Ja ga ocistioUnforgotten je napisao/la:Izbori se da budeš na svojoj strani, neće ti Allah čistit' snijeg ispred kuće!robovi88 je napisao/la:Brate ne zelim da igram jer sam Shvatio da Allah nije na mojoj strani nemam srece nikako pa u prosjeku po svakoj utakmici imam po 2-3 stative-precke nece u gol da si Allah, al haj neko ce rec nevalja ti realizacija ali to se desava i kada nema ni golmana ni nikojeg kurca prazan gol ofula i mene dobije neko ko ima duplo manje suteva na gol i jos imam veci posjed lopteB0SANAC je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kontam te nikako ..
Pa molim te ljepo
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Unforgotten
- Kontakt:
Ma nemoj bezveze odustajat, pa jbt ja dobio **** Feyenoord pa duram, šta ćurobovi88 je napisao/la:Ja ga ocistio![]()
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Vidim da onaj DAVID VILLA' 7 bi volio igrat pa ett ako nije sta da njega ubacite umjesto meneUnforgotten je napisao/la:Ma nemoj bezveze odustajat, pa jbt ja dobio **** Feyenoord pa duram, šta ćurobovi88 je napisao/la:Ja ga ocistio![]()
. Ti jednu tekmu bez sreće i "odo ja", po meni žešća glupost, ali ako stvarno hoćeš nekom ustupit mjesto, niko ti neće smetati.
HVALA !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Samo da se javim da sam dospio do interneta, ali naravno nemam pesa
Jos je internet spor, ja se u petak tek vracam pa cu propustit utakmicu u srijedu -,-'
Jos je internet spor, ja se u petak tek vracam pa cu propustit utakmicu u srijedu -,-'
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
@ Emir_ZENICA
Server: EU2
Soba: Liga
Pass: ss.ba
Cekam te
.
Server: EU2
Soba: Liga
Pass: ss.ba
Cekam te
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Pa jbt, jel ti stvarno ovaj PES igras samo zbog pobjedjivanja. I sta ces na kraju dobiti ako budes prvirobovi88 je napisao/la:Brate ne zelim da igram jer sam Shvatio da Allah nije na mojoj strani nemam srece nikako pa u prosjeku po svakoj utakmici imam po 2-3 stative-precke nece u gol da si Allah, al haj neko ce rec nevalja ti realizacija ali to se desava i kada nema ni golmana ni nikojeg kurca prazan gol ofula i mene dobije neko ko ima duplo manje suteva na gol i jos imam veci posjed lopteB0SANAC je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne kontam te nikako ..
Pa molim te ljepo
Naravno, svakome je cilj da pobjedi, kao i meni, ali ne treba pretjerivat, malo ovako zbog zayebancije poigras, malo da ubijes dosadu ..
- Unforgotten
- Kontakt:
Evo ak' je kome do ubijanja dosade
eu 2
ss.ba
ss.ba
eu 2
ss.ba
ss.ba
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
- Donnie Darko
- Kontakt:
robovi88, koja si ti placipicka
nemoj mislit da te vrijedam ili nesto, ali fakat si...
@ Emir_ZENICA
Ako dodjes zovi.
Ako dodjes zovi.
ROOM: ss.ba
PASS: 1312
Eu#2
Upadajte!
Edit. Hajde ba nek' neko udje!
PASS: 1312
Eu#2
Upadajte!
Edit. Hajde ba nek' neko udje!
Ja da sam znao da ce ovako bit nebi dao golove matere miDonnie Darko je napisao/la:robovi88, koja si ti placipickanemoj mislit da te vrijedam ili nesto, ali fakat si...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jos malo do kraja 3 kola.
Robovi pa sta bi ja trebo radit vodim 2:0 izgubim 4:2
Robovi pa sta bi ja trebo radit vodim 2:0 izgubim 4:2
...BegAx je napisao/la:Evo da i ja javim nadleznima, ja sam kontaktirao svog protivnika(Alan_Kardec - Sevilla) i pokusao da se dogovorim za termin odigvravanja, ali on nije odgovorio...
- majestic24
- Kontakt:
Jesu li ovi **** da novi udju?? Nemoj da dobijem kakav los klub. Ako je Lyon slobodan njega bih uzeo. Znam da ste govorili da se ne uzimaju najbolji klubovi a on je u rangu jednog Atletico Madrida s kojim vec neko igra.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sry momci, ali fax ubi i ne mogu ipak igrati, shvatam da sam izbacen u potpunosti i zauvijek iz lige, sretno onome ko uzme moj klub, jako je dobar.
EDIT: Napravio sam EPIC FAIL, sa pogresnim likom odigrao tekmu ( sa OTYN_YNAW, sta ja znam tako nesto
), a trebao sa Emir_ZENICA, tako da se izvinajvam na ovom sranju nemam pojma kako i sta sam sjebao, ali jesam sry :S.
EDIT: Napravio sam EPIC FAIL, sa pogresnim likom odigrao tekmu ( sa OTYN_YNAW, sta ja znam tako nesto
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 23 jan 2011, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
jel ti vodis west ham ?guber90 je napisao/la:Sry momci, ali fax ubi i ne mogu ipak igrati, shvatam da sam izbacen u potpunosti i zauvijek iz lige, sretno onome ko uzme moj klub, jako je dobar.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Da vodimDAVID VILLA 7' je napisao/la:jel ti vodis west ham ?guber90 je napisao/la:Sry momci, ali fax ubi i ne mogu ipak igrati, shvatam da sam izbacen u potpunosti i zauvijek iz lige, sretno onome ko uzme moj klub, jako je dobar.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Evo ako budem je ubacen u ligu mogul ja uzeti west ham ?guber90 je napisao/la:Da vodimDAVID VILLA 7' je napisao/la:jel ti vodis west ham ?guber90 je napisao/la:Sry momci, ali fax ubi i ne mogu ipak igrati, shvatam da sam izbacen u potpunosti i zauvijek iz lige, sretno onome ko uzme moj klub, jako je dobar..
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.