Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Zanimljiv clanak i formacije novinara **** kada je Elf u pitanju...
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 01782.html
Ova druga formacija bi mogla biti kljuc uspjeha za Elf protiv ozbiljnijih reprezentacija, tj. u samoj zavrsnici turnira, no i ja sam licno kao i novinar ovog clanka skeptican da Joakim posjeduje taj kapacitet i da u odlucujuce utakmice krene sa ovom drugom formacijom.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 01782.html
Ova druga formacija bi mogla biti kljuc uspjeha za Elf protiv ozbiljnijih reprezentacija, tj. u samoj zavrsnici turnira, no i ja sam licno kao i novinar ovog clanka skeptican da Joakim posjeduje taj kapacitet i da u odlucujuce utakmice krene sa ovom drugom formacijom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Trenutno sam vise uvjeren u prolaz nase repke u knockout fazu,nego Njemacke.
Prvenstveno zbog Lowa i sto vodi u Brazil samo jednog klasicnog napadaca koji ima 36 godina.
Ne znam sta ce mu Kramer,on sigurno nece minute dobiti na prvenstvu.Bolje da je poveo Kiesslinga,ali naravno,s njim se posvadjao.
Prvenstveno zbog Lowa i sto vodi u Brazil samo jednog klasicnog napadaca koji ima 36 godina.
Ne znam sta ce mu Kramer,on sigurno nece minute dobiti na prvenstvu.Bolje da je poveo Kiesslinga,ali naravno,s njim se posvadjao.
#miasanmia
Nije sve do Loewa, ima i do luzerskog mentaliteta nekolicine key playera. Po nekima ispada da bi Elf bez Jogija šamarao sve u 16. 
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Reprezentacija Njemacke do 19 godina u Vigu deklasirala aktuelnog prvaka Spaniju sa 3-1 i na taj nacin se plasirala na Euro. Domaci teren i Barselonini igraci nisu bili dovoljni da pariraju najboljoj generaciji Njemacke svih vremena. Max Meyer, Julian Brandt, Davie Selke , Hany Mukhtar bili su prevelik zalogaj za El Hadadija i drustvo. Ako kazemo da je selektor za ove kvalifikacije postedio igrace poput Gnabry, Palaciosa, Taha, Stolzea, Wernera, Dudziak, Brandenburgera, Sarra,.. onda je jasno o kakvoj se masineriji radi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Koji su to igrači s luzerskim mentalitetom, baš me zanima?Sapuiza je napisao/la:Nije sve do Loewa, ima i do luzerskog mentaliteta nekolicine key playera. Po nekima ispada da bi Elf bez Jogija šamarao sve u 16.
Što se tog mentaliteta tiče, takve etikete su mnogi skinuli, a mnogi ih nikad nisu ni nosili, nego su im to drugi kačili.....
A naravno da nije do Loewa sve, ovaj put on ima najteži posao, puno je problema sa spremom pojedinih igrača te i drugim okolnostima s kojima će se sve evropske ekipe morati nositi u Brazilu (pričao sam sve to već....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sastav protiv Armenaca... Šta reći....Ofanzivno ograničeni bekovi, Lahm na DM-u, ofanziva izgleda solidno...Weidenfeller-Boateng,Mertesacker,Hummels,Höwedes-Lahm,Khedira-Reus,Kroos,Schürrle-Müller.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- anton 1983
- Kontakt:
Hit u švapskoj repki na koji Low drka:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Njemačkoj je plafon 1/4 a ako ih usere 1/2 i to je to.
Francuska je mnogo jača od njih.
Francuska je mnogo jača od njih.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
.@DFB_Team: Weidenfeller - Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes–Lahm, Khedira –Kroos, Reus, Schürrle -Müller
Ovdje je bitno da je ozil zavrsio na klupi (opravdano), te da lahm u vezi moze dati n
sto sto ne moze ni jedan drugi... mobilnost, brzinu i intelekt.
Ovdje je bitno da je ozil zavrsio na klupi (opravdano), te da lahm u vezi moze dati n
sto sto ne moze ni jedan drugi... mobilnost, brzinu i intelekt.
Zadnja izmjena: rikimo, dana/u 06 jun 2014, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Poslije BiH ..Švabe su mi najdraza fudbalska nacija..moji favoriti na SP
Arena 4 prenosi mec Njemacka-Armenija
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Sta je s mullerom ne zna loptu sutnuti
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ovo bi trebao da bude ujednio i humanitarni mec?
Inace ne bi mogli igrati u Mainzu.
Inace ne bi mogli igrati u Mainzu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Uvijek je u njega nekako meljavo i frljavo bilo.Pale_Companion je napisao/la:Sta je s mullerom ne zna loptu sutnuti
Tanko ovo skroz. S 'vakom igrom teško da će šta napravit' u Brazilu. Howedes nevidljiv, Khedira i Lahm neuvjerljivo. Trio u vrhu nešto pokušava, mada bezuspješno.
Još mnogo posla je pred Loewom, a vremena sve manje!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ode Reus 
Agieren statt reagieren
Ne izgleda ovo dobro za Reusa...
- Goalgetter
- Kontakt:
Joj ode Reus. 
Effe luzerski mentalitet imaju Lahm, Svinja i Oezil.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.