hahaha to tochily-rz je napisao/la:
Smog napadao do koljena
@ hard bass
svaka cast
[IMG=http://img846.imageshack.us/img846/4226/sssssty.png][/IMG]
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
hahaha to tochily-rz je napisao/la:
Smog napadao do koljena
Ajde sad ako mozes ?Edin TM87 je napisao/la:Edin TM87 - anonimni 12:4
starmo, imal te?
Moze moze, ss.ba pwstarmo94 je napisao/la:Ajde sad ako mozes ?Edin TM87 je napisao/la:Edin TM87 - anonimni 12:4
starmo, imal te?
Jesi kreiro? Nema te..Edin TM87 je napisao/la:Moze moze, ss.ba pwstarmo94 je napisao/la:Ajde sad ako mozes ?Edin TM87 je napisao/la:Edin TM87 - anonimni 12:4
starmo, imal te?

reko je baja ko hoce da igra sa njim od 00:30 do 1:30 ce biti tuhanniz je napisao/la:Baja_Zvjerka i Dzonvejn, javite se kada budete tu.
tu sam, ima li te?hanniz je napisao/la:Baja_Zvjerka i Dzonvejn, javite se kada budete tu.
kreiraj, da pokušamo, jednu prijateljsku, pa onda ligu, ako ne bude lagalo.dzonvejn je napisao/la:tu sam, ima li te?hanniz je napisao/la:Baja_Zvjerka i Dzonvejn, javite se kada budete tu.
ajde ba, nemoj njatke, vidis i sam da ne znas igrat, daj da se ja malo zabavim yebemu plemeanonimni je napisao/la:e... bolje igram u timu nego individualno.. neka, igrat' ću ja još, trudit' ću se koliko mogu, pa ako bude 2. lige, sigurno stižem
ss.bahanniz je napisao/la:kreiraj, da pokušamo, jednu prijateljsku, pa onda ligu, ako ne bude lagalo.dzonvejn je napisao/la:tu sam, ima li te?hanniz je napisao/la:Baja_Zvjerka i Dzonvejn, javite se kada budete tu.
tvoj post od sinoć, @CeMa.. p.s. i meni se igra i zabavlja, da nije tako, ne bih igrao 10 kola s ovakvom formom, već bih ranije istupioLimuntos je napisao/la: a jbt, neko prima 8 golova po tekmi i ja onda da nastavljam na njegovobolan, ev npr veceras, vidices ko je sve online i ko igra, i onda meni stavi recimo prvih 4-5 kola sa tim likovima sto su tu da odma odigram s njima, a dalje nastavljam, kao sto rekoh, normalno, kako vi sad igrate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.