Prigodan video za sve 'navijače' koji 'navijaju' za Dinamo unazad godinu - dvije. Tko i što je bio Jerko Leko u prošlosti.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Prigodan video za sve 'navijače' koji 'navijaju' za Dinamo unazad godinu - dvije. Tko i što je bio Jerko Leko u prošlosti.
...što je više lome to je volim jače...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dok je god takvih razmisljanja kao tvoje i momka iznad, nikada i nece biti bajno; a sto ti vidim ocigledno i ne zelis pa se cudite kada neko drugi razmislja drugacije. Sta ima veze sto sam ja u Mostaru pa ja ne znam kako se navija za klub. Jacky urazumi se malo, disi duboko pa citaj sta pises.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jesam li ja ovde iznio svoje stajalište? - Nisam. Pišem globalno o stanju ovde kod nas.Titova-Juga je napisao/la:Dok je god takvih razmisljanja kao tvoje i momka iznad, nikada i nece biti bajno; a sto ti vidim ocigledno i ne zelis pa se cudite kada neko drugi razmislja drugacije. Sta ima veze sto sam ja u Mostaru pa ja ne znam kako se navija za klub. Jacky urazumi se malo, disi duboko pa citaj sta pises.
Možeš biti realan i realno sagledati stvari kakve jesu, a možeš živjeti u iluziji i glumiti da je sve bajno, a tamo se ljudi na teniskim i vaterpolo mečevima kolju.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Realno je to da ti to podrzavas jer ljude ne cijenis po karakteru vec njihovom imenu i prezimenu sto si vec indirektno u jednoj recenici iznijeo. Zasto ocekujes da se ne kolju kada i sam tako razmisljas i dijelis ih na Marke i Muje ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ponavljam, ako prvi put nisi shvatio. Dali ja iznosim svoje mišljenje / stav? - Ne.Titova-Juga je napisao/la:Realno je to da ti to podrzavas jer ljude ne cijenis po karakteru vec njihovom imenu i prezimenu sto si vec indirektno u jednoj recenici iznijeo. Zasto ocekujes da se ne kolju kada i sam tako razmisljas i dijelis ih na Marke i Muje ?!
Koji dio je nejasan?
Nemam potrebe iznositi svoj stav o ovakvim stvarima, jer mi nije do ovih glupih rasprava koje su prežvakane milijun puta. Svi su divni krasni, anđeli. A sutra prvog susjeda zakolje. Čovjek je ološ kako god okreneš. Prihvati zbilju, manje će biti razočaranje kad se kasnije uvjeriš u isto.
Paradoks je da je baš u Mostaru gdje bi po forumu zaključio da je grad 'anđela' najviše nacionalističkih ispada i sličnih sukoba. Ali eto živimo u idili.
- Titova-Juga
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:Navijači sigurno nebi prihvatili nekog Srbina, isto kao što Grobari nebi nekog Hrvata.
Glupo je glumiti neke moralne vertikale, kad svi znamo šta bi bilo.
Pozdrav i tebi.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Naravno da nebi. Samo glup čovjek može vjerovati u suprotno. Ali ajde svakakvih nas ima.Titova-Juga je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Navijači sigurno nebi prihvatili nekog Srbina, isto kao što Grobari nebi nekog Hrvata.
Glupo je glumiti neke moralne vertikale, kad svi znamo šta bi bilo.
Pozdrav i tebi.
Valjda si kao veliki BBB upoznat sa repertoarom pjesama.. koji ponekad i nisu samo o Dinamu.
OK od grobara, oni bi tako izvredjali bilo kog Zvezdinog trenera (i obratno, da se razumemo), ali od Zvezdinih navijaca sigurno nije nikad izvredjan:jacky09 je napisao/la:Vidjeli smo kako je dočekan Prosinečki u Srbiji od Grobara i ostalih skupina. Ali eto možemo glumiti da je sve bajno..MaGiCa je napisao/la:Sta bi to bilojacky09 je napisao/la:Navijači sigurno nebi prihvatili nekog Srbina, isto kao što Grobari nebi nekog Hrvata.
Glupo je glumiti neke moralne vertikale, kad svi znamo šta bi bilo.![]()
Bas bi iz tog razloga voleo da vidim Kramarica u Zvezdi.
[youtube][/youtube]
Vazno je kako ga njegovi navijaci prihvataju, a ne navijaci rivalskih klubova.
Ma Robi je ionako pola - pola, a i igračka legenda kluba. Čisto sumnjam da bi sada neki hrvatski igrač bio dobro primljen od Delija ili Grobara, ja tu ne vidim neku razliku. Ista stvar i za Hajduk / Dinamo. Uostalom, ne sjećam se kad je neki Srbin igrao u Hajduku ili Dinamu i Hrvat tamo.MaGiCa je napisao/la: OK od grobara, oni bi tako izvredjali bilo kog Zvezdinog trenera (i obratno, da se razumemo), ali od Zvezdinih navijaca sigurno nije nikad izvredjan:
[youtube][/youtube]
Vazno je kako ga njegovi navijaci prihvataju, a ne navijaci rivalskih klubova.
Bio je neki Žilić Srbin golman u Rijeci.. svašta su mu skandidirali, čak ga i fizički napali. Kako je vrijeme odmicalo skandidiranje se smanjilo, ali ga Armada nikad nije prihvatila.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma normalno da ga ne bi prihvatili ba ,Zvezdaši nisu na početku željeli Robia pa su se na kraju primirili ,pa što se Kikanoviću zviždi kad igra za Zvezdu
,kod nas se ne zviždi(i narod nije više toliko nacionalistički orijentisan) ,dok u Hrvatskoj i Srbiji bogami još uvijek jeste ,u Srbiji pogotovo 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stvarno sam mislio da se bar u Zagrebu više ne broje krvna zrnca.
