisa i osvojio 84% poena na isti. Jos jedna zanimljiva cinjenica da mu je najbrzi servis bio 191 km/h. Mislim da Damir ima 50-50 sanse da prodje i narednog protivnika, bez obzira ko pobijedi u mecu Giannesi-Chiundelli.
Aldin i Mirza, ako nista, osjetili su tu strast igranja i nadam se da ce vec do sljedeceg GS-a popraviti formu i napraviti bolji rezultat.
Od Mervane takodjer ne ocekujem neke rezultate u singlu, ali u dublu bi trebala proci barem prvo kolo glavnog turnira.
SRETNO SVIMA!!
Aldin i Mirza, ako nista, osjetili su tu strast igranja i nadam se da ce vec do sljedeceg GS-a popraviti formu i napraviti bolji rezultat.
Od Mervane takodjer ne ocekujem neke rezultate u singlu, ali u dublu bi trebala proci barem prvo kolo glavnog turnira.
SRETNO SVIMA!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Wow, Damir ima jaci servis od Merwea
Sa ovakvom igrom bi se mogao, solidno, suprostavit i najboljima. Kontantan je, nema onih oscilacija kao prosle godine. Gdje jedan set uzme 6-0 a ostala dva izgubi 1-6 i 0-6. Uzme break i cuva ga do kraja seta. Der Merweu nije dozvolio da mu ni u jednom trenutku zaprijeti.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bio je obecao sinoc napisat strucni komentar i nije. Ja cekao a on nista.Viper je napisao/la:Aj nek @EdinTM87 ili neko napise finu analizu pred mec sa Chiundelliem
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo za Damira, iskreno me iznenadio.
Vise sam ocekivao od Mirze i nadam se da ce ove godine vise igrati i ganjati rezultate nego prosle.
Aldin debitovao i ovo je vazno za njega, nadam se prelasku na challengere.
Vise sam ocekivao od Mirze i nadam se da ce ove godine vise igrati i ganjati rezultate nego prosle.
Aldin debitovao i ovo je vazno za njega, nadam se prelasku na challengere.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Prvo i osnovno, zove se Marco Chiudinelli
U svijetu je postao poznat, najvise kao zamjena Federeru u svicarskoj DC reprezentaciji gdje je upadao umjesto Rogera prethodnih sezona gdje Svica nije nista napravila, sto se tice njegove pojedinacne karijere nikad nije igrao finale nekog ATP turnira, iako igra vec dobrih 12 godina i 149 je na ATP listi. Dakle, solidan igrac, desnoruk, servis i forhend su mu najjaca oruzja, sigurno je prelazna prepreka, tako da ako Dzumhur ponovi sinocnju igru moze proci, al' znamo sta se desi kad Damir odigra jedan mec dobro
Mozda bude vise srece u 2013., ipak Marco je favorit.
U svijetu je postao poznat, najvise kao zamjena Federeru u svicarskoj DC reprezentaciji gdje je upadao umjesto Rogera prethodnih sezona gdje Svica nije nista napravila, sto se tice njegove pojedinacne karijere nikad nije igrao finale nekog ATP turnira, iako igra vec dobrih 12 godina i 149 je na ATP listi. Dakle, solidan igrac, desnoruk, servis i forhend su mu najjaca oruzja, sigurno je prelazna prepreka, tako da ako Dzumhur ponovi sinocnju igru moze proci, al' znamo sta se desi kad Damir odigra jedan mec dobro
Mozda bude vise srece u 2013., ipak Marco je favorit.
Roger Federer the greatest of all time!
Šetkić je očekivano poražen od Donalda Younga, ali slagao bih da kažem kako se nisam potajno nadao iznenađenju jer je Amerikanac prošle godine igrao u rangu WTA teniserki.
Mirza je pružio dobar otpor, vjerujem da nije mogao više. Ipak, žao mi je što nije iskoristio relativno osrednje kvalitetnog protivnika. Džumhuru svaka čast na prolazu, mislim da je konačno uznapredovao što se tiče psihičke pripremljenosti. Bilo bi dobro da konačno nareda nekoliko jakih protivnika i uđe na neki Grand Slam. Iako, da budem iskren, ne vjerujem da će se to ovoga puta dogoditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.