Pa, mi nismo ni svjesni koliki smo giganti po tom pitanju. Država Željo!
Šta će biti sad sa Slepičkom, posudba, prodaja...?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
jacky09 je napisao/la:
Meni je Leko uvijek zvijer bio, ako se nevaram otisao je taman kad smo igrali protiv Hajduka u Splitu, nesjecam se rezultata (ipak je bilo to davno) ali sjecam se kako nam je falio.
Također ce mi uvik u sjecanju ostat da kad je otisao u Dinamo Kiev da je sljedece sezone u LP bio igrac koji je imao najvisi prosjek pretrcanih kilometara po utakmici.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Srbin u dinamu sigurno ne bi bio dobro docekan,takva su vremena,rane jos nisu zacijelilie,ista je stvar i kad bi hrvat dosao u zvezdu,
dok je u bih,totalno druga situacija,ovamo moze svak u svakoga igrat,jedino u pojedinim klubovima rjetko mozes viditi igraca druge nacionalnosti
dok je u bih,totalno druga situacija,ovamo moze svak u svakoga igrat,jedino u pojedinim klubovima rjetko mozes viditi igraca druge nacionalnosti
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Navodno bi Carlos, Mesarić, Chago i Kramarić trebali ovo ljeto na posudbu u Široki do kraja sljedeće sezone..
- spielführer_21
- Kontakt:
Haha, kakva su to razmišljanja: "ne bi Srbina u ekipi"
Pa vama i ne treba bolji od Mamića..

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Mala ispravka za tvrdnju da "Delije prvo nisu bile za Robija"-potpuno netacno!!! Delije su na svom sastanku kad se povelo to pitanje odlucili da je Robi dobrodosao u svom klubu Crvenoj Zvezdi UVEK
Sto se tice vredjanja,Robija su vredjali samo grobari-majmuni, i Radovci komplexi,mnogo gore je prolazio i prolazice golman Stojkovic nego sto bi "lose prosao" bilo koji Hrvat koji dodje u neki srpski klub!!!! U posleratnom periodu za Zvezdu su igrali i sanibal Orahovac,Mirnes Sisic..... pa im niko rec nije rekao.U partizanu Damir Cakar,Rahim Besirovic.... i drugi pa nikom nista. U Hrvatskoj je cini mi se trener bio Ljupko Petrovic pa opet nista.U Dinamu moze da igra i 11 Srba u prvom timu a trenutno nema ko da im zvizdi na Maximiru. U svakom slucaju,moje misljenje je da je bolje da u Zvezdi igraju igraci sa ex Yu prostora,nego neki debili sa drugih kontinenata koji nisu svesni "tezine" crveno belog dresa.Igraci kao sto su Prosinecki,Musemic,Sabanadzovic,Sead Susic,Goran Juric,Marko Elzner,Elvir Bolic znali su da cene dres Zvezde i ostave srce na terenu !!!
Sto se tice vredjanja,Robija su vredjali samo grobari-majmuni, i Radovci komplexi,mnogo gore je prolazio i prolazice golman Stojkovic nego sto bi "lose prosao" bilo koji Hrvat koji dodje u neki srpski klub!!!! U posleratnom periodu za Zvezdu su igrali i sanibal Orahovac,Mirnes Sisic..... pa im niko rec nije rekao.U partizanu Damir Cakar,Rahim Besirovic.... i drugi pa nikom nista. U Hrvatskoj je cini mi se trener bio Ljupko Petrovic pa opet nista.U Dinamu moze da igra i 11 Srba u prvom timu a trenutno nema ko da im zvizdi na Maximiru. U svakom slucaju,moje misljenje je da je bolje da u Zvezdi igraju igraci sa ex Yu prostora,nego neki debili sa drugih kontinenata koji nisu svesni "tezine" crveno belog dresa.Igraci kao sto su Prosinecki,Musemic,Sabanadzovic,Sead Susic,Goran Juric,Marko Elzner,Elvir Bolic znali su da cene dres Zvezde i ostave srce na terenu !!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Igraće Zakarić u Dinamu,a ima u juniorima mali iz Novog,mislim Graovac da se preziva...jacky09 je napisao/la: Ma Robi je ionako pola - pola, a i igračka legenda kluba. Čisto sumnjam da bi sada neki hrvatski igrač bio dobro primljen od Delija ili Grobara, ja tu ne vidim neku razliku. Ista stvar i za Hajduk / Dinamo. Uostalom, ne sjećam se kad je neki Srbin igrao u Hajduku ili Dinamu i Hrvat tamo.
Bio je neki Žilić Srbin golman u Rijeci.. svašta su mu skandidirali, čak ga i fizički napali. Kako je vrijeme odmicalo skandidiranje se smanjilo, ali ga Armada nikad nije prihvatila.
it's football day
Sto se toga tice mi Bosanci i Hercegovci svi uokvir sem neke djece koja neznaju ni sta je postavljanja nekih transova ili zastava na tribine mi smo Evropa i za Beograd i Srbiju i Zagreb i Hrvatsku
.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Je. Zato se i ubijate po stadionima, pale se hrvatske zastave i slično. Prava Europa.CoDe je napisao/la:Sto se toga tice mi Bosanci i Hercegovci svi uokvir sem neke djece koja neznaju ni sta je postavljanja nekih transova ili zastava na tribine mi smo Evropa i za Beograd i Srbiju i Zagreb i Hrvatsku.
- BH Patriot
- Kontakt:
Dok je ovakvih razmišljanja nećemo nigdje dospjeti. Još ćemo ovako razmišljati sljedećih 20godina... 
Livin' La Vida Loca ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